Ta firma to( usunięte przez administratora ) w Holandii,wyplacalnosc tej firmy jest taka iz pracuj a pieniadze my bierzemy,dlaczefonie napiszaile ( usunięte przez administratora )wisza ludziom ktorzy pracowali za ich posrednictwem dlaczego w tym tygodniu nie wyplacili duzej grupie ludzi co zmuszona byla wyjechac do Polski z powodu niewyplacalnosci.Kto musi wedlug prawa Holenderskiego pracowac po 12-15 godzin na dobe ,co z ludzmi k\urzy przyjechali do pracy i przez 2 tygodnie czekali az ktos zajmie sie nimi i mnie doczekali sie 3.11.2008 wrocili do Polski,nastepnie w umowie napisali iz z wynagrodzenia zostanie potracony przejazd do pracytj.z Polski do Holandii moge przedstawic rachunek za przejaza ktorego dokonalem juz z miejsca zamieszkania w Polsce .I( usunięte przez administratora )dlaczego nie odbieraja telefonow od poszkodowanych/widocznie boja sie ich/Nie polecam tej firmy ani posrednictwa jej juz nie odbieraja telefonow w( usunięte przez administratora )ciekawe gdzie uciekna dalej przed prawdziwym prawem chyba po dobrych adwokatow
Łukasz - 2008-07-31 15:13:52Van Beek at Work Polska, wyjezdzał moze ktos z was za posrednictwem tego biura do pracy w holandii?Szczerze odradzam, nie placa w terminie (trzeba czekac na pieniadze nawet 6 tygodni), o ile wogole racza zaplacic. ( usunięte przez administratora ). Nie radze sa jeszcze inne firmy. Van beek at work to jedna wielka porazka
Łukasz - 2008-07-31 15:13:52Van Beek at Work Polska, wyjezdzał moze ktos z was za posrednictwem tego biura do pracy w holandii?Szczerze odradzam, nie placa w terminie (trzeba czekac na pieniadze nawet 6 tygodni), o ile wogole racza zaplacic.( usunięte przez administratora )a jak tylko moga pogarniaja pieniadze i wywalaja. Nie radze sa jeszcze inne firmy. Van beek at work to jedna wielka porazka
Jestem jedną z tych kumpeli które wróciły.Szczera prawda -( usunięte przez administratora ) .Wystarczy wejść w internet i wpisać adres firmy to się okazuje że jest to adres ( usunięte przez administratora ) na czele.Kierowcy wożą ludzi do pracy nawaleni w nieubezpieczonych samochodach.
A co to za ( usunięte przez administratora ) juz dawno u nich nie pracuje to niezorientowany jeste. ale macie racje t( usunięte przez administratora )kombinuja tylko jak ludzi wyrolowac i nie zaplacic
wiesz niemieszkam w Polsce od 13 lat wiec zapomnialam, ale dla mnie wazne ze po holendersku dobrze mowie, ale jak sie to mowi z glupimy ludzmi i tak niewygrasz. Branzy nierozumiecie, wiec sie niewypowiadac, jak czegos dobrze nieznacie. Kiedys ludzie normalni do Holandi przyjedzali, szkoda ze Holandia otworzyla rynek dla Polski, bo widac kto przyjedza, Kiedys czlowiek to szanowal prace i szefa,jakos umiaj sie dostosowac do innych tez ciezkich warunkow, ale teraz wy mlodzi i tak tego niedocenicie.
to przeciez mozesz tam jechac, wiesz niewiem jak w Polsce jest, ale w Holandi jak sie chce pracowac i trzeba sluchac szefa mowi, to trzeba tak robic, bo to wkoncu szef, bo to w koncu od niego zalezy czy ktos bedzie mial stala prace czy nie. ale osoby, ktore nigdy niebylu na wyzszym stanowisku lub niemaja wlasnego przeciebiorstwa to tego niezrozumia. Pewnie ze jest wiele firm i cale szczescie,!!!
cale szczescie ze mam dobra prace, i powiem 100 razy lepsza niz w Van beek at work. Takze masz racje ze sa jeszcze inne firmy i nie trzeba sie uzerac z cpunami i alkoholikami, ktorzy stanowia fundament waszej firmy
Van Beek at Work Polska, wyjezdzał moze ktos z was za posrednictwem tego biura do pracy w holandii?
Szczerze odradzam, nie placa w terminie (trzeba czekac na pieniadze nawet 6 tygodni), o ile wogole racza zaplacic. Maja człowieka za nic wykorzystuja jak tylko moga pogarniaja pieniadze i wywalaja. Nie radze sa jeszcze inne firmy. Van beek at work to jedna wielka porazka
pracuje w tej firmie 3 miesiace i jestem zadowolony. pierwszy raz jestem na tym forum i nierozumiem dlaczego ludzie wypisuja takie rzeczy niezgodne z prawem. dla tych ktorzy chca wyjechac- z autopsji- firma jest legalna, mieszkania ok i praca takze. Polecam
PS: a ci ( usunięte przez administratora ) przestaja dobrze pracowac.
[usunięte przez administratora, jest to forum dyskusyjne prosimy o niepodawanie niecenzuralnych słów] i bardzo mnie ciekawi jak długo bedziesz tam pracował
zastanawia mnie jedno skoro tak wam tam bylo zle to po jakiego grzmota od razu nie wyjechaliscie tylko czekaliscie nie wiadomo na co. jedno jest prawda ze dla nierobow wszedzie jest zle! jakos tym co chcialo sie pracowac to nie bylo tam zle skoro szukacie winnych spojrzcie najpierw na siebie a potem kogos sadzcie.
Nie wyjeżdżajcie za pośrednictwem tych oszustów!Nie wypłacaja pieniędzy,mi i moim koleżankom nie wypłacili za1,5miesiąca pracy.Inni czekali tyle samo bez grosza aż przywiezie pieniądze.Kiedy koleżanka zaczeła straszć policja wyrzucil ja z domu.Edek to narkoman,oszust nic więcej!
Dla wszystkich zainteresowanych, wyniesli sie z elblaga, zostal po nich tylko obraz z tulipanem na scianie hehehe, w koncu, mam nadzieje ze nie przeniesli sie do innego miasta.
ZGADZAM SIĘ Z OPINIAMI TYCH WSZYSTKICH LUDZI KTÓRZY TAM PRACOWALI;JA WŁAŚNIE WRÓCIŁAM PO DWÓCH MIESIĄCACH PRACY BEZ KASY A CAŁE TO TOWARZYSTWO Z DOMKU W DRACHTEN TO ( usunięte przez administratora )
Przykro mi tak o sobie mowic ale to niestety prawda! Naiwna bylam majac nadzieje, ze ze mna postapia inaczej :(.. Niestety też mnie oszukali!! ( usunięte przez administratora )ktory mydli rodakom oczy, wiele obiecuje, a pozniej nie odbiera telefonow no i oczywiscie z obietnic sie nie wywiazuje.. Wspolczuje jego zonie, naprawde.. Nie dosc, ze ktoregos dnia pewnie odbierze telefon, ze ktos w koncu dobral mu sie do jego czterech liter to jeszcze jej jakiegos syfa przyniesie do domu bo tak sie prowadzi! No co Darus! Przypomnij sobie jak to sie panienke lekkich obyczajow do autka bralo, poobracalo, wymietolilo i z pracownikami do Leeku przez to sie spoznilo.. ( usunięte przez administratora )Szczerze pani wspolczuje bo to nie pani wina ze ma pani takiego meza. A ile razy plakal, ze jakie to rzeczy o nim w internecie wypisuja. Plakal w doslownym slowa tego znaczeniu. Lzy jak groch mu lecialy ale oczywiscie po wódzie wiec to wiele tlumaczy. Jesli nie szanujecie swoich pieniedzy, jestescie w stanie przyjmowac na siebie( usunięte przez administratora ). Z tego co wiem to juz teraz kilka osob troche namieszalo i pozglaszalo sprawy do Holenderskich urzedow. Mam nadzieje, ze Panstwo Holenderskie nie odpusci mu jego machlojek bo oprocz tego, ze okrada zwyklych szarych ludzi, ktorzy zostawiaja rodziny, male dzieci zeby zarobic pare zlotych to okrada caly kraj!
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-03-14 16:03:20odpowiedz
|
KOLO
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-06-28 17:25:14odpowiedz
|
NIEWAŻNE
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-07-17 10:45:20odpowiedz
|
( usunięte przez administratora ) A powiem wam lepszy numer - wszyscy wiedza ze on nia przyjechal a prawda jest taka, ze blagal kolesia( usunięte przez administratora ) bo on mial posrrrane pory i dopiero przed firma zeby wszyscy widzieli, ze on jechal to kazal sie tamtemu przesiasc. Niezly gostek, co? Buahahaha!
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-08-10 21:04:03odpowiedz
|
przynajmniej sie czegos dorobil chlopak a nie tak jak inni przechlewaja wszystko co zarobia!!( usunięte przez administratora )popatrzcie na siebie a nie wiecznie krytykujecie tylko innych!!!!!!
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-08-12 21:14:09odpowiedz
|
widoczny ale nie połączony z profilem - 2010-08-10 21:04:03przynajmniej sie czegos dorobil chlopak a nie tak jak inni przechlewaja wszystko co zarobia!!!( usunięte przez administratora )!!!!!!szacuneczek!!!!
Ludzie jestescie chorzy....czemu tacy madrzy jestescie??? tu na forum??? a tam jak jestescie z darkiem albo edkiem oko w oko to malutcy jak pchly...czemu nie zalatwiliscie tego na miejscu??? tylko teraz sie odgrarzcie przez ineternet?jestescie tak ograniczeni ze nawet nie potrafilibyscie wydukac kilka slow po angielsku....nie prawda? czy jechalibyscie robic kariere w holandiii na kurczakach???obiecuje ze osobicie przekaze darkowi i edkowi adres tego forum i mozecie byc pewni ze sprawa trafi na policje...jak sie ma chociaz troche inteligencji to mozna wyrazic swoje zdanie nie uzywajac obelg...ludzie o czym wy mowicie? bylam, widzialam. czemu dziewczyny na pralni moge normalnie zyc? bo nie sa kurwami, cpunami i alkoholiczkami.wracaja z pracy i zyja jak normalni ludzie.a wy sami pozwalacie sobie na takie traktowanie!!! w polsce byliscie mieszani z gownem i tam chcecie pokazac jakcy wy jestescie fajni.kazdy z was kapuje, kazdy na kazdego donosci.powtzrzam jeszcze raz "KAZDY"!!! jak sie komus nie podoba to wracac na te swoje podpasleckie wiochy krowy doic!!! bo wstyd ze polska takie scierwo wysyla za granice!!! nic dizwnego ze pozniej tak kiepsko nas w europie oceniaja.a do tego dowcipnisa co komentuje niemiecki darka.jak jestes taki kozak to podjedz do mnie i wymienimy kilka zdan...jak chcesz po niemiecku albo po angielsku...panie poligloto!!! ni podoba sie??? wypieprzac do domu!!!
widoczny ale nie połączony z profilem - 2010-11-10 22:56:31odpowiedz
|
wreszcie jakas pozytywna opinia! ci co pracuja juz kilka miesiecy lub lat nie pisza na forum pozytywnych opinii, a ci co pija w pracy, cpaja albo klamia sa zawsze aktywni w negatywnych opiniach. Ja takze postaram sie osobiscie podac na policje adres tego forum i wszyscy beda skontrolowani i za obelgi kazdy oberwie ha ha ha! trzeba w koncu porzadek z tymi dziadami zrobic
widoczny ale nie połączony z profilem - 2010-11-10 22:56:35odpowiedz
|
wreszcie jakas pozytywna opinia! ci co pracuja juz kilka miesiecy lub lat nie pisza na forum pozytywnych opinii, a ci co pija w pracy, cpaja albo klamia sa zawsze aktywni w negatywnych opiniach. Ja takze postaram sie osobiscie podac na policje adres tego forum i wszyscy beda skontrolowani i za obelgi kazdy oberwie ha ha ha! trzeba w koncu porzadek z tymi dziadami zrobic
widoczny ale nie po��czony z profilem - 2010-11-14 12:50:20odpowiedz
|
Ha,ha. Lepiej w tej firmie niepracowac,!!!!!!!!! ( usunięte przez administratora )ha,ha!!!! i ta cala firma to wielka porazka !!!!!!!
Bardzo chetnie dolaczylabym sie do ciebie, ale nie mam pojecia jak, ja poltora roku temu skonczylam prace z ta agencja, umowa zaznaczala ze jesli odejde z pracy przed koncem umowy to zaplace ( usunięte przez administratora ), odeszlam miesiac wczesniej, wiec bylam swiadoma poniesienia tego kosztu, a tu sie okazalo ( usunięte przez administratora ) wyplacil calej miesiecznej wyplaty! Malo tego, rok temu zaczelam prosic o jaarograf bo milo byloby sie rozliczyc, i do tej pory nic, nawet firma rozliczeniowa probowala sciagnac to od niego i ECHO. Nie dosc ze okroil mnie( usunięte przez administratora ) to jeszcze przez niego nie moge starac sie o zwrot podatku i co ja mam zrobic? Chetnie bym zrobila z nim porzadek
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-01-03 22:49:17odpowiedz
|
czekam nawet jak sprawa w sadzie bedzie ja w bytomie nie mieszkalem hehe ( usunięte przez administratora )
Witam. Zmienił nazwe firmy na At Work Hollland B.V. Ale to te same dziadostwo. Nie wypłacił ludziom zaległego wakacyjnego, nadgodzin, za soboty i nadal nie opłaca systematycznie ubezpieczeń, chociaż odciaga ( usunięte przez administratora ) Wypłaty są co cztery tygodnie i nadal jest kaucja - dwie tygodniówki. Mało kto tą kaucje odzyskał. Podwyżek zero, nawet po kilku latach pracy. Dziwne, że firmy z nim współpracują, wiedząc o jego przekrętach. W domkach mieszka nawet po dziesięć osób i więcej, śpią na podłodze na materacach. A( usunięte przez administratora )Urzędy Holenderskie wiedzą o wszystkim i nic z tym nie robią. Dziwne, ale przecież to Holandia :)
Czy o firmie At Work Holland nie można nic pisać? Kiedyś tam pracowałem i firmy nie polecam. Może admin tego wpisu nie usunie? Podobno związki zajęły się tą firmą, czy to prawda?
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-10-13 13:03:22odpowiedz
|
a ja pracuje i sobie chwale!!! a temu co sie nie podoba to napewno wylecial bo jest alkoholikiem albo narkomanem!! ile juz takich marginesow przyjechalo co ani me ani be po angielsku a chca zgrywac wielkich panow zagranica.
A może sami się zwolnili, bo nie mieli płaconych ubezpieczeń, wypłaconego wakacyjnego itp. Już o tym było pisane, ale wpisy na ten temat zostały usuniete. Raczej tam się nie wylatuje za alkohol i narkotyki, jeżeli by tak było to mało kto by tam pracował. Po prostu ludzie są tam oszukiwani i tyle. Wiesz dobrze, że parę osób zgłosiło to do związków i sprawy są w toku. O nieuczciwości firmy było mówione tv i pisano w gazecie, jeszcze przed zmianą nazwy. Szkoda, że firma AT Work Holland B.V. tak podchodzi do ludzi, a wystarczyłoby tyko uczciwie płacić i opłacać wszystkie składki. Podobno początki firmy były bardzo dobre, nawet Eduard spotykał się z ludźmi i był podobno lubiany, a teraz mało kto wie, jak on wygląda. Z pewnością zmiana koordynatora dobrze by wpłynęła na wizerunek firmy, ale jak wiemy dobrze się tam ustawił. Każdy powinien szanować swoje nazwisko, a Van Beek w tym przypadku źle się ludziom kojarzy. Pozdrawiam.
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-11-18 20:04:21odpowiedz
|
a mi sie zle kojarzy GIERSZON!!! ANKA GIERSZON Znacie ta k....????? ja ja znam bylem z nia na domku, kazdy ja walil (a jest co, gruba jest) jak sie znowu odezwie na forum przesle wiecej jej danych a wtedy kazdy sobie powali ha ha ha