Zgłos sie do Młodzieżowego Hufca Pracy(pod 118913 podadza ci telefon i adres).Tylko nie wiem czy nie bedzie za póxno.Ale juz będziesz mógł zapisać sie na prace wakacyjna,nawet za granica
Witam! Mam 16 lat i szukam osób, które szukają pracy na okres wakacyjny na terenie Warszawy. Praca jest znana chodzi o konsultantów firmy oriflame. Zapraszam wszystkie osoby, które mają ambicje większe od roznoszenia ulotek. Potrzebuję również osoby, która pomogłaby mi zmodernizować stronę [http://www.grupaoriflame.pl] wszystkich chętnych do współpracy proszę o kontakt: grupa.oriflame@gmail.com gg: 8148821 Pozdrawiam
Witam.
Osoby z Warszawy (i nie tylko) chętne do współpracy z Oriflame serdecznie zapraszam:
http://www.my.oriflame.pl/lenka_s
Z przyjemnością wytłumaczę wszystkie zasady i pomogę w stawianiu pierwszych kroków w firmie.
Pozdrawiam :)
Oferuję podjęcie pracy (w pełnym lub niepełnym
wymiarze godzin) przy marketingu internetowym. Dzięki tej pracy, możesz
i powinieneś/naś pracować w domu. Jedynym wymaganiem jest posiadanie
komputera i dostęp do Internetu (najlepiej stałe łącze). Na początku
podchodziłem do tego sceptycznie, ale spróbowałem i teraz nie muszę
się martwic o swoje finanse, warto spróbować!!! Aby przekonać Ciebie do tego
zajęcia, proponuję 30-dniowy okres próbny, w którym będziesz mógł/a
się przekonać co do tego zajęcia. Przez ten okres będziesz mógł/a
przekonać się ile możesz zarobić miesięcznie .Zarobki oscylują w granicy 1400
PLN- 3000 PLN(w zależności od zaangażowania). Elastyczny czas pracy.
Dodatkowo gwarantujemy przeszkolenie on-line. Proszę w razie zainteresowania, odesłać maila
zwrotnego na adres:damian@personagrata.pl
To naprawdę się opłaca ;]
Pozdrawiam
Witam,
mam ukonczone 16 lat, podejmę się kazdej pracy na okres wakacji na terenie Warszawy,
gg: 8053344
e-mail: madlen4@poczta.onet.pl
tel: 668-525-268
Witam, mam 16 lat, szukam pracy na okres Wakacji na terenie Warszawy, najbardziej interesuje mnie okolice centrum, Pragi Poludnie i Grochow.
Bardzo mi zalezy.
prosze o kontakt: paula093xd@op.pl
Witam. Pisze w sprawie pracy w MC Donald's. Czy praca jest w obrębie Warszawy? Posiadam niezbedną ksiażeczkę sanepidu. Prosze o szybką odpowiedź na mail'a podanego jako mój Nick. Pozdrawiam.
Mam 16 lat i poszukuje pracy w Warszawie badz jej okolicach, najlepiej praca zwiazana z elektryka, telekomunikacja badz remontami. prosze o kontakt na e-mail podany w nicku
hej mam 16 lat i pilnie poszukuje pracy na ferie oraz wakacje a jeżeli jest to możliwe to na weekend... podejmę się jakiej kolwiek pracy warszawa i okolice jeżeli słyszeliscie to dajcie znać na maila ilona159@poczta.onet.pl lub na gg 18328985 w razie jakiejś propozycji dajacie znac...
witam mam 16 lat i szukam pracy (mam kilka wydatków ,wiec potrzebuje kasy) jesli macie dla mnie jakaś prace prosze pisać na gg >> 7033681 lub na telefon >>505762128 ,prosze o szybki kontakt
Witam, mam skończone 17 lat i poszukuję pracy na terenie warszawy, do końca roku szkolnego. Proszę o kontakt na kom 516 721 306 lub gg 473197. Proszę o poważne oferty.
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-05-21 15:40:06odpowiedz
|
Mam 16 lat poszukuje pracy od zaraz w dowolnym wymiarze godzin na terenie warszawy i okolic: Tel:883948669
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-05-21 15:40:08odpowiedz
|
Mam 16 lat poszukuje pracy od zaraz w dowolnym wymiarze godzin na terenie warszawy i okolic: Tel:883948669
Witam! Mam ukończone 16 lat, szukam pracy w Warszawie. Bardzo proszę o kontakt gg : 9237283.
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-06-30 21:37:21odpowiedz
|
\'Zarządzający Systemem Web zatrudni osoby w pełnym lub niepełnym wymiarze czasu do pracy w domu (komputerowy marketing Internetowy)do obsługi kont e-mail. Jeśli jesteś zainteresowany/a pisz : sylwiachru@o2.pl
Witam:) szukam pracy w Warszawie najlepiej na sierpień 2010 lub na weekendy. Mam 16 lat. Szybko się uczę, nie mam problemów z nawiązywaniem kontaktów.
Proszę o kontakt:
GG: 3302800
E-mail: manuelka987@poczta.fm
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-07-13 20:50:02odpowiedz
|
zglos sie do OHP
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-07-26 16:40:57odpowiedz
|
poszukuje pracy na terenie warszawy i okolic mam 15 lat
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-07-26 18:01:08odpowiedz
|
Witam zapraszam do współpracy
dzięki bezpłatnej rejestracji w Interaktywnym Programie Partnerskim "Piąta Głębokość Twoich Finansów" dowiesz się, jak uzyskasz z Internetu zasilenie swojego konta, ponieważ mamy rewelacyjnie prosty, szybki i skuteczny sposób na znaczne polepszenie jakości Twojego życia.
http://depth.com.pl/?ID=1094
Witam mam 16 lat i bardzo pilnie poszukuję pracy na czas wakacyjny! bardzo mi zależy poniewaz chciałabym wyjechac ;)) Mój kontakt to 516-066-635 PILNE! ;)
Witam pilnie poszukuję pracy ,w nie pełnym wymiarze godzin - mógłbym pracować całe weekendy ,a w tygodniu od 16 -15 do końca dnia.Mam 16 lat , uczę się w technikum w klasie Organizacji Reklamy.obojętnie jaka praca proszę o kontakt :shot0wn3z@yahoo.com
Witam!
Mam 16 lat i szukam pracy bardziej ambitnej niż roznoszenie ulotek.
Jeżeli ktoś miałby coś ciekawego do zaoferowania proszę o kontakt:
e-mail: dominika19953@o2.pl