praca dla dziewczyn w nocnym klubie w Atenach (nie agencja, nic w tym stylu) jako hostessy i tancerki, zarobki od 70 euro dziennie napiwki i prowizje od drinków i tańców, praca legalna, szef załatwia wszystkie niezbędne dokumenty, mieszkanie jest zapewnione.
kontakt 507988898, 00306970083954, gg 1807053, sophia84@wp.pl
Hej
Kilka lat temu nie pamietam juz ile, gdyz chcialam wymazac to z pamieci, wyjechalam do pracy przez jakas babe z chorzowa (chyba ) do pracy do Grecji, do biura ktory miescil sie na Ul. Marni gdzie miala odebrac nas Pani Grazynka, oczywiscie wszytsko dziala tak samo jak jest wyzej wymienione.
-Oplata za prace 200 e
-czekanie na prace ktorej nie ma i noclego w hostelach ( czytaj norach ) sama oplacasz ok 10e-15e to chyba zalezy od humoru recepcjonisty
-wjazd do pracy, cholera wie gdzie autobusem z 5 h a pozniej promem
- odbiera nas kobieta w towarzystwie 2 goryli, oczywiscie ona sama wygladała jak k ...........
wtedy pierwszy raz w zyciu poczulam ze jestem bezsilna i moga nas tu zamknac i zabic i nikt nawet nie bedzie o tym wiedzial.
Pozniej okazalo sie ze to jak wyzej opisany lokal na drinki, czyli naciaganie starych dziadów a pózniej kto wie, nie chcialysmy sie juz nawet wiedziec ale kazda z nas czula ze chodzi o burdel.
Jedno jest pewne w zyciu juz moja noga nie stanie na tej ziemi.
Brudny, pelny wrzeszczacych greków kraj, ciapatych majacych za nic kobiety, polakow pijaków.
A co do tych agencji jesli nie macie znajomych to nie radze sie wybierac, chyba ze ktoras z was lubi mocne wrazenia.
Odradzam wszystkim wybierajacym sie do Aten przyjazd do tego kraju ,mieszkam tu 20 lat.Warunki pracy tragiczne ,wyplata marna ,zacofanie ...a centrum wyglada jak trzeci swiat!Brudno i duszno ,tandeta i kicz kroloja na ulicach tego miasta.Pozdrawiam
Skora tak tam strasznie,to co tam robisz az 20 lat????????????????????????????????????
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-11-20 23:50:58odpowiedz
|
Strasznie ,strasznie ...jest.A wiec dlaczego tu jestem ?Bywa i tak ze jestesmy gdzies bo musimy tam byc ,mam tu prace ,rodzine.W Polsce mieszkanie juz dawno sprzedane ,nie mam tam nic ,wiec do kogo i gdzie mam wracać .