Eurojob... Słyszałam, że nie raz są problemy z pracą już na miejscu, ale to chyba bardziej w czasie wakacji. W porównaniu z innymi chyba nie jest aż tak źle!
Jeśli chodzi o francuską firmę, to nie warto...nie płacą w terminie, płacą za mało, warunki mieszkaniowe fatalne, nie można dogadać się z siedzibą w Rombas- a co najważniejsze , nie płacą składek ZUS...banda buraków...
Jezeli chodzi o EuroJob ze zlotowa ktore zalatwia prace w holandi to....szczerze nie polecam. w momencie podpisania umowy(w jezyku holenderskim,jezeli poprosisz o umowe w jezyku polskim to zbeda cie slowami ze pozniej Ci ja dostarcza) z nimi mowia ze wyplaty sa co tydzien(sporadycznie to sie zdaza zeby kasa byla na czas),Jezeli jestes "nowy" to niestety mozesz na wyplate(pierwsza) czekac nawet 2 miesiace(o ile wogole bedziesz miec prace-bo po przyjezdzie z polski do NL moze sie okazac ze bedziesz siedziec na domku dluugo). No wiecie jezeli jestescie kims z rodziny Pani Lidki G ze zlotowa lub Pana Janusza Sz. z Osna Lubuskiego albo kogos kto siedzi na stolku w biurze, to prace znajdziesz nawet na okres letni i to bez przerw. Obiecuja zlote gory, a tak naprawde to o swoje trzeba walczyc. kolejna sprawa-rozliczenia z godzin pracy-sa w jezyku holenderskim i tak naprawde nie za bardzo (mafia z biura) chca to tlumaczyc. takze krotko reasumujac-banda zlodzieji
Byłem teraz od kwietnia do lipca we Francji z euro jobu.Totalna ściema z ich strony Do tej pory nie mogę wyrwać od nich świadectwa pracy oraz odzyskać pieniędzy które mi się należą.Na początku byli słodcy jak miód a póżniej było coraz gorzej.Żadnego zainteresowania.Dla nich ważne jest tylko to żeby wysłać ludzi za granicę do pracy a jeszcze ważniejsze żeby pracodawca francuski płacił im za naszą robotę w terminie pieniądze. Wkońcu w biurze w Krakowie siedzi ich chyba z pięć i nie zarabiają po tysiąc zł skoro nasz Patron płacił im po 17 euro za godzinę naszej pracy.Siedzi ich tam pięć i żadna się nie nadaje nawet na sprzątaczkę ze swoimi kompetencjami.Wazne dla nich jest żeby pierwszego była pensja na koncie.Poza tym nie mieliśmy ubezpieczenia na terenie Francji.Typowy pośrednik który czeka na jeleni żeby na nich zarobić.
Byłem teraz od kwietnia do lipca we Francji z euro jobu.Totalna ściema z ich strony Do tej pory nie mogę wyrwać od nich świadectwa pracy oraz odzyskać pieniędzy które mi się należą.Na początku byli słodcy jak miód a póżniej było coraz gorzej.Żadnego zainteresowania.Dla nich ważne jest tylko to żeby wysłać ludzi za granicę do pracy a jeszcze ważniejsze żeby pracodawca francuski płacił im za naszą robotę w terminie pieniądze. Wkońcu w biurze w Krakowie siedzi ich chyba z pięć i nie zarabiają po tysiąc zł skoro nasz Patron płacił im po 17 euro za godzinę naszej pracy.Siedzi ich tam pięć i żadna się nie nadaje nawet na sprzątaczkę ze swoimi kompetencjami.Wazne dla nich jest żeby pierwszego była pensja na koncie.Poza tym nie mieliśmy ubezpieczenia na terenie Francji.Typowy pośrednik który czeka na jeleni żeby na nich zarobić.
Mam pytanie do "KTOŚ".Możesz mi powiedzieć przy czym pracowałeś we Francji?W jakiej firmie i co robiłeś. Mój przyjaciel jedzie jutro i może mu przekaże kilka wiadomości. Ma jechać do składania mebli w firmie Raches. Jakie są warunki mieszkalne itp?Ile zarabiałeś na godzinę. Jak możesz to podaj wszystkie szczegóły.
Pozdro!
odradz mu poki jeszcze czas!!!to sa oszusci wysylaja do francji mowia ze legalnie a tak naprawde to na CZARNO!!!w pore sie zorientowalem.
Gdyby byli w porzadku to czemu staciliby certyfikat i zostali skresleni z oficjalnego rejestru agencji zatrudnienia???zastanow sie, lepiej poczekac jeszcze i znalezc cos uczciwego! Dzwonilem tez do Francji do Izby przemyslowo-Handlowej, pani mowila ze nie moze sie wypowiadac, ale powiedziala tylko ze maja jakies problemy-to napewno ale nie moze powiedziec wiecej! nie chciala mi tez podac bezposredniego telefonu do agencji we Francji, mowiac ze jej nie podali! smieszne nie?mieli w pl certyfikat 1498/1A ale to bylo dawno wiec teraz sa nielegalni i nie masz marzyc co o swiadectwie pracy bo praca jest nielegalna! to tyle!
Stary w Eurojob pracuję od 6 sieściu miesięcy. Jestem juz na drugim kontrakakcie, ale za poprzedni dostałem świadectwo pracy więc nie wiem o co ci chodzi.
Pracowalam dla Eurojobu tego z Chorzowa i sprawdzilam ja mialm placone skladki ZUS. Moze troche z nimi trwa zalatwianie roznych rzeczy, ale jak jest sie cierpliwym to wszystko zwracaja
Pracuję od kwietnia i na miejscu we Francji mam przedłużaną umowe co miesiąc ,ale ostatnio pieniądze na koncie były po dwóch tygodniach po interwencji w Krakowie.
Czy może mi ktoś napisać czy regularnie są płacone pieniądze na konto tak jak jest w umowie i czy płacą ZUS, wydają świadectwa pracy.
Firma ładnie mówi i obiecuje ,ale nie wszystkie panie są miłe .
Chodzi mi o Kraków.
EUROJOB CHORZóW I CAłA RESZTA BANDA OSZUSTóW, KRETACZY, BURAKóW!!!!!! byłem na kontrakcie miesiecznym, praca skonczyła sie po 2 tygodniach, tydzień nas ściągali do domu z wielkim trudem!! no i nie umie odzyskać pieniedzy ani swiadectwa i znając życie składek tez nie oplacili:) zostaje mi jedynie sąd pracy ale burakom nie przepuszcze!!!!!
EUROJOB CHORZóW I CAłA RESZTA BANDA OSZUSTóW, KRETACZY, BURAKóW!!!!!! byłem na kontrakcie miesiecznym, praca skonczyła sie po 2 tygodniach, tydzień nas ściągali do domu z wielkim trudem!! no i nie umie odzyskać pieniedzy ani swiadectwa i znając życie składek tez nie oplacili:) zostaje mi jedynie sąd pracy ale burakom nie przepuszcze!!!!!
DO MM nie masz regularnie niczego!! ani pieniedzy, ani zaliczek ani świadectwa, a jak ci sie nie powiedzie tak jak mi to i pracy na tyle co w umowie nie bedziesz miała:)
PRZESTRZEGAM WSZYSTKICH PRZED TĄ FIRMĄ !!!!! KOMPLETNIE NIE INTERESUJĄ SIĘ PRACOWNIKAMI,NIE MOZNA SIĘ O NIC DOPROSIĆ.PŁACIŁAM SAMA ZA WIZYTY U LEKARZA JAK ZACHOROWAŁAM I NIKT MI NIE ODDAŁ PIENIEDZY. PENSJI TEZ NIE PŁACĄ NA CZAS. PO ZAKONCZENIU UMOWY CZEKA SIE TYGODNIAMI..PROBOWAŁAM INTERWENIOWAC W KRAKOWIE,ALE NIE ODBIERAJA TELEFONOW. WIDOCZNIE TAKICH JAK JA MAJĄ TYSIĄCE. WE FRANCJI PRACODAWCY TEZ MAJA JUŻ DOSC WSPÓŁPRACY Z NIMI. TO NAJBARDZIEJ NIESOLIDNA FIRMA, JAKĄ ZNAM.CIESZY SIĘ JAK NAGORSZA OPINIĄ WŚRÓD POLAKÓW PRACUJĄCYCH ZA GRANICĄ. DAJCIE SOBIE SPOKÓJ. LEPIEJ POSZUKAĆ PRACY NA WŁASNA RĘKĘ. ZAWSZE MOŻNA COS ZNALEŻĆ.
O rany! A ja interweniowałam w ambasadzie, bo nie chcieli mnie wypuścić/ nie miał mnie kto zastąpić/. Byłam w totalnej dziurze-brak dojazdu gdziekolwiek, zero zainteresowania ze strony firmy.AHA! SZEFOWA UMIAŁA ZATRUDNIĆ TYLKO SWOJĄ MAMUSIE !WREDNĄ BABE, KAPUSIA I ALKOHOLICZKE.
Dziwię się że jeszcze nie mieli kontroli PIP ,nie płacą na czas wypłat po dwóch tygodniach i po interwencji ,nie płacą ZUS.Brak opieki ,umowę piszą tak ,aby sciagnąc ludzi ,pózniej mają człowieka gdzieś ,banda.Nie odbierają telefonów,nie odpisują na maile.
Ostatnio zaczeli zatrudniać Rumunów.
Tak Polacy traktują Polaków liczy się tylko pieniądz
Odradzam , uważajcie nabawicie sie nerwicy i stracicie zdrowie.
Ja bylem w ich siedzibie w Krakowie gdzies w sierpniu i do tej pory sie nie odezwali a mowili ze odezwa sie nie trzeba znac jezyka francuskiego praca jest na jakims magazynie czyszczenie pojemników gdzies na terenie francji oplacaja tylko 1 raz powrót i przyjazd xero zrobili dowodu i innych rzeczy dodzis sie chuje nie odezwały a panie ktore tam pracuja to nadawayby sie chyba tylko do dawania dupy!! bo nawet rozmowy nie umieja przeprowadzic!! i udaja ze wsyztsko jest profesjonalnie robione!!
Do dziewczyn w Krakowie nie mam uwag ale te we Francji to banda! Zostawią cie na lodzie / mnie pomogli Francuzi w wydostaniu się z Francji.EUROJOB sie wypiął.Na telefony do nich straciłam majątek! Ktoś powinien sie nimi zająć.
Do dziewczyn w Krakowie nie mam uwag ale te we Francji to banda! Zostawią cie na lodzie / mnie pomogli Francuzi w wydostaniu się z Francji.EUROJOB sie wypiął.Na telefony do nich straciłam majątek! Ktoś powinien sie nimi zająć.
Tu się zgodzę z twoją opinią,te panie w Krakowie to nigdy nic nie wiedzą odsyłają do francji do Aleksandry K. a tam mają cię gdzieś,wydajesz tylko kasę na tel.Pracowałem jakiś czas u nich,i zawsze były problemy z nowymi kontraktami,przysyłali po 2-4 tygodniach,zalegali z wyplatą.Aktualnie jestem po kontrakcie i juz czekam 2 tygodnie na kasę,mam u nich na koncie w ING sporą sumę za zaliczki i niemogę jej odzyskać juz 4 miesiące,KATEGORYCZNIE ODRADZAM TA FIRMĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ta firma to jakaś ściema, złożyłam tam papiery kilka tygodni temu (a przmierzyłam kawał Polski) i cisza. Kobiety są mało profesjonalne nie umieją nawet przeprowadzić rozmowy kwalifikacyjnej, wątpię czy któraś zna francuski, no i w ogóle żałowałam że tam pojechałam, bo jak dla mnie nie są wiarygodni, także lepiej dać sobie spokój za wczasu....
Omijajcie szerokim łukiem tą firmę,niepłacą na czas przetrzymują kase na francuskim koncie firmy i rosnie im procent,dwonisz do Krakowa zeby porozmawiać z dyrektorką-ale ona nigdy niema czasu bo jest zajęta,albo wlaśnie wyszła do domu-ŚCIEMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ŚCIEMA. ODRADZAM TĄ FIRMĘ
Tak czytam wasze posty i z tego co widze nażekania są prawie na każdą firme.Nie wiem jezdze już 3 lata za granice i z tego co opisują ludzie o firmach to nie wszystko jest prawda.Poprostu chcesz mnieć fajna robote to musisz znać jezyk i bezpośrednio się dostać do firmy a napewno będzie inaczej jak przez pośredników.
słuchaj stary pracowałem u tych h..u.....j....i 2 lata oszustwo totalne dużo nie brakowalo a sądziłbym sie z osłami o wypłaty musiałem się domagać zus nie płacą warunki socialne do bani spałem na materacu z kumplami w rombas jest biuro i jest tam taka pani teresa pochodzenia PL ta to dopiero to fałszywa rodaczka kończe bo mogłbym pisac o nich to jest prawda... sołtys....
Ludzie, przestrzegam Was przed firma EUROJOB z Krakowa !!! Nie jedzcie z nimi, bo Was oszukaja. Zalezy im tylko na wyciagnieciu jak najwiekszej kasy z pracy takich jak my. Nie placa ZUS-u, wyplaty zawsze z bardzo duzym opoznieniem, ludzie we Francji sa pozostawieni na pastwe losu, w razie jakis problemow "radz sobie sam"...
Bylem na kontrakcie 5 miesiecy i mialem tylko same problemy z nimi. Podalem ich teraz do sadu pracy, bo nie wyplacili mi jeszcze pensji z wrzesnia i zwrotu kosztow za dojazd.
Firma jest bardzo niesolidna, to oszusci i zlodzieje!!!
pracowalem w nl od marca do pazdzernika 2008 przez firme eurojob ze zlotowa. fakt - pierwsza wyplate dostalem po 2/3 tygodniach ale kazda nastepna dostawalem juz mniej wiecej w terminie. okres rozliczeniowy byl zawsze przesuniety o 2 tygodnie tzn. ze dostawalem wyplate za 2 tygodnie wstecz. po powrocie do polski dostalem zalegle wyplaty i dodatek wakacyjny. w sumie przez pol roku w domku siedzialem moze tydzien poltora bez pracy (prace zmienialem 3 krotnie). ja jestem jak najbardziej zadowolony ale slyszalem ze roznie mozna trafic. w kazdym razie w nastepne wakacje wybieram sie ponownie.
Jak wracasz z kontraktu to nie mozesz doprosic sie o zalegla kase. Czekam juz od 2 miesiecy. Telefonow nie odbieraja, a jak sie dodzwonisz to mowia ze pieniadze wyszly z Francji, ale byl problem z przelewami i pieniadze wrocily z powrotem. Baju, baju...Klamia tak wszystkich po kolei. Ja i kilku moich kolegow bylismy z nimi we Francji, ale nikt nie wrocil zadowolony.
To byl pierwszy i ostatni raz z EUROJOB! Nigdy wiecej!
Jak wracasz z kontraktu to nie mozesz doprosic sie o zalegla kase. Czekam juz od 2 miesiecy. Telefonow nie odbieraja, a jak sie dodzwonisz to mowia ze pieniadze wyszly z Francji, ale byl problem z przelewami i pieniadze wrocily z powrotem. Baju, baju...Klamia tak wszystkich po kolei. Ja i kilku moich kolegow bylismy z nimi we Francji, ale nikt nie wrocil zadowolony.
hej boy zanieś do firmy wezwanie do zapłaty,wzory znajdziesz na necie,taka jest procedura zanim złożysz pozew do sądu-bo innaczej sąd odrzuci twoje roszczenia-ja też mam ten sam problem co ty zalegają mi z kasą i czekam do poniedziałku jeśli nie zapłacą to wręczę im wezwanie do zapłaty-a pózniej pozew do sądu pracy.Ta firma to banda złodziei i niekompetentnych pracownic z krakowa.
Może ktoś kto pracuje z nimi ma okej-ale do czasu-jak skończysz kontrakt to cię oleją i niedoprosisz się o kasę.
hej boy zanieś do firmy wezwanie do zapłaty,wzory znajdziesz na necie,taka jest procedura zanim złożysz pozew do sądu-bo innaczej sąd odrzuci twoje roszczenia-ja też mam ten sam problem co ty zalegają mi z kasą i czekam do poniedziałku jeśli nie zapłacą to wręczę im wezwanie do zapłaty-a pózniej pozew do sądu pracy.Ta firma to banda złodziei i niekompetentnych pracownic z krakowa.
Może ktoś kto pracuje z nimi ma okej-ale do czasu-jak skończysz kontrakt to cię oleją i niedoprosisz się o kasę.
Dzieki za rade. Tak zrobie. Zycze Ci kolego oddzyskania kasy i mam nadzieje, ze sie jednak odbedzie bez sadu. Pozdrawiam.
EUROJOB TO ZLODZIEJE !!! ZAROBIC JAK NAJWIECEJ KASY - TYLKO TO SIE LICZY... A RESZTA...TRAKTUJA PRACOWNIKOW NAJGORZEJ JAK TYLKO MOZNA. MAM NADZIEJE, ZE INSPEKCJA PRACY WEZMIE SIE W KONCU ZA NICH !!!
Firmę Eurojob trzeba omijać szerokim łukiem. Pracowałam w biurze warszawskim (sama to biuro organizowałam), wierzyłam w ich dobre intencje i cieszyłam się, że Polacy będą mogli legalnie zarabiać.
Niestety dość szybko okazało się, że to oszuści i złodzieje.
Warunki mieszkaniowe we Francji poniżej dna, wydębić pieniędzy za przejazd do Francji nie można było, nie wypłacali nadgodzin i nie płacili ZUSu. Ja procesowałam się z nimi ponad rok, żeby zmusić ich do zapłacenia składek zusowskich. Ponieważ nalegałam na przestrzeganie prawa, pozbyli się mnie dość szybko....Teraz mogę tylko ostrzegac
ja pracowałem ponad 2 lata dla euro jobu, generalnie olewają wszystko na szczęście miałem dobrego pracodawce, jeżeli chcecie oddzyskać kasę musicie jeżdzić do Rombas ja jeżdziłem choć pracowałem w Grenoble, na zusy trzeba uważać bo faktycznie nie płacą składek dlatego tylko w rombas od Bernarda Kadura można coś załatwić, adres rombas , rue de Metz, a tak na marginesie przez dwa lata euro job miał w grenoble w mojej firmie około150 osób większość z nich nie nadawała się do niczego , nie wiedzieli za ile przyjechali i do czego , wystarczało im 300 euro zaliczki ci którzy byli w alpes de hues wiedzą o czym mówię , generalnie totalny syf . jeżeli ktoś chce teraz jechać z euro jobu to odradzam, tym bardziej ludziom którzy nigdy nie byli we francji i dam radę zabierzcice pare euro na powrót i bilet kupujcie powrotny otwarty, jeżeli ktoś chce więcej informacji to piszcie
ja pracowałem ponad 2 lata dla euro jobu, generalnie olewają wszystko na szczęście miałem dobrego pracodawce, jeżeli chcecie oddzyskać kasę musicie jeżdzić do Rombas ja jeżdziłem choć pracowałem w Grenoble, na zusy trzeba uważać bo faktycznie nie płacą składek dlatego tylko w rombas od Bernarda Kadura można coś załatwić, adres rombas , rue de Metz, a tak na marginesie przez dwa lata euro job miał w grenoble w mojej firmie około150 osób większość z nich nie nadawała się do niczego , nie wiedzieli za ile przyjechali i do czego , wystarczało im 300 euro zaliczki ci którzy byli w alpes de hues wiedzą o czym mówię , generalnie totalny syf . jeżeli ktoś chce teraz jechać z euro jobu to odradzam, tym bardziej ludziom którzy nigdy nie byli we francji i dam radę zabierzcice pare euro na powrót i bilet kupujcie powrotny otwarty, jeżeli ktoś chce więcej informacji to piszcie
Tu sie zgodzę z tobą jeśli masz dobrego pracodawcę-francuza oczywiśćie,i masz u niego poważanie to oni wywierają jakis wpływ na agencję i kasa płynie,a ZUS to odrębna sprawa,ja jestem juz ponad 1,5 miesiąca na zwolnieniu ijeszcze ani jedno nie mam zapłacone ponieważ ciągle są problemy z agencją-a to żle wypełnione Z-3 a to coś zle wypełnione jakieś rubryki i tak w "koło macieju"ZUS odsyła dokumenty do agencji a panie raczej nie kompetentne w tych sprawach ciągle popełniają błędy,to jest karygodne!!
Tu sie zgodzę z tobą jeśli masz dobrego pracodawcę-francuza oczywiśćie,i masz u niego poważanie to oni wywierają jakis wpływ na agencję i kasa płynie,a ZUS to odrębna sprawa,ja jestem juz ponad 1,5 miesiąca na zwolnieniu ijeszcze ani jedno nie mam zapłacone ponieważ ciągle są problemy z agencją-a to żle wypełnione Z-3 a to coś zle wypełnione jakieś rubryki i tak w "koło macieju"ZUS odsyła dokumenty do agencji a panie raczej nie kompetentne w tych sprawach ciągle popełniają błędy,to jest karygodne!!
Nie pracujcie z eurojobem, to są oszuści i złodzieje. Wysyłają ludzi do Holandii, a na miejscu okazuje się, że nie ma tam pracy. Całymi dniami siedzi się w domu i po prostu dostaje do głowy. Ja zostałam przez nich oszukana, upokorzona i okłamana. Do teraz nie wypłacili mi pieniędzy, straciłam i nadal tracę czas, zdrowie i pieniądze na telefony do biura z poznaniu, bezskutecznie, słyszę ciągle kłamstwa. Przestałam już wierzyć, że mi zapłacą. Jadąc do Holandii miałam pracować na stałe w 'fabryce dysków do komputera" a pracowałam sprzątając brudne kible w domkach letniskowych, przebierałam zgniłe owoce, z których aż kurzyło się od zgnilizny i na koniec wysłali mnie do pracy w polu, raz na kolanach w błocie, raz w burzy, raz w upale nie do zniesienia, w gumowych spodniach i holendrzy chodzący nad twoją głową. To tylko niektóre atrakcje zapewniane przez obóz pracy eurojob. Odradzam wszystkim pracę z tym biurem. Lepiej zostać w Polsce niż oczekiwać złotych gór za granicą, na pewno nie z tą firmą!!!
Jeśli chodzi o EUROJOB ze Złotowa to odradzam złodzieje i oszusci.nie mozna sie ich doprosic o wlasne wyplaty i urlopowe!!!!jesli chodzi o warunki mieszkalne to nie narzekam!!!!!!!
Jeśli chodzi o EUROJOB ze Złotowa to odradzam złodzieje i oszusci.nie mozna sie ich doprosic o wlasne wyplaty i urlopowe!!!!jesli chodzi o warunki mieszkalne to nie narzekam!!!!!!!
Jack, ty nieuku, "niemogę" pisze się osobno. Ale taki mądry jesteś, to i o swoją robote nie potrafisz zadbać, tylko głupio piszesz i głupio myślisz. Ja miałem z firmą Eurojob do czynienia przez parę miesięcy i jestem zadowolony. Robota ekstra, płaca dobra, tylko tylko te tępaki co do Francji wyjeżdżają i na drapane liczą, mnie wkur... . Czasami to wstyd przyznać się, że jestem z Polski, bo moi bracia rodacy hańba dla naszego kraju. Szczekają, nic nie robią i cały dzień kombinują jak firmę w milny puścić. Pozdrawiam, Zadowolony!
Brak słów, złodzieje, oszuści, wyłudzacze, nie nabierajcie się na ich miłe gadki, są nic nie warte, Mam nadzieję, że ich złodziejstwo szybko wyjdzie im bokiem!!!
Jezeli chodzi o firme Eurojob ze Złotowa to prosze was drodzy rodacy nie korzystajcie z jej usług, to co uslyszycie od Lidki w Złotowie w niczym sie nie pokrywa z tym co zastaniecie w holandii jest to jakas legalna mafia ktora wykorzystuje Cie to zapychania dziór po ludziach ktorzy ida na urlopy nikim sie nie przejmuja są zainteresowani tylko tym zeby jak najwiecej ludzi wyslac bo wtegy maja wiecej pieniedzy do tego musisz placic 82 euro za domek nawet jezeli nie pracujesz ani godziny w tygodniu z domkami tez jest roznie mozesz trafic dobrze albo do mieszkania w bloku gdzie mieszka 8 osób czytajcie uwaznie co pisza ludzie na ich temat bo ja dopiero co wrocilem i z tego co slyszalem to nawet ludzie pracujacy tam po kilka lat maja zamiar zmienac biura. Są nieuczciwi nie marzcie o tym ze za nadgodzine dadza wam cos wiecej niz za zwykla prace, zeby kierowca otrzymal pieniadze za worzenie ludzi do pracy musi sie naprawde postarac i wlasciwie wyprosic to u nich. wyobrazcie sobie sytuacje ze na Świeta zapsół nam sie termostat w domku i mielismy 9C zadzwonilismy do szanownego Janusza (uwazajcie na niego najgorsza świnia a calej firmie) powiedzial nam, ze moglby cos zrobic ale jedynie jezeliby ktos umieral. Potrafia przeprowadzic ludzi ponad 100km obiecujac prace a potem znowu siedzi sie w domu. Dlatego prosze wszystkich dla waszego dobra zastanowcie sie przed rozpoczeciem pracy dla nich poszukajcie innego biura poniesiecie wieksze koszty poczatkowe ale przynajmniej cos zarobicie i nie bedziecie musieli sie stresowac o to czy idziecie na nastepny dzien do pracy bo tak tam jest nawet jezeli pracujesz miesiac w danej firmie to i tak musisz czekac wieczorem na tel. Mojaa przygoda z eurojobem zakaczyla sie na szczescie szybko mam nadzieje ze chociaz 1 osoba po przeczytaniu tego wybierze inne biuro. Jezeli ktos chcialby wiedziec wiecej piszcie na maila adacho88@o2.pl
Witam. Ja też zostałam przez tą firmę oszukana Eurojob. Zastanawiam się jak mogę odzyskać moje pieniążki. Czy ktoś ma na nich haczyk, czy złoźenie wniosku do inspekcji pracy pomoże. Ktoś z nimi wygrał?
Jack, ty nieuku, Ej "zadowolony"to jest forum o eurojobie a nie ortograficzne,niema znaczenia jak ktoś pisze nie tobie to oceniać,kij ma zawsze dwa końce a wiesz dlaczego-oto przykład z twojego podwórka to co ty napisałeś to sam jest nieuk "milny" a pisze się maliny,a ciebie też mogą puśćić w milny.I jak twoje EGO, a może to się innaczej pisze?????Przepraszam wszystkich za zaśmiecanie tego forum nie na temat ale musiałem gośćiowi odpowiedzieć.
Jack, ty nieuku, Ej "zadowolony"to jest forum o eurojobie a nie ortograficzne,niema znaczenia jak ktoś pisze nie tobie to oceniać,kij ma zawsze dwa końce a wiesz dlaczego-oto przykład z twojego podwórka to co ty napisałeś to sam jest nieuk "milny" a pisze się maliny,a ciebie też mogą puśćić w milny.I jak twoje EGO, a może to się innaczej pisze?????Przepraszam wszystkich za zaśmiecanie tego forum nie na temat ale musiałem gośćiowi odpowiedzieć.