Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

Szkoły policealne | Baza CV | Forum | Kontakt | Dodaj ofertę pracy | Logowanie
zdjecie uzytkownika
mila - 2007-11-24 13:10:40 odpowiedz | cytuj
chcialabym znalezc prace w norwegii  ale slyszalam ze nie jest latwo .... moze podczas wakacji praca sezonowa jakies truskawki itp. interesuje mnie okolica trondheim , verdal ,stenkjer, malm .... 
zdjecie uzytkownika
przyjezdny - 2007-12-28 23:29:16 odpowiedz | cytuj
przyjezdny@interia.eu - napisz na maila to pogadamy
zdjecie uzytkownika
askadom - 2008-02-19 10:41:17 odpowiedz | cytuj
ja również byłabym zainteresowana pracą sezonową w norwegii. proszę o informację. z góry dziękuję
zdjecie uzytkownika
karo86 - 2008-05-05 20:51:01 odpowiedz | cytuj
Witam,jestem także zainteresowana sezonową pracą w Norwegii najlepiej w Oslo lub okolicach.Chciałabym wyjechać już w czerwcu.Mój mail to karolinazajac_b-c@o2.pl
zdjecie uzytkownika
perełka - 2008-05-15 15:17:03 odpowiedz | cytuj
Ma ktos jakieś namiary na pracę w Norwegi mój meil perelka201986@gmail.com
zdjecie uzytkownika
Sylwia - 2008-06-06 20:34:20 odpowiedz | cytuj
Ja tez jestem zainteresowana praca w Norwegii w lipcu i w sierpniu Prosze o kontakt na maila:
zdjecie uzytkownika
zdegustowany - 2008-06-07 07:44:31 odpowiedz | cytuj
JA TEZ JA TEZ !!! napisz mi maila !!! niE ja tobie tylko TY MI !!! Wszak To TOBIE BARDZIEJ ZALEZY ZEBM JA MIAł PRACE NIZ MI SAMEMU !!! NAPISZ TYLKO SZYBKO!!! ADRES ZNAJSZIESZ W INNYCH MOICH WYPOWIEDZIEACH !!! POSZUKAJ, NAPISZ I ZAłATW MI PRACE !!! JESTESCIE BEZNADZIEJNI......
zdjecie uzytkownika
Agnieszka6 - 2008-06-16 11:13:17 odpowiedz | cytuj
Szukam pracy moze tu  
zdjecie uzytkownika
jusstyssia - 2008-06-20 00:38:35 odpowiedz | cytuj
Mieszkam w Stavanger i szukam pracy codzinnej;) Proszę o kontakt; niscior2@tlen.pl
zdjecie uzytkownika
Ola - 2008-07-09 11:54:19 odpowiedz | cytuj
ja rowniez jestem zainteresowanajestem pod Oslo. prosze o kontakt ola_c33@interia.pl Ola: 0048 78 40 34530 w Norwegii:41016369
zdjecie uzytkownika
Terka - 2008-07-11 13:13:17 odpowiedz | cytuj
Szukam pracy dla siebie i chłopaka.Jesteśmy właśnie w Norwegii.Może ktoś coś wie o jakiejś pracy sezonowej.Mój mail: terka1@op.pl
zdjecie uzytkownika
ola - 2008-07-17 13:59:25 odpowiedz | cytuj
jestem zainteresopwana praca w norwegi moze byc w oslo  verdal trondhain moj e mail to aleksandra15@onet.eu dziekuje
zdjecie uzytkownika
Malgorzata - 2008-07-18 15:30:23 odpowiedz | cytuj
Ja rowniez jestem zainteresowana prac w Norwegii,chociaz ni mam bladego pojecia jak sie za to zabrac!
zdjecie uzytkownika
Malgorzata - 2008-07-18 15:33:00 odpowiedz | cytuj
Gdyby ktos napisal mi cos wiecej  na ten temat:Gosiacn@gmail.com
zdjecie uzytkownika
Klaudia - 2008-07-19 15:07:12 odpowiedz | cytuj
hej, dziewczyny:) Marzy mi się praca w Norwegii - ale jak na razie buszowanie w sieci oferuje mi pracę w charakterze spawacza, lub montera;) Czy jest jakakolwiek szansa, żebym znalazła jakieś kobiece zajęcie? Skończyłam polonistykę, znam dobrze ang., trochę włoski, miałam praktyki we wszystkich typach szkół. Mam też doświadczenie w \"sekretarskim\" fachu. Podpowiedzcie mi proszę, jak mam szukać. Może znacie jakąś uczciwą agencję pośrednictwa? Będę szczerze wdzięczna, tym bardziej że wybieram się w pojedynkę,a nikogo w Norwegii nie znam. Czy Waszym zdaniem wyjazd solo jest bezpieczny, ma sens? Pozdrawiam z Polski:)
zdjecie uzytkownika
Klaudia - 2008-07-19 15:09:08 odpowiedz | cytuj
PS mój e-mail: thelittlemi@gmail.com. Dziękuję z góry:)
zdjecie uzytkownika
milenka - 2008-07-20 21:41:11 odpowiedz | cytuj
Witam!!!!Mieszkam w okolicach Lillestrom 4 miesiące i PILNIE poszukuje pracy!!!!Jeśli ktoś słyszał o pracy dla kobiet w tych okolicach to prosze o kontakt!!!!!!to mój mail:milka230@op.pl
zdjecie uzytkownika
Mmartus - 2008-07-21 13:29:34 odpowiedz | cytuj
Czesc ja rowniez byla bym zainteresowana praca w Norwegii.Mam 2 lata doswiadczeniaw  biurze z jezykiem angielskim i wykonywalam tez rozne inne prace.Moze cos by sie dla mnie znalazlo.To moj mail marusia_@buziaczek.pl
zdjecie uzytkownika
Daryika - 2008-08-15 07:28:19 odpowiedz | cytuj
jestem zainteresowana pracą w Norwegii, ponieważ od września wyjeżdżam tam na stałe, proszę o kontakt jeśli ktoś może mi pomóc w poszukiwaniach... [admin ze względu na nieuczciwe zachowania konkurencji , prosimy o niepodawanie nazw hoteli, nr. Tel, nr gg, emaili]
zdjecie uzytkownika
Tekilas - 2008-08-15 08:43:51 odpowiedz | cytuj
Daryika  - w jaki rejon jedziesz?
zdjecie uzytkownika
Judi - 2008-08-20 00:58:25 odpowiedz | cytuj
Ja te=akże szukam jakiejkolwiek pracy, we wrzesniu lece do OSLO
zdjecie uzytkownika
north face - 2008-08-20 15:11:37 odpowiedz | cytuj
Dziewczyny czemu chcecie jechac do Norwegii?:P Widze ze piszecie ze jestescie niektore po jakis tam studiach, macie doswiadczenie w biurze, sekretariacie, szkolach itp..Czego wiec tam szukacie??..bo wasze szkoly i prace biurowe tam nic nie warte...znacie angielski - dobrze..pomoze wam to znalezc mieszkanie, dojechac tu i tam..zalatwic sprawy w banku ,poczcie itp..Jedyna praca jaka was tam czeka to zmywak, sprzatanie, kuchnia, i inne przyjemnosci..nie pisze tego zlosliwie,ale tak wyglada rzeczywistosc  w kraju skandynawskim...jedynym wyjsciem  jest znjoamosc NOWESKIEGO..sama mieszkam mozna powiedziec po siasiedzku..od 1,5 roku..i jest dokladnie to samo..o prace dla kobiet ciezko (ja nie pracuje obecnie) i jedyne co mozesz robic bez miejscowego jezyka to to co wymienilam..i nikog tu nie obchodzi jakie szkoly ja pokonczylam i jaka prace wykonywalam wczesniej..nie znam miejscowego jezyka na dobrym poziomie nie mam sznas na dobra prace..moj facet  jest tu kupe lat , ma znajomosci i nic sie nie udaje zaltwic sensownego.. jadac tu myslam ze bedzie inaczej, latwiej..przyjechalam tu w nadzieji na jakis rozowoj zawodowy..a nie tylko ciezkie tyranie za wcale nie az tak  dobre pieniadze..obserwuje jak jest w skandynwskich krajach..na palcach 2 dloni moge zliczyc polakow ktorzy tu pracuja w " normalnej " pracy..z czego wiekszosc jest tu albo wiele lat i zna jezyk, albo ma chodliwy zawod..np iznyniera.. Chce wam sie tego??
zdjecie uzytkownika
Tekilas - 2008-08-20 17:00:21 odpowiedz | cytuj
north face - po konsultacji z moją żoną zgadzamy sie w 95 % z tym co piszesz. mamy jedynie zastrzezenia do 5% a mianowicie: ciezkie tyranie za wcale nie az tak  dobre pieniadze. Fakt, bez norweskiego nawet w norweskich firmach sprzątajacych nie bardzo chcą i trzeba sie posiłkiwac sprzątaniem "bez umowy" O produkcjach juz nawet nie wspomne...
zdjecie uzytkownika
north face - 2008-08-20 19:17:37 odpowiedz | cytuj
piszac o ciezkim tyraniu za wcale nie az tak dobre pieniadze mialam na mysli nie Norwegie konkretnie, ale kraj mojego pobytu, ktorego wartosc waluty w przeciagu zaledwie paru miesiecy spadla wlasciwie o 30 -40 %....wiec rok temu pracujac na pelen etat np. jako sprzataczka szlo zarobic znacznie wiecej przeliczajac na zlotowki niz na chwile obecna za ta sama prace..dodam ze jesli ktos ma 100% etatu..ale bardzo czesto firmy proponuja 60-80% etatu..a znalezc cos dodatkowego po pracy nielatwo..a przeciez za mieszkanie, jedzenie, bilety autobusowe trzeba placic 100%..a nie mniej..a skandynawskie kraje..zwlaszcza moj i Norwegia sa najdozsze w europie.. no i sama praca..najczesciej jest  to przeciez naciezsza ficzynie praca za najnizsza mozliwa stawke..odliczajac wysokie koszty zycia..nie zostaje za duzo ( mam na mysli gospodarstwo domowe pojedynczej kobiety - napewno we dwoje jest latwiej i taniej)..czy wiec warto rzucac ambitniejsza, przyjemniejsza, lekka fizycznie prace za biurkiem na sprzatanie po kilkanascie godzin na dobe??..albo akord na zmywaku?.. ja juz place frycowe za taka kilkumiesieczna wytezona prace..zrypany kregoslup i bonus w postaci choroby z ktorej juz sie nie wylecze do konca zycia a ktora dotyka osoby w wieku podeszlym..skutki dzwigania ciezarow przewyzszajacych mase mego ciala i stania na nogach po 12 i 14 h na dobe koleznace po 4 mieisach tej samej pracy wypadl dysk z szyji.. tez jestem w sumie mloda..mam 24 lata, skonczylam studia (lic.) i zaluje tego czasu spedzonego tutaj..moje rowiesniczki w polsce moze zarabialy miesiecznie 3 razy mniej niz ja,ale  siedzialy usmiechniete, ladnie ubrane, za biureczkiem  do 15, 16..od pon - pt ,nic je nie bolalo, nie smierdzialo, nic im nie puchlo,  mialy czas na swoje zycie, fyzjera, zakupki, znajomych, randki....a ja robilam nawet w swieta, po nocach,  w brudnych roboczych ciuchach, smierdzaca pod koniec dnia chemikaliami ktore na mnie lecialy podczas pracy..wykonujaca prace ktora byla mechaniczna, ciezka, czesto obrzydliwa..na chwile obecna one maja coraz lepsze prace..zarabiaja tez coraz wiecej..prawie tyle samo co ja moge tutaj jesli bym poszla na kase, albo sprzatac na te 60% etatu..jesli bym wogole znala takowa prace.. Warto??
zdjecie uzytkownika
waldi - 2008-08-21 12:16:32 odpowiedz | cytuj
Chyba wiem, o jakim kraju  piszesz.
zdjecie uzytkownika
ewcia - 2008-09-02 13:24:01 odpowiedz | cytuj
Ja również byłabym zainteresowana pracą  w norwegii a dokładnie w Kristiansand pracowałam w Polsce głównie na produkcji wiec mam juz jakies doswiadczenie mysle ze dałabym rade również może być jakieś sprzatanie tylko jest mały problem nie znam jezyka obcego ale jestem przygotowana by sie go nauczyc wiec mysle ze kwestia czasu i byla bym w stanie jakos sie dogadac wiec bardzo prosze o jakies informacje  to mój mail: ewcia2624@wp.pl
zdjecie uzytkownika
Agaoko - 2008-09-19 19:32:55 odpowiedz | cytuj
Hej ja tez szukam pracy , mieszkam w okolicach Ålesund , pracuje juz troche w hotelu ale to pare godzin tygodniowo , dzwonia do mnie jak mnie potrzebuje , a to za malo.   Wiec jak ktos cos wie o pracy to bardzo prosze o info.  email   oskarino1127@wp.pl  Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Agaoko - 2008-09-19 19:33:00 odpowiedz | cytuj
Hej ja tez szukam pracy , mieszkam w okolicach Ålesund , pracuje juz troche w hotelu ale to pare godzin tygodniowo , dzwonia do mnie jak mnie potrzebuje , a to za malo.   Wiec jak ktos cos wie o pracy to bardzo prosze o info.  email   oskarino1127@wp.pl  Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Andi - 2009-01-09 11:01:06 odpowiedz | cytuj
Szukam pracy w Stawanger, najlepiej sprzatania mieszkan, mam 36 lat,jestem w Norwegii i nie mam pracy,Moze byc kazda praca.tel:463 681 91.Bozena.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-01-27 00:22:20 odpowiedz | cytuj
chcesz prace od zaraz to zadzwon +47 46464641 narazie przy sprzataniu pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-01-27 00:43:46 odpowiedz | cytuj
witaj sorry ze tak pózno pisze ale jestem w Oslo juz ponad miesiac i nic nie znalazlam nawet kilka dni pracowalam za darmo bo komus zaufalam nie jest mi lekko bo nie wiedzialam ze tak tu jest moze mi doradzisz gdzie tej pracy szukac mozge nawet sprzatac doradz mi prosze mam dwoch synow ktorymi sie opiekuje i postawilam wszystko na jedna kartę zdecydowanie Ci sie odwdziecze to moj nr. +47 99868369 posc mi sygnal a ja oddzwonie badz pewna ze Ci sie odwdziecze serdecznie Cię pozdrawiam Hania
zdjecie uzytkownika
gwiazdeczka - 2009-01-27 13:13:28 odpowiedz | cytuj
od niedawna mieszkam w AARNES niedaleko OSLO szukam pracy pare godzin tygodniowo pracuje jako sprzataczka, ale to za malo. Szukam dodatkowej pracy. Z zawodu jestem krawcowa. Jesli ktos wie o jakiejs pracy prosze o kontakt na tel.+4791633447
zdjecie uzytkownika
Małgorzata - 2009-01-31 13:39:32 odpowiedz | cytuj
Ale Amerykę odkryłaś!!naprawdę!!jak Ci jest tak źle to może poszukaj sprzątania w WB?normalne JEST ZE JESLI SZUKASZ PRACY U NORWEGA MUSISZ ZNAC JEGO JĘZYK!! pracowałam na Cyprze i nauczyłam się cypryjskiego i rosyjskiego, pracowałam w Niemczech bo znam niemiecki..dlatego UCZ SIE zamiast udawać glupio-zdziwioną
pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
ech wy polskie kobiety - 2009-02-24 13:30:12 odpowiedz | cytuj
polskie kobiety, nie dajcie sie tak pomiatac, sprzatanie sraczy jest upokarzajace, to prymitywna praca dla prymitywnych ludzi, co z tego ze przyjezdzacie odwiedzac polskie, zadbane i ladnie ubrane kiedy jestescie niewolnikami wykonujacymi upokarzajce prace gdzie indziej. polskie przyslowie "zadna praca nie chanbi" to najglupsza rzecz jaka slyszalem, oczywiscie ze prace chanbia upokarzaja jesli sa ponizej waszych mozliwosci intelektualnych, nie dajcie sie tak pomiatac, to jest takie niesmaczne i oglupiajace,
zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-04-10 19:20:35 odpowiedz | cytuj
aktualna jest ta praca przy sprzataniu jeszcze?odp
zdjecie uzytkownika
iwciaToJa - 2009-04-17 13:09:08 odpowiedz | cytuj
witam was serdecznie.Mieszkam w Norwegi,w Alesund.Wlasnie zalatwilam dla synka przedszkole,i poszukuje pracy.Jezeli ktokolwiek bylby w stanie mi pomoc,bede wdzieczna.Pozdrawiam cieplo.Iwona. email. iwona-wasylow@wp.pl
zdjecie uzytkownika
basiunia - 2009-05-08 19:27:53 odpowiedz | cytuj
hej szukam pracy dla kobiety w norwegii w okolicach mandal,kristiansand .dobrze znam angielski.może ktoś cos wie??sezonowo na lato czerwiec lipiec sierpień,może być przy zbiorach owoców,sprzatanie cokolwiek aby zarobić troche na studia.pozdrawiam i prosze o odpowiedż na meila :basiunia775@onet.eu
zdjecie uzytkownika
gwiazdka140 - 2009-08-01 12:18:05 odpowiedz | cytuj
hey! teraz jak sama jestem w Trondheim moge sie zgodzic z waszymi opiniami ja też jak tu przyjezdzalam wyobrazalam sobie normalnie raj na ziemi a jak sie okazuje wcale nie jest tak rozowo!pracy zwlaszcza dla kobiet nie ma poprostu! a tym bardziej jak nie zna sie jezyka ja poki co sie ucze ale to tez wymaga czasu i nie jest super latwe:)osobiscie uwazam ze jest to ponizajace sprzatanie toalet zwzywszy jaka prace wykonywalo sie wczesniej w Polsce, ale jak mowia zadna praca nie hańbi tym bardziej ze w pazdzierniku wracam do Polski na studia wiec nie obchodzi mnie tak na prawde jaka prace bede wykonywac tu byle tylko cos robic bo siedzenie w domu jest tragedia! powodzenia dla wszystkich i ja caly czas mam nadzieje ze uda mi sie cos znalezc! :)
zdjecie uzytkownika
marta - 2009-10-14 15:36:54 odpowiedz | cytuj
Witam!szukam pracy w Norwegi,chciałabym wyjechać bardzo mi zależy gdyby ktoś wiedział o jakiejś pracy proszę pisać na forum:)pozdrawiam serdecznie!!!
zdjecie uzytkownika
zdesperowana - 2009-10-20 02:40:39 odpowiedz | cytuj
Szukam desperacko pracy w Norwegii,może być przy sprzątaniu,produkcji,znam trochę język norweski
zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-10-20 05:24:29 odpowiedz | cytuj
ech wy polskie kobiety - 2009-02-24 13:30:12

polskie kobiety, nie dajcie sie tak pomiatac, sprzatanie sraczy jest upokarzajace, to prymitywna praca dla prymitywnych ludzi, co z tego ze przyjezdzacie odwiedzac polskie, zadbane i ladnie ubrane kiedy jestescie niewolnikami wykonujacymi upokarzajce prace gdzie indziej. polskie przyslowie
tylko jak do tej pory pieniadze nikomu nie smierdzialy a manna z nieba tylko tobie leci
zdjecie uzytkownika
zdesperowana - 2009-10-20 11:51:09 odpowiedz | cytuj
Wiesz co!jestem polską kobietą i mogę te sracze sprzątać bo to mi da chleb dla moich dzieci i będę mogła wykupić leki.Nie muszę wracać wypachniona wystarczy jak wrócę i będę spokojna o jutro!
zdjecie uzytkownika
Roxane28 - 2009-11-02 19:26:31 odpowiedz | cytuj
Zgadzam się z poprzedniczką.W Polsce też nie jest różowo.Skończyłam studia z ekonomi,znam 2 języki,ale pracy po studiach w swoim zawodzie nie mogłam znależć,bo nie miałam ani stażu ani znajomości.Nie boję się ciężkiej pracy,teraz pracuje w gastronomii za marne pieniądze i starcza mi tylko na opłaty,człowieka mają za nic,także nie przerażają mnie sracze w Norwegii,byle za godne pieniądze!A poza tym jaka przyszłość czeka nasze dzieci w Polsce?Zero mieszkań,zarobków,bytu!!!!
zdjecie uzytkownika
Meg - 2009-11-04 13:06:23 odpowiedz | cytuj
hey, szukam pracy w Trondheim.
Bylabym wdzieczna za jakiekolwiek wskazowki odnosnie miejsc, gzdie warto zlozyc CV. Wiem, ze bez znajomosci norweskiego (a ja dopiero sie ucze) praca na poziomie jest nierealna. Chodzi mi o informacje odnosnie firm sprzatajacych. Z gory dziekuje.
m_angusta@wp.pl
zdjecie uzytkownika
goralka36 - 2009-11-12 19:51:59 odpowiedz | cytuj
witaj mam 38 lat i jestem chetna na prace przy sprzataniu
zdjecie uzytkownika
marzena1233 - 2009-11-26 20:03:29 odpowiedz | cytuj
goralka36 - 2009-11-12 19:51:59

witaj mam 38 lat i jestem chetna na prace przy sprzataniu

witam mam 37 podejme prace przy sprzataniu mieszkan biur ,najlepiej okolce Lillehammer.ostatni sprzatalam w szpitalu w Polsce tak ze mnie te kibe nie przerazaja . mam na utrzymaniu 3 dzieci i chorego meza,pozdrawiam prosze o kontakt na meila. marzena.grzegorczyk@wp.pl
zdjecie uzytkownika
ania - 2009-11-27 11:03:29 odpowiedz | cytuj
Witma
Poszukuje pracy w Norwegii w okolicach song og fjordane. Znam jezyk angielski i podstawy norweskiego, w razie czego prosze o info ankeszab@wp.pl
zdjecie uzytkownika
Karolcia - 2010-01-22 14:20:08 odpowiedz | cytuj
Cześc szukam pracy sezonowej w norwegii Interesuje mnie miedzy osloa lillihamer jesli ktos jest w stanie mi pomóc dziekuje to mój adres karolcia 674@buziaczek.pl
zdjecie uzytkownika
dorota56 - 2010-01-24 10:43:11 odpowiedz | cytuj
Szukam pracy w okolicach Arendal może to być sprzątanie , zmywak lub jakaś inna dla kobiety mój mail dorotarutka@inmail.pl
zdjecie uzytkownika
giga62 - 2010-01-28 22:20:28 odpowiedz | cytuj
Poszukuje jakiejkolwiek pracy w Skien - Porsgrunn (poludniowa Norwegia). Czy ktos dysponuje jakimis kontaktami?
x