Pracowałem u nich przez 1.5 roku jest coraz gorzej oszukują na kasie nie regularne przelewy za mieszkanie potrącają 60 euro na tydzień mieszkania w stanie opłakanym do tego dochodzą kary za byle co (temperatura powietrza za wysoka w mieszkaniu, za kusz na parapetach itd.)kara wynosi jak na dzień dzisiejszy 50 euro od osoby. Szefem tej firmy jest Ali z Kurdystanu przykry gość. Z całym szacunkiem nie polecam tej firmy .
Pozdro. Porto
wszyscy macie rację to porąbana firma szefem firmy jest turek tak jak było powiedziane ale to nie wszystko ma sługusa polaka o imieniu Bernard krętacz nad krętacze.
wszyscy macie rację to porąbana firma szefem firmy jest turek tak jak było powiedziane ale to nie wszystko ma sługusa polaka o imieniu Bernard krętacz nad krętacze.
Pracowalem w tej firmie i nie mialem z niom jakich kolwiek problemów kasa byla na czas domy fakt 60 euro cza placić ale bynajmniej konfort szefostwo naprawde spoko
pracuje w tej firmie od 2-óch lat nie mam problemów z pieniedzmi przelewy mam regularnie co tydzien płace za mieszkanie 60 euro ale przynajmniej wiem za co. pracowałem już w innych firmach i mieszkania byly tańsze ale za to syf. jestem bardzo zadowolony z tej firmy. pozdrawiam
Porto - skoro pracowałeś 1,5 roku to dlaczego od razu nie zjechałeś ??? jesteś tak inteligentny, że potrzebowałeś 1,5 roku by uświadomić sobie że coś jest nie tak ???
a może wyjechałeś "normalny" a po 1,5 roku bakania zioła tak ci sie już pomieszało, że wydaje Ci sie że wszystko i każdy cie oszukuje ??
ja tu pracuje już 3 lata i większość osób które są tutaj w Talencie są na stałe - bo warunki są extra, kasa co tydzień na konto, ogólnie jest ok.
zawsze zdażają sie tacy którzy narzekać będą na wszystko i wszystkich... tylko szkoda że przy okazji oczerniają innych....no ale taki już ten świat
pozdro.
Pracowałem w Talencie kilka lat i było dobrze Wszystko zaczęło się walić od stycznia 2007 roku Wytrzymałem jeszcze parę miesięcy i zmieniłem firmę Co pare tygodni brakowało kasy a nadgodziny były wypłacane po 4 euro No i jak coś szło nie tak to ten Turas zawsze znalazł sobie winnego Stanowczo odradzam !!!
FIRMA TALENY JEST OKI...czasem zdazaja sie błedy,ale kazdy z nas popełnia błedy ...pracuje juz 1 rok w talencie i jest oki mieszkanie fajne 60euro troche drogo ale z te warunki sie oplaca ....pozdrawiam i polecam Talent sprobojcie a zobaczycie i niesłuchajcie tych bzdet.....co inni pisza bo to sa lewusy ktorzy mysleli ze przyjada i nic niebedą robic...POLECAM TALENT...
witam pracuje juz w tej firmie dos dlugo i naprawde jest ok kasa co tydzien na koncie mieszkania som zajebiste wiec co tu wiele gadac talent jest naprawde ok polecam majom [usunięte przez administratora, jest to forum dyskusyjne prosimy o niepodawanie niecenzuralnych słów] prace pozdro
Ja już miałam okazje pracować przez TALENT 2 lata temu i w ten weekend znów z nimi wyjeżdzam. Pierwszy raz wyjechalam do Holandii z talentem i zaopiekowano sie nami w pelni profesjonalnie , ze wszystkim mozna sie bylo dogadac . Potem zmienialam firmy na inne agencje posrednictwa pracy i tam juz bylo tragicznie. 60 euro za mieszkanie to nie taka tragedia. Ja mieszkalam przez inna firme na parku bungalow i placilam 67 ;/ + pranie 5 euro
Moim zdaniem jezeli ktos mial inne doswiadczenia w Holandii nie bedzie na Talent narzekal, bo to sa naprawde równi ludzie . A to czy szef jest Turkiem , Kurdem czy jest z Marsa mam to w d... :] wazne zeby wszystko gralo i mieszkanie bylo znosne.
Moze ludzie ktorzy jada do Holandii po raz pierwszy i wypisuja pozniej takie bzdury spodziewaja sie , ze bedzie na nich czekac komitet powitalny z szampanem i masaż stóp po pracy ? Śmieszne. Naprawde posłuchajcie ludzi w jakich kurnikach byli , a zmienicie zdanie.
Ja wiem , ze jade bez obaw .
P.S. I dziwne ze tyle ludzi pisze o oszuststwach. Przeciez w Holandii jest tyle polskich prawnikow , tyle organizacji wyrównywania szans miedzy polakami a reszta "Holendrów" wiec albo ktos sie lubi frajerowac, albo nie wie jakie w Holandii sa podatki i nie latwo to obliczyc jesli sie nie uzywa tego co bozia dala pod czaszką .
Cóż Polak jest Polakiem i zawsze będzie narzekał.
Pozdrawiam tych mądrzejszych i zycze powodzenia w Wiatrakowni.
Ja już miałam okazje pracować przez TALENT 2 lata temu i w ten weekend znów z nimi wyjeżdzam. Pierwszy raz wyjechalam do Holandii z talentem i zaopiekowano sie nami w pelni profesjonalnie , ze wszystkim mozna sie bylo dogadac . Potem zmienialam firmy na inne agencje posrednictwa pracy i tam juz bylo tragicznie. 60 euro za mieszkanie to nie taka tragedia. Ja mieszkalam przez inna firme na parku bungalow i placilam 67 ;/ + pranie 5 euro
Moim zdaniem jezeli ktos mial inne doswiadczenia w Holandii nie bedzie na Talent narzekal, bo to sa naprawde równi ludzie . A to czy szef jest Turkiem , Kurdem czy jest z Marsa mam to w d... :] wazne zeby wszystko gralo i mieszkanie bylo znosne.
Moze ludzie ktorzy jada do Holandii po raz pierwszy i wypisuja pozniej takie bzdury spodziewaja sie , ze bedzie na nich czekac komitet powitalny z szampanem i masaż stóp po pracy ? Śmieszne. Naprawde posłuchajcie ludzi w jakich kurnikach byli , a zmienicie zdanie.
Ja wiem , ze jade bez obaw .
P.S. I dziwne ze tyle ludzi pisze o oszuststwach. Przeciez w Holandii jest tyle polskich prawnikow , tyle organizacji wyrównywania szans miedzy polakami a reszta "Holendrów" wiec albo ktos sie lubi frajerowac, albo nie wie jakie w Holandii sa podatki i nie latwo to obliczyc jesli sie nie uzywa tego co bozia dala pod czaszką .
Cóż Polak jest Polakiem i zawsze będzie narzekał.
Pozdrawiam tych mądrzejszych i zycze powodzenia w Wiatrakowni.
hejka chcialam bym sie dowiedziec czy faktycznie trzeba miec tam do swiadczenie np w rolnictwie jak bym chciala pracowac przy kwiatach i czy trudno sie do stac do tej firmy Talent zeby wyjechac?? prosze o kontakt siostry@autograf.pl
Dziwi mnie co wypisujecie. Firma od kilku lat ma prawie stałych pracowników, oprócz prac tymczasowych - sezonowych. Tak po za tym to cieżko sie do nich dostac, bo ludzie szanuja sie u nich prace, warunki mieszkaniowe itd. Wypowiedzi na wszystkich forach jest ponad 1000, a pracownikow w sumie bylo 200 - to ciekawe kto te wszystkie bzdury wypisuje.... chyba ci co maja lewe rece i zamiast konkretnie dac sie do szukania roboty to wola wypisywac pierdoly na necie. Robcie co chcecie, ale slowa bym zlego na nich nie powiedzial
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-03-02 14:37:15odpowiedz
|
Witam. Czy moglbym prosić o jakis kontakt do Ciebie? Mam kilka pytań związanych z tą Firma. Z góry Dziękuje i czekam na odpowiedz.
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-05-05 19:34:08odpowiedz
|
Kolego zamierzam pojechać do tej firmy do pracy w Hordijk pod koniec maja daj jakieś swoje namiary najlepiej kom to pogadamy sobie spokojnie mój mail aznica@wp.pl
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-05-05 19:34:10odpowiedz
|
Kolego zamierzam pojechać do tej firmy do pracy w Hordijk pod koniec maja daj jakieś swoje namiary najlepiej kom to pogadamy sobie spokojnie mój mail aznica@wp.pl
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-05-05 19:35:16odpowiedz
|
widoczny ale nie połączony z profilem - 2010-05-05 19:34:08
do burne
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-08-30 19:46:12odpowiedz
|
Witam
Planuje wyjechać na dniach do pracy za posrednictwem firmy talent polska z gliwic, moze ktos cos wiecej powiedziec na temat tej firmy i pracy u nich ?
moze byc tu lub na mejla allegro_mario@wp.pl lub gg; 5535916
pozdrawiam i czekam
Nie polecam, koorydnator w Holandii to d*pek, próbujecie coś uzgodnić, dogadać się to straszy, że nie wypłacą kasy, że będziecie skończeni. Zero normalnej, kulturalnej rozmowy
Uciekajcie od tej firmy!!!!!!!!
a jaki czas tam byłeś? i przy czym pracowałeś? jak wyglądają mieszkania, ilu osobowe?
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-06-20 00:11:18odpowiedz
|
witam jakie tam sa zarobki w ty talencie
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-09-01 22:37:03odpowiedz
|
Wszystko się zgadza.To są oszuści i wyzyskiwacze.Pracowałem u nich przez ponad rok i trzymał mnie tylko szacunek do ludzi z firmy w której robiłem przez te biuro.Ci co talent chwalą to najwyrażniej sługusy i konfidenci,bo tacy mają tam najlepiej,choć zdarza się ze jak ktoś jest im bardzo potrzebny to go trochę szanują,ale wierzcie mi-do czasu.Mieszkanie teraz kosztuje 70eur i nie zawsze jest ok.,do tego kary za byle co.O wszystko trzeba walczyć,ale jak nie masz poparcia to jesteś na straconej pozycji.Najwięcej kręcą młodych pracowników,bo dobre i trochę z nich wyciągnąć więcej zanim się połapią o co chodzi i zaczną walczyć o swoje.Ja osobiście do nich nie wracam,choć do firmy w której pracowałem chętnie ale przez inne biuro.W podsumowaniu powiem że znam gorsze biura od talentu,ale jak pisali poprzednicy niema tu kokosów,a wybór należy do Was.Pozdro.
witam
Czy ktokolwiek pracował lub pracuje w hucie aluminium na obrzeżach
Rotterdamu.Jaka praca i wynagrodzenie oraz warunki mieszkaniowe ?
Praca za pośrednictwem agencji Talent z Krapkowic.
niepolecam ci pracy przez te biuro talent to oszuści i złodzieje niepłacą na czas oszukują na stawkach godzinowych co idnego muwią wbiurze przy podpisaniu umowy a co idnego na kąto przychodzi a ta kordynatorka AGATA to ci złote gury na opowiada że praca jest na cały rok a pużniej po mieśiącu konczy sie zlecenie zrywają umowe i zostajesz nalodzie bo nawet dzień wcześniej niedadzą znać ze koniec pracy a tej AGATKI SŁUGUSA tureckiego Aliego niesłuchajcie bo wdupe wchodzi Aliemu i temu drugiemu bambusowi Abdulowi razem z tymi pedałami z z biura z gliwic Tomuśiowi i Jaśowi Sługusy Aliego a mieszkania to sie nadają tylko do dojenia krów speluny smierdzące i jeszcze sie cenią jak za hotel w A msterdamie w tych mieszkaniach to niech ta DZ....... Agadka tym bambusom pałe opierdala bo dotego sie nadaje .