Witam,
poszukuję osób (2)mających doświadczenie w montowaniu skręcanych konstrukcji stalowych, od garaży po hale, wymagane doświadczenie min. 2 lata, praca na terenie Szkocji lub całej Wielkiej Brytani.
Jesteśmy młodą, szybko się rozwijającą firmą na brytyjskim rynku
kontakt: arturo82@tlen.pl
Witam jestem z wyształcenia technikiem budowlańcem z profilu konstrukcje stalowe mam 24 lata i od 4 lat pracujena budowach jako monter konstrukcji a od 2 lat jako brygadzista monter .Moje umiejetnosci ; podstawowy j.ang. ,uprawnienia na podnosniki i wozki nozycowe , dobra znajomość rys.tech.podstawy spawania i cięcia palnikiem ,umiejętność pracy w grupie i obsługa wszelkich narzędzi.może nas yć kilku. jesli jest pan za interesowany proszę o kontakt 0515 238 870
Witam .Jestem monterem konstrukcji stalowych skrecanych z ponad 5 letnim doswiadczeniem posiadam uprawnienia na wozki widlowe i na podnosniki czyli wzwyzki JGL poszukuje pracy w tym zawodzie . moj tel +48501178221
Spawacze 141,136;monterzy rurociągów(umiejetnosc czytania rysunków ISO,szczepienie elektryczne);ciesle konstrukcyjni i szalunkowi(co najmniej 3 letnie doswiadczenie).Osoby zakwalifikowane,nieznajace angielskiego zostaną wysłani na bezpłatny kurs norweskiego.Stała umowa o pracę,pełny pakiet socjalny na warunkach norweskich.CV z dokładnym opisem doswiadczenia,kopiami certyfikatów i innych dokumentów nalezy przesłac na adres: Soma Solutions ul.Danusi 4c/1 80-434 Gdańsk; email: cv@soma.com.pl.Agencja ma certyfikat MGiP 646/1b
chłopaki.jutro ukaze sie nowy numer"Praca i zycie za granica".tam znajdziecie sprawdzone oferty legalnych pośredników z pełnymi adresami(a nie maile czy telefony),podanymi zarobkami i innymi korzyściami
praca w Holandii dla monterów konstrukcji stalowych(również monterów rur,spawaczy,szklarzy budowlanych). Zajrzyj na strone: www.accept-jobs.com ; warunek:j.angielski lub niemiecki przynajmniej w stopniu komunikatywnym
Praca w Norwegii: www.timepersonale.pl ; dla betoniarzy, dekarzy/ blacharzy,elektryków okrętowych,monterów rurociagów okretowych, spawaczy,ciesli(konstrukcje budowlane),ciesli szalunkowych, zbrojarzy, stolarzy budowlanych,kafelkarzy/murarzy, mechaników samochodowych/ specjalizacja:maszyny rolnicze,mechaników samochodowych/ specjalizacja w konkretnych markach,pracowników do szycia sieci rybackich i żaków.Wymagania:szkoła zawodowa,co najmniej 5 lat praktyki w zawodzie,motywacja i zaangarzowanie do pracy,samodzielnosc i logicznosć w podejmowaniu decyzji,funkcjonowanie socjalne w pracy i zyciu osobistym
Dziesięcioletnie doświadczenie jako monter konstrukcji w Mostostal Kraków. Hale, zbiorniki, przemysł ciepłowniczy i górniczy , itp.. Znajomość rysunku, uprawnienia podstawowe spawania gazowego i elektrycznego. Ponadpodstawe łukiem krytym(automat do spawania zbiorników). Posiadam tez ponad podstawowe 136,od 5 miesięcy .
Na tym etapie poszukujemy Kierownika produkcji konstrukcji stalowych / Kierownik montazu konstrukcji stalowych
Praca jest za granica (Niemcy i inne kraje Europejskie), 6-8 tygodni i czas wolny w Polsce 7-10 dni. Placa w zaleznosci od doswiadczenia ok 4 tys Euro miesiecznie. Min 6 lat doswiadczenia w montazu konstrukcji stalowych. Wiek 33-35 lat min (doswiadczenie) gorny pulap 50 lat. Wymagana znajomosc niemieckiego/ angielskiego do celow komunikatywnych
Dobrze widziana praktyka przy montazu instalacji do odsiarczania spalin.
Witam! Mam 27 lat moją specjalizacja są konstrukcje stalowe pracuję w tej branży od 5lat zarówno w Polsce jak i na terenie Europy.Chętnie wyjechał bym do parcy za granice,lecz mam rodzinę i z nią chciałbym wyjechac.
długoletnia praktyka w zawodie monter-spawacz,spawanie elektroda+CO2,ciecie palnikiem,dobra znajomośc rys.tech.i izometr.,
obsługa suwnic z poz.rob.i wszelakich elektronarzędzi.
Doświadczenie w pracy na warsztacie i na budowach,prace przy konstrukcjach,rurach,kotłach,itp
posiadam SCC=VCA.
długoletnia praktyka w zawodie monter-spawacz,spawanie elektroda+CO2,ciecie palnikiem,dobra znajomośc rys.tech.i izometr.,
obsługa suwnic z poz.rob.i wszelakich elektronarzędzi.
Doświadczenie w pracy na warsztacie i na budowach,prace przy konstrukcjach,rurach,kotłach,itp
posiadam SCC=VCA.
Długoletnia praktyka w zawodzie monter-spawacz.prace przy konstrukcjach,rurach-kanały,przegrzewacze pary,moduły.bandaże,zbiorniki itp.Spawanie elektroda+CO2,ciecie palnikiem,b.d.rys.techn.i izometr.praca na wytwórni oraz na budowach.
Ostatnio odpylanie spiekalni w Salzgitter.
posiadam SCC.
Posiadam uprawnienia spawalnicze tig 141 spawałem nierdzewke stale czarne . Pracowałem jako monter na elektrowni w sierszy dostatecznie sie znam na rysunku technicznym dobrze znam jezyk angielski i niemiecki
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-05-15 20:37:23odpowiedz
|
CZEŚĆ.POSZUKUJE PRACY W ZAWODZIE ŚLUSARZ ,MONTER KONSTRUKCJI STALOWYCH.MAM 15-STO LETNIE DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE. INTERESUJE MNIE PRACA ZA GRANICĄ. POSIADAM CERTYFIKAT - DNV. email: on464@wp.pl
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-04-07 19:35:16odpowiedz
|
Witam.Jestem monterem konstrukcji stalowych,w tym zawodzie pracuje juz od 7 lat,pracowalem rowniez w hiszpanii i angli,obecnie pracuje w polsce na tym samym stanowisku.Jestem osoba pracowita,i sumienna moj numer tel to 515905289
Witam. Mam 27 lat szukam pracy na stanowisku monter konstrukcji stalowych.ostatnio pracowałem na takim stanowisku przez ponad 5 lat. Posiadam zaświadczenie kwalifikacyjne do obsługi urządzeń tansportu bliskiego\\\\\\\\\\\\\\\"podesty ruchome przejezdne,windy nożycowe\\\\\\\\\\\\\\\"Przez te pare lat zdobyłem doświadczenie w spawaniu oraz w czytaniu rysunków technicznych.mój numer tel 669589524
Witam!!
Jestem monterem konstrukcji stalowych. Jestem zainteresowany pracą.Czy nadal jest oferta aktualna?
Pozdrawiam Maciej.
Proszę o odpowiedź
Elektromonter praca przy montażu słupów wysokiego - 2012-03-01 21:37:01odpowiedz
|
Nasza firma poszukuje pracowników na stanowisko: monter słupów wysokiego napięcia. Praca na terenie Polski.
Wymagania:
-wykształcenie: elektryk, elektromonter
-brak przeciwwskazań zdrowotnych do pracy na wysokościach
-dyspozycyjność
-mile widziane doświadczenia przy montażu słupów wysokiego napięcia
Zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę, po okresie próbnym na czas nieokreślony. Atrakcyjny system wynagrodzeń.
Tel:532-532-277