Doświadczony 36 letni tapicer podejmie pracę.
Pracowałem na promach pływających na Korsykę i Sardynię we włoskiej firmie. Mam wieloletnie doświadczenie i bardzo duze umiejętnosci. Jestem kreatywny i pomysłowy.
Ewentualnie przyjmę jakąś ciekawą ofertę współpracy. Posiadam ukonczony kurs spawacza.
Witam. Nazywam sie Bartosz Maj i szukam tapcierow do Pracy w UK w Ashton Under Lyne. Praca na dluzszy okres z moliwoscia podjecia staelgo kontraktu. Stawka na poczatek to £6 na godzine. Wymagany jezyk angielski i znajomosc obslugi zszywacza pneumatycznego. Wymagaan rowniez znajomsc jezyka angielskiego. Prosze o kontakt ejsli jest pan zainteresowany. Moj e mail Bartosz.maj@euroforceltd.com lub telefon +447809841490
Miałem zaszczyt ;) pracowac w Ashton w firmie Olympia furniture i powiem tyle że nie jest to praca dla leniuchów 'orka' jak mało gdzie a pracowalem kilka lat tez w niemczech ,plus jest taki że jest gdzie się zabawic po pracy:).Pozdrawiam i życze dużżżżżo funciaków he he he
Prosze o kontakt na amazgula@wp.pl lub wpisac sie na skype`a (andrzej_listopad) w dniu dzisiejszym. Prosze podac telefon/mail do siebie/lub zadzwonic.
Poszukiwany jest wykonwca zlecenia tapicerskiego w Danii ( 7 h jazdy od granicy PL, 1,3 h od Flensburga). Rozpoczecie zlecenia (z wlasnym ubezpieczeniem) od zaraz. Po otrzymaniu odpowiedzi skontaktuje ze zleceniodawca. Mozna dzwonic +45 527 28 252
Prosze o kontakt na amazgula@wp.pl lub wpisac sie na skype`a (andrzej_listopad) w dniu dzisiejszym. Prosze podac telefon/mail do siebie/lub zadzwonic.
Poszukiwany jest wykonwca zlecenia tapicerskiego w Danii ( 7 h jazdy od granicy PL, 1,3 h od Flensburga). Rozpoczecie zlecenia (z wlasnym ubezpieczeniem) od zaraz. Po otrzymaniu odpowiedzi skontaktuje ze zleceniodawca. Mozna dzwonic +45 527 28 252
Szukam pracy w zawodzie tapicer,dobrze platnej.Jestem z zawodu tapicerem(meblowy i samochodowy).Obecnie pracuje w firmie produkujacej meble tapicerowane dla Ikeii!Prosze o piny kontakt na nr tel.:511506048 lub 794413958.Pozdrawiam $zymon
Witam, mam wolne miejsce pracy:
tapicer /akord, sofy/ Oborniki Wielkopolskie.
Jeżeli jest Pan zainteresowany, proszę o przesłanie CV i kontakt w sprawie ustalenia terminu rozmowy kwalifikacyjnej:
izabela.kotlarz@cotta.pl
Cotta Polsterwerke Sp. z o.o.
Dział Kadr
061/6464045
Szukam doswiadczonego tapicera do pracy w Ukrainie w Ivano-Frankiwsku na dobrych warunkach - w razie zainteresowania prosze o wysłanie CV na e-mail kst@j-l.com.ua
Szukam pracy w Danii na stanowisku TAPICER-legalnej. Czy to prawda, że w tym zawodzie można mieć zarobki do 200koron /h brutto? Szukam takiej pracy. Jestem tapicerem 20 letnim stażem, wykonuję meble antyczne i współczesne. Propozycje proszę wysyłać na adres: tapicer.wroclaw@wp.pl . Dzięki wielkie!!
Witam. Nazywam sie Radoslaw Stadnik i reprezentuje agencje pracy z Anglii. Poszukuje tapicerow z dobrym doswiadczenie do pracy w Anglii. Oferujemy pelny etat i stala prace. Zapewniamy odbior z lotniska, zalatwienie wszelkich formalnosci i zakwaterowanie. Wszystkich zainteresowanych prosze o przeslanie CV pod ten e-mail
radoslaw.stadnik@euroforceltd.com lub kontakt telefoniczny pod ten numer 00447738986987
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-03-02 13:15:25odpowiedz
|
Witam
Prowadzę rekrutacje na stanowisko tapicer. Praca w okolicach Wrocławia (okolice Oleśnicy). Praca w systemie dwuzmianowym. Poważny pracodawca ze stabilną pozycją na rynku. zainteresowanych prosze o kontakt
kumiko@autograf.pl. Konieczne jest doświadczenie na stanowisku.
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-03-09 13:06:45odpowiedz
|
Jestem tapicerem z doświadczeniem prosze o kontakt lepka@vp.pl
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-03-09 13:06:50odpowiedz
|
Jestem tapicerem z doświadczeniem prosze o kontakt lepka@vp.pl
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-03-16 17:10:16odpowiedz
|
Nasz klient poszukuje kandydatow na stanowisko krawca meblowego. Firma produkuje meble na zamówienie, pojedyncze egzemplarze z roznych gatunkow materialow. Zajmuje sie rowniez ich renowacja.
Miejsce pracy: Newcastle upon Tyne, England
� Zakres obowiazkow � krojenie i szycie pokryc meblowych do mebli tapicerowanych.
� Start - od zaraz
� D�ugo�� kontraktu - osoby zainteresowane beda pracownikami Agencji przez okres 3 miesiecy. Po tym okresie zostanie im zaproponowany kontrakt z firma
� Zarobki - £6.05 funtów na godzin�, nadgodziny platne £8.04
� Dni pracy - 5 (od poniedzia�ku do pi�tku) - 8.00 � 16.30 + mozliwe nadgodziny
� Urlop - 20 dni plus 8 dni Bank Holidays.
� Wymagania - do�wiadczenie w tapicerstwie, podstawowa znajomo�� j�zyka angielskiego, umiej�tno�� obs�ugi maszyn do wycinania oraz szycia
Jest to bardzo dobra oferta pracy dla osob ktore planuja prace na dluzszy okres czasu.
Kontakt ela@zenithpeople.com
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-03-16 17:10:23odpowiedz
|
Nasz klient poszukuje kandydatow na stanowisko krawca meblowego. Firma produkuje meble na zamówienie, pojedyncze egzemplarze z roznych gatunkow materialow. Zajmuje sie rowniez ich renowacja.
Miejsce pracy: Newcastle upon Tyne, England
� Zakres obowiazkow � krojenie i szycie pokryc meblowych do mebli tapicerowanych.
� Start - od zaraz
� D�ugo�� kontraktu - osoby zainteresowane beda pracownikami Agencji przez okres 3 miesiecy. Po tym okresie zostanie im zaproponowany kontrakt z firma
� Zarobki - £6.05 funtów na godzin�, nadgodziny platne £8.04
� Dni pracy - 5 (od poniedzia�ku do pi�tku) - 8.00 � 16.30 + mozliwe nadgodziny
� Urlop - 20 dni plus 8 dni Bank Holidays.
� Wymagania - do�wiadczenie w tapicerstwie, podstawowa znajomo�� j�zyka angielskiego, umiej�tno�� obs�ugi maszyn do wycinania oraz szycia
Jest to bardzo dobra oferta pracy dla osob ktore planuja prace na dluzszy okres czasu.
Kontakt ela@zenithpeople.com
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-05-24 12:42:56odpowiedz
|
SZUKAM DOBRZE PLATNEJ PRACY W ANGLI JAKO TAPICER MEBLOWY.MAM 30 LAT I 15 LAT DOSWIADCZENIA. MIEDZY INNYMI PRACOWALEM W FABRYCE W NIEMCZECH I NA CYPRZE. MOJ MAIL-borkowski.lukasz@vp.pl
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-06-28 17:53:08odpowiedz
|
Radek - 2008-05-16 14:13:31
Doświadczony 36 letni tapicer podejmie pracę.
Pracowałem na promach pływających na Korsykę i Sardynię we włoskiej firmie. Mam wieloletnie doświadczenie i bardzo duze umiejętnosci. Jestem kreatywny i pomysłowy.
Ewentualnie przyjmę jakąś ciekawą ofertę współpracy. Posiadam ukonczony kurs spawacza.
jeśli szuka Pan pracy jako tapicer samochodowy proszę o kontakt 601384043
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-06-28 18:35:10odpowiedz
|
jeśli szukasz pracy jako tapicer samochodowy tel.693256563.lub 601384043
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-06-28 18:35:15odpowiedz
|
jeśli szukasz pracy jako tapicer samochodowy tel.693256563.lub 601384043
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-02-03 14:26:48odpowiedz
|
Krzysztof mam 22lata 5 lat w tapicerstwie chętnie podejmnę się pracy za granicą jestem kawalerem bez zobowiązań czas pracy nieograniczony.Jestem z pomorskiego.Angielski podstawy.Mój numer 514164595
szukam pracy jako tapicer lub kierowca w niemczech lub angli.mam doswiaczenie w obu kierunkach. moj e-mail.grzeewert@o2.pl
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-05-07 17:47:21odpowiedz
|
witam pracuje jako tapicer 5 lat szukam pracy w anglii prosze o kontakt frajcholdz@o2.pl
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-05-15 21:47:59odpowiedz
|
Jestem zawodowym tapicerem meblowym .Specjalność meble stylowe i antyki . znam techniki tradycyjne( trawa , włosie) i nowoczesne .25 lat nieprzerwanie w zawodzie wiek 48 lat . dyplom mistrzowski , uprawnienia do szkolenia uczniów , aktualne kursy BHP
25 lat praktyki w prowadzeniu firmy . Moi uczniowie pracują w Irlandii, GB oraz Belgii . szukam pracy odpowiedniej do kwalifikacji najlepiej w kraju . Mogę przedstawić referencje od klientów ( muzea ,skanseny, kościoły itp )wlodary 16 @op.pl
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-06-01 16:27:59odpowiedz
|
posiadam prace dla tapicerow w Halifax, jesli jest ktos zainteresowany zapraszam do kontaktu , stawka podstawowa 7.00 funta na godzine , mozliwosc pracy w nadgodzinach , jest to bardzo stabilna praca po 13 tygodniach zazwyczaj proponuja kontrakt staly .
moj numer kom : 07580912450 - zaintyeresowani prosze przeslac sms'a a ja oddzwonie .
Witam,
Poszukuję tapicera samochodowego - praca we Francji. Atrakcyjne warunki pracy, możliwa stała współpraca. Proszę o przesyłanie CV na adres: busko@sidrom.net