wrocilam z grecji miesiac temu, wyjechalam za posrednictwem firmy BSI. UWAGA NIKOMU NIE POLECAM!!!!! BSI wspolpracuje z agencja grecka Hellas Job, ktorej wlascicielem jest Sofoklis, znany oszust z miasteczka Neos MArmaras.NIe placi, naraza na dodatkowe koszty etc. PIsalam, w tej sprawie do Bsi, aby nie wysylali wiecej dziewczyn do pracy w grecji, niestety jak narazie cisza, widomo Sofoklis placi firmie Bsi za kazda dziewczyne okolo 300 euro, moze wiecej, takze nic dziwnego zeBSI milczy i posyla dalej dziewczyny do grecji. Jezeli ktos nie zna jezyka a chcialby popracowac zagranica grecja cypr etc to polecam duze hotele, gdzie jest pewne, ze pracodawca zaplaci, nie tak jak w moim przypadku, kiedy czlowiek martwi sie kazdego dnia czy nie pracuje za darmo. pozdrawiam
BSI to lipa .....pojechalem kiedys za ich posrednictwem do UK /wpakowali mniew okropny kanal i pochowali glowy w piach .Nikt za nic w tej firmie nie chce odpowiadac OSTRZEGAM!!!!
miałem okazję wyjechać do norwegi przez tą firmę bsi odmówiłem zaproponowali stawkę 135 kr gdzie w tej chwili to 150-parę to oszuści poznałem gościa który podpisał z nimi umowę, wrócił po tygodniu radzę uważać
popieram przedmówce ja byłem raz u nich na kontrakcie wszystko ładnie pieknie po powrocie z kontraktu czekałem na nastepna prace a tu niema każą czekac i nikt nic niewie słowem jedna wiela lipa
Pomyliliście chyba firmy . Pracuje w Norwegi 5 lat i cały czas w ścisłym kontakcie z BSI .Jest to dobra firma i nie rozumiem o co wam biega ? Jeżeli ktoś wyjechał do pracy i nie chcieli go z powrotem to chyba z pracownikiem jest coś nie tak . Nie rozumiem pretensji do BSI.
Moim zdaniem BSI jest całkiem dobrą firmą. Panie starają się rozwiązać każdy nasz kłopot. Wiadomo, że zdarzają się pomyłki, trudności np. złe naliczenie wynagrodzenia, ale kiedy tak się stało w moim przypadku, w następnym miesiącu dostałem wyrównanie.
No... może samochody można byłoby zmienić, jednak poza tym nie mam na co narzekać. Na wynagrodzenie zgadzam się jeszcze przed wyjazdem, a jak mi nie odpowiada - to nie jadę.
BSI ....... dla starych pracowników którzy z racji stażu nie potrzebują juz ich pomocy słuzy pomocą naturalnie w sprawach niezbyt skomplikowanych ( ponieważ umiejętnosc myslenia i kultury osobistej jest na poziomie mniej niż przecietnym ) . Dla pracowników nowo przyjętych cóż traktowani jak zwykłe mięso armatnie . Całe BSI jak pisał wczesniejszy przedmówca KASA KASA KASA ...........