Witam,chciala bym dowiedziec sie czy po ukonczeniu Waszego kursu dla opiekunek gwarantujecie prace w Irlandii i jak dlugo trzeba czekac na oferte pracy.Pozdrawiam Kasia
Witam
Osobom, które przed kursem posiadają min. podstawową znajomość angielskiego, jesteśmy w stanie zagwarantowac pracę na stanowisku opiekuna osób starszych. Po kursie osoby będą posiadały znajomość komunikatywną, która wystarczy do otrzymania akceptacji przez pracodawcę brytyjskiego i na wyjazd na kontrakt. Jezeli osoba jest gotowa wyjechac od zaraz po zakonczonym szkoleniu, to zazwyczaj wyjeżdża w ciągu 2-3 tygodnii, więc można bardzo szybko wyjechać. Oferty pracy posiadamy na terenie całej Wielkiej Brytanii.
Zespół GoWork
hej, koszt kursu to 2500 zł, na kursie gowork byłam zimą, jeśli chcecie razem wyjechac to możecie, nie wiem czy gowork ma oferty dla twojego męża, ale po kursie sam też może znaleźć coś ciekawego. Na początek nie polecam wyjazdu całą rodziną, najlepiej jest wyjechać bez dzieci, tam się zaklimatyzować, poszukać szkół, sprawdzić pracę, potem można ich sciągnąć. Życze powodzenia!!!
zajęcia trwają od poniedziałku do soboty, niedziela jest dniem wolnym od zajęć. 10 godzin lekcyjnych w ciagu dnia, 7,5 godz. zegarowej, 3 zajęcia do obiadu, 2 zajęcia po obiedzie.
Witam
W przypadku osób, które skierowane zostaną na kurs przez urząd pracyy jest obowiązek podjecia pracy po zakonczeniu szkolenia-tego wymaga urząd pracy, jednak nie trzeba korzystać z ofert przedstawionych przez GoWork., mozna skorzystac z innej oferty pracy, ważne aby podjać pracę. W przypadku osób odpłatnie biorących udział w kursie nie ma obowiązku podejmowania pracy, można uczestniczyc w samym szkoleniu.
Zespół GoWork
Witam
Po kursie angielskiego można skorzystać z ofert pracy przedstawionych przez Agencję GoWork, aczkolwiek nie ma obowiązku. Absolwent szkolenia otrzymuje możliwość podjęcia pracy.
Zespół GoWork
Witam. Egzamin końcowy potwierdza zdobytą więdzę na szkoleniu, uczestnicy zdają egzamin, nie zdażyło się żeby ktoś egzaminu nie zdał. Uczestnikami kursu są osoby które chcą sie nauczyć języka angielskiego, więc każda osoba po kursie ma znajomość angielskiego, lepszą lub słabszą, ale zawsze się czegoś nauczy, jest spora ilość godzin, więc można całkiem nieźle opanować język angielski, wsztsko zależy od uczestnika.
Zespół GoWork
hej, byłem na kursie angielskiego, pozdrawiam swoich znajomych kursantów, było ciężko ale są efekty, mój angielski teraz jest komunikatywny. Na kursie bradzo dużo zajeć, program dość obszerny, ale faktycznie mozna sporo się nauczyć. Niedługo wyjeżdżam i wiem ze jezykowo sobie poradzę.
Pracę po szkoleniu można podjąć bardzo szybko, jeżeli osoba jest zainteresowana szybkim wyjazdem, jest taka możliwość, zaraz po kursie rozpoczynamy działania z pracodawcami, osoby były w stanie wyjechać w ciągu tygodnia, dwóch.
Zespół GoWork
jeśli osoba odpłatnie bierze udział w kursie, nie jest zobowiązana do podjęcia pracy. Absolwenci szkolenia mogą, ale nie muszą korzystać z ofert pracy. Osoby skierowane na kurs przez urząd pracy są zobowiązane do podjecia pracy, ale niekoniecznie do skorzystania z ofert przedstawionych przez nasze biuro.
Zespół GoWork
jestem zainteresowany, po kursie chciałbym podjać pracę w Anglii, jak szybko od zakończenia szkolenia można wyjechać?
nie lepiej zainwestować w jakiś profesjonalny kurs języka angielskiego w znanej szkole który coś gwarantuje (mam na myśli m.in Speak Up, Empik itd)
widoczny ale nie po��czony z profilem - 2011-01-16 15:26:20odpowiedz
|
czy jest moze kto� kto ostatnio korzysta� z kursu angielskiego ?
chcia�abym zasiegna� opinii ale tu nie widz� aktualnych wypowiedzi
widoczny ale nie po����czony z profilem - 2011-01-16 15:26:51odpowiedz
|
czy jest moze kto�� kto ostatnio korzysta�� z kursu angielskiego ?
chcia��abym zasiegna�� opinii ale tu nie widz�� aktualnych wypowiedzi
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-05-12 15:37:58odpowiedz
|
Z czystym sumieniem mogę polecić kurs w gowork!!!!
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-05-12 15:38:36odpowiedz
|
Z czystym sumieniem mogę polecić kurs w gowork!!!!
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-05-18 14:39:20odpowiedz
|
Ja chciałbym się zapisać na kurs ale sam nie wiem czy lepiej wybrać taki tradycyjny czy tak intensywny. Czy 10 godzin dziennie to nie za dużo?