Czy ktoś wybiera się na Cypr do pracy w najbliższym czasie?
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-05-21 00:55:25odpowiedz
|
Zastanawiam sie ile teraz placa miesuecznie bo bezczelnoscia jest to co zaoferowal mi jeden z hoteli tsokosa miech robisz na probe za darmo a potem 450 euro czy oni baranow szukaja bo juz nie wiem co myslec :/
King Bruce Lee Karate Mistrz - 2010-05-21 16:52:49odpowiedz
|
wlasnie wrocilem z Cypru a konkretnie Ayia Napy. Pracowalem przez 2 miechy w slynnej tsokosowej "Parobkos" (paradise) village i po tym epizodzie doslownie odechcialo mi sie siedziec na tej wyspie. Kraj ladny ale ludzie (glownie chodzi mi tu o kierownictwo) sa tak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ze glowa mala. Nic dziwnego ze turystow coraz mniej tam przyjezdza bo cypryjska bezczelnosc nie zna granic. Ledwo z oslow pozlazili wiesniaki a tak staff traktuja jakbysmy byli ludzmi drugiej kategorii. Pozdro dla Życzliwych i Parobkow ;)
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-06-13 01:20:10odpowiedz
|
Witam,planuje wyjazd na cypr szukam,osoby z ktora moglbym jechac,jak cos pisac na email:przzeemo@o2.pl
Pozdrawiam:)
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-06-15 08:03:57odpowiedz
|
z Tobą Magdalena zawsze i wszędzie pojadę........
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-06-15 17:56:15odpowiedz
|
Witam serdecznie. Ja raczej wyjade na Cypr na początku lipca. Tylko kwestia tego czy z GoWork czy na własną rękę... Możemy zawsze się umówić i spróbować razem wyjechać... Jakby co pisz 5933954 Ania:)