Uczestniczyłam kilka dni temu w modelingu na ul. Jugosłowiańskiej 43 Poznań adres: www.kursy.com.pl
Panie które się tam uczą miały mi zrobić super ekstra fryzurkę a efekt końcowy był przerażający:( musiałam szybko szukać innego fryzjera żebym mogła się gdziekolwiek pokazać.
Z czystym sumieniem mogę powiedziec że główna fryzjerka, która szkoli kursantki nie ma pojęcia o profesjonalnym fryzjerstwie (ani obcinac, ani farbować nie potrafi) a co mówic o biednych kursantkach które nie mają z kogo brac przykładu.
Nie polecam udziału w zajęciach modelingu na jugosłowiańskiej. Również na kursie za wiele się nie nauczycie co słyszałam z opini kursantek i widziałam efekty końcowe na mojej i innych dziewczyn fryzurze:(
Coś strasznego, odradzam pobierania nauki w tej szkole.
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-10-01 13:43:06odpowiedz
|
Witam serdecznie
Nie mogę podzielić zdania mojej poprzedniczki, również byłam modelką w owym ośrodku i wyszłam bardzo zadowolona...trzeba również brać pod uwagę fakt, że jest do szkoła a nie salon fryzjerski..tam się uczą nowe osoby, usługi są albo darmowe albo za niewielką opłatą..więc nie wymagajmy Bóg wie czego. Jak się chce super fryzury można się umówić do fryzjera choć z doświadczenia wiem , że i taki potrafi zniszczyć włosy! co do szkoleniowca kobitka pomagała dziewczynom i służyła radą.. więc nie zgadzam się Twoją wypowiedzią.
widoczny ale nie połączony z profilem - 2010-10-22 08:47:04odpowiedz
|
Ja też mam jedno wielkanocne jajo na głowieProponowałam rozjaśniacz proszek i baleyage po całości ale Pani Kora powiedziała :nie bo za krótkie a były 5 cme,Dzwoniłam do szkoły wysłałam e-maila i nic cisza.Nie dajcie się namówić na farby jasny blond Artego. Bo nie wyjdzie. To działo się wszystko na Żurawiej w Warszawie. Za strzyżenie dziękuję kursantce i Pani uczącej.
widoczny ale nie połączony z profilem - 2010-10-22 08:47:20odpowiedz
|
Ja też mam jedno wielkanocne jajo na głowieProponowałam rozjaśniacz proszek i baleyage po całości ale Pani Kora powiedziała :nie bo za krótkie a były 5 cme,Dzwoniłam do szkoły wysłałam e-maila i nic cisza.Nie dajcie się namówić na farby jasny blond Artego. Bo nie wyjdzie. To działo się wszystko na Żurawiej w Warszawie. Za strzyżenie dziękuję kursantce i Pani uczącej.
|
|
|
widoczny ale nie połączony z profilem - 2010-11-03 10:14:56odpowiedz
|
jak mozna zalapac sie jako modelka na egzamin fryzjerski w warszawie???Pomozcie jak wiecie....;-)
widoczny ale nie połączony z profilem - 2010-11-03 10:14:56odpowiedz
|
jak mozna zalapac sie jako modelka na egzamin fryzjerski w warszawie???Pomozcie jak wiecie....;-)
Hej, a ja byłam na Kursie fryzjerstwa w GoWork.pl ale jako modelka.
No musze powiedzieć, że pomimo iż fryzurkę robiła mi jedna z uczennic wyszło jej lepiej niż w salonie, w którym wydać trzeba krocie.
Pani Ania zmieniła mi kolor i znacznie skróciła włosy, ale teraz jestem strasznie szczęśliwa bo wyglądam 10 lat młodziej:) polecam wszystkim kursy GOWORK.PL - zapisujcie się pod nr 022 622 13 09
Ja tez byłam ostatnio w gowork na modelowaniu. Bałam się najpierw ale wyszłam baaardzo zadowolona, intstruktorka wszystko dokładnie dziewczynom tłumaczy, z tego co zauważyłam to jest bardzo cierpliwa i dokładna. Sama sie teraz zastanawiam czy nie zapisac sie na taki kurs :)
Nie mów, że się zapiszesz tylko się zapisz:) Ja jestem już zapisana, ale poczekać muszę aż się skończy aktualny kurs, jak się pospieszysz to będziemy w jednej grupie. Ja zapisałam się na kurs w maju.
Byłam wcześniej podczas inneo kursu i podpatrzyłam sobie jak to wszystko wygląda. Pracy dużo, duzo modeli przychodzi chyba bo jak ja byłam to każdy kursant na kims pracował, a to chyba podstaw miec na kim sie uczyc.
tak sobie czytam te opinie no i kurs w goworku wyglada nieźle.
ale powiedzcie czy w wakacje takie kursy tez są robione?bo na stronie www.gowork.pl podane są najbliższe terminy.
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-04-07 15:33:13odpowiedz
|
z tego co się orientuję to są organizowane systematycznie, sama na nim byłam i był ok.
Najbliższe kursy proponowane są na miesiąc MAJ 2011.
Oczywiście w wakacyjnym okresie też będą do Państwa dyspozycji.
Proszę śledzić stronę internetową www.gowork.pl i proszę zarejestrować się jeśli proponowany termin będzie Pani/Panu odpowiadał.
Pozdrawiam
Ewa Grzechuła
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-08-03 11:15:21odpowiedz
|
hej ja jestem zapisana na 13.08, ale jeszcze trwają zapisy. Mam nadzieję ze kurs się odbedzie bo muszę go skonczyc jak najszyciej, bo potem chce wyjechać z kraju.
Kto chętny to niech śmiało się zapisuje. Kurs zapowiada się fajnie, 2 razy byłam na nim jako modelka aby podejrzeć to od wewnątrz. Bardzo dobrze prowadzone, no i atmosfera jest naprawdę przyjacielska. Byłam kiedyś na kursie ale tylko ze strzyżenia i prowadził jakiś młody i nadęty gość, a z praktyki nic nie robiliśmy bo cały czas tylko on pracował a my się patrzyliśmy. W goworku jest odwrotnie, grupa pracuje, a prowadzący nadzoruje, pomaga, wyjaśnia.
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-08-08 10:03:40odpowiedz
|
potwierdzam, jest bardzo duzo zajec praktycznych a to duuuuzy plus
Panie które się tam uczą miały mi zrobić super ekstra fryzurkę a efekt końcowy był przerażający:( musiałam szybko szukać innego fryzjera żebym mogła się gdziekolwiek pokazać.
Z czystym sumieniem mogę powiedziec że główna fryzjerka, która szkoli kursantki nie ma pojęcia o profesjonalnym fryzjerstwie (ani obcinac, ani farbować nie potrafi) a co mówic o biednych kursantkach które nie mają z kogo brac przykładu.
Nie polecam udziału w zajęciach modelingu na jugosłowiańskiej. Również na kursie za wiele się nie nauczycie co słyszałam z opini kursantek i widziałam efekty końcowe na mojej i innych dziewczyn fryzurze:(
Coś strasznego, odradzam pobierania nauki w tej szkole.