odpuść sobie... kombinują tylko,jak tu wyrolowac pracownika na kasie. Poziom zarobków _ala biedronka lub żabka. Osoby z zarządu wogóle nie wiedzą co się dzieje na dole i jaka jest atmosfera . Żyją w swoim świecie. Średnio pensja handlowca- 1400 netto na rekę. Żenada w tych czasach!!!!Bardzo duża rotacja . Żerują tylko na pracownikach z mniejszych miast którym zależy na pracy. Premie masakrycznie niskie. Lepsza jest już każda inna firma z tej branży, np. thyssen . dwa razy takie zarobki i premie.
zgadza sie. praca dla maksymalnie zdeterminowanych, po kilku tygodniach/miesiacach i tak wszyscy odchodzą, bo znajdują podobna za duzo wieksze pieniadze.
POWIEM SZCZERZE WSPÓŁCZUJE TEJ ZMIANIE NA KTÓREJ KIEROWNIKIEM JEST[usunięte przez admina] POTRAFI TYLKO RZĄDZIĆ I PRACOWAĆ CZYIMIŚ RĘKOMA!!! A SAM SIEDZI PÓŁ ZMIANY NA NASZEJ KLASIE A DRUGIE PÓŁ PRZEŚPI I TO MA BYĆ KIEROWNIK?? DZIWIE SIĘ ZA CO MU PŁACĄ??GOŚCIU MA NA PRAWDE DOBRYCH LUDZI DO ROBOTY JEDNYM SŁOWEM ZGRANĄ EKIPĘ ALE PRZEZ TAKICH JAK ON TA EKIPA SIĘ ROZPADNIE PONIEWAŻ TEGO CZŁOWIEKA PRZEROSŁY AMBICJE!! W OGÓLE NIE POTRAFI ROZMAWIAĆ ZE SWOIMI PRACOWNIKAMI JEDZIE PO NICH JAK TYLKO MOŻE!!!!! PO PROSTU WZIĘLI GÓWNIARZA NA STANOWISKO DO KTÓREGO NIE DORÓSŁ I NIE MA ŻADNEGO DOŚWIADCZENIA!!!!!!! ZASTANAWIA MNIE TEŻ JEDNO?? CZY [usunięte przez admina] WOLI MIEĆ KIEROWNIKA KTÓRY[usunięte przez admina] NA KAŻDYM KROKU CZY TEŻ NA PRAWDĘ DOBRĄ ZMIANĘ?? MOIM ZDANIEM PAN [usunięte przez admina] POWINIEN NAPRAWDĘ ZACZĄĆ INTERESOWAĆ SIĘ CO DZIEJE SIĘ NA MAGAZYNIE JAKIE SĄ RELACJE NA ZMIANIE [usunięte przez admina] I CO MYŚLĄ O NIM WSZYSCY PRACOWNICY MAGAZYNU!!!! POWINIEN ZACZĄĆ Z NIMI ROZMAWIAĆ A NIE SŁUCHAĆ KŁAMSTW TEGO CAŁEGO [usunięte przez admina] !!!!!!!!!!!!!
Racja tuplex to ostry burdel nie radze nikomu tam sie zatrudniać tak jak kolega wyżej napisał magazynierzy robią zajebistą robotę a cała reszta kładzie na to ... rotacja gigantyczna mówię tu o oddziale w warszawie na Targówku. Jeżeli ktoś chce zostać ,,Murzynem'' to śmiało , oni takich szukają .
pozdro Wuny
Firmie Tuplex nie ma warunków pracy jest poprostu makabra niskie pensje premie przyznawane od tak sobie zazwyczaj ich nie ma wogóle nie wiadomo na jakich zasadach są one przyznawane kierownictwo bez komentarza ogólnie LIPA.
to przykre,ale prawdziwe. Miałem okazje pracować tam 5 lat i uwazam te 5 lat za stracone. Szkoda,ze człowiek czasem mądry po szkodzie. Teraz mam dobrze płatną pracę jestem zadowolony. Tuplex jest dobry dla tych ,którzy lubia praciowac w czynie społecznym.
Hej Aniu-raczej nie polecam tej firmy.Sam pracuje w odziale w Wawie i szukam coś innego.Jak bede z tąd odchodził to będzie najszczęśliwszy dzień w życiu.Kategorycznie nie polecam tej firmy
Planuję wydrukować plakaty i ulotki dla mojej firmy i znalazłam na necie tanią drukarnię, mają dobre ceny i szybki czas realizacji ale chciałam się poradzić czy, ktoś już korzystał z ich usług? Czy ktoś mógłby coś więcej powiedzieć, doradzić? strona drukarni:
www.drukowanieulotek.pl
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-05-02 11:20:36odpowiedz
|
ponad miesiac temu prowadzili mega rekrutacje do oddziału we Wrocławiu i nadal zaśmiecają mi skrzynke swymi ofertami
WIEC CHYBA COŚ JEST NIE HALO W TEJ FIRMIE A MOZE SZUKAJA INŻYNIEROW DO TYRY FIZYCZNEJ NA MAGAZYNIE
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-05-02 11:20:38odpowiedz
|
ponad miesiac temu prowadzili mega rekrutacje do oddziału we Wrocławiu i nadal zaśmiecają mi skrzynke swymi ofertami
WIEC CHYBA COŚ JEST NIE HALO W TEJ FIRMIE A MOZE SZUKAJA INŻYNIEROW DO TYRY FIZYCZNEJ NA MAGAZYNIE
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-05-19 20:52:52odpowiedz
|
widoczny ale nie połączony z profilem - 2010-05-02 11:20:38
witam czy po wykonaniu badań do ich firmy ze skierowania moge przed podjeciem pracy odmówic czy mnie moze obciazą kosztami?
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-05-21 16:34:37odpowiedz
|
Zarobki jak na taką dużą firmę bardzo niskie - od 1500-1800 zł netto na stanowisku handlowca.
premie - ciężkie do zrobienia...
pakiet socjalny - paczka na święta...
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-03-16 09:33:03odpowiedz
|
Pracowałem w tupleksie 5 lat. Byłem jednym z wiadących product managerów w południowej Polsce. Co roku chwalili mnie i podnosili mi poprzeczkę, aż budżet stał się nie możliwy do wyrobienia. Odszedłem z tuplexu a na moje stanowisko zatrudnili kolesia za 1/2 mojej pensji. On też popracował 1 rok i tak w kółko. Wszystkim zainteresowanym odradzam ta firmę, NAPRAWDĘ
APEL-do wszystkich.Olejcie tą firme.Robią wszystkich w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na maxa.Co innego mówią i inaczej robią.Pani prezes o niczym niewie jak kierownictwo pije i robi wałki-a szkoda,że nie czyta tych opini oswojej firmie.Pierwszą osobą która najbardziej wali jest Szefem firmy jest [usunięte przez administratora] - osoba traktujaca swoich pracownikow jak maszynki do produkowania faktury, osoba ( usunięte przez administratora )
-do zwolnienia kategorycznie. Całe biuro magazynu do wyjebania w powietrze,a pani prezes niech otworzy oczy.
Firma, dla której najważniejsze są ..... nie wyniki, nie praca, nie zaangażowanie.... tylko "relacje" w firmie. Niech więc nikogo nie dziwią alkoholowe integracje (wszyscy są dorośli). Trzeba uważać na swoje opinie o firmie i te negatywne zachowywać dla siebie. Jeśli myślisz samodzielnie - nie idź tam do pracy. Przy pierwszej prośbie o podwyżkę - dowiesz się, że na twoje miejsce jest 10 następnych osób. Firma oszczędza na pracownikach jak tylko się da.
ludzie omijajcie ich na 5 km z daleka firma dziwna i ludzie chodzi o beszczelna wrecz do kandydata do pracy pania z rekrutacji o kolorze włosów czerń.
traktowanie kandydata jak bydła w oborze durne odzywki i beszczelne dogadywanie i komentarze ponizej pasa --- mowie o pani co byla w lublinie na rozmowach
ludzie omijajcie ich na 5 km z daleka firma dziwna i ludzie chodzi o beszczelna wrecz do kandydata do pracy pania z rekrutacji o kolorze włosów czerń.
traktowanie kandydata jak bydła w oborze durne odzywki i beszczelne dogadywanie i komentarze ponizej pasa --- mowie o pani co byla w lublinie na rozmowach
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-10-25 10:46:22odpowiedz
|
Witam,
Ostatnio byłem na rozmowie w firmie TUPLEX w Warszawie. Proszę o informację czy ten oddział a w zasadzie centrala firmy jest warta zachodu? Jakie zarobki proponują handlowcom? Ktoś może na ten temat się wypowiedzieć?