Witam, chcialabym zapytac dziewczyny, ktore pracowaly na wyspach greckich jako pokojowki czy oplaca sie taki wyjazd przez biuro gowork, jak jest z praca, jakie zarobki, jakie mieszkanie na miejscu jest zapewnione i ogolnie jak jest na tych wyspach. Zastanawiam sie nad takim wyjazdem w tym roku w kwietniu. Moze jest ktos zdecydowany na wspolny wyjazd?
Pokojówki jadace z gowork pracuja 8 godzin dziennie,6 dni w tygodniu.Wynagrodzenie:800 euro/mies./netto.Zakwaterowanie i wyzywienie gwarantuje pracodawca ale nie wiadomo czy za darmo czy za opłatą(na Cyprze,Rodos,Krecie zarobki są w granicach 500-600 euro).Po zakończeniu pracy dostaje sie certyfikat.
hejka ja jestem zainteresowany wyjazdem prawdopodobnie wylot w kwietniu.lot z gowork jako kelner.pozdrawiam........jak co pisz
aik_v178@poczta .onet.pl
siemka planoje wyjechac do grecji do pracy chce zwiedzic cos nowego bym mogla pracowac jako pokojowka czy np na zmywaku ale mam obawy wiecie sami jak to jest moze jest tu ktos co chetnie ze mna pjedzie tip piszcie na meila tamarap87@interia.pl mam jeden problem nie znam jezyka
hej mam na imie Barbara mieszkam w Grecji znam jezyk ukonczylam 1 klase mieszkam w okolicy Palini i szukam pracy w harakterze pokojowki w hotelu w Rafinie ;Lutccy prosze o dopis jezeli sa jakies oferty pozdrawiam
Witam serdecznie! Niestety oferta pracy w Grecji jest już nieaktualna. Możemy zaproponować ofertę pracy pokojówki na Cyprze. Prosimy o kontakt telefoniczny z naszą agencją, wówczas będziemy mogli opowiedzieć Pani o szczegółach naszej oferty. Z poważaniem, Zespół GoWork.pl
Mogę podać namiary na inną firme niestety nie wiem czy jest wiarygodna:www.pracagrecja.eu
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-01-04 20:24:21odpowiedz
|
Witam ja równiez dostalam oferte pracy na Cyprze jako pokojówka i szczerze nie wiem czy jechac,nieznam tej firmy i moze ktos cos wie na temat firmy Gowork z Warszawy?
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-01-04 20:29:58odpowiedz
|
Firma Gowork jest OK ale Cypr.............masakra!
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-01-04 21:20:06odpowiedz
|
Cypr masakra? dlaczego??pracowalas tam moze?
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-01-04 21:20:15odpowiedz
|