Twoje konto

Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Oświata | Praca dla opiekunek w Niemczech | Forum | Szkoły policealne | Logowanie | Kontakt | Dodaj ofertę pracy
zdjecie uzytkownika
miss - 2008-05-11 21:43:17 odpowiedz | cytuj
Czy korzystał ktoś z Was z ich usług? Mam opcję wyjazdu do pracy dzięki ich pośrednictwu i jestem ciekawa opinii. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
aprilla - 2009-05-13 18:03:01 odpowiedz | cytuj
ponawiam wątek,czy ktos moze wyjezdzalza ich posrednictwem do grecji???są ok???
zdjecie uzytkownika
do Anonim - 2009-08-17 19:06:08 odpowiedz | cytuj
a gdzie i kiedy wyjezdasz jeśli można wiedzieć?? bo ja też mam możliwość i nie wiem czy podpisać umowę. pozdrawiam i licze na szybką odpowiedz

zdjecie uzytkownika
ja - 2009-09-08 09:28:20 odpowiedz | cytuj
wrocilam z grecji miesiac temu, wyjechalam za posrednictwem firmy BSI. UWAGA NIKOMU NIE POLECAM!!!!! BSI wspolpracuje z agencja grecka Hellas Job, ktorej wlascicielem jest Sofoklis, znany oszust z miasteczka Neos MArmaras.NIe placi, naraza na dodatkowe koszty etc. PIsalam, w tej sprawie do Bsi, aby nie wysylali wiecej dziewczyn do pracy w grecji, niestety jak narazie cisza, widomo Sofoklis placi firmie Bsi za kazda dziewczyne okolo 300 euro, moze wiecej, takze nic dziwnego zeBSI milczy i posyla dalej dziewczyny do grecji. Jezeli ktos nie zna jezyka a chcialby popracowac zagranica grecja cypr etc to polecam duze hotele, gdzie jest pewne, ze pracodawca zaplaci, nie tak jak w moim przypadku, kiedy czlowiek martwi sie kazdego dnia czy nie pracuje za darmo. pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
tomiii - 2009-11-30 21:17:17 odpowiedz | cytuj
BSI to lipa .....pojechalem kiedys za ich posrednictwem do UK /wpakowali mniew okropny kanal i pochowali glowy w piach .Nikt za nic w tej firmie nie chce odpowiadac OSTRZEGAM!!!!
zdjecie uzytkownika
torink - 2010-06-04 12:11:36 odpowiedz | cytuj
miałem okazję wyjechać do norwegi przez tą firmę bsi odmówiłem zaproponowali stawkę 135 kr gdzie w tej chwili to 150-parę to oszuści poznałem gościa który podpisał z nimi umowę, wrócił po tygodniu radzę uważać
zdjecie uzytkownika
ktoś oszukany - 2011-10-07 11:03:02 odpowiedz | cytuj
popieram przedmówce ja byłem raz u nich na kontrakcie wszystko ładnie pieknie po powrocie z kontraktu czekałem na nastepna prace a tu niema każą czekac i nikt nic niewie słowem jedna wiela lipa
zdjecie uzytkownika
michu69 - 2012-02-11 15:55:53 odpowiedz | cytuj
Pomyliliście chyba firmy . Pracuje w Norwegi 5 lat i cały czas w ścisłym kontakcie z BSI .Jest to dobra firma i nie rozumiem o co wam biega ? Jeżeli ktoś wyjechał do pracy i nie chcieli go z powrotem to chyba z pracownikiem jest coś nie tak . Nie rozumiem pretensji do BSI.
zdjecie uzytkownika
nowy, ale stary - 2012-02-16 15:18:50 odpowiedz | cytuj
Moim zdaniem BSI jest całkiem dobrą firmą. Panie starają się rozwiązać każdy nasz kłopot. Wiadomo, że zdarzają się pomyłki, trudności np. złe naliczenie wynagrodzenia, ale kiedy tak się stało w moim przypadku, w następnym miesiącu dostałem wyrównanie.
No... może samochody można byłoby zmienić, jednak poza tym nie mam na co narzekać. Na wynagrodzenie zgadzam się jeszcze przed wyjazdem, a jak mi nie odpowiada - to nie jadę.
zdjecie uzytkownika
nick - 2012-04-02 23:21:23 odpowiedz | cytuj
BSI ....... dla starych pracowników którzy z racji stażu nie potrzebują juz ich pomocy słuzy pomocą naturalnie w sprawach niezbyt skomplikowanych ( ponieważ umiejętnosc myslenia i kultury osobistej jest na poziomie mniej niż przecietnym ) . Dla pracowników nowo przyjętych cóż traktowani jak zwykłe mięso armatnie . Całe BSI jak pisał wczesniejszy przedmówca KASA KASA KASA ...........
zdjecie uzytkownika
stary i stary - 2012-04-16 10:30:23 odpowiedz | cytuj
do \"michu69\" i \"nowy ale stary\" -\" Łubu dubu, łubu dubu niech żyje nam prezes naszego klubu\" - łapiecie?
zdjecie uzytkownika
nick - 2012-04-29 13:34:14 odpowiedz | cytuj
hi hi hi hi hi ............. własnie dobrze to ująłeś .w rzeczy samej tak jest :)
x