Twoje konto

Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Oświata | Praca dla opiekunek w Niemczech | Forum | Szkoły policealne | Logowanie | Kontakt | Dodaj ofertę pracy
zdjecie uzytkownika
Damianosi - 2007-12-28 13:23:45 odpowiedz | cytuj
Witam czy ktos zna w/w agencje bo chce przez nich wyjechac do Holandi a nie wiele jest na jej temat w internecie
zdjecie uzytkownika
nibynikt - 2008-02-08 14:57:00 odpowiedz | cytuj
nie radze heh szkoda słów!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
amis - 2008-02-08 20:03:15 odpowiedz | cytuj
Cwaniaki jaki malo daj sobie spokuj i poszukaj czegos lepszego
zdjecie uzytkownika
ewa - 2008-02-10 23:25:15 odpowiedz | cytuj
hej nie znam tej firmy ale wyjezdzam ze znajomymi w marcu, wszystkiego trzeba sprobowac, otto beeeee!!!!!nigdy wiecej!!!!
zdjecie uzytkownika
Porto - 2008-02-25 23:25:44 odpowiedz | cytuj
  Pracowałem u nich przez 1.5 roku jest coraz gorzej oszukują na kasie nie regularne przelewy za mieszkanie potrącają 60 euro na tydzień mieszkania w stanie opłakanym do tego dochodzą  kary za byle co (temperatura powietrza za wysoka w mieszkaniu, za kusz na parapetach itd.)kara wynosi jak na dzień dzisiejszy 50 euro od osoby.  Szefem tej firmy jest Ali z Kurdystanu przykry gość. Z całym szacunkiem nie polecam tej firmy .                                                                            Pozdro.  Porto
zdjecie uzytkownika
PóŁHoLeNdEr - 2008-03-04 17:50:56 odpowiedz | cytuj
Siemka ziomuś powiem Tobie,że to co powiedziałeś to SZCZERA PRAWDA!!! 
zdjecie uzytkownika
szary - 2008-04-01 19:25:37 odpowiedz | cytuj
wszyscy macie rację to porąbana firma szefem firmy jest turek tak jak było powiedziane ale to nie wszystko ma sługusa polaka o imieniu Bernard krętacz nad krętacze.
zdjecie uzytkownika
szary - 2008-04-01 19:25:49 odpowiedz | cytuj
wszyscy macie rację to porąbana firma szefem firmy jest turek tak jak było powiedziane ale to nie wszystko ma sługusa polaka o imieniu Bernard krętacz nad krętacze.
zdjecie uzytkownika
mumin - 2008-04-05 00:01:44 odpowiedz | cytuj
Pracowalem w tej firmie i nie mialem z niom jakich kolwiek problemów  kasa byla na czas domy fakt 60 euro cza placić ale bynajmniej konfort szefostwo naprawde spoko
zdjecie uzytkownika
krzys - 2008-04-05 20:09:39 odpowiedz | cytuj
nie polecam nie ma jak praca u turka gdzie za wszysko widzi kary tylko zarobic nie daje a o mieszkaniu i warunkach nie wspominam grzyb i syf
zdjecie uzytkownika
Łukasz - 2008-04-09 20:17:03 odpowiedz | cytuj
pracuje w tej firmie od 2-óch lat nie mam problemów z pieniedzmi przelewy mam regularnie co tydzien płace za mieszkanie 60 euro ale przynajmniej wiem za co. pracowałem już w innych firmach i mieszkania byly tańsze ale za to syf. jestem bardzo zadowolony z tej firmy. pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
raflik - 2008-04-15 14:07:43 odpowiedz | cytuj
Porto - skoro pracowałeś 1,5 roku to dlaczego od razu nie zjechałeś ??? jesteś tak inteligentny, że potrzebowałeś 1,5 roku by uświadomić sobie że coś jest nie tak ??? a może wyjechałeś "normalny" a  po 1,5 roku bakania zioła tak ci sie już pomieszało, że wydaje Ci sie że wszystko i każdy cie oszukuje ?? ja tu pracuje już 3 lata i większość osób które są tutaj w Talencie są na stałe - bo warunki są extra, kasa co tydzień na konto, ogólnie jest ok. zawsze zdażają sie tacy którzy narzekać będą na wszystko i wszystkich... tylko szkoda że przy okazji oczerniają innych....no ale taki już ten świat pozdro.      
zdjecie uzytkownika
kazik - 2008-04-17 22:14:35 odpowiedz | cytuj
Pracowałem w Talencie kilka lat i było dobrze Wszystko zaczęło się walić od stycznia 2007 roku Wytrzymałem  jeszcze parę miesięcy i zmieniłem firmę Co pare tygodni brakowało kasy a nadgodziny były wypłacane po 4 euro No i jak coś szło nie tak to ten Turas zawsze znalazł sobie winnego Stanowczo odradzam !!!
zdjecie uzytkownika
x - 2008-04-21 14:10:38 odpowiedz | cytuj
to chyba [usunieto wulgaryzm-admin] szefowi,wiem wiencej o tej firmie uwierz mi niehce mi sie jusz pisac
zdjecie uzytkownika
x - 2008-04-21 14:10:45 odpowiedz | cytuj
to chyba[usunieto wulgaryzm -admin] szefowi ,wiem wiencej o tej firmie uwierz mi niehce mi sie jusz pisac
zdjecie uzytkownika
tomek - 2008-05-02 01:33:54 odpowiedz | cytuj
firma jest bardzo tylko te ciule ktorzy do niej sa pojenbani....jak to sie mowi sa ludzie i klamki....pozdro polecam TALENT:)
zdjecie uzytkownika
FRED - 2008-05-02 01:39:21 odpowiedz | cytuj
FIRMA TALENY JEST OKI...czasem zdazaja sie błedy,ale kazdy z nas popełnia błedy ...pracuje juz 1 rok w talencie i jest oki mieszkanie fajne 60euro troche drogo ale z te warunki sie oplaca ....pozdrawiam i polecam Talent sprobojcie a zobaczycie i niesłuchajcie tych bzdet.....co inni pisza bo to sa lewusy ktorzy mysleli ze przyjada i nic niebedą robic...POLECAM TALENT...
zdjecie uzytkownika
enison - 2008-05-31 02:16:30 odpowiedz | cytuj
hej,prosze nich da ktos jakas obiektywna opinie na temat tej firmy i jak tam sie pracuje i ile można tam zarobic na "czysto" dzieki moje gg 9762259
zdjecie uzytkownika
adam - 2008-08-13 23:43:34 odpowiedz | cytuj
witam pracuje juz w tej firmie dos dlugo i naprawde jest ok kasa co tydzien na koncie mieszkania som zajebiste wiec co tu wiele gadac talent jest naprawde ok polecam majom [usunięte przez administratora, jest to forum dyskusyjne prosimy o niepodawanie niecenzuralnych słów] prace pozdro
zdjecie uzytkownika
Marta - 2008-09-25 11:52:07 odpowiedz | cytuj
Ja już miałam okazje pracować przez TALENT 2 lata temu i w ten weekend znów z nimi wyjeżdzam. Pierwszy raz wyjechalam do Holandii z talentem i zaopiekowano sie nami w pelni profesjonalnie , ze wszystkim mozna sie bylo dogadac . Potem zmienialam firmy na inne agencje posrednictwa pracy i tam juz bylo tragicznie. 60 euro za mieszkanie to nie taka tragedia. Ja mieszkalam przez inna firme na parku bungalow i placilam 67 ;/ + pranie 5 euro

Moim zdaniem jezeli ktos mial inne doswiadczenia w Holandii nie bedzie na Talent narzekal, bo to sa naprawde równi ludzie . A to czy szef jest Turkiem , Kurdem czy jest z Marsa mam to w d... :] wazne zeby wszystko gralo i mieszkanie bylo znosne.

Moze ludzie ktorzy jada do Holandii po raz pierwszy i wypisuja pozniej takie bzdury spodziewaja sie , ze bedzie na nich czekac komitet powitalny z szampanem i masaż stóp po pracy ? Śmieszne. Naprawde posłuchajcie ludzi w jakich kurnikach byli , a zmienicie zdanie.

Ja wiem , ze jade bez obaw .

P.S. I dziwne ze tyle ludzi pisze o oszuststwach. Przeciez w Holandii jest tyle polskich prawnikow , tyle organizacji wyrównywania szans miedzy polakami a reszta "Holendrów" wiec albo ktos sie lubi frajerowac, albo nie wie jakie w Holandii sa podatki i nie latwo to obliczyc jesli sie nie uzywa tego co bozia dala pod czaszką .

Cóż Polak jest Polakiem i zawsze będzie narzekał.

Pozdrawiam tych mądrzejszych i zycze powodzenia w Wiatrakowni.
zdjecie uzytkownika
Marta - 2008-09-25 11:52:09 odpowiedz | cytuj
Ja już miałam okazje pracować przez TALENT 2 lata temu i w ten weekend znów z nimi wyjeżdzam. Pierwszy raz wyjechalam do Holandii z talentem i zaopiekowano sie nami w pelni profesjonalnie , ze wszystkim mozna sie bylo dogadac . Potem zmienialam firmy na inne agencje posrednictwa pracy i tam juz bylo tragicznie. 60 euro za mieszkanie to nie taka tragedia. Ja mieszkalam przez inna firme na parku bungalow i placilam 67 ;/ + pranie 5 euro

Moim zdaniem jezeli ktos mial inne doswiadczenia w Holandii nie bedzie na Talent narzekal, bo to sa naprawde równi ludzie . A to czy szef jest Turkiem , Kurdem czy jest z Marsa mam to w d... :] wazne zeby wszystko gralo i mieszkanie bylo znosne.

Moze ludzie ktorzy jada do Holandii po raz pierwszy i wypisuja pozniej takie bzdury spodziewaja sie , ze bedzie na nich czekac komitet powitalny z szampanem i masaż stóp po pracy ? Śmieszne. Naprawde posłuchajcie ludzi w jakich kurnikach byli , a zmienicie zdanie.

Ja wiem , ze jade bez obaw .

P.S. I dziwne ze tyle ludzi pisze o oszuststwach. Przeciez w Holandii jest tyle polskich prawnikow , tyle organizacji wyrównywania szans miedzy polakami a reszta "Holendrów" wiec albo ktos sie lubi frajerowac, albo nie wie jakie w Holandii sa podatki i nie latwo to obliczyc jesli sie nie uzywa tego co bozia dala pod czaszką .

Cóż Polak jest Polakiem i zawsze będzie narzekał.

Pozdrawiam tych mądrzejszych i zycze powodzenia w Wiatrakowni.
zdjecie uzytkownika
siostra - 2009-10-08 10:53:22 odpowiedz | cytuj
hejka chcialam bym sie dowiedziec czy faktycznie trzeba miec tam do swiadczenie np w rolnictwie jak bym chciala pracowac przy kwiatach i czy trudno sie do stac do tej firmy Talent zeby wyjechac?? prosze o kontakt siostry@autograf.pl
zdjecie uzytkownika
adri - 2009-10-10 16:28:50 odpowiedz | cytuj
- -

bylem z nim na tym wyjezdzie i nic takiego nie bylo wiec to ty piszesz pierdoly
zdjecie uzytkownika
darek - 2010-02-09 13:10:42 odpowiedz | cytuj
Firma jak każda oszukuje, lepiej bez pośredników
zdjecie uzytkownika
burne - 2010-02-12 15:23:21 odpowiedz | cytuj
Dziwi mnie co wypisujecie. Firma od kilku lat ma prawie stałych pracowników, oprócz prac tymczasowych - sezonowych. Tak po za tym to cieżko sie do nich dostac, bo ludzie szanuja sie u nich prace, warunki mieszkaniowe itd. Wypowiedzi na wszystkich forach jest ponad 1000, a pracownikow w sumie bylo 200 - to ciekawe kto te wszystkie bzdury wypisuje.... chyba ci co maja lewe rece i zamiast konkretnie dac sie do szukania roboty to wola wypisywac pierdoly na necie. Robcie co chcecie, ale slowa bym zlego na nich nie powiedzial
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-03-02 14:37:15 odpowiedz | cytuj
Witam. Czy moglbym prosić o jakis kontakt do Ciebie? Mam kilka pytań związanych z tą Firma. Z góry Dziękuje i czekam na odpowiedz.
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-05-05 19:34:08 odpowiedz | cytuj
Kolego zamierzam pojechać do tej firmy do pracy w Hordijk pod koniec maja daj jakieś swoje namiary najlepiej kom to pogadamy sobie spokojnie mój mail aznica@wp.pl
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-05-05 19:34:10 odpowiedz | cytuj
Kolego zamierzam pojechać do tej firmy do pracy w Hordijk pod koniec maja daj jakieś swoje namiary najlepiej kom to pogadamy sobie spokojnie mój mail aznica@wp.pl
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-05-05 19:35:16 odpowiedz | cytuj
widoczny ale nie połączony z profilem - 2010-05-05 19:34:08

do burne
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-08-30 19:46:12 odpowiedz | cytuj
Witam
Planuje wyjechać na dniach do pracy za posrednictwem firmy talent polska z gliwic, moze ktos cos wiecej powiedziec na temat tej firmy i pracy u nich ?
moze byc tu lub na mejla allegro_mario@wp.pl lub gg; 5535916
pozdrawiam i czekam
zdjecie uzytkownika
XXX - 2011-04-13 12:58:24 odpowiedz | cytuj
Nie polecam, koorydnator w Holandii to d*pek, próbujecie coś uzgodnić, dogadać się to straszy, że nie wypłacą kasy, że będziecie skończeni. Zero normalnej, kulturalnej rozmowy
Uciekajcie od tej firmy!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
kite - 2011-05-12 23:14:18 odpowiedz | cytuj
a jaki czas tam byłeś? i przy czym pracowałeś? jak wyglądają mieszkania, ilu osobowe?
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-06-20 00:11:18 odpowiedz | cytuj
witam jakie tam sa zarobki w ty talencie
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-09-01 22:37:03 odpowiedz | cytuj
Wszystko się zgadza.To są oszuści i wyzyskiwacze.Pracowałem u nich przez ponad rok i trzymał mnie tylko szacunek do ludzi z firmy w której robiłem przez te biuro.Ci co talent chwalą to najwyrażniej sługusy i konfidenci,bo tacy mają tam najlepiej,choć zdarza się ze jak ktoś jest im bardzo potrzebny to go trochę szanują,ale wierzcie mi-do czasu.Mieszkanie teraz kosztuje 70eur i nie zawsze jest ok.,do tego kary za byle co.O wszystko trzeba walczyć,ale jak nie masz poparcia to jesteś na straconej pozycji.Najwięcej kręcą młodych pracowników,bo dobre i trochę z nich wyciągnąć więcej zanim się połapią o co chodzi i zaczną walczyć o swoje.Ja osobiście do nich nie wracam,choć do firmy w której pracowałem chętnie ale przez inne biuro.W podsumowaniu powiem że znam gorsze biura od talentu,ale jak pisali poprzednicy niema tu kokosów,a wybór należy do Was.Pozdro.
zdjecie uzytkownika
milan - 2011-09-20 08:29:08 odpowiedz | cytuj
witam
Czy ktokolwiek pracował lub pracuje w hucie aluminium na obrzeżach
Rotterdamu.Jaka praca i wynagrodzenie oraz warunki mieszkaniowe ?
Praca za pośrednictwem agencji Talent z Krapkowic.
zdjecie uzytkownika
krzyś - 2012-01-09 11:34:11 odpowiedz | cytuj
niepolecam ci pracy przez te biuro talent to oszuści i złodzieje niepłacą na czas oszukują na stawkach godzinowych co idnego muwią wbiurze przy podpisaniu umowy a co idnego na kąto przychodzi a ta kordynatorka AGATA to ci złote gury na opowiada że praca jest na cały rok a pużniej po mieśiącu konczy sie zlecenie zrywają umowe i zostajesz nalodzie bo nawet dzień wcześniej niedadzą znać ze koniec pracy a tej AGATKI SŁUGUSA tureckiego Aliego niesłuchajcie bo wdupe wchodzi Aliemu i temu drugiemu bambusowi Abdulowi razem z tymi pedałami z z biura z gliwic Tomuśiowi i Jaśowi Sługusy Aliego a mieszkania to sie nadają tylko do dojenia krów speluny smierdzące i jeszcze sie cenią jak za hotel w A msterdamie w tych mieszkaniach to niech ta DZ....... Agadka tym bambusom pałe opierdala bo dotego sie nadaje .
x