Ja również chciałabym dowiedzieć się czegoś więcej o tej firmie,ponieważ wybieram się do tej pracy ,no i troszkę martwię się jak to będzie,bo tyle się teraz słyszy...
Otrzymalam umowe na rezerwację transportu z numerem konta (wplata 100 zl) nadal mam mieszane uczucia Oto moj nr gg 428293 jesli ktoś ma bliższe informacje na temat pracy prosze o kontakt
Otrzymalam umowe na rezerwację transportu z numerem konta (wplata 100 zl) nadal mam mieszane uczucia Oto moj nr gg 428293 jesli ktoś ma bliższe informacje na temat pracy prosze o kontakt
To 100 zł płaci się podobno za przetłumaczenie papierów.
Ja myślę ,że praca jak praca ,to nie ściema.Ja w kazdym bądź razie zaryzykuję i pojadę .
Skąd tak wogóle jesteście?
Jest ktoś moze z podkarpacia? :)
Przepraszm bardzo,ale czytałam ze zrozumieniem i wiem bardzo dobrze że o tym nie pisze na stronie,ale ja dzwoniłam do nich i takiej odpowiedzi mi udzielili ,więc moze najpierw jeżeli kogoś fałszywie ocenisz,to dopytaj się skad ma takie informacje ,a nie....
Wysłałam dzisiaj pocztą swoje dane do Niemiec.W sumie było można wysłać po przez internet,ale jakoś wolałam wysłac normalną pocztą :)
Teraz by czekać na jakąś odpowiiedź.... Zobaczymy czy wezmą,jestem dobrej myśli :)
Wysłałam po przez str internetową : http://www.arbeit-thiermann.eu/10.html
Wysłałam dzisiaj pocztą swoje dane do Niemiec.W sumie było można wysłać po przez internet,ale jakoś wolałam wysłac normalną pocztą :)
Teraz by czekać na jakąś odpowiiedź.... Zobaczymy czy wezmą,jestem dobrej myśli :)
Wysłałam po przez str internetową : http://www.arbeit-thiermann.eu/10.html
Czy byl ktos w tamtym roku w pracy w Niemczech? Ja dostalam oferte w tym roku i nie wiem czy to nie jakas sciema. Bardzo prosze o opinie.Naprawde bardzo mi na tym zalezy.
czytajcie , nim sie wypowiecie!!!!! - 2010-01-27 10:17:22odpowiedz
|
Nie wprowadzaj ludzi w błąd! 100zl placisz za rezwrwacje transportu a nie zadne tłumaczenie dokumentow. Czytaj ze zrozumieniem , w ofercie jasno i klarownie napisane!
Ja nie byłem może nie ściema ale niewiadomo jak naprawdę tam jest bynajmniej wysłałem papiery z tym że potwierdzenie wpłaty zal. osobno pytałem czy mogę.
Ja nie byłem może nie ściema ale niewiadomo jak tam jest naprawdę? bynajmniej ja wysłałem uomwe na transport i dane osobowe ale potwierdzenie na wpłate zal. dośle osobno dzwoniłem i pytałem czy mogę ale to trzeba też by jak najszybciej jak ktoś chce wyjechać już w kwietniu.
Witajcie .Odnosnie tej firmy też szukalam informacji i dowiedzialam sie......Wiec mało kto z tej wioski wie że jest taka firma, ludzie ktorzy to prowadza niedawno wprowadzili sie tam!!! ....Jest to zgadka, ja jej nie rozwiazalam a chcialam tez pojechac...ale nikt przy zdrowych zmysłach nie płaci ..za zadny transport i inne głupoty...
Jeśli jest ktoś zainteresowany
podaję pewny namiar :
00493383620840
00493383620822
od 9-16 dzwońcie
www.arbeit-thiermann.eu
MOTZOW/BRANDERBURG
na stronie można wysłać zgłoszenie do pracy
lub dzwonić na nr . który podałam
rozmowa
w języku polskim
szparag -wycinaka kwiecień-maj
szparag-sortowanie kwiecień maj
borówka lipiec
rzepa sierpień
firma sprawdzona i wypłacalna
praca na akord
dojazd we własnym zakresie
Witam. Ja wysłałem dokumenty i potwierdzenie wpłaty na transport. 100 to nie majątek a jeśli ma się zwrócić to czemu nie. Myślę że to wiarygodna oferta :) jeśli wybiera się ktoś z Krakowa proszę o kontakt! gg 1987380 Konrad
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-02-28 15:20:53odpowiedz
|
stara babo ,gdybyś czytała ze zrozumieniem doczytalabys się, że ta firma pobiera prowizje za załatwienie TRANSPORTU i na tym zarabia. procz 100 zl osobno placi sie za przejazd ,a umowe o prace podpisuje sie z firmą niemiecką,
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-02-28 15:20:55odpowiedz
|
stara babo ,gdybyś czytała ze zrozumieniem doczytalabys się, że ta firma pobiera prowizje za załatwienie TRANSPORTU i na tym zarabia. procz 100 zl osobno placi sie za przejazd ,a umowe o prace podpisuje sie z firmą niemiecką,
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-03-02 16:29:56odpowiedz
|
Ludzie czy wy nie widzicie ze to jest jedno wielkie OSZUSTWO!!!pozdro wszystkim naiwnym.
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-03-02 16:30:07odpowiedz
|
Ludzie czy wy nie widzicie ze to jest jedno wielkie OSZUSTWO!!!pozdro wszystkim naiwnym.