Hey
Poszukuje kogos na wyjzad wakacyjny do pracy. W tym roku jakos nie udalo mi się zebrac ekipy, a ze nie chcialabym jechac sama to chetnie sie do kogos przylacze. Myslalam raczej o Walii, Szkocji albo jakis innych miejscowościach nadmorskich. W tamtym roku bylam w Londynie wiec zawsze chetnie posluze rada co do szukania pracy itp;) Płeć ani wiek nie ma znaczenia, ważne żebysmy sie jakos dogadali i przezyli te pare miesiecy;) Ja chce wyjechac okolo konca czerwca, początek lipca, bo wtedy mi sie konczy sesja.
Pozdrawiam i czekam na odp
Hejka! Tu śylwia . mam 22lata. Jestem właśnie na etapie szukania pracy na sezon letni, również studiuję, więc tylko koniec czerwca wchodzi w grę jako termin wyjazdu. Nie pracowałam jeszcze za granicą.Doatałam kilka ofert ale jako jedynie care assistant, a mnie by bardziej interesowała praca pokojówki lub obsługa w pubie itp.Z tymże mi się marzy Londyn, a oferty są do Walii. Jak w zeszłym roku załatwiłaś sobie pracę?Super by było pojechac z kims, zawsze razniej. A Ty Asia masz już coś na oku? Z góry dzięki za odp.! Pozdrowionek!!!
czesc Sylwia, ja niestety nie mam nic na oku, ale moge sie dopasowac jak ktos cos znajdzie ;) najpierw chcialam wyjechac przez jakas agencje ale te firmy, ktore zalatwiaja prace na sezon pobieraja sporo kasy.. z kolei te, ktore kasy nie pobieraja za zalatwienie pracy- organizuja dluzsze kontrakty ( ja naprzyklad moge jechac tylko na trzy miesiace). w kazdym razie ja jestem otwarta na propozycje:) ijak cos macie na oku to piszcie( moje gg znajduje sie powyzej) pozdrawiam
hey. Ja w zeszlym roku byłam wlasnie w Londynie. Prace znalazlam na miejscu, roznoszac CV od pubu do pubu. Mysle ze jest to najskuteczniejsza matoda, bo załatwiajac sobie cos przez prywatne ogłoszenia jeszcze w Polsce zazwyczja na miejscu okazuje sie ze to juz nieaktualane. Mi tez w tym roku zalezaloby na pracy kelnerki albo pomocy w kuchni. Odezwe sie niedlugo na gg;) Musze tylko jeszcze przemyslec czy jednka nie zdecyduje sie na Londyn, bo jednak wybiera sie tam paru znajomych a misto juz nam wiec powinno byc latwiej.
hej. ja tez chce z kolezanka w tym roku wyjechac do pracki do uk. najlepiej do szkocji np. glasgow. odpowiada mi koniec czerwca albo poczatek lipca , na 3 m-ce. myslałam aby wyjechac jako opiekunka, albo do pracy w jakiejs fabryce, nawet jako sprzatacz, oby troche zarobic. jesli chcesz to odezwij sie nr.gg 7041179. pozdrawiam
hej. ja tez chce z kolezanka w tym roku wyjechac do pracki do uk. najlepiej do szkocji np. glasgow. odpowiada mi koniec czerwca albo poczatek lipca , na 3 m-ce. myslałam aby wyjechac jako opiekunka, albo do pracy w jakiejs fabryce, nawet jako sprzatacz, oby troche zarobic. jesli chcesz to odezwij sie nr.gg 7041179. pozdrawiam
czesc ja jade do Londynu w tym roku. masz moze jakies fajne wskazowki bo pracy wlasnie bede tam szukac co i jak??? gdzie ty pracowalaas bedac w Londynie i czy latwo znalezc tam jakas prace?? pozdrawiam moj mail monki00@o2.pl. zgory dzieki za jakies rady:)
czesc ja jade do Londynu w tym roku. masz moze jakies fajne wskazowki bo pracy wlasnie bede tam szukac co i jak??? gdzie ty pracowalaas bedac w Londynie i czy latwo znalezc tam jakas prace?? pozdrawiam moj mail monki00@o2.pl. zgory dzieki za jakies rady:)
Witam was serdecznie. Chciałbym wyjechać do pracy za granicę. Szukam osób, które mają podobne plany, zapału i chęci. Nie mam namiarów na prace, ani nie wiem dokąd chciałbym jechać, z chęcią z grupą pojadę. Moje gg 8740388
Ja również bylabym chętna na wyjazd mam 20 lat jestem z Konina woj. wielkopolskie..Interesuje mnie praca za granicą od zaraz..Wlasnie jestem po sesji i dlatego chce wyjechać..czekam na propozycje..:P moj nr gg 901700 albo meil nettus@o2.pl dzia..;)
hej
moje gg to 1470169. bylem juz w anglii i w usa. teraz jade znowu - w tym miesiacu. jesli ktos w wieku 23-33 lata chce sie odezwac, to mozna by sie wybrac razem : )
Hey, posty już pewnie nieaktualne, ale w razie czego planowałam Wyspy w te wakacje. Mam 21 lat i studiuje Socjologię.
Co do angielskiego, to raczej w komunikatywnym stopniu. Gdyby oferta byłą aktualna to prosze o kontakt na maila rajssa@gmail.com lub pod 516843937.
Jesli jeszcze nie wyjechalas - moge Ci pomoc w jej znalezieniu tu w UK oferujac Ci mozliwosc tymczasowego zamieszkania u mnie i zapewniajac Ci utrzymanie do czasu Twego usamodzielninia sie.
Pozdrawiam
Grzegorz
Moj r GG 3984186
Hej. Szukam normalnej dziewczyny,znającej trochę angielski na wspólny wyjazd do Anglii.Znam też angielski dość dobrze. Na razie jeszcze zbieram oferty z agencji.Jest praca np.przy pakowaniu ale stawka trochę mala 5,5funta/godz. Czy ma ktoś lepsze oferty pracy? Krzysiek ,GG 8770549 Piszcie.
5,5 funta to nie jest mała stawka, chyba że masz jakiś ale jeśli nie to jest całkiem fajnie zarabiając 200 funtów na tydzien możesz na prawde żyć calkiem przyjemnie i jeszcze coś odłożyć
hej mam do ciebie pytanie od miesiaca jestem w londynie sw i szukam tu pracy przy pakowaniu moze znasz jakis firmy bylabym wdzieczna za pomoc. tylko prosze nie agencje dzieki
jesli mialabys ochote odpowiedziec alessandra32@autograf.pl
Samochodem do Londynu i Birmingham.
Witam. Jade samochodem do Birmingham, przez Londyn. Wyjazd w sobote 13.10.2007 okolo poludnia z Czaplinka (zachodniopomorskie, 60km od Pily, 40km od Walcza, 35km od Szczecinka), przyjazd do Londynu w niedziele rano, do Birmingham okolo poludnia.
Dla osob ktore chca pierwszy raz wyjechac moge zalatwic miejsca w domach, w ktorych mieszkaja Polacy oraz Slowacy, Czesi, Wegrzy, zarowno w Londynie jak i Birmingham. Sam mieszkam od 4 m-cy w Birmingham (2ga najwieksza po Londynie metropolia w Anglii, mniej znana bo w pilke slabo graja :)), moge doradzic gdzie isc i co zrobic aby znalezc prace w przeciagu 1 do 3 tyg. Sam jechalem w ciemno, duzy stresik :)
Koszt wyjazdu to ok 800zl
Koszt dzielimy na liczbe osob. I tak:
2 os. to ok 400zl/os
3 os. to ok 270zl/os
4 os. to ok 200zl.os
Moj telefon w Polsce 0048604052419.
Bede dostepny w poniedzialek 08.10.2007, ok godz 17.00
Jak ktos chce sie zabrac to zapraszam :)
hej asiu ja tez koncze szkole w czerwcu i z checia pojade nawet razniej bedzie razem mieszkac i sie jakos tam poruszac tylko musimy dogadac szczegoly moj nr gg zagadaj proszę 5265885 albo komórka 515517736 mam 18 lat jestem mlodym chlopakiem ale bardzo towarzyskim pozdro odpisz:)
hejka! ja chcialabym pracowac w Londynie tak jak rok temu, wiec bylabym chetna na wyjazd do tego miasta. Chyba ze bedzie jakas inna ciekawa propozycja wyjazdu i pracy wiec moge sie z Toba wybrac :) ogolnie o sobie- mam na imie Kaska, mam 21 lat, jestem studentka ekonomii 2 roku, mieszkam na Pomorzu, jesli chcesz to odezwij sie na gadu 8536994 lub na kom 694173233 pozdrawiam.
czesc ja jade do Londynu w tym roku. masz moze jakies fajne wskazowki bo pracy wlasnie bede tam szukac co i jak??? gdzie ty pracowalaas bedac w Londynie i czy latwo znalezc tam jakas prace?? pozdrawiam moj