Znalaz�am fajne og�oszenie o pracy i ciekawa jestem czy kto� juz tam pracowa�, jaka jest atmosfera, zarobki, nadgodziny.prosz� wszystkich o opinie.
Pracuję tam, wiec moja ocena jest subiektywna. Dobrze, ze praca jest. Dziewczyny pomagają się zaklimatyzować, można sie szybko odnaleźć. godziny też fajne 7-15, ogólnie ok...;)
Jeden z większych plusów tej firmy to fakt, że pracujesz 8 godzin i weekendy masz wolne, no chyba, ze ktoś lubi pracować pod chmurką 7 dni w tygodniu. jeszcze jeden plus dla osób, które chcą sie tam przyjać do pracy i mają dzieci. Dziecko można odprowadzić do przedszkola do 15tej a po pracy odebrać, godziny pracy sa naprawdę dogodne.
Jeden z większych plusów tej firmy to fakt, że pracujesz 8 godzin i weekendy masz wolne, no chyba, ze ktoś lubi pracować pod chmurką 7 dni w tygodniu. jeszcze jeden plus dla osób, które chcą sie tam przyjać do pracy i mają dzieci. Dziecko można odprowadzić do przedszkola do 15tej a po pracy odebrać, godziny pracy sa naprawdę dogodne.
A ja jeszcze podpowiem, bo pracuje w tej firmie,że dobre jest to, ze pracownicy są szkoleni, szkolenia są bezpłatne i pomagają się zaklimatyzować w pierwszych dniach. weekendy są wolne, praca od 7-15 lub 8-16. Są też osoby, które studiują dziennie, takze mozna wszystko pogodzić:)
witam, ja tez pracowałam w tej firmie i bardzo sie dziwie tym wszystkim komentarzom! przecież nikt tam nikogo nie trzyma! Ja tez podziękowałam ,ale mam fajne wspomnienia.Uważam że po miesiącu można w każdej pracy wywnioskować co się dzieje!! Przecież zawsze można zmienić pracę!! Dziewczyny są super( nie wszystkie) i jak się z nimi pogada to od razu wiadomo o co chodzi!! Pracy na telemarketerkę jest w Legnicy pełno więc w czym problem?
Jeśli w ciągu miesiąca jesteś w stanie stwierdzić, że twój pracodawca nie odprowadza składek to z góry Ci gratuluję, ja przyjmując się do LUPUS nawet nie pomyślałam, że ktoś może być tak( usunięte przez administratora ). Dla mnie odprowadzanie składek za pracowników jest sprawą prostą i oczywistą , jak widać ( usunięte przez administratora )(Składki należą się pracownikowi jak psu miska). Z jednym się tylko zgodzę dziewczyny są ok tylko nie wszystkie ( najgorsze są te które mają długie języki, a same są zakłamane).
Dla mnie to wogóle nieporozumieniem jest wypisywanie na forum takich tekstów. Ponosi Was wyobrażnia i tyle kazdy jest mądry jak jest anonimowy w sieci a jak przychodzi co do czego to siedzi cicho. zastanówcie sie jedna z drugą czy nie szkoda Wam czasu? Żenada Jedyne określenie które przychodzi mi na myśl to "Krowy które dużo muczą a mało mleka dają" !!!
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-08-26 19:24:34odpowiedz
|
Byłam zainteresowana tą pracą , wczoraj miałabym nawet rekrutację jednak zrezygnowałam po przeczytaniu tych wszystkich wpisów. Widać, że w firmie tej coś jest chyba nie tak. Dobrze, że istnieje takie forum , dzięki wpisom pracowników można się dowiedzieć jaka faktycznie panuje sytuacja i atmosfera w firmie.
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-09-08 23:21:43odpowiedz
|
Raczej nie mam czego żałować mam dwie koleżanki , które tam pracowały i potwierdziły komentarze na temat tej firmy, więc mam raczej sprawdzone wiadomości. A poza tym Legnica jest bardzo małym miastem i bardzo dużo osób przewinęło się przez tą NIBY firmę. Także nie żałuję ponieważ znalazłam pracę w firmie o tej samej branży, tu jednak mam tą pewność że wypłata jest zawsze na czas i składki tez są odprowadzone.
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-09-13 17:49:18odpowiedz
|
Praca w Lupus to praca pozbawiona możliwości jakiegokolwiek rozwoju oraz awansu.( usunięte przez administratora ). Jedynym atutem tej firmy jest praca od 7-15, ale kosztem wysłuchiwania narzekania starszej ( usunięte przez administratora ) Odradzam też pracę w tej firmie ze względu, ze ( usunięte przez administratora )
Ja to wogóle się zastanawiam o co Wam wszystkim chodzi?? Większość tych opini opartych jest na bespodstawnych plotkach,jedna osoba coś napisała i już lawina opini się posypala niestety daleko odbigających od rzeczywistości. Ja tutaj pracuje już dwa lata z hakiem i jestem zadowolona. Dziewczyny są wporzadku zawsze uśmiechnięte wesoło jest ekipa zgrana czego chciec więcej? A że czasem ma ktoś gorszy dzień, że coś pomarudzi szef pokrzyczy to jest normalne, a zarobki hmm jeśli ktoś jest rzeczywiście dobry w tym co robi to może wyciągnąć całkiem niezła sumke wiem co mówie;) Zresztą nigdy nie można narzekać tu na nude coś sie dzieje zawsze i jest ciekawie,a jak ktoś woli siedziec na tyłku i pisać takie głupoty to ja gratuluje inteligencji... POZDRO
wszędzie dobrze gdzie nas nie ma ... - 2011-04-23 23:48:59odpowiedz
|
no tak wszędzie ponuro narzekanie marudzenie....ale na szczęście są wyjątki i my się do nich zaliczamy ! uśmiech na twarzy mówi sam za siebie ! jak w każdej firmie raz na wozie raz pod wozem ale moc jest z nami w każdej sytuacji ! a my tu jesteśmy i fakt że pracujemy po kilka ładnych lat też mówi sam za siebie ! pozdrawiam również tych co tak bardzo nam zazdroszczą :)))
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-09-28 12:37:21odpowiedz
|
podpisuję się pod tym obiema rękami ;) a panie, które pozytywnie wypowiadają się o tej \"firmie\" i ( usunięte przez administratora )
witam; uważam, że zamieszczone tu komentarze nie oddają dobrze rzeczywistości; w Lupusie pracuję już prawie rok czasu, owszem, dostać się było ciężko, spory odsiew jest też na okresie próbnym (i po odsiewie większość jak widzę leci na to forum...), ale jak się utrzymasz, to dajesz radę: jest satysfakcja z pracy, jest super ekipa i dobra atmosfera; jako doradca jestem bardziej niż zadowolony z warunków finansowych, systematycznie mam fachowe szkolenia; jak ktoś lubi narzekać, to proszę bardzo, ja tam wole( usunięte przez administratora )mam z tego satysfakcję.
Jeśli szukasz pracy to unikaj Lupusa chyba ,że chcesz, aby cię ( usunięte przez administratora ) Lepiej poszukać czegoś co daje satysfakcję, ( usunięte przez administratora ) na 3 filar.
Zgadzam się z Tobą koszmar to za mało powiedziane totalna beznadzieja , też tam pracuję, ale już niebawem to się na szczęście zmieni.Ponieważ na ta firmę to mi się chce ...
Ja też tam pracuję więc moja opinia jest subiektywna, omijajcie tą firmę szerokim łukiem małe zarobki nudy i brak składek godziny pracy do niczego. Kiedyś były chociaż od 7-15 , a teraz beznadziejne. Nie polecam pracy w tej firmie, sama z niej odchodzę.