Twoje konto

Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Oświata | Praca dla opiekunek w Niemczech | Forum | Szkoły policealne | Logowanie | Kontakt | Dodaj ofertę pracy
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-03-14 19:21:00 odpowiedz | cytuj
Witam mam zamiar wybrać się do pracy za granice. Otrzymałam ofertę pracy w Niemczech w mieście Leinefelde przy pieczarkach, wiem ze transport organizuje firma ARS-TRANS...także właściciele tej firmy zajmują się pośrednictwem. Praca ma być na akord. Czy ktoś z was pracował może już w tym mieście lub wyjeżdżał do pracy za pośrednictwem tej firmy?
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-07-14 20:25:39 odpowiedz | cytuj
Chcecie zobaczyć jak wygląda obóz pracy? Byłyśmy i po 4 dniach uciekłyśmy. Praca ciężka, że trudno opisać. Atmosfera w pracy jak w obozie koncentracyjnym. Właściciel oszukuje i nie płaci pieniędzy. Dziewczyny za 2 miesiące pracy dostawały 200 lub 500 Euro.
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-07-22 09:35:16 odpowiedz | cytuj
Grzegorz Szymanski-tak sie nazywa czlowiek, ktory oferuje prace przy zbiorze pieczarek.Uwazajcie na niego!!! Jadac do Niemiec trzeba miec swiadomosc,ze robi sie na niego.Jezeli kobieta nie zbierala jeszcse pieczarekmoze zarobic nawet 200 ZL.TO NIE SA ZARTY!!! To szczera prawda, ale jezeli chcecie zaryzykowac ,to zaraz po przyjezdzie na miejsce przypomni WAM sie ten wpis.
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-08-31 11:14:09 odpowiedz | cytuj
Ja po 2 miesiącach pracy u pana Grzegorza zarobiłam 600 euro!!!!!!!!!! potwierdzam wszystkie wyżej wymienione wpisy!!!!
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-09-05 23:47:21 odpowiedz | cytuj
widoczny ale nie połączony z profilem - 2010-08-31 11:14:09

Ja po 2 miesiącach pracy u pana Grzegorza zarobiłam 600 euro!!!!!!!!!! potwierdzam wszystkie wyżej wymienione wpisy!!!!

pracowałem w wielu zagranicznych firmach i spotkałem się z takimi ludżmi jak GRZEGORZ SZYMAŃSKI Z KONINA i wiem ze to jak traktuje ludzi którym łatwi prace i jak ich oszukuje na wynagrodzeniu nigdy nie uchodzi płazem.wiem że tak samo będzie i w tym wypadku.odda to co się należy!!!!
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-01-06 11:25:44 odpowiedz | cytuj
wie ktoś czy jeszcze sa wyjazdy na pieczarki ? na krutki okres czasu
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-02-23 23:44:17 odpowiedz | cytuj
Czesc czy bys mogla podac mi do tego Pana podac adres lub nr tel
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-10-16 12:22:53 odpowiedz | cytuj
Uważajcie kobiety na jednego Holendra ( Toine, wymawia się Tłan, 53 lat), który często przyjeżdża i tylko zagląda na kobiety. Na każdym zakładzie ma jakąś, co chwile inna. Opowiada że jest kawalerem, a w domu żona i 3 dzieci. Nie dajcie się!!!!!
x