Twoje konto

Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Oświata | Praca dla opiekunek w Niemczech | Forum | Szkoły policealne | Logowanie | Kontakt | Dodaj ofertę pracy
zdjecie uzytkownika
fiona - 2010-02-18 18:40:14 odpowiedz | cytuj
witam,jak poszly wam dzis rozmowy,jakie wasze wrażenia piszcie ...:p
zdjecie uzytkownika
anka - 2010-02-19 19:12:29 odpowiedz | cytuj
Fiona, a jak Twoje wrazenia?

W sumie spoko, koles opowiedzial wszystko, co trzeba, wyjasnil. Panie z Goworku tez OK. Ja nie wiem jaka bedzie decyzja, choc jak narazie jakos sie zastanawiam, zeby jednak tam nie leciec ;[ heheheheh. Zrazilo to te 15 dni NIEPLATNEGO treningu. Nie wiem czy to zart czy co, ale jezeli by dali 15 dni wakacji nieplatnych to rozumiem, ale wiem jaka jest tam praca i zapierdzielac te 15 dni za darmo to poprostu niesmaczne az jest. Rozumiem trening trzeba jakis dostac, ale jak ktos kumaty to 2-3 dni i wszystko polapie co i jak.

Moze sie ktos wypowie kto pracowal dla Tsokkosu i przynajmniej powie, jakie warunki w hotelu, jakie zakwaterowanie daja itp.

I co wy ludziska, ktorzy byli 18tego na rozmowie, myslicie o tym?
zdjecie uzytkownika
tomasz66633 - 2010-02-19 20:54:53 odpowiedz | cytuj
U nas w Limassol tego nie ma.Nie pachnie mi to najfajniej.Uwazalbym na waszym miejscu. Pozdrawiam Tom the Cook.
zdjecie uzytkownika
anka - 2010-02-19 21:21:23 odpowiedz | cytuj
Hehehhe, Tomaszu, wiem u Was tego nie ma i raczej na Cyprze tego nie ma a w bardziej cywilizowanych krajach to juz w ogole. Nie wiem co im wyskoczylo z tym nieplatym treningiem :)) Zart to mial byc jakis ? Hehhehe to raczej malo smieszny ;P

To nie chodzi o te 250 eurasow za te 15 dni ale o jakies zasady

A na Cypr nie jade dla pieniedzy, ale jak juz wczesniej zostalo napisane to troche zenujace :[
zdjecie uzytkownika
tomasz66633 - 2010-02-19 21:46:26 odpowiedz | cytuj
anka - 2010-02-19 21:21:23

Hehehhe, Tomaszu, wiem u Was tego nie ma i raczej na Cyprze tego nie ma a w bardziej cywilizowanych krajach to juz w ogole. Nie wiem co im wyskoczylo z tym nieplatym treningiem :)) Zart to mial byc jakis ? Hehhehe to raczej malo smieszny ;P

To nie chodzi o te 250 eurasow za te 15 dni ale o jakies zasady

A na Cypr nie jade dla pieniedzy, ale jak juz wczesniej zostalo napisane to troche zenujace :[

Daj znac jak wyladujesz to zorganizujemy jakis wieczorek zapoznawczy :)))
zdjecie uzytkownika
anka - 2010-02-20 09:08:22 odpowiedz | cytuj
Tomaszu jednak nie wiem czy wyladuje, chcoc miloby bylo sie z Toba spotkac hahhahahaha :)

zdjecie uzytkownika
tomasz66633 - 2010-02-20 12:13:35 odpowiedz | cytuj
anka - 2010-02-20 09:08:22

Tomaszu jednak nie wiem czy wyladuje, chcoc miloby bylo sie z Toba spotkac hahhahahaha :)

Hej Aniu, nie widze problemu w alternatywnym sposobie poznania kogos (siebie) za pomoca GG, skype, maila, naszej klasy itp itd....
Szkoda byloby stracic tak wartosciowy kontakt jak TY, wiec wybierz tylko prosze ewentualna metode i jedziemy hehehe.:)

zdjecie uzytkownika
anka - 2010-02-20 12:31:05 odpowiedz | cytuj
tomasz66633 - 2010-02-20 12:13:35

Hej Aniu, nie widze problemu w alternatywnym sposobie poznania kogos (siebie) za pomoca GG, skype, maila, naszej klasy itp itd....
Szkoda byloby stracic tak wartosciowy kontakt jak TY, wiec wybierz tylko prosze ewentualna metode i jedziemy hehehe.:)

Tomaszu, przeciez ty mnie w ogole nie znasz ehehehhehe :D

A takie wirtualne znajomosci mnie nie kreca - wole na zywo !!!
Na pewno na Cypr przylece, i to mnie raz, jednak nie wiem czy do pracy.
Wizja zapieprzania 2 tygodni za darmo mnie jakosm nie przekonuje :)
Bylam dwa miesiace temu, na kilka dni, lecz Cie wtedy nie znalam ;[ napewno byloby mi milo, a bylam sama i nikt nie bronil od nachcalnych brudasow :P Musialam grzecznie odmawiac, choc sa nieustepliwi :P
zdjecie uzytkownika
tomasz66633 - 2010-02-20 13:31:51 odpowiedz | cytuj
anka - 2010-02-20 12:31:05

tomasz66633 - 2010-02-20 12:13:35

Tomaszu, przeciez ty mnie w ogole nie znasz ehehehhehe :D

A takie wirtualne znajomosci mnie nie kreca - wole na zywo !!!
Na pewno na Cypr przylece, i to mnie raz, jednak nie wiem czy do pracy.
Wizja zapieprzania 2 tygodni za darmo mnie jakosm nie przekonuje :)
Bylam dwa miesiace temu, na kilka dni, lecz Cie wtedy nie znalam ;[ napewno byloby mi milo, a bylam sama i nikt nie bronil od nachcalnych brudasow :P Musialam grzecznie odmawiac, choc sa nieustepliwi :P

Dziekuje Arturowi,ze napisal w moim imieniu poprzedni post:).Oczywiscie jesli bedziesz kiedys na Cyprze chetnie Cie poznam.Mnie rowniez nie kreca wirtualne znajomosci.Swoja droga to Arturo sie o mnie chyba troche martwi,bo tak Cie zachecal do zawarcia znajomosci:)) Fakt,ze odkad tu przylecialem (maj 2009) to jestem sam,czasem ten stan mi przeszkadza ale bez przesady.Reasumujac,bedziesz to sie odezwij.Pozdrawiam Tom the Cook
zdjecie uzytkownika
anka - 2010-02-20 13:47:59 odpowiedz | cytuj
Hehehhhh, no to dobrego masz kolege, ze martwi sie o Ciebie :)

Jak bylam na Cyprze w 2007 i 2008 to tez sama bylam przez cale lato :P Zero fajnych facetow a jak juz to zajeci hehehehe, za to pelno latwych polek ... wiec Tomaszu do dziela !!! a teraz sezon nadchodzi, wiec napewno jak nie przylece to sobie jakas fajna panne wyrwiesz :)))

x