To praca dla dziewczyny, a dokładnie sprzątanie domów jednorodzinnych,nie trzeba ale jeśli ktos chce zarobić to 4-5 domków dziennie 5 dni w tygodniu,wcześniej po opłaceniu mieszkania zostawało 5 tyś ale teraz po spadku waluty 4 tys na rękę prosze sobie jeszcze odliczyc na życie ,oczywiście sprzątanie to nie łatwa praca,wymaga dobrej kondycji fizycznej,jestem z województwa mazowieckiego dobrze by było gdyby osoba zainteresowana też była z tego woj.,jesli mamy mieszkać razem chce poznac,może spotkać się,uprzedzam to praca cięzka jeśli nie dasz rady nie pisz,jeśli są jakieś inne pytania odpowiem
witaj,jestem zainteresowana twoja propozycja.wiem ze sprzatanie to ciezka praca wczesniej tez sprzatalam w norwegii i wiem o co chodzi i wiem jak jest!zalezy mi na pracy takze jestem w stanie sie jej podjac
Ok Wioleto, wiec jesli mozesz zadzwonic i sie zorientowac to prosze daj znac.
Jestem zdeterminowany do wyjazdu jeśli tylko znajdzie sie jakaś szansa pracy.
A jeśli możesz przekazac kontakt to prosze pisz na gzom[tu malpka]tlen{kropka}pl .
Z góry dziekuje za szybkie odpowiedzi.
Pozdrawiam
P.S.
Jestem zainteresowany, wyjazdem do Norwegii od zaraz. Mogę robić praktycznie wszystko.
Nie znam norweskiego, ale znam Angielski (pracowalem dla Anglikow w Polsce).
W życiu robiłem wiele (mam wiele zawodoów). Pracowalem na budowach, jako informatyk i ostatnio jako programista. Chce się wyrwać z polski. Jesli chcesz to moge przysłać CV i Listy Referencyjne.
Jak najbardziej zainteresowana jestem ogłoszeniem. Szczerze mówić własnie za czyms takim się rozglądałam bo jesli chodzi o jezyk norweski to nie jest dobrze, że tak powiem:):) dlatego tez taka praca w pełni by mnie satysfakcjonowała. Jestem z województwa lubelskiego:(:( czy jest to duży problem?? Pozdrawiam i czekam na odpwoeidź. agnes79_79@o2.pl
Jestem zainteresowana Pani ogłoszeniem. Szukam pracy w Norwegii(Oslo), myślałam właśnie o sprzataniu. Wiem co to znaczy ciężka praca, pracowałam fizycznie, ja jestem z woj. warmińsko-mazurskiego, ale myślę, żeby niebyło problemu się spotkac, poznać, mam 24 lata. Bardzo mi zalezy na pracy w Norwegii, mój e-mail: xkamilaxx@wp.pl
hej jestem zainteresowana praca w charakterze sprzataczki.Niestety nie jestem z twojego wojewodztwa (zachodniopomorskie)Bardzo zalezy mi na niej!Wykonywalam nie raz ta prace i wiem ze do prostych nie nalezy ale postaram sie wszystko zrobic to co do mnie nalezy!!moj @
ada17@poczta.onet.pl Czekam!!!Pzdr!
wiesz pisze do ciebie zeby sie zapytac jak wyglada rynek pracy w Norwegii czy mozna znalezc prace jak sie pojedzie w ciemno znam dobrze jezyk angielski, prosze odpowiedz na tego maila to mi moze pomoc w decyzji grzesiekleon@wp.pl
witam,, jestem w oslo i właśnie chcę zmienić pracę, mieszkanie mam swoje na Vinterbro ale z dojazdem nie ma problemu. Nie wydaje mi się żeby sprzątanie było cięższą pracą od tej jaką miałam dotychczas,ale o tym kiedy indziej,,,jeśli twoja oferta jest jeszcze aktualna to odezwij się proszę na mój mail aga.dluzynska@gmail.com chciałabym znac stawkę i warunki, czy to praca legalna czy nie, czy płacone jest tygodniowo czy miesięcznie no i oczywiście w jakiej dzielnicy jest ta praca. pozdrawiam serdecznie,aga
witam,ja rowniez jestem zainteresowana twoja oferta pracy.mam doswiadczenie w tej branzy,wczesniej sprzatlam domki jednorodzinne w okolicach bergen,i swietnie sobie radzilam to moj nr gg jesli chcilabys sie skontaktowac:11425996 pozdrawiam
Witam pilnie poszukuje pracy w Norwegii najlepiej od zaraz . Pracowałem w różnych branżach teraz jestem w konstrukcjach aluminiowych.Więcej informacji podam na e-mail lub tel.(CV mogę przesłać na e-mail). Bardzo Proszę o Pilny kontakt 0696992473 pozdrawiam i czekam na info z góry Dziękuje!
przepraszam kochani ze długo nie odpisywałam nie było mnie w kraju,sytuacja wygląda tak że miałam wyjechać do pracy o której wspominałam i bardzo chciałam zabrac dziewczyne z polski by po pierwsze pomóc po drugie to szansa bo wydaje mi sie ze jesli ktos chce to pobyt ten moze sobie zorganizowac tam nawet na stałe i juz nawet nie mysle o tej pracy choc wydaje mi się jest na początek całkiem interesująca,ja wyjeżdzam jednak do rodzinki zagranice i chyba bedzie mi łatwiej,więc ja rezygnuje z tej pracy w norwegii z pania od sprzątania umówiłam się ze w październiku wyjeżdzam do niej do pracy i staram się dodzwonić odkad wróciłam niestety ciągle odpowiada sekretarka jeśli nadal was ta praca interesuje to podam wam ta ofertę a jesli pani powie że juz nie ma miejsc powiedz ze jesteś za wioleta jakubowska gdyz ma moje dane spróbujcie nie ryzykujecie jesli chcecie pracowac to postarajcie sie dodzwonić i jesli bedzie chciała sie upewnić co do mnie to niech oddzwoni bo ma mój nr,ja mam teraz tyle na głowie do załatwiania że nie moge sobie pozwolic na siedzenie przy tel.ale sie rozpisałam mam nadzieje ze pomoge i komus się uda A to ta oferta
Potrzebne od zaraz sprawne fizycznie dziewczyny do prac porządkowych w Norwegii ( Oslo ).
5 dni w tygodniu.
3-4 mieszkania dziennie do posprzątania .Również prace porządkowe po remontach generalnych.Zarobki atrakcyjne ,zależne od ilości posprzątanych mieszkań.
Są to okolice 5 tys .zł na rękę.
Więcej informacji szczegółowych pod nr tel.kom.: 784518914
Kontakt
Artur Ostoja
60-102 Poznań
ul.Głuchowska1
Tel.: 784518914
Jestem teraz w oslo, szukam aktualnie jakies pracy przy sprzątaniu. Caly czas siedze na tym forum goworka i czytam aktualne oferty. Juz do ciebie dzwonie, napisales 5 minut temu, wiec może jeszcze aktualne :)
to nie do mnie dzwonisz ale do pani u krórej będziesz pracowała może nie jasno się wyraiłam ja nie wyjeżdzam bo mam inną ofertę i tą prace chce oddać komus na swoje miejsce ,napisz czy udało ci się dodzwonić pozdrawiam
ma pytanie odnosnie twojego postu,przedstawilas tresc ogloszenia o prace czy ta oferta jest nadal aktualna?>jesli dobrze rozumiem to numer kontaktowy ktory podalas jest polski?
Witam.Szukam pilnie pracy w Oslo jako osoba sprzątająca.Jestem osobą energiczną,sprzątałam już w Grecji,więc mam doświadczenie.Bardzo mi zależy na dostaniu tej pracy.Pozdrawiam i podaje mój nr tel 605658700
kurde...sami nie wydadza zlotowy na fona..dzwonic trza jeszcze do nich na wlasny koszt, zeby miec przyjemnosc zalatwic im robote..kobicina podaje namiary na pracodawce..to nie..pani powyzej zyczy sobie telefonu..coz za laskawosc z jej strony..
jeszcze raz powtarzam ze jesli chcecie dostać ta prace to dzwonce pod nr który podałam bo to jest nr pracodawcy i tam opowiadajcie o swoim doswiadczeniu a co do pytania o nr to owszem jest to nr do polski poniewaz pracodawca jest z polski ona sama pracuje w ten sposób i ordanizuje ta prace młodym dziewczynom dzwonce pod nr który podałam jesli jestescie zainteresowani praca tam wszystkiego się dowiecie to nie ja was oceniam
Witam, pracujemy z koleżanką na farmie w Szkocji, wczesniej w Portugalii, przy zbiorach ,praca jest cięzka ,wiec sprzątanie nas nie odstrasza ,w pażdzierniku kończy się kontrakt ,jestesmy zainteresowane ta pracą ,ja mam 43 lata ale fizycznie jestem nadwyraz sprawna ,kolezanka ma 33 lata ,jedyny problem to brak znajomości jezyków obcych ,czy mamy jakąś szanse na tą pracę? prosze o odp.mój mail malgosiaelias@wp.pl
owszem macie szanse mimo iz ta pani szuka młodych dziewczyn trzeba porozmawiać telefonicznie wczoraj z nią rozmawiała nie mogłam się do niej dodzwonić wcześniej ponieważ już była w norwegii i od tego momentu powinna już odbierać tel .bo chce od pażdziernika pracownika zabrać więc zadzwońce pod nr.który podałam zaznaczam iz to jest nr.pracodawczyni nie mój jak najszybciej
Probowalam dzwonic telefon jest wylaczony,zglasza sie sekretarka.
Mam doswiadczenie w sprzataniu i jesli mozna prosic o jakis inny kontakt moze email.Dziekuje.
witam niejestem zainteresowany pracą lecz możesz napisać jak znaleść punkt zaczepienia mam na myśli hotel lub pokój w oslo?wcześniej pracowałem w Dani i np w kopenhadze jest polski hotel i tak zacząłem kariere w Dani,możesz poradzić od czego zacząć w Norwegi też jestem z mazowieckiego pozdrawiam,hej
Mieszkam w Oslo, sprzatam juz rok ale nie mam calego planu. Przyjezdza moja corka i jesli to praca na caly plan to oddala bym swoje prace corce, ktora mnie juz zastepowala i poszlabym na ten plan. Pojedyncze prace tez mnie interesuja. moj tel 46233460. Moge spotkac sie w Oslo.
co do sprzatania w Norwegii moge tylko podpowiedziec ze nie jest to zajecie tylk o dla kobiet,czesto tu pracuja meżczyzni i nie patrzy sie tu na nich tak jak by to w POlsce bylo by to cos nienormalnego,wile ofert mozna znalezc na necie, jednak czesto wymogiem jest jezyk norweski, rzadziej angielski,4000 to chyba malo za tak ciezka prace , a 5 domow to chyba nie w pojedynke sie robi,zycie jest znacznie drozsze niz w Polsce,warto sobie to skalkulowac,pozdrawiam
pracowalem 3 lata w norwegii w bergen pieniadze faktycznie dobre, ludzie uczciwi, sympatycznie, dorobilem sie domu, samochodu w polsce i po ciezkiej harowce wypoczywac.
oplaca sie wyjechac tam jak jestescie mlodzi nie zastanawiajcie sie bierzcie dziewczyne uczcie sie norweskiego i wasze dzieci wychowaja sie w normalnym kraju, ktory zawsze bedzie mial pieniadze.
kochani 5 tysiecy tyle przeczytałam ze pani chce płacic ja pracuje na sprzataniu i to jest bzdura 4 tysiace to opiekunce doi dziecka miesiecznie płacą, a sprzatanie to harówa i platne najmniej bo jak tu pisze ze 5 dni w tygodniu i tle domów i widze ze jeszcze po remontach to spokojnie 16 tysiecy no ale Polacy jak zwykle kiwaja....aha a za kawalerkę trzeba wypłacic ok 6000 nie wspomne o kaucji która wynosi trzykrotny czynsz płatne z góry aha i trzeba miec pozowlenie na prace \\:)
JA SPRZATAM W SANDNES I NAJMNIEJ TO 100 KORON ZA GODZINE!!!JEDEN DOM TO 3 GODZINY PRACY.ZA TYLE DOMOW DZIENNIE POLICZCIE ILE POWINNA ZAROBIC TA OSOBA...ŚMIESZNA OFERTA...
hmm to ile Pani tak zarabia ale prosze powiedziec prawde a nie sciemniac bo w Norge kazdy tylko mowi ze duzo zarabia a w gruncie rzeczy ryra za bezcen znam kilku polakow co tak sie wypowiadaja a pracuja za psie pieniadze hehehe jak kazdy polak na emigracji ma wybujala wyobraznie .A rzeczywistosc jest inna hahahahha
witaj jeśli miała byś jakas prace dla rzeźnika to bardzo chetnie bym ja podjął od zaraz jeśli byś coś miała to prosze o informację na email olexy2107@onet.pl
hej czy nadal szukasz osoby na wyjazd do norwegi.byla bym chetna na to sprzatanko.i dam rade smialo...pozdrawiam moj mail maja556@o2.pl tel 517726883 daj znac aga
witam! mam na imie Kamil 22lata. szukam pracy w Oslo lub Okolice. jestem w oslo juz 4 lata, obecnie skonczyla mi sie umowa. posiadam wyksztalcenie srednie a dokladnie Dyplomowany Technik Mechanik. pzez ostatni czas robilem wykonczeniowke wnetrz np: glazura,panele,gipsy,malowanie itp. pracowalem rowniez jako kierowca w oslo. moj nr. [admin ze względu na nieuczciwe zachowania konkurencji , prosimy o niepodawanie nazw hoteli, nr. Tel, nr gg, emaili]Pozdrawiam!