Twoje konto

Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Oświata | Praca dla opiekunek w Niemczech | Forum | Szkoły policealne | Logowanie | Kontakt | Dodaj ofertę pracy
zdjecie uzytkownika
ada - 2007-06-15 12:08:55 odpowiedz | cytuj
Uwaga. Mój mąż wyjechał przez te agencje do pracy w rejonach Bodegraven. miał pojechac do pracy w szklarni , lub w magazynach logistycznych, poniewaz ma uprawnienia na wózek widłowy. Wszystko wydawało sie w porzadku  , jedynie umowa podpisywana na miejscu ale kto nie ryzykuje ten nie ma , zresztą wydawała sie sprawdzona firmą. został przewieziony na miejsce busem jeszcze z innymi ludzmi.Było kilka busów. Po przyjeżdzie zakwaterowal sie  w dosc dobrych warunkach w domku. tyle , że na drugi dzień jak miał podpisac umowe, to okazało sie , ze nie ma dla niego pracy. Mozliwe ze agencja nie wszystkich tak traktuje i znajdzie sie ktos kto napisze ze agencja byla ok, ale wiadomo ze mozna zle trafić, tym bardziej jak zna sie słabo język, chociaż oni nie wymagali i spełniał wymagania. Na nastepny dzien musiał isc 18 km. na nogach do biura by cokolwiek dowiedziec sie o swoim stanie połozenia, bo nie mógł sie dodzwonić. Przy tym stracił ostatnie praktycznie oszczedności na telefony.I tak okazało sie ze ma pracowac w szklarni . Przeniesli go do innego ...mieszkania ale to nie można tak nazwac, pełno ludzi jakiś pijanych po iles tam osób w jednym pomieszczeniu, pełno butelek po alkoholu , żadnych łóż, s( usunięte przez administratora ).Uwaga na LEVEL1 z OPOLA
zdjecie uzytkownika
X - 2007-06-18 06:35:55 odpowiedz | cytuj
JESLI CHODZI O POSREDNICTWO W TEJ FIRMIE JEST BEZNADZIEJNA BYLEM W TEJ FIRMIE KORDYNATOREM O( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
zbyszek - 2007-07-02 02:09:32 odpowiedz | cytuj
my to momy z( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
tomasz - 2007-08-17 12:10:09 odpowiedz | cytuj
moj 8 tygodniowy pobyt z levelem skrocil sie do 3 tyg, z czego niecale 2 tyg przepracowalem. musze powiedziec, ze pracownicy biura w ogole nie szanuja ludzi. pomimo mojej bardzo dobrej znajomosci jezyka angielskiego, sredniej niemieckiego i prawa jazdy bylem jakims zapchajdziura. najczarniejsza robota i zmiana pracy. praktycznie nie bylo mozliwosci zmienic pracy. wszystkich chetnych zapraszam do przeczytania mojjego bloga na ten temat ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
andrzej - 2008-04-21 19:35:19 odpowiedz | cytuj
Ta firma to jedna ,wielka pomylka.To co oni wyprawiaja z Polakami przechodzi wszelkie granice przyzwoitosci.Bylem tu z zona i ostrzegam tylko nie decydujcie sie na ta firme.W biurze.( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
XXXXXX - 2008-04-21 20:57:32 odpowiedz | cytuj
Tak to jest jak ktos nie czyta forum ja do takich nalezę niedawno wróciłem z tej firmy to był najgorszy mój wyjazd jak jestes zdrowy i pracujesz to cie widza a jak zachoruiesz to wora ze ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
damian - 2008-06-25 22:22:07 odpowiedz | cytuj
siamanko zbyszku jesli mozeszpodaj mi numer do tej firmy potrzebuje pracy dobrej mam 3 dzieci i niemam roboty wyslij mi numer na emaila wwwdami.pl@interia.pl dzieki wielkie pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Krzysiek - 2008-06-27 18:43:37 odpowiedz | cytuj
Poszukuje ludzi którzy zostali zrobieni w konia przez firmę Level 1 z Opola piszcie na adres e-maila chodzi o cofnięcie im uprawnień jako agencji zatrudnienia
zdjecie uzytkownika
Asia - 2008-06-30 13:07:52 odpowiedz | cytuj
Tak...zgadzam sie!!Niestety opinie firmy przeczytalam po fakcie!!!Niedosc ze podpisalismy umowe na 6 tygodni to 4 z tego przesiedzielismy w domu!!"7.06 skonczyla sie nam umowa....a od 2 tygodni czekam na swoje pieniadze!
zdjecie uzytkownika
kkssddksk - 2008-07-04 11:54:16 odpowiedz | cytuj
wcale nie Level1 jest wpozadku chociaz czsami nie ma pracy ale da sie wytrzymac nikt nie powiedziała zem praca bedzie bezprzerwy wiadomo ze jest czasami mniej godzin zamiast 8 to 5h ale z czasem daja ci zastepsza jest ok
zdjecie uzytkownika
>-( - 2008-07-17 15:33:14 odpowiedz | cytuj
WRAZ Z KOLEGĄ PODJĄŁEM PRACE ZA POŚREDNICTWEM BIURA LEVEL1. PO DOMÓWIENIU WSZYSTKICH SZCZEGÓŁÓW TELEFONICZNIE PRZYJECHALIŚMY DO WOERDEN NA DOMEK. PODCZAS PODPISYWANIU UMOWY( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
mati - 2008-08-27 19:51:26 odpowiedz | cytuj
wyjazd z  tej firmy do plyt cd, sie nie oplaca, poniewaz,  warunki mieszkalne sa fatalne, duzo sie placi za mieszkanie, ubezpieczenie, a bardzo malo sie zarabia, i malo godzin pracy,
zdjecie uzytkownika
Beatka - 2008-09-20 13:38:46 odpowiedz | cytuj
Uwaga!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Słowo daje prosze nie jezdzic z tej firmy. Ja pojechał z niej do holandii(okolice Uden), nie dosc ze powiedzieli nam ze pracy nie bedzie bo nie mamy sofi( a w levelu mowili nam ze to nie problem) to na dodatek jak nam zrobia sofi(gdzies za 2 tygodnie, a za co zyc przez ten czas? ) to musimy znów czekac na podpisanie umowu(ok tygodnia) a jak juz podpiszemy umowe to w okresie wakacyjnym nie ma pracy!!!!!!!!!!!! I tak tez było czekałysmy an sofi i umowe a gdy juz to miałysmy to...nie było pracy!!!!!!!!!!!!! porazka, tylko sie załamac!!! a jak juz była praca to z 20 polaków trzeba było wybierac np 12 i wyobrazcie sobie co sie działo w domku wtedy!!! LEVEV 1 to bestie ktore wykozyctuja polaków bo oni maja prowizje jak wysla kogos do holandii a co dalej??? to ich nie interesuje chodzbys miał tam umrzec to nie ich sprawa.....nie jedzcie z tej firmy, prosze was bo bedziecie załowac!!!
zdjecie uzytkownika
Dragonw - 2009-02-10 14:43:31 odpowiedz | cytuj
Witam pracowalem przez biuro level1 w bodehraven to sa zlodzieje stawke mialem( usunięte przez administratora )na reke i to niecale pobieraja kaucje za rower klucze i inne rzeczy ale nie zwracaja tych pieniedzy NIE polecam tego posrednictwa!!!!! ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
Dragonw - 2009-02-10 14:43:31 odpowiedz | cytuj
Witam pracowalem przez biur( usunięte przez administratora )y NIE polecam tego posrednictwa!!!!! ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-02-10 20:38:09 odpowiedz | cytuj
całe opole to sami naciagacze złodzieje robia z ludzmi co chca kto im wydał takie złodziejskie zezwolenie kiedy nareszcie ktos im łep upier....
zdjecie uzytkownika
Majka - 2009-02-17 11:20:26 odpowiedz | cytuj
Ciekawe, że wszyscy nażekacie na agencję pracy z Polski, która nie ma nic wspólnego z tym czy praca w Holandii jest czy jej nie będzie. To, jakie tam sa warunki i ile godzin pracy zapewnia firma holenderska!!!!Frima ta wysyła agencji pracy w Polsce zapotrzebowanie na iles osób i te osoby jadą. A co się dzieje na miejscu to sorry, ale już na to wpływu polska firma nie ma bo jej zadaniem jest WYSYŁANIE ludzi. Często to właśnie firmy holenderskie okazują się największymi oszustami obiecując nie wiadomo co, a potem się okazuje, ze jest totalne bagno.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-05-16 16:46:16 odpowiedz | cytuj
witam.w tamtym roku w listopadzie wyjechalam z level1 do pracy przy stroikach na miejscu w Bodegrawen okazalo sie ze za duzo ludzi przyjechalo wiec 6 osob w tym mnie przeniesli do Aspel\drugiego biura/ i nie zaluje bo praca byla od zaraz na szklarni przy kwiatach a warunki mieszkaniowe bardzo dobre.teraz mam prace non stop.przelewy sa na czas za mieszkanie placimy 53E tyg a nie ma porownania do tych u Grzanki.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-06-08 20:31:54 odpowiedz | cytuj
Witam! na samym poczatku trzeba wziąść pod uwagę faktze level 1 dzieli się na 2 biura jedno w emmeloordzie a 2 w bodegraven.Ja pracuje trzy lata w tym w Emmeloordzie i naprawdę jest tu calkiem przyzwoicie.pieniadze zaleza od przepracowanych godzin niestety smutny jest fakt ze przy 38 godz stawka jest 5 euro dlatego jezeli ktoś chce zarobic musi miec wiekszą ilość godzin.mieszkania calkiem calkiem tak 8 -10 osobowe i trzeba za nie płacić 53 euro tyg a za ubezpieczenie 17 ale kazdy dostaje karty zdrowotne co pozwalana leczenie.z urlopami nie ma problemów.nie trzeba podpisywac kontraktów na bog wie ile miesiący jedyne jeśli ktoś pierwszy raz przyjezdza to na 8 tyg.dojazd do pracy autami osobowymi m ax 5 osób na auto.Dojazd do pracyjest za darmo.pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
buddy - 2009-07-10 15:12:16 odpowiedz | cytuj
Jakieś jeszcze info dostane o pracy przez agencje w emmeloord ?
zdjecie uzytkownika
buddy - 2009-07-10 15:12:36 odpowiedz | cytuj
buddy - 2009-07-10 15:12:16

Jakieś jeszcze info dostane o pracy przez agencje w emmeloord ?

tz biuro
zdjecie uzytkownika
fifka - 2009-07-22 15:43:36 odpowiedz | cytuj
szukaj pracy w holandi ale nie przez level chyba że chcesz odpoczać na mieszkaniu,żądzący tam polacy są daremni i żałośni nic nie wiedzą i nic ci nie pomogą katastrofa ludzie z tąd uciekają bo maja tego chamstwa dość a sie cos czlowiek odezwie za głośno w biuze to może się od razu pakować bo pracy nie dostanie albo szantaże "jak nie bedziesz tam pracować to nie dostaniesz żadnej pracy" takie słowa padają z ust koordynatorów wiec wybór należy do ciebie
zdjecie uzytkownika
Jaa ;] - 2009-10-03 19:52:44 odpowiedz | cytuj
nie jedzcie z biura level 1 ! ja zaryzyowałam mimo tego ze przeczytał te komentarze ,lepiej zostac w polsce bo tu nie mam pracy a warunki mieszkalne sa straszne.
jesli chcecie zdjęcia z mieszkan albo wiedzic wiecej to moje gg 10897771.
zdjecie uzytkownika
Jaa ;] - 2009-10-09 15:43:15 odpowiedz | cytuj
Nie polecam pracy z firmy level 1 !!
Ponieważ nie zapewniaja godzin pracy i mają straszne wrunki mieszkalne za które trzeba płacić 60 euro za tydzień . Za bele co wlepiają kary ...!
Polacy w tej firmie sa nie uprzejmi i wredni !! W szczególności Mirek [kierowca] i Krzysiek. A cała reszta nie jest lepsza. Byłam tydziń temu i to jest sprawdzone.
Mam nawet zdjęcia mieszkań jeżeli ktoś chce oto mój e-mail katarzynka_171@wp.pl

Jezeli macie zamiar jechać z tej firmy zarobić to jest to nie możliwe bo można dostać tyle wypłaty ze starczy tylko na weekend.
zdjecie uzytkownika
Marchewa - 2009-11-07 22:25:37 odpowiedz | cytuj
anonim - 2009-06-08 20:31:54

Witam! na samym poczatku trzeba wziąść pod uwagę faktze level 1 dzieli się na 2 biura jedno w emmeloordzie a 2 w bodegraven.Ja pracuje trzy lata w tym w Emmeloordzie i naprawdę jest tu calkiem przyzwoicie.pieniadze zaleza od przepracowanych godzin niestety smutny jest fakt ze przy 38 godz stawka jest 5 euro dlatego jezeli ktoś chce zarobic musi miec wiekszą ilość godzin.mieszkania calkiem calkiem tak 8 -10 osobowe i trzeba za nie płacić 53 euro tyg a za ubezpieczenie 17 ale kazdy dostaje karty zdrowotne co pozwalana leczenie.z urlopami nie ma problemów.nie trzeba podpisywac kontraktów na bog wie ile miesiący jedyne jeśli ktoś pierwszy raz przyjezdza to na 8 tyg.dojazd do pracy autami osobowymi m ax 5 osób na auto.Dojazd do pracyjest za darmo.pozdrawiam

Co do tego cytatu ( pieniadze zaleza od przepracowanych godzin niestety smutny jest fakt ze przy 38 godz stawka jest 5 euro dlatego jezeli ktoś chce zarobic musi miec wiekszą ilość godzin ) zapomiales dodac ze osoby ktore przepracuja wiecej to belasting im zabierze to co level nie dal rady , nadzorco level 1 chociaz bys sie podpisal a nie jako anonim fajne slowa piszesz
zdjecie uzytkownika
Diana - 2009-11-11 06:30:30 odpowiedz | cytuj
Witam, ja byłam w kwietniu z Firma Level1 z Opola. Pani Monika Szewczyk z Opola Bardzo miła, miałysmy z koleżanka mieszkać w domku z pełni wyposażona kuchnią. Na miejscu przyjechalismy podpisanie papierów w biurze i zakwaterowanie w "Hotelu" Ludzie którzy jadą pierwszy raz daja ich do tego pseudo Hotelu tzn,że mieszka tam około 40 osób mężczyzn i kobiet jest jedna wspólna łazienka nie ma wyposażonej kuchni tylko aneks kuchenny tzn malutki kocher, nie ma naczyń (Mogła nam w Opolu powiedziec to zabrałybysmy) Pierwsza praca była na sortowni ziemniaków chłodno ale ok, druga w szklarni pomidory, tam na sekunde nie wolno Ci było stanąc za Toba zaraz Dwóch Polaków Team Lider którzy tak niesamowicie poganiali nieludzko żal mi było koleżanki bo niskiego wzrostu jest i musiała czasem na wózek wejśc żeby siegnąc pomidorów. Tam Polacy tak sami normy wyśróbowali,ze szok, Ja dałam rade ale po 2 dniach koleżanke wyrzucili stamtąd,że jest za wolna.Zdawałam sobie sprawe,że musze cieżko pracowac po to tam jechałam. Jednak po całym meczącym dniu jak sie przychodziło do tego Hotelu to miałam dośc do 2 w nocy techno leciało, goście pili, ćpali idąc z łazienki zaczepki idiotyczne, ja niestety musze sie wyspac ale po 2 tygodniu wstawania na 6 a muzyka cichła najwczesniej o 2 w nocy byłam wycieńczona i wróciłam do Polski.
Praca jak praca wszedzie trzeba pracowac i ja to rozumiem, ale ja nie oczekiwałam luksusu jesli chodzi o zakwaterowanie tylko normalnych w miare warunków, gdyby nie ten " Hotel" to bym została
zdjecie uzytkownika
lusi - 2010-01-02 10:37:31 odpowiedz | cytuj
Ludzie nie puszczajcie żon,ani mężow,bo ich stracicie tam się mnoży tylko wielkie łajdactwo i nic więcej.
zdjecie uzytkownika
Baja 02-01-2010 godz.10:55 - 2010-01-02 10:57:59 odpowiedz | cytuj
Zgadzam sie z lusi-to najszczersza prawda.Zapomialas dodac,ze i pieniedzy nie bedziecie widzieli!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
xxxxx - 2010-01-12 08:57:52 odpowiedz | cytuj
Pracowalem 2 lata w Holandii.Duzych pieniedzy nie zarobilem,a teraz nie wiem czy nie stracilem zony i dzieci poniewaz jak kazdy mezczyzna ulegalem pokusom.Mam teraz wiele do odzyskania i bede z calych sil sie starac to nadrobic.Kocham moja zone lecz nie wiem jak teraz mam ja odzyskac.Pomocy!!!!!!Pracowalem w tej firmie.Zadnych kontroli. Tam kazdy z kazdym mogl mieszkac.Zaluje ze tam pojechalem.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-01-17 16:03:54 odpowiedz | cytuj
ada - 2007-06-15 12:08:55

Uwaga. Mój mąż wyjechał przez te agencje do pracy w rejonach Bodegraven. miał pojechac do pracy w szklarni , lub w magazynach logistycznych, poniewaz ma uprawnienia na wózek widłowy. Wszystko wydawało sie w porzadku  , jedynie umowa podpisywana na miejscu ale kto nie ryzykuje ten nie ma , zresztą wydawała sie sprawdzona firmą. został przewieziony na miejsce busem jeszcze z innymi ludzmi.Było kilka busów. Po przyjeżdzie zakwaterowal sie  w dosc dobrych warunkach w domku. tyle , że na drugi dzień jak miał podpisac umowe, to okazało sie , ze nie ma dla niego pracy. Mozliwe ze agencja nie wszystkich tak traktuje i znajdzie sie ktos kto napisze ze agencja byla ok, ale wiadomo ze mozna zle trafić, tym bardziej jak zna sie słabo język, chociaż oni nie wymagali i spełniał wymagania. Na nastepny dzien musiał isc 18 km. na nogach do biura by cokolwiek dowiedziec sie o swoim stanie połozenia, bo nie mógł sie dodzwonić. Przy tym stracił ostatnie praktycznie oszczedności na telefony.I tak okazało sie ze ma pracowac w szklarni . Przeniesli go do innego ...mieszkania ale to nie można tak nazwac, pełno ludzi jakiś pijanych po iles tam osób w jednym pomieszczeniu, pełno butelek po alkoholu , żadnych łóż, smród, wilgoć, grzyb...tragicznie i strach o siebie. Na nastepny dzien okazało sie , że nie ma pracy bo jakiemus polakowi ucieło reke i praco dawca nie przyjmuje nikogo dodatkowo zaczely sie zwolnienia. I tak pozostał na lodzie bez pieniędzy. Agencja nie pomogla mu w zaden sposób.Umyli ręce.Takze wszyscy ludzie , którzy bardzo szukaja pracy , nie dajcie sie tak , bo to jest bardzo przykre jak mozna tak człowieka traktowac , który pojechał z nadzieja na uczciwa prace i lepszy byt dla rodziny......Pisze to bo nie mogłam to tak zostawić , zeby nastepni podzielili jego los.Uwaga na LEVEL1 z OPOLA

zlodzieje a uwazajcie na pani grzanke opole tez do sondu z nimi i tak to sie potoczy buraki
zdjecie uzytkownika
Bambi.... - 2010-01-27 14:00:04 odpowiedz | cytuj
siemanko...pracowalem przez ta firme prawie 3 lata...to banda kiepow... przez ten czas duzo tam przezylem doslownie przez ta firme pracuje sie wszedzie lecz wiecej nie pracuje no chyba ze ewentualnie ktos sie zalapie na sle to jest elegancko...ja mialem 3 pracy w ktorych pracowalem dlugo .... zawszecos mi nie pasowalo z pieniedzmi mowili ze jestem na stawce wiekowej...ale po tym jak przebywalem w otoczeniu holendrow okazalo sie ze stawke wiekowa moga miec tylko holendrzy a nie obcokrajowcy...lecz oczywiscie oni zawsze mieli przygotowana odpowiedz...jak przyjeli normalnych koordynatorow to zaraz sie ich pozbywali jak np : Elwira i Pawel do tych ludzi nie mialem nic...to zostawili sobie bande debili
Dzielnicowy - SŁAWEK z policyjnym konfidenckim wasem
Ciec - Krzysiek
Pedzel Pedzla - Mirek
co o nich mozna powiedziec....? smierc kofidentom bez litosci dla tych SZMAT...najwiekszym FRAJEREM jest krzysiek cwaniak przyjezdzal na domki i kozaka zgrywal wprowadzal terror ludziom tylko jedno mnie zastanawia czemu do nas na 4 w bodegraven nie przyszedl tylko dzielnicowego na zwiady wyslal??? on tak szpacil z ta kobyla grzanka...prace dawali tylko dla swoich mysleli wciskali nam kary na domkach za nic za smieci na podworku ktorychj sami nie wywiezli....duzo by bylo do pisania chce sie ktos dowiedziec to piszcie .........GG: 2188078
zdjecie uzytkownika
spiderelku@wp.pl - 2010-02-02 13:30:50 odpowiedz | cytuj
Level 1-zryta od podstaw firma exportująca naiwniaków do pracy!!!Największym zjebem jest milutki zjeb Mirek-idiota jakich mało,ale noszący łeb wyżej jak dupę!!!Zanim został sługusem chlał na umór aż się wywracał na domku-panoszył się tam razem ze współlokatorem Edwardem Ś.Mieszkałem na tym domku przez kilka tygodni,ale przenieśliśmy się z dziewczyną do innej firmy.Tyle o zrytym kolesiu.Sławek to taka marionetka Levela,ale niegrożna.Krzysiek natomiast nie jest niczemu winien-wykonuje swoją pracę i robi to za wszelką cenę-może chce wygryżć szefa?!Wystrzegajcie się tej zrytej firmy ludzie!!!
zdjecie uzytkownika
lulek - 2010-02-02 13:34:16 odpowiedz | cytuj
spiderelku@wp.pl - 2010-02-02 13:30:50

Level 1-zryta od podstaw firma exportująca naiwniaków do pracy!!!Największym zjebem jest milutki zjeb Mirek-idiota jakich mało,ale noszący łeb wyżej jak dupę!!!Zanim został sługusem chlał na umór aż się wywracał na domku-panoszył się tam razem ze współlokatorem Edwardem Ś.Mieszkałem na tym domku przez kilka tygodni,ale przenieśliśmy się z dziewczyną do innej firmy.Tyle o zrytym kolesiu.Sławek to taka marionetka Levela,ale niegrożna.Krzysiek natomiast nie jest niczemu winien-wykonuje swoją pracę i robi to za wszelką cenę-może chce wygryżć szefa?!Wystrzegajcie się tej zrytej firmy ludzie!!!

burak
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-02-10 21:16:53 odpowiedz | cytuj
spiderelku@wp.pl - 2010-02-02 13:30:50

dlaczgo nikt nie napisze że są dwa biura LevelOne w Holandii??? i oba to całkiem inna bajka...
zdjecie uzytkownika
Jealousy - 2010-02-11 11:54:43 odpowiedz | cytuj
LEVEL1 LUDZIE BROŃCIE SIE PRZED TĄ FIRMA.SYN PRACOWAŁ TAM I MUSIAŁ UCIEKAĆ Z MIESZKANIA BO GROZILI MU ŚMIERCIĄ
zdjecie uzytkownika
xyz - 2010-02-13 01:17:16 odpowiedz | cytuj
pracowalam w tej firmie bardzo dlugo i teraz po poworcie do polski bardzo tego zaluje i nie mam zamiaru wiecej tam wracac na sama mysl o tej firmie robi mi sie niedobrze wszyscy ktorzy pracuja w biurze level 1 to frajerzy ktorzy uczciwych ludzi chca tylko wyrolowac na kase a najbardziej jest przykre to ze nie maja szacunku do ludzi ktorzy przez dlugi czas harowali dnie i noce po jakis kiepskich chociaz to malo powiedziane bo pracy w level 1 nie da sie okreslic jednym slowem tam jest poprostu tak beznadziejnie.ja bylam w espel i naprawde nie polecam ludzie strzeszcie sie tej firmy jezeli nie chcecie stacic zdrowia i swojej godnosci bo wielkich pieniedzy w tej firmie napewno nie zarobicie bo poprostu sie nie da.mam nadzieje ze kazdy wpis na tej stronie przybliza kolejnym naiwnym osobnikom majacym zamiar wyjechac do pracy w tej firmie realia ktore tam panuja
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-02-19 16:02:00 odpowiedz | cytuj
hej zgadzam sie z toba w tej firmie to jeden wielki( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-03-01 14:33:03 odpowiedz | cytuj
czy moge sie dowiedziec jacy ludzie sa koordytorami w tej firmie w Emelord i czy ta firma jest lepsza. Bede wdzieczna za info.pa
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-03-02 15:31:52 odpowiedz | cytuj
widoczny ale nie połączony z profilem - 2010-03-01 14:33:03

czy moge sie dowiedziec jacy ludzie sa koordytorami w tej firmie w Emelord i czy ta firma jest lepsza. Bede wdzieczna za info.pa

ja pracuje w levelu od 2006 roku, w biurze w emmelordzie pracuja całkiem fajni ludzie.ja tam nie mogę narzekać.wiele razy pomogli mi załatwić różne sprawy.zasada jest taka tam jak sie nie będzierz im narzucac to i oni daja ci spokój.pytania typu co mam zrobic bo sieczajnik zepsuł i nie mam jak kawy zrobic o5.00 ranem smiesza.wiec ja sie nie dziwie ze ludziom z biura puszczaja nerwy.pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-03-02 15:38:23 odpowiedz | cytuj
Marchewa - 2009-11-07 22:25:37

anonim - 2009-06-08 20:31:54

Co do tego cytatu ( pieniadze zaleza od przepracowanych godzin niestety smutny jest fakt ze przy 38 godz stawka jest 5 euro dlatego jezeli ktoś chce zarobic musi miec wiekszą ilość godzin ) zapomiales dodac ze osoby ktore przepracuja wiecej to belasting im zabierze to co level nie dal rady , nadzorco level 1 chociaz bys sie podpisal a nie jako anonim fajne slowa piszesz

jak wyjsnisz fakt ze po przepracowaniu ka�¼dej godziny po mini��ciu 38 godzin twoja stawka jest liczona 135 %?wez cz��owieku solaris i sobie to przelicz bo nie kumasz czaczy. te 38 godzin jest w holadii wszedzie a jak nie ma to znczy ze firma cos krec
zdjecie uzytkownika
ewa - 2010-03-04 19:02:27 odpowiedz | cytuj
Ta firma Level one to jedne wielkie oszusty! obiecuja nie wiadomo co a pózniej nic z tego! a osoby w wieku 18lat dostaja 3euro na godz!!!!
zdjecie uzytkownika
ewa - 2010-03-04 19:02:31 odpowiedz | cytuj
Ta firma Level one to jedne( usunięte przez administratora )o na godz!!!!
zdjecie uzytkownika
Misfire - 2010-03-06 20:59:27 odpowiedz | cytuj
Byłem w Holandii przez pośrednika Lever 1 z Opola. Tam na miejscu pan Porada słodził jak mógł, wychwalając jakie to są tam warunki że miałem mieszkać w domku, stawka 6 euro brutto ( netto około 4,20) stawka młodzieżowa. Wyjazd miałem 4 lutego a na miejscu byłem 5 lutego w miejscowości Alphen aan den Rijn z biurem w Bodegraven. Na miejscu okazało się że mieszkam w "Hotelu". Po wejściu dało się odczuć zapach alkoholu. Zamieszkałem w pokoju z ćpunem co palił trawkę papierosy w pokoju co było zakazane. Drugim lokatorem był menel Mirek co pił na okrągło (obaj z Zielonej Góry). Koordynatorem była Marietta traktująca ludzi jak śmieci nie widząca czubka swojego długiego nosa. Pierwsza noc jeszcze uszła ale drugiej to już zaczeła sie libacja. Kurdupel Mirek wrócił z niej o 4 nad ranem właczył wszystkie światła i w bełkocie zaczął spiewać "mój mały książę" ( może to dotyczyło jego ... przemilczę. Jednym słowem wielka melina ale swoja kalkulacje miało miejsce 10 lutego. Wtedy w środku tyg zno zaczęło się tankowanie.PIli na umór wraz ze swoimi kompanami( 60 piw, 4 wódki litrowe i chleb na zagrychę to miał tylko ten Menel a reszta miała prowiant w takiej lub podobnej ilości) Zgłosiłem to Mariecie ale ona powiedziała to im i grożono mi śmiercią itd. Tego samego dnia 10 lutego wyjechałem z tej meliny. Wróciłem 14 lutego do domu bo byłem u rodziny w Niemczech.Pieniędzy za przepracowane dni nie mam do dziś. Firma jest porażka oszuści i nie boje się użyć tego słowa.Nie polecam tej firmy w Holandii i również w Opolu to jest jedna wielka ściema. Wystrzygajcie się Lever 1 z Opola bo to tylko strata czasu i pieniędzy. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-03-07 19:09:35 odpowiedz | cytuj
TO PRAWDA LAWEL TO O( usunięte przez administratora ) WAKACYJNE NIBY PLATNE ALE TAK NAPRAWDE ODCIAGNIETE ZE STAWIKI MINIMALNEJ I PODANE JAKO WAKCYJNE ,WARUNKI PONIZEJ NORM WRUNKI ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-03-07 20:07:32 odpowiedz | cytuj
( usunięte przez administratora )emelordzie tez( usunięte przez administratora ) uwazajcie na ta firme level one biuro w emelordzie bylem tam 4miesiace pozdr
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-03-07 20:07:35 odpowiedz | cytuj
( usunięte przez administratora )emelordzie tez agnieszka to ( usunięte przez administratora )uwazajcie na ta firme level one biuro w emelordzie bylem tam 4miesiace pozdr
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-03-08 20:29:49 odpowiedz | cytuj
EUROTEMP TO NIE SOLIDNA FIRMA ZWLASZCZA ( usunięte przez administratora )NA GODZINE
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-03-08 20:32:13 odpowiedz | cytuj
( usunięte przez administratora ) to glupia firma szukaja( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-03-08 21:15:03 odpowiedz | cytuj
ma pan racje powinien pan otrzymac pulicera
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-03-09 20:46:21 odpowiedz | cytuj
pracoealem tesz weurotempie w zieleni marne pieniadze z wyplaty zostawalo mi ( usunięte przez administratora )ie polecam tej firmy
x