Witam wszystkich wiec tak jeśli chodzi o tę firmę to osobiście czytałam w Anonsach i nawet rozmawiałam przez tel.własnie z rzekomym panem Czesławem ale on wszystkiego nie wie i kazał mi dzwonic do Grecji już tam nie dzwoniłam ponieważ samo to że podpisanie umowy na miejscu mnie zaskoczyło dlatego że ja nie wiem na co sie decyduje musze sie wykosztować dzwoniac do Grecji i tam mi dopiero powiedza co jest grane.A przecież jeżeli ów pan jest przedstawicielem to powinien wiecej coś wiedziec a w internecie też nic ciekawego nie ma na temat tej firmy.Osobiscie nie polecilabym tej firmy.
Witam. Przedstawiciel biura informuje o obowiązkowym wykonaniu telefonu do firmy ,celem uzupełnienia informacji dotyczących załatwienia spraw związanych z otrzymaniem pracy,która to nie należy do kompetencji w/w przedstawiciela, taki zapis jest w umowie . Na stronie int. są wyczerpujące inf.,na szczegóły odpowiadamy telefonicznie.decyzje zaś podejmują sami zainteresowani. Pozdrawim.
Witam.Informacja dotyczy legalności biura pośrednictwa pracy w Grecji. Otóż,skoro istnieje firma, która posiada zezwolenie na działalność w zakresie oferowania miejsc pracy z nadanym przez ministerstwo w Atenach certyfikatu zarejestrowanego pod nr. 21775/358 to zapewne praca jest legalna na specjalnych warunkach. Szczegółowych informacji udziela przedstawiciel biura w Polsce lub rezydent w Grecji w języku polskim. Również informacje o firmie są na str. internetowej. www.pracagrecja.eu Pozdrawiam zainteresowanych.--Ceniek.
Witam anonimowe autorki które dokonały wpisu 29-04-09. na temat biura o nazwie ''ELENI PAPADOPULU'' .Ja jako przedstawiciel w/w biura zobowiązany jestem sprostować i poinformować ''szanowne'' autorki oraz osoby ubiegające się o prace, że firma Pośrednictwa i Doradztwa Pracy o nazwie w/w działa legalnie--prosperuje i znajduje się w Atenach przy placu Omonia na ul Menandrou 39 --[ 4te-piętro] Wszystkie dane dotyczące biura znajdują się na str. intern.--www.pracagrecja.eu łącznie z adresem i telefonami m/n do rezydenta w jęz. Polskim. tj.6978102372 .Zadaje sobie pytanie dlaczego panie autorki kłamały,pisząc nieprawdziwe dane i nie mające żadnych podstaw do uwiarogodnienia,szkoda tylko ,że prawo jest takie jakie jest i administrator pozwala dokonywać wpisów nie sprawdzając wiarogodności i dlaczego anonimy, ujawnijcie się porozmawiamy,mój tel.na str.int.no, ale tego nie zrobicie,bo skłamałyście z góry na dół, powód jest przewidujący.niewykluczam konkurencji. Biuro Doradztwa Pracowniczego posiada zezwolenie i działa legalńie zgodnie z Greckim prawem na mocy decyzji nr.-21775/358 wydanej przez Wiceministra Zatrudnienia i Opieki Socjalnej.I.G>S>E. P.SOFIA--KALANTZAKOU z piczęcią okrogłą o treści -''REPUBLIKA--GRECJI-MINISTERSTWO--d/s ZATRUDNINIA. wierność i zgodność potwierdza biuro tłumaczeń na jęz. Polski -p.NATALIA--E.MARTI.z pieczęcią. Jestem w posiadaniu Certyfikatu firmy jak również zawartą umową w obecności Adwokata--[AM DSA10056] P.L.potwierdzoną i tłumaczoną w Ministrstwie Pracy. okrągłą pieczęcią. -Autorka wpisu z dn. 24-04-09. godź. 17,-36. zaprzecza sama sobie.w pierwszym zdaniu pisze ze, cytuję; osobiście skorzystałam z tego biura, puźniej dodaje, że firma nie istnieje inikt niezna.szkoda ,że nie trzymała się jednej wersji. W Atenach Szefowie biur niemal wszyscy znają sie bardzo dobrze, ba,nawet niektóre współpracują. następna autorka pisze o handlu żywym towarem, tego to nie rozumię, to jest biuro dla ludzi a nie targ bydlęcy. Autorka powołuje się na wypowiedzi znajomch ,że jakaś była oszukana, a ja się pytam w jaki sposób.następnie pisze, że znajoma usłyszała od rezydenki iż firma już nie istnieje 2 tyg.to już zupełny bezsens i tylko przed Bogiem będzie sie tłumaczyć za takie kłamstwa. Natomiast jeżeli chodzi o trzecia autorkę ,to praktycznie już odpowiedziałem z wjątkiem słowa'' oszuści''takie oskarżenie kwalifikuje się do sądu, które nie jest podparte żadnymi dowodami i w tej sprawie zwrócę się do administratora portalu. Dodam , że na ul, menandru niema żadnych nocnych klubo--barów. W/w firma działa ,,pracuje i prosperuje. Może w przyszłości wejdą takie przepisy, że nie będzie możliwe dokonywać kłamliwych i nie prawdziwych wpisów, narazie puki co to każdy może wpisać co hcce. POZDRAWIAM--SZANOWNE-ANONIMOWE-AUTORKI.--menadżer biura--Czesław.
Witam anonimowe autorki które dokonały wpisu 29-04-09. na temat biura o nazwie ''ELENI PAPADOPULU'' .Ja jako przedstawiciel w/w biura zobowiązany jestem sprostować i poinformować ''szanowne'' autorki oraz osoby ubiegające się o prace, że firma Pośrednictwa i Doradztwa Pracy o nazwie w/w działa legalnie--prosperuje i znajduje się w Atenach przy placu Omonia na ul Menandrou 39 --[ 4te-piętro] Wszystkie dane dotyczące biura znajdują się na str. intern.--www.pracagrecja.eu łącznie z adresem i telefonami m/n do rezydenta w jęz. Polskim. tj.6978102372 .Zadaje sobie pytanie dlaczego panie autorki kłamały,pisząc nieprawdziwe dane i nie mające żadnych podstaw do uwiarogodnienia,szkoda tylko ,że prawo jest takie jakie jest i administrator pozwala dokonywać wpisów nie sprawdzając wiarogodności i dlaczego anonimy, ujawnijcie się porozmawiamy,mój tel.na str.int.no, ale tego nie zrobicie,bo skłamałyście z góry na dół, powód jest przewidujący.niewykluczam konkurencji. Biuro Doradztwa Pracowniczego posiada zezwolenie i działa legalńie zgodnie z Greckim prawem na mocy decyzji nr.-21775/358 wydanej przez Wiceministra Zatrudnienia i Opieki Socjalnej.I.G>S>E. P.SOFIA--KALANTZAKOU z piczęcią okrogłą o treści -''REPUBLIKA--GRECJI-MINISTERSTWO--d/s ZATRUDNINIA. wierność i zgodność potwierdza biuro tłumaczeń na jęz. Polski -p.NATALIA--E.MARTI.z pieczęcią. Jestem w posiadaniu Certyfikatu firmy jak również zawartą umową w obecności Adwokata--[AM DSA10056] P.L.potwierdzoną i tłumaczoną w Ministrstwie Pracy. okrągłą pieczęcią. -Autorka wpisu z dn. 24-04-09. godź. 17,-36. zaprzecza sama sobie.w pierwszym zdaniu pisze ze, cytuję; osobiście skorzystałam z tego biura, puźniej dodaje, że firma nie istnieje inikt niezna.szkoda ,że nie trzymała się jednej wersji. W Atenach Szefowie biur niemal wszyscy znają sie bardzo dobrze, ba,nawet niektóre współpracują. następna autorka pisze o handlu żywym towarem, tego to nie rozumię, to jest biuro dla ludzi a nie targ bydlęcy. Autorka powołuje się na wypowiedzi znajomch ,że jakaś była oszukana, a ja się pytam w jaki sposób.następnie pisze, że znajoma usłyszała od rezydenki iż firma już nie istnieje 2 tyg.to już zupełny bezsens i tylko przed Bogiem będzie sie tłumaczyć za takie kłamstwa. Natomiast jeżeli chodzi o trzecia autorkę ,to praktycznie już odpowiedziałem z wjątkiem słowa'' oszuści''takie oskarżenie kwalifikuje się do sądu, które nie jest podparte żadnymi dowodami i w tej sprawie zwrócę się do administratora portalu. Dodam , że na ul, menandru niema żadnych nocnych klubo--barów. W/w firma działa ,,pracuje i prosperuje. Może w przyszłości wejdą takie przepisy, że nie będzie możliwe dokonywać kłamliwych i nie prawdziwych wpisów, narazie puki co to każdy może wpisać co hcce. POZDRAWIAM--SZANOWNE-ANONIMOWE-AUTORKI.--menadżer biura--Czesław.
W uzupełnieniu sprostowania dotyczącego istnienia biura '' ELENI PAPADOPULU" można uzyskać w konsulacie lub Ambasadzie w Atenach, podając nazwe i nr. certyfikatu. Być może, że Panie ''autorki''wyrażając opinie o firmie nie zasięgneły informacji u źródeł wiarygodnych, i jeżeli zostały urażone w treści sprostowania, to należą się przeprosiny.--Przedstawiciel biura.
No cóż-komentarz prosty, takie istnieją portale, gdzie jest możliwość dokonywania nieprawdziwych kłamliwych wpisów niekontrolowanych i nie sprawdzanych przez administratorow. Zdrowo--rozsądny zainteresowany musi zdawać sobie sprawe ,,że są to wypowiedzi pojedyńczych osób- , którym być może nie powiodło się w pracy. Czynione są starania i rozmowy z admnistratorami o nie przyjmowanie niesprawdzonych ,nieprawdziwych negatywnych wypowiedziach o pracodawcach ibiurach. Narazie jest to ''' wolna amerykanka'' .
BĘDĄC ZAINTERESOWANA DALSZĄ MOJĄ PRACĄ W GRECJI,PRZYPADKOWO NADTKNĘŁAM SIĘ NA FORUM GO-WORK I OPINIE W/W POSZCZEGÓLNYCH AUTOREK.I GDYBY NIE FAKT,ŻE PRACUJE JUZ KILKA LAT (W CHWILI OBECNEJ NA URLOPIE) ZAPEWNE MOJA WYPOWIEDŻ NIE MIAŁA BY MIEJSCA.OTUŻ PO PRZECZYTANIU NEGATYWNYCH OPINII,PRAGNE WYJAŚNIĆ,ŻE SĄ ONE ODBIEGAJĄCE OD PRAWDY.JESTEM ZASKOCZONA I ŻDZIWIONA NIEPRAWDOPODOBNYMI WYPOWIEDZIAMI.MYŚLĘ,ŻE SĄ TO MŁODE OSOBY,KTÓRE POMYLIŁY PRACĘ Z WCZASAMI,LUB W CZASIE PODRÓŻY ZMIENIŁY PLANY UDAJĄC SIĘ PRZY AUTOKARZE W PRZECIWNYM KIERUNKU,A NIE DO REZYDENTKI.SĄDZĄC PO WYRAŻONYCH OPINIACH MOGĄ TO BYĆ AUTORKI Z BIUR KONKURENCYJNYCH.INFORMUJĘ JAKO MARYJA PRACUJĄCA KILKA LAT PRZEZ BIURO POŚREDNICTWA I DORADZTWA PRACY O NAZWIE "ELENI-PAPADOPULU" ISTNIEJE I DZIAŁA NA TERENIE GRECJI.POSIADA DOBRĄ OPINIE WŚRÓD OSÓB PRACUJĄCYCH ŁĄCZNIE ZE MNĄ I TAKICH KTÓRZY PRACUJĄ PO KILKA RAZY.SZCZEGÓLNIE CHWALĘ SOBIE REZYDENTKĘ,KTÓRA PIECZOŁOWICIE OPIEKUJE SIE OSOBAMI PRACUJĄCYMI-TO KOBIETA O "GOŁĘBIM SERCU".PODZIWIAM P.CZESŁAWA PRZEDSTAWICIELA BIURA,ŻE TAK SKRUPULATNIE ODPISYWAŁ I WYJAŚNIAŁ TE NIE PRAWDZIWE OPINIE.JEŻELI ZDARZY SIE NIEFORTUNNY PRZYPADEK Z WINY PRACODAWCY,TO TAKI PROBLEM NIEZWŁOCZNIE ROZSTRZYGA KIEROWNICTWO BIURA.PRZYTOCZĘ TO PRZYSŁOWIE "WSRÓD STADA BIAŁYCH OWIEC I CZARNA SIĘ ZNAJDZIE"JNFORMACJE OD MANAGERA BIURA SĄ WIARYGODNE I OPIEKA OSÓB PRACUJĄCYCH PRAWIDŁOWA I NIE BUDZI ZADNYCH ZASTRZEŻEŃ.NIE WYRAŻAM OPINII W OBRONIE FIRMY I JEJ PRACOWNIKÓW,ALE DLATEGO,ŻE NIE MOGŁAM CZYTAĆ CZEGOŚ CO MIJA SIE Z PRAWDĄ.OSOBY UBIEGAJĄCE SIE O PRACĘ NIE KONIECZNIE MUSZA SIE ZGODZIĆ Z W/W OPINIĄ.
PANIE CZESŁAWIE NIECH PAN NIE DAJĘ SIĘ OMAMIĆ TO SĄ TYLKO "KŁODY" RZUCANE POD NOGII,DALEJ INFOROWAĆ O DZIAŁALNOŚCI BIURA I OFERTACH PRACY,KTÓRE WIDNIEJĄ NA STRONIE INTERNETOWEJ.
JEŚLI KTOŚ MA PYTANIE W SPRAWIE PRACY W GRECJI CHĘTNIE UDZIELĘ BLIŻSZYCH INFORMACJI,GDYŻ NADAL PRACUJE ZA POŚREDNICTWEM WYŻEJ WYMIENIONEJ FIRMY.
to jest mój numer gg 5244564 pozdrawiam Maryja
Byłem w Grecji przez to biuro od pazdziernika 2008 do lutego 2009 wszystko było ok,skoro biura posrednictwa są zle sami szukajcie pracy u Greka.Pozdrawiam
Przypłynelam na Krete 4 odpływałam 6grudnia 2009.Byłam trzy razy sprzedana.Zdążyłam uciec za pomocą kolegi w Polsce internetu,komórki na abonament i inteligencji.
PRZESTRZEGAM
....WRAZENIA NA CAŁE ŻYCIE...
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-03-23 23:18:24odpowiedz
|
trafiłam z koleżanką do tego biura i po tygodniu musiałyśmy z tamtąd uciekać...przestrzegam
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-03-25 20:23:11odpowiedz
|
MENEDŻER--biura. \\\\\\\'\\\\\\\'\\\\\\\'\\\\\\\'Dziękuje --\\\\\\\'\\\\\\\'SZANOWNEJ _NIEZDROWEJ--KOKURENCJi\\\\\\\'\\\\\\\'\\\\\\\' za wyrażenie opinii w/w biura bez żadnych podstaw.
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-07-18 22:05:07odpowiedz
|
Nie polecam nikomu tego biura!! to co przeszłyśmy z koleżanką było koszmarem.. gdy dojechałyśmy do grecji dokładnie do aten ul. omonia(najgorsza dzielnica w Atenach) odebrała nas pani - polka.. od razu zabrała nas do hotelu gdzie musiałyśmy jej zapłacić za nocleg nastepnie zaprowadziła nas do biura i tam się okazało że jest to rosyjskie biuro.. musiałyśmy zapłacić 200 euro za załatwienie pracy i miałyśmy zgłosić się nastepnego dnia do tego biura z nadzieją że może dostaniemy prace.. przesiedziałyśmy tydzień w tym hotelu a pracy nie było.. za każdą noc płaciłyśmy 10 euro- same straty,, a pieniedzy już nie miałyśmy,, na szczescie w drodze do grecji poznałyśmy inne osoby które wybierały sie do pracy ale do innych biur wymieniłyśmy sie numerami.. po tygodniu siedzenia w hotelu zadzwoniłyśmy do tych osób czy mogą nam pomóc i skierowały nas do innego biura pracy... pod nieobecność szefowej uciekłyśmy z hotelu i udałyśmy sie do innego biura - tam dostałyśmy prace i nastepnego dnia płynełyśmy na wyspe.. miałyśmy dużo szczescia..Pozdrawiam
Hej, a czy możesz podać namiary na te inne biura?Wybieram się Grecji do pracy.
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-01-21 03:22:23odpowiedz
|
wiekszosc biur posrednictwa pracy w grecji to oszusci mieszkam w Grecji 8 lat nasluchalem sie juz ..... i widzialem to i owo tak wiec czesiu przestan ok
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-02-08 22:32:17odpowiedz
|
Witam.i odpowiadam.-może i są nieuczciwe biura, ale ,,BIURO DORADDZTWA I POSREDNIDZTWA PRACY\' -\'\'ELENI\'\' prosperuje i działa legalnie od wielu lat. Wiarogodność \'podparta certyfikatem oraz adres,telefony i inne ważne szczegóły widnieją na str. inter.--www.pracawgrecji.com.pl zainteresowanych zapraszam. [szkoda, że nieznam imienia w/w autora to też bym się zwrócił zdrobniale] -Nawiasem nadmieniam iż większość anonimowych wypowiedzi ,to są od osób \'\'życzliwych i niezdrowej konkurencji\'\',ale pomimo tego Pozdrawiam i życzę powodzenia.--info....\'\'ELENI\'\'
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-02-09 10:53:14odpowiedz
|
Ależ ludzie do Grecji nie ma sensu jeździć-tam jest ( usunięte przez administratora )
Witam wszystkich wiec tak jeśli chodzi o tę firmę to osobiście czytałam w Anonsach i nawet rozmawiałam przez tel.własnie z rzekomym panem Czesławem ale on wszystkiego nie wie i kazał mi dzwonic do Grecji już tam nie dzwoniłam ponieważ samo to że podpisanie umowy na miejscu mnie zaskoczyło dlatego że ja nie wiem na co sie decyduje musze sie wykosztować dzwoniac do Grecji i tam mi dopiero powiedza co jest grane.A przecież jeżeli ów pan jest przedstawicielem to powinien wiecej coś wiedziec a w internecie też nic ciekawego nie ma na temat tej firmy.Osobiscie nie polecilabym tej firmy.
Witam. Przedstawiciel biura informuje o obowiązkowym wykonaniu telefonu do firmy ,celem uzupełnienia informacji dotyczących załatwienia spraw związanych z otrzymaniem pracy,która to nie należy do kompetencji w/w przedstawiciela, taki zapis jest w umowie . Na stronie int. są wyczerpujące inf.,na szczegóły odpowiadamy telefonicznie.decyzje zaś podejmują sami zainteresowani. Pozdrawim.