Twoje konto

Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Oświata | Praca dla opiekunek w Niemczech | Forum | Szkoły policealne | Logowanie | Kontakt | Dodaj ofertę pracy
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-02-11 20:54:14 odpowiedz | cytuj
Hej czy ktoś zna firmę z Płocka SPAWEX.
zdjecie uzytkownika
michal - 2010-02-22 17:04:39 odpowiedz | cytuj
witam pracował koś do tej firmy. bardzo proszę o pomoc. w internecie nic nie można znaleźć
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-03-27 12:59:14 odpowiedz | cytuj
Kolego ta firma to jest lipa jak cholera własciciel zwykły kolo taki jak ja i ty nie mowie juz o kasie jest nie wyplacalny a jak juz to placi z miesiecznym opoznieniem tylko nie spawex robilem tam dwa miesiace
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-05-04 15:34:10 odpowiedz | cytuj
a może kolego za bardzo ci się nie chciało pracować albo myślałeś że umiesz spawać a było inaczej i teraz piszesz że firma jest zła co
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-05-04 20:18:37 odpowiedz | cytuj
Haha, ale się uśmiałem jak przeczytałem, że Spawex jest niewypłacalną firmą. Pracuję w tej firmie od dłuższego czasu i szczerze mogę powiedzieć, że ta firma jest solidna i pieniądze wypłaca do 15-go każdego miesiąca. Tak jak napisał kolega jeśli komuś się wydaje, że potrafi spawać, albo siedzi na kwaterze zamiast pracować to nie ma co liczyć na dobre zarobki. Naprawdę bardzo się uśmiałem jak przeczytałem, że Spawex nie płaci hahaha
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-07-24 15:29:40 odpowiedz | cytuj
ludzie spawex to totalna porażka jeśli chcecie robić za darmo to tylko tam,facet jak już robisz to totalnie cie olewa nie odbiera telefonów i nie płaci zawsze tłumaczy że czeka na przelew,oczywiście jeśli uda ci się z nim skontaktować.Firma kogucik a prezes to zwykły robol który niema pojęcia o prowadzeniu firmy-stanowczo odradzam,ja zmądrzałem jak mi zablokowali konto a wy jak chcecie to pracujcie ale na kase nie liczcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-07-31 09:18:21 odpowiedz | cytuj
Ja nie wiem czemu Wy piszecie, że szef ta firma jest niewypłacalna. Pracuję tam od prawie roku i wszystkie wyplaty sa placone terminowo do 10 kazdego miesiąca, a to że ci kolego konto zablokowali to nie wina szefa ze nie umiesz dysponowac swoimi pieniedzmi, a poza tym jak sie porzuca prace z dnia na dzien to nie ma co liczyc na to ze sie dostanie cala wyplate. Jak chcesz zarobic pieniadze to pracuj zamiast lezec na kawaterze i pic wodke !! Ja tak jak koledzy wczesniej polecam wszystkim Spawex !!!
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-07-31 09:18:21 odpowiedz | cytuj
Ja nie wiem czemu Wy piszecie, że szef ta firma jest niewypłacalna. Pracuję tam od prawie roku i wszystkie wyplaty sa placone terminowo do 10 kazdego miesiąca, a to że ci kolego konto zablokowali to nie wina szefa ze nie umiesz dysponowac swoimi pieniedzmi, a poza tym jak sie porzuca prace z dnia na dzien to nie ma co liczyc na to ze sie dostanie cala wyplate. Jak chcesz zarobic pieniadze to pracuj zamiast lezec na kawaterze i pic wodke !! Ja tak jak koledzy wczesniej polecam wszystkim Spawex !!!
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-08-01 13:11:15 odpowiedz | cytuj
niewiem kto tak chwali i broni firme spawex ale domyslam sie ze sam prezes bo ludzie ktorzy tam pracowali lub beda pracowac nic dobrego nie powiedza-moja rada to trzymajcie sie z daleka od spawexu jak chcecie miec kase za swoja prace.
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-09-01 02:53:38 odpowiedz | cytuj
Firma spawex to nie jest firma to oszust który nie ma nawet biura tylko wynajmuie puste pomieszczenie na poltechnice warszawskiej na jachowicza pokój 206 i uzgadnia warunki warunki pracy ,następnie daje kwestionariusz i wyłudza wszystkie dane osbowe umawia się na wyjazd i ślad się urywa blokuje swój telefon i zero kontaktu ja i kolega tak zostałem stuknięty ale ja idę na poljcje njech z draniem zrobią porządek na coś takiego można brać kredyty i handlować danymi osobowymi.ja nie jestem anonimowy Marek Okoński tel 78886605
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2010-10-28 18:22:23 odpowiedz | cytuj
człowieku ta firma to naprawde lipa a tedobre opinie to pisze sam prezes pewnie pracowałem tam i nikomu nie polecam to oszust
x