JEDNA WIELKA SCIEMA ZADZWONIŁAM WSZYSTKO PIĘKNIE CACY TAK PRACA BEDZIE ZAPACIŁAM SKURWILOM 100 ZŁ BO ZA DWIE OSOBY A ONI PRZYSŁLI MI KWESTJONARIUSZ PO NIEMIECKU CO SAMA MOGŁAM TO ZROBIĆ IADRES DO RATHAUSU W SZWAJCARJI GDZIE ZA SWOJE PIENIADZE MUSIAŁAM WYSŁAĆ JESZCZE LIST,JAK ZADZWONIŁA TO MI POWIEDZIAŁA JAKAŚ LALA ZE ONI NIE SZUKAJA PRACY TYLKO OFERT GDZIE POTRZEBUJĄ DO PRACY .A PYTANIE ZASADNICZE JAK TO SPRAWDZIC ADRES TO MOŻNA SPISAĆ Z INTERNETU I TAK PRZEROBILI MNIE NA 100 ZŁ ,POLAK TO NIE NARODOWOSĆ TO ZAWÓD .POZDRAWIAM SERDECZNIE
ogloszenie z tego osrodka znajdziecie co tydzien w gazecie wyborczej w dziale praca za granicą tez do nich dzwonilam ale wydalo mi sie to podejzane bo praca gdzie tylko chce w czasie kiedy mi tylko pasuje CIEKAWE ? ale najwazniejsze to by przeslac na konto 2 razy podany numer konta przez ta pania po 50 zl od glowy
Czy nima mozliwosci wykluczyc ta pania z mozliwosci podawania falszywych ogloszen i ich zamieszczania zrubmy cos z tym ?
By nie tylko oszukiwano naz za granica ale jeszcze w kraju?
Wítam-tez dzwonilem i oczywiscie zapewnienia o gwarantowanej pracy za jedyne 50zl i wydalo mi sie to z lekka podejrzane .ze na takich ch... nie ma jeszcze przepisu by nie mogli naciagac ludzi.
mnie tez ta zlodziejka ograbila!!!zapewniala prace tylko trzeba wplacic50zl!!!!!wyslala nam jakies podanie ktore mielismy wyslac do jakiegos potten i bajkal(pracodawcy niby)!!!Ta oszustka dalej dziala!!!skandal zeby takie cos mialo miejsce!!!zapewne to babsko to jakis nierob ktoremu pracowac sie nie chce i okrada ludzi!!!!Nie dajcie sie oszukac!!!!!!!
pani z tego osrodka tez nas oszukala 2 osoby dostalismy nawet podania do niemieckiego pracodawcy i wiadomosc ze jesli nie dostaniemy zaproszenia do pracy to nastepna oferta jest calkowicie za darmo a teraz zmienili nazwe swojego osrodka i ta mila pani mowi ze wyjazdy sa co tydzien wystarczy wyslac kase i cv jaka interesuje nas praca
Moi kochani też tam dzwoniłem. Jakaś baba odebrała i cichym głosem prawie niesłyszalnym, tak jakby chciała, zeby ktoś jej nie usłyszał, zaczeła mi tłumaczyć o co chodzi. A gdy powiedziała, ze trzeba zapłacić 50 zł to od razu wiedziałem, ze to jest ściema. Nie nabierajcie się na takie ściemy kiedy ktoś każe wam przesłać jakieś pieniądze, do tego jeszcze na poczte. Żadna szanująca się Firma lub Agencja nie pozwoliłaby sobie na coś takiego. Jeśli chodzi o przesyłanie pieniędzy to naprawde dajcie sobie spokoj i nie nabierajcie się. :):):):):)
WITAM WSZYSTKICH TYCH KTÓRZY PISZA O DOROCIE MARZEC DO MNIE DZIS ZADZWONIŁA ŻE MA PRACE W NIEMCZECH TYLKO KAZAŁA WPŁAĆIĆ 50 ZŁ NA UMOWĘ ŻE TAK POTRAFIĄ ZDZIERAĆ I ŻE JEJ NIE WSTYD ŻE TAK LUDZIE O NIEJ PISZĄ NIECH SAMA CZEPI SIĘ KONKRETNEJ PRACY TO ZOBACZY ILE TO KOSZTUJE PRACY I ZDROWIA ŻEBY ZAROBIC KASE POZDRAWIAM .