Praca w Ayia Napa 5* hotel,trzeba miec uprawniena elektryczne do 1 kv znac sie na praddzie,wyjazd jest przez biuro posrdenictwa pewny temat.Wynagrodzenie 600 euro + mieszkanie + wyzywienie + transfer z lotniska.Premie za dobra prace.Jak jestes zainteresowany to zostaw namiary na siebie ja zadzwonie.Wyjazd w przyszlym tygodniu.
Człowieku tam jak policzysz wszystko to zarobisz wiecej niz 1000 euro.Mieszkanie,wyzywienie ubezpieczenie itd.Policz ile u nas wydajesz z tego Twojego 1000 zarobionego w polsce.A co zobaczysz i przezyjesz to Twoje.
oczywiscie masz racje ze to cos nowego . Ja pracuje w Holandii i jest fajnie . Zarabiam 2000 euro mam ubezpieczenie i zakwaterowanie wyzywienie kosztuje mnie 250 euro miesiecznie . Wlasnie dlatego mysle ze jestes smieszny z takimi zarobkami .
Ja ostatnio porzuciłem pracę za 3500zł (netto), konkurencja mojego kochanego szefuńcia zaproponowała mi 25% więcej za te same godziny pracy.
Szukaj dalej leszczyków, którzy się napalą na ojro...
jestem elektromonterem z dwudziestokilkuletnią praktyka uprawnienia E i D oraz pomiary aktualne [admin ze względu na nieuczciwe zachowania konkurencji , prosimy o niepodawanie nazw hoteli, nr. Tel, nr gg, emaili]
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-05-24 16:26:35odpowiedz
|