kto zna progres z gorzowa?
mam od nich oferte w holandii ale nie wiem czy to nie jakas lipa bo umowę podpisuje się w holandii i język nie jest konieczny, czy to nie jest podejrzane ?
FIRMA PROGRESS POLSKA POSZUKUJE OSOBY CHĘTNE DO SPRZĄTANIA KURNIKÓW I CHLEWÓW W HOLANDII. NIEZBĘDNA UMIEJĘTNOŚĆ OBSŁUGI MYJEK CIŚNIENIOWYCH. CV PROSIMY WYSYŁAĆ MAILEM: JADO@DIT.PL, TEL.0957353314
Ktos ma bledne info. Firma funkcjonuje bardzo dobrze. Warunki pracy, placy i mieszkaniowe bardzo dobre. POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pozdrawiam gorzowska kadre. Obsluga profesjonalna!!!
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-02-25 17:48:11odpowiedz
|
mogę prosic nr tel do Progress polska na numer gg 10426267
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-03-31 18:36:38odpowiedz
|
Ta firma oszukuje!!! Jedzie się na miejsce a pracy nie ma !!!!!!
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-03-31 18:48:46odpowiedz
|
Każdy kto się zdecyduje na wyjazd do pracy w Holandii za pośrednictwem biura Progress niech się mocno zastanowi !!!!!!
Obiecują, a pracy nie dają, jedynie się ludźmi zabezpieczają jak ktoś odejdzie żeby mieć pracownika. Ludzie wydają ostatnią kasę na dojazd tam wielkie NIC. Tylko dach nad głową dają gdzie wali oborą !!!!Warunki porażka!!! Jak w przytułku dla ubogich!!! A przykładowe fotki zakwaterowania, które na skrzynkę e mail wysyłają to wielka ściema!!!!
Strzeżcie się wszyscy !!!
NIE POLECAM !!!!!
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-03-31 18:50:34odpowiedz
|
Firma GODNA POLECENIA. Pracuje juz kilka miesiecy. Mam doswiadczenie w pracy w innych firmach w Holandii, gdzie musialem placic za rower, ktorym dojezdzalem do pracy. W Progressie na robote czekaja ci co maja dwie lewe rece i chce im sie pracowac jak psu kluski rzrec. Firma daje mieszkanie sluzbowe i samochod sluzbowy. Za lokum biora 50 euro tygodniowo. Ja mieszkam w typowo holenderskim domu, a w srodku kazdy ma jak dba. Jak nie sprzataja to maja obore. Proste. Zawsze ksiazeta moga wynajac chate za 700, 800 euro i mieszkac jak w castle. Nikt na sile nie kaze nikomu mieszkac w Progressie. Nie jeden pewnie nie mieszka tak w Polsce jak tam. Samochod sluzbowy w bardzo dobrym stanie. Maja duzo nowych samochodow. Biuro w Gorzowie pomaga w zorganizowaniu busa i wielu innych rzeczach. TO SIE CHWALI!!!! Ktos kto napisal kom. wyzej chyba nigdy nigdzie nie pracowal. Ciekawe jaka firma martwi sie jak pracownik dojedzie do pracy??? Jak jezdzilem swoim samochodem to dawali mi kilometrowke. Polecam. W razie pytan gg 8082823 i zdjecia chaty na maila
Pracuje w Progressie ale mam mieszkanie które jest w ciąglym remącie od 2 lat i mieszka tam 25 osób(śmiech). W pierwszym tygodniu pracowałem 2 dni na 5:) w drugim 3 dni na 5:) jak załapiesz już to na luzie można zarobić najgorsze jest to że dzisiaj wieczorem sie dowiadujesz że nie masz pracy jutro i nie wiesz jaka robota czeka ciebie w następnym dniu i czy ją mam. Jak chcecie wiedzieć wiecej to pisać.W biurze w Gorzowie nie kłamią ale pięknie za to opowiadają żeby sie ktoś nie zdziwił jak dojedzie na miejsce
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-06-16 21:43:27odpowiedz
|
w sumie spox
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-07-14 22:15:18odpowiedz
|
Właśnie wróciłem. Jest ok. Polecam
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-07-18 10:44:26odpowiedz
|
progress najgorsze biuro w polsce mieszkania w chlewach obiecuja kokosy a daja ochlapy smieszne kary za nic wyzysk wiekszosc ludzi to kryminal warunki mieszkalne fatalne
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-07-18 10:50:43odpowiedz
|
dokladnie tak jak kolega mowi raz pracujesz raz nie mieszkalem tam 4 miesiace w pokoju zrobionym z chlewa. pijanstwo, narkomania.itp to mozecie znalezc na olland sweg 172 jezeli tam traficie to uciekajcie waronki podobne do oswiecimi łazienki zagrzybione.prosil bym o kontrole sanepidu warunkow mieszkalnych
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-07-18 10:53:34odpowiedz
|
dokladnie tak jak mowia patologia zmieszana z chlewem i wielki kordynator bogdan traktuje ludzi jak smieci chyba ze bedziecie mu sie lizac to luz ogolnie dla mnie jest smieciem
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-07-18 10:54:50odpowiedz
|
czy ta firma wyplaca wogole wakacyjne czy pic na wode
widoczny ale nie połączony z profilem - 2010-07-18 10:50:43
dokladnie tak jak kolega mowi raz pracujesz raz nie mieszkalem tam 4 miesiace w pokoju zrobionym z chlewa. pijanstwo, narkomania.itp to mozecie znalezc na olland sweg 172 jezeli tam traficie to uciekajcie waronki podobne do oswiecimi łazienki zagrzybione.prosil bym o kontrole sanepidu warunkow mieszkalnych
traktuja ludzi jak smieci codzienne libacje alkoholowe. jak mozna wyleciec za zmiane pokoju jezeli ktos mieszka w chlewie a zmienia pokuj na lepszy i zostaje zastraszany przez BOGDANA ze wyleci to o czym my tu mowimy
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-07-23 16:34:54odpowiedz
|
Prawda ,kiedys to był Progress , teraz jest Regress.Od momemntu pojawienia sie w tej firmie Bogdana firma ta przypomina koszary , podpierdalacze robote maja i nawet moga chlac ile wlezie , smrod na soniuswijk , swiniarnia 5 metrów od domu , olandsweg 172 ok 30 osob pokoje po swiniarniach , niedowiarkow zapraszamy
Kto to w ogole pisze te opinie??? Bogdan jest spoko i wszyscy wiedzą, ze gdyby nie on to dopiero bylby chlew. Kto robi melanz? Gownarzeria, która wyrwie się z domu. Tak zwana "dorosła młodzież". Dobrze, że większośc z Was wraca do domu, bo zasłużeni wracają z urlopów. Ollandsweg daje do życzenia, ale to zasługa tych co robią chlew. Wyjeżdżajcie i nie wracajcie juz
ZGADZAM SIE Z EWA, ZRESZTA MLODZIKI NIGDY W POLSCE NIE PRACOWALI I NIE WIEDZA JAK TO JEST JAK SIE PRACUJE ZA 1500 MAJAC W UMOWIE NAJNIZSZA KRAJOWA RESZTE DOSTAJAC POD STOLEM. MALO TEGO CO MIESIAC PRZYPOMINAJAC SIE, ZE DZIEN WYPLATY JUZ MINAL I KASY NIE MA. W PROGRESSIE PRZYNAJMNIEJ TO CO NA UMOWIE TO SIE DOSTAJE CO PIATEK NIE PROSZAC SIE O WLASNY CASH. DOM JAK CHCESZ WNAJMIJ SOBIE SAM MADRALO, A PO 2 TYG WROCISZ DO DOMU
CHLOPAK SIE ROZPISAL, BO PEWNIE WYLECIAL Z PROGRESSU ZA PICIE I PALENIE I OBWINIA BOGDANA. LUDZIE TROCHE SAMOKRYTYKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-08-12 12:30:39odpowiedz
|
Teraz cały tydzień mam drugie zmiany ale ogólnie fajnie. Polecam
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-08-12 12:30:39odpowiedz
|
Teraz cały tydzień mam drugie zmiany ale ogólnie fajnie. Polecam
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-09-06 14:41:26odpowiedz
|
ok. polecam.to co mowili tak bylo. wrocilem do Polski z przyczyn rodzinnych
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-09-08 20:49:57odpowiedz
|
FIRMA OKI DOKI TO CO NA PAPIERZE TO PRAKTUKUJA. CZASEM ZACHOWUJA SIE JAK INSTYTUCJA CHARYTATYWNA, ZAMIAST WYWALAC NIEROBOW I DROBNYCH PIJACZKOW POBLAZAJA IM. JESLI CHODZI O PRACE OK, WYPLATY OKI I NA CZAS, DOMY TEZ BEZ ZARZUTOW. POLECAM
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-09-15 15:28:40odpowiedz
|
sa ok
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-09-28 22:04:43odpowiedz
|