Hej, tu Marta, moj angielski jest troche beznadziejny,jestem w Birmingham 2 tydzien,mam straszny kryzys po pierwszym w zyciu zderzeniu z angielska rzeczywistoscia,chcialam pojsc na kurs jezyka ale tu semestr zaczal sie we wrzesniu i nie ma juz miejsc,wiec nie mam za bardzo co robic,bylam w Polsce kierownikiem zmiany w Pizza Hut,napisales,ze mozesz zalatwic prace w restauracji,moge robic cokolwiek,zmywac,sprzatac,pracowac na kuchni,ze wzgledu na kiepski angielski,a celem moim jest sie nauczyc tego jezyka.
Bede wdzieczna za kontakt,
mail: martamatuszewska@op.pl
tel:07517451515,
pozdrawiam,
Marta
Witam, ta praca nadal aktualana? Jeśli dotyczy pracy kucharza w eleganckiej restauracji najlepiej włoskiej to jestem zainteresowany.
W polsce mam 5500zł/m-c , praca na zmywaku mnie nie interesuje.
Za informacje z góry dziękuje
Podaje nr gg 2433282 Mikolaj
Witam Poszukuje pilnie pracy.Mam 18 lat skonczone i mam Kwalfikacje na Kucharza Europass.Prosze podac email wysle cv badz gg.Moj email to Dawid_laskowik@op.pl Gg 9396347.Pozdrawiam
Czy będzie mozliwość załatwienia pracy przez Panią w marcu przyszłego roku ponieważ teraz kończe studia i pisze pracę magisterska i niemoge wyjechać???Prosze o zostawienie wiadomości na przemas8110@wp.pl pozdrawiam
Witaj, niebawem, gdyż właściwie juz za tydzień jade do Anglii, konkretnie do Cannock. Póki co tam mam gdzie się zatrzymać. Jeśli możliwość pracy jest nadal aktualna, napisz proszę coś na ten temat:)
Skonczyłam w tym roku studia, zaś co do języka angielskiego to jego znajomość jest w stopniu podstawowym.
Lucyna/ lucy_czarna@tlen.pl
WITAM PROSZE O WIECEJ INFORMACJI NA TEMAT PRACY.SZUKAM KAZDEJ PRACY I JEZELI POMOZESZ WYJECHAC Z KRAJU NAPEWNO SIE ZREWANZUJE.MOJ GG8295330.TEL KONTAKTOWY 609285523.
Interesuje mnie Twoja pomoc. Jestem już tu od miesiąca i nic poroznosiłam CV i czekam na telefon ale nikt sie nie odzywa. Na czym polega praca w hotelu?? napisz coś więcej jestem ciekawa.
jestem w birmingham miesiac razem z mezem. on ma prace. Bylam w agencjach pracy, roznosilam CV po sklepach, marketach i nic cisza. wiec jak masz mozliwosc pomocy to czekam na odpowiedz moje gg11421776 lub kinga_mikulska@wp.pl
podejme kazda prace, moj angielski jest w stopniu komunikatywnym
pozdrawiam:)
jestem w birmingham od 7 tyg ciagle szukam pracy nie mowie po angielsku chociaz troche rozumiem jezeli mozesz pomoc to bede wdzieczny bardzo moj adres e mail heniek 210@poczta.onet.pl
Czesc szukam pracy bende mieszkal w Birmingham od 15 marca ,czy byś mógł mi podać kryteria do tej pracy .
I do kiedy jest ważna ta oferta Proszę o odpowiedz
Jesteśmy młodym małżeństwem (on 32 ona 21lat) szukamy pracy w Anglii, Niemczech. Najbardziej interesują nas :
opieka nad dzieckiem
sprzątanie
praca w fabryce
praca na farmie ( w rolnictwie)
praca w ogrodzie
opieka nad osobą starszą
pomoc w kuchni
Ja (ona) mam doświadczenie w pracy z dziećmi i osobami starszymi. Od 4 lat pracuje jako wolontariuszka w domu dziecka i hospicjum. Jestem odpowiedzialna i obowiązkowa. Znam język angielski w stopniu komunikatywnym i w dalszym ciągu się uczę języka.
Mój mąż ma doświadczenie w pracy w fabryce i w rolnictwie (pracował już za granicą w Niemczech)Jest osobą doświadczoną i skrupulatną. Perfekcjonista. Od 4 miesięcy uczy się angielskiego ( w zaawansowanym stopniu zna niemiecki)
Jesteśmy zainteresowani wspólną pracą ( w jednej fabryce, farmie itp) lub pracą w oddzielną ale w bliskim położeniu od siebie. Nie ukrywamy że liczy się dla nas wspólne zakwaterowanie. Rozważamy też możliwość jakoby pracował tylko mąż a ja bym zajmowała się domem. Bylibyśmy wdzięczni za pomoc w wynajęciu mieszkanka (kawalerki, pokoju z możliwością korzystania z kuchni itp). Dodam że interesuje nas dłuższy wyjazd.
Będziemy wdzięczni za wszystkie oferty i każdą pomoc.
podaje adres mailowy piwusia5@tlen.pl
oraz telefon 781284135
Jesteśmy bezdzietni !!!
Dziękuj Bożena i Bogusław
czesc szukam pracy ale tylko na czw,pt lub sobote albo w te 3 dni moze byc na czarno.w te dni poniewaz wychwuje dziecko i te dni mam do dyspozycji bo kolezanka mi zostanie z malym mam 21 jeden lat.
czesc po przeczytaniu twojego ogloszenia wyrazam gleboka chec podjecia pracy w Birmingham jestem od 3 dni i szukam wlasnie pracy wczesniej pracowalem w hotelu pozdrawiam czekam na odp.pod nr.telefonu 07518726283
witam. jesteśmy od tygodnia w birmingham i szukamy pracy. ja jako kelnerka albo na bar albo jakiejkolwiek, mam doświadczenie. bardzo proszę o pomoc jeśli to jeszcze aktualne.
Justyna