Twoje konto

Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Oświata | Praca dla opiekunek w Niemczech | Forum | Szkoły policealne | Logowanie | Kontakt | Dodaj ofertę pracy
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-07-26 14:20:33 odpowiedz | cytuj
wyjezdż ktos do liverpoolu z agencja lienka piszcie
zdjecie uzytkownika
tomek - 2010-09-14 13:01:14 odpowiedz | cytuj
siema mówisz o zakładzie mięsnym ?? dostałem maila wiadomość nie wiem straszne koszty są tego w dodatku trzeba mieć ze 2 tysiące żeby zapłacić raz 100 funtów drugi raz 100 funtów i jeszcze 150 nie wiem dziwne to pobierają opłatę 390 zł za tłumaczenie dokumentów.
Ty się zdecydowałeś?
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-09-14 18:46:51 odpowiedz | cytuj
Wow za tłumaczenie dokumentów,za zapisanie,za oddychanie może jeszcze trzeba im płacić?.Niech spadają oszuści!!!!!!
zdjecie uzytkownika
LUDZIE - 2010-10-15 16:04:43 odpowiedz | cytuj
Komunikacja do wszystkich którzy maja wątpliwości o agencji LIENKA. Jest to słoweńska agencja która oszukuje ludzi, pobierają pieniądze za dosłownie wszystko co jest bzdurą ; tłumaczenie dokumentów jest nie potrzebne, insuransce w anglii jest za darmo płaci się tylko za home office 80 funtów. Daje ta opinie w imieniu kilkunastu ludzi których tu poznałem i zostali tak samo oszukani jak Ja!!!!!!!!!!! Nie dajcie się nabrać...
zdjecie uzytkownika
UWAGA - 2010-10-21 14:48:40 odpowiedz | cytuj
Ta agenja to jedno wielkie oszustwo!!!!!!! oszukali mnie banda złodzieji.... Nie tylko mnie, jest tu mnóstwo ludzi którzy zostali oszukani.... w anglii maja nazwe ( 7star) Nie dajcie sie nabrac!!!!!!! oni na tym żeruja. jeszcze na dodatek polski posrednik nas oszukuje i ma z tego grube pieniadze.... jedna wielka BANDA ZŁODZIEJI
x