Dzien dobry
Poszukuje pracy w Holandii
Mam na imie Bogdan mam 46 lat Moge pracowac w zawodach elektryk mechanik kierowca kat B+E C Pracowalem za granica w Niemczech oraz Holadii posiadam Sofi numer oraz samochod POZDRAWIAM WSZYSTKICH
Jestem z wyksztalcenia technikiem elektrykiem znam intalacje elektryczne budowlane z jezykiem Niemiecki podstawowy pracowalem kilkakrotnie w Niemczech na budowach oraz w rolnictwie
Jestes juz w Holandii czy jestes jeszcze w Polsce ? Moze udalo by sie cos zalatwic , ale konkrety bede znal jutro , podaj swoj numer telefonu to skontaktuje sie jutro z Toba
Hey ja mysle ze rowniez mialbym zalatwic Ci robote jesli posiadasz dodatkowo kurs VCA ?? uznawany w Holandi miedzy innymi. Wynagrodzenie tygodniowe 625Euro
jestem zainteresowany mam vca siedzialem w holandii na duzych obiektach przemyslowych glownie rafineriach np.BP, Koch jesli ktos ma ciekawe oferty pracy niech pisze na maila michal-tomaniak@wp.pl
Witam, czy jets mozliwosc załatwienia dla mnie pracy w Holandi? Jestem inz.elektrykiem z doswiadczeniem i bdb angielskim. Jesli tak to prosze o kontakt go@list.pl. Pozdrawiam
Jestem elektronikiem i obecnie przebywam w holandii poszukuje pracy jako elektryk lub elektronik. W Polsce pracowalem przez prawie dwa lata jako elektryk ( robilem instalacje domowe w nowych budynkach albo remonty) oraz jako monter i serwisant systemow alarmowych i monitorinku( taki dokladnie mam wyksztalcenie ze specjalizacja)
Bardzo prosze osoby ktore moga mi pomoc o kontakt
mail: shedy20@poczta.fm
tel 0031 0619733232
witam wraz z chlopakiem chcielibysmy wyjechac do pracy do holandi obecnie jestesmy w angli ale juz tutaj nie chcemy byc JESLI KTOKOLWIEK UCZCIWY MOGLBY COS ZALATWIC LUB DAC JAKIES NAMIARY PROSZE O WIADOMOSC moje gg 864067 pozdrawiam serdecznie