Twoje konto

Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Oświata | Praca dla opiekunek w Niemczech | Forum | Szkoły policealne | Logowanie | Kontakt | Dodaj ofertę pracy
zdjecie uzytkownika
Darek - 2008-07-01 13:55:30 odpowiedz | cytuj
czy zna ktoś firme Globalforce U.K Ltd. bo mam propozycje pracy od niej!!!! Bardzo proszę o info!!!
zdjecie uzytkownika
lejoss - 2008-07-20 00:11:13 odpowiedz | cytuj
znam ja sa w porzadku tylko trzeba byc fachmanem w swoim zawodzie ale znam takich ktorzy nie dali rade sobie to ich przeniesli na inny zaklad w kazdym bac razie sa ok
zdjecie uzytkownika
smerfetka - 2009-10-06 01:42:19 odpowiedz | cytuj
nie polecam kłamną rze jest praca ściągną ludzi z polski popracują 3- 4 tug. czeęsto coś im niewyjdzie np. zawalą kontrakt i ludzi zwalniają pracowałem tam rok i stwierdzam brak organizaci w tej agenci pienięndze były małe a praca nielekka ogulnie banda debili, odradzam prace przez nich są lepsze agencie .
zdjecie uzytkownika
Leonardo de Vinci - 2009-12-06 21:11:45 odpowiedz | cytuj
Narazie spuzniaja sie z wyplatami i obcinaja godziny. Ogulny syf ludzie nie maja nawet szatni stolowka to chlew z przeciekajacym dachem. brak menagera ktory zorganizuje zajecie dla kudzi, maja bardzo dobrych fachowcow a co sprytniejszy po zalapaniu jezyka pokazuje nr. buta. Szef jest w pozadku tylko banda debili menagerow zamiast szukac kontaktow na kontrakty wymysla jak by tu urwac ci z wyplaty pare funciakow. Ogulnie kupa gowna, ale na poczatek czemu nie.
zdjecie uzytkownika
Leonardo de Vinci - 2009-12-06 21:11:46 odpowiedz | cytuj
Narazie spuzniaja sie z wyplatami i obcinaja godziny. Ogulny syf ludzie nie maja nawet szatni stolowka to chlew z przeciekajacym dachem. brak menagera ktory zorganizuje zajecie dla kudzi, maja bardzo dobrych fachowcow a co sprytniejszy po zalapaniu jezyka pokazuje nr. buta. Szef jest w pozadku tylko banda debili menagerow zamiast szukac kontaktow na kontrakty wymysla jak by tu urwac ci z wyplaty pare funciakow. Ogulnie kupa gowna, ale na poczatek czemu nie.
zdjecie uzytkownika
dominik - 2009-12-08 22:56:16 odpowiedz | cytuj
witam!! zna ktos jakas firme do ktorej mozna sie zalapac do pracy na farmach?? z gory dzieki pozdr
zdjecie uzytkownika
darson - 2009-12-08 23:36:10 odpowiedz | cytuj
zapraszam do serwisu o pracy w HOLANDII www.holandiapraca.fora.pl i www.daroteam.fora.pl -na samym dole strony pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
jaro - 2009-12-25 16:40:21 odpowiedz | cytuj
powiem tak firma jest ok pracoje rok i nie nazekam mam 1500 na kon co mies. wystarczy
zdjecie uzytkownika
ksiadz - 2010-02-25 01:35:19 odpowiedz | cytuj
menadzer pedal pink lejdi gruba [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zgubili mi dokumenty z home office wraz z dowodem klamia z godzinami ogolnie nie polecam tylko byla fajna atmosfera z chlopakami fajne impry teraz chyba zajmuja sie sprzataniem w biorowcach ale stawki?pewnie z 5f nagodzine
zdjecie uzytkownika
ksiadz - 2010-02-25 01:39:43 odpowiedz | cytuj
czlowieku masz 1500?to chyba spisz z robuniem albo jeszcze i z jego chinolem robilem rok na filmingu w metrze i na busach udreka i nie widzialem 1500 nigdy uuu to masz chody chyba u samego GRACHAMA
zdjecie uzytkownika
basia - 2010-11-01 08:01:30 odpowiedz | cytuj
GLOBALFORCE UK (Grays, Essex) - firma kant; rzeczywistość mija się z ustaleniami dokonanym w Polsce. Praca dla desperatów, którzy udają, że permanentne spóźnienia z wypłatą pieniędzy to żaden problem. Pracownik=bydło. Mobbing to norma. Kiedy próbujesz dochodzić swoich praw - przypadkowo kończy się twój kontrakt. Najbardziej żałosna jest postawa pewnego karierowicza z Sieradza, który poza wielką manierą gayowską i dobrą znajomością angielskiego nie potrafi NIC. Szuja, jakich mało.
zdjecie uzytkownika
pewniak - 2011-06-21 14:56:41 odpowiedz | cytuj
jeb..... sciemniacze zapraszaja na rozmowy . duzo obiiecywania ... a hu....... robia ..skurwy...... [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] .. co to za kraj .....bogaty ... grabia z wszystkich stron ... i nie rozgrabili... powiem tyle huje....
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-11-18 09:02:24 odpowiedz | cytuj
cześć ksiądz wiesz jak nazywa się firma Iana
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-11-18 09:06:36 odpowiedz | cytuj
Basiu koordynatorki rewelka....
zdjecie uzytkownika
PL - 2012-02-07 00:38:55 odpowiedz | cytuj
Mnie Global dosłowanie wydymał w d.... na miejscu okazało sie ze wsumieze nie ma pracy obiecywali ze min 200h na miesiąć a okazało sie ze zrobie 120h , Na miejscu od pracowników dowiedziałem sie prawdy jak Pan R traktuje ludzi ,,, ze sciąga ludzi obiecuje złote góry a okazuje sie na miejscu ze to wielki ch.....
zdjecie uzytkownika
xx - 2012-02-07 00:46:50 odpowiedz | cytuj
ksiadz - 2010-02-25 01:39:43

czlowieku masz 1500?to chyba spisz z robuniem albo jeszcze i z jego chinolem robilem rok na filmingu w metrze i na busach udreka i nie widzialem 1500 nigdy uuu to masz chody chyba u samego GRACHAMA
albo to ty byłes na imprezie firmowej z robuniem co mu siedział na kolanach :) ?
zdjecie uzytkownika
dzony - 2012-02-15 20:01:52 odpowiedz | cytuj
macie racje --firma to jedno wielkie oszustwo -- koordynatorki nic nie robia -- tylko siedza i czasami zadzwonia telef. jak cos potrzebuja od ciebie --- od kad pracuje ( a pracuje tu dosc dlugo ) nie mialem podwyzki . i nie bede mial -- WIELKI pan R...... to wogule nie kwapi sie nic zalatwic , tylko w gadce jest dobry --choc mysli ze ma przed soba nieukow bo wciska takie glupoty ze dzieci w szkole by sie wysmialy OGULEM FIRMA SCIEMNIACZY W BIURZE , obiecanki przed zwerbowaniem a potem rozczarowania
zdjecie uzytkownika
zuza - 2012-02-18 13:09:17 odpowiedz | cytuj
witam -- jestem zona bylego pracownika tej firmy --- maz przez ta firme podupadl na zdrowiu -- byl tam traktowany gorzej niz czarni , polacy tam sa wykorzystywani do maximum . maja inne normy czasowe niz pracujacy z nimi anglicy , do tego caly czas stres bo nie wolno sie smiac ani rozmawiac ( opowiadal jak sie zejdzie 3 polakow to juz pewien rudy anglik leci i rozgania ) najlepiej to chodzic z spuszczona glowa i byc skulonym --to ich wtedy cieszy -- ta filrma poprzez ktora tam robil mimo skarg nic nie robila w zwiazku tym TAK ZE MAZ WROCIL ZE STRESEM I SIE LECZY PSYCHICZNIE to co zarobil poszlo na lekarza WIEC NIE ZYCZE NIKOMU PODJECIA TAM PRACY W TEJ FIRMIE bo to wiaze sie z strata zdrowia i zarobionych pieniedzy
zdjecie uzytkownika
staszek - 2012-02-25 20:14:12 odpowiedz | cytuj
firma ? dziadostwo a nie firma --wszystko zalezy od jednego glownego lysego --on zatwierdza rekrutacje osob -on decyduje kto ma pracowac a kto nie . tak samo zarzadza wyplatami raz sa raz nie - o podwyzkach nie ma mowy choc wszystko w UK idzie w gore czynsze prad gaz jedzenie paliwo -- wszystko smiechu warte
to chyba jedna z najgorszych firm na rynku pracy - obiecanki tylko a realia sa inne , Sciagna cie na obiecuja a potem wszystko jest inaczej Dziwie sie ze jeszcze ludzie w polsce daja sie tak naiwie otumanic ich obiecankami
zdjecie uzytkownika
zdzisiek - 2012-03-12 12:46:12 odpowiedz | cytuj
witam --wlasnie sie dowiedzialem na wlasnej skorze jaka to firma -- ostanie wyplaty dla ludzi ktorzy pracowali w niej i zostali zwolnienie GDZIES GINA alebo daje sie im ochlapy ludzie czekaja po kilka miesiecy lub sie sadza moja kolezanke zwolnili bo zaszla w ciaze pracownicy na lakierni u grachama pracuja dzien i noc w warunkach ponizej norm afrykanskich --biali muzyni przebarwieni kolorem czerwonej farby autobusowej mam kloege ktory po jednej nocce przepracowanej u pana G na jego pseudo lakierni wrucil szybko do domu jak i przyjechal ,, opowiadal ze do spania dano mu zaplesniale luzko bez poscieli Zeby sie zdecydowac pracowac dla tej firmy to najpier trza porozmawiac z pracownikami co i jak tu sie dzieje potem zobaczyc zaklad ... no i sie dowiedziec ile spraw zaleglych wyplat firma ma na swoim kacie
zdjecie uzytkownika
xxx - 2012-03-12 20:59:44 odpowiedz | cytuj
zdzisiek - 2012-03-12 12:46:12

witam --wlasnie sie dowiedzialem na wlasnej skorze jaka to firma -- ostanie wyplaty dla ludzi ktorzy pracowali w niej i zostali zwolnienie GDZIES GINA alebo daje sie im ochlapy ludzie czekaja po kilka miesiecy lub sie sadza moja kolezanke zwolnili bo zaszla w ciaze pracownicy na lakierni u grachama pracuja dzien i noc w warunkach ponizej norm afrykanskich --biali muzyni przebarwieni kolorem czerwonej farby autobusowej mam kloege ktory po jednej nocce przepracowanej u pana G na jego pseudo lakierni wrucil szybko do domu jak i przyjechal ,, opowiadal ze do spania dano mu zaplesniale luzko bez poscieli Zeby sie zdecydowac pracowac dla tej firmy to najpier trza porozmawiac z pracownikami co i jak tu sie dzieje potem zobaczyc zaklad ... no i sie dowiedziec ile spraw zaleglych wyplat firma ma na swoim kacie
Tak zgadza trzeba być idiotom skonczonym żeby robić u GRACHAMA, przy panujących tam warunkach mozna stracic płuca a co do kasy parodia !! pozdro ja pedałka pana R
zdjecie uzytkownika
alek - 2012-03-23 17:37:34 odpowiedz | cytuj
czesc-----jak widz to nadal sie daja zlapac frajerzy na ta firme , nie wiem jakich argumentow uzywa pan R ze ludzie nadal tu przyjezdzaja , ja powoli mam juz dosc tej parodi i zaklamania ,,,,pozdrawiam i szacun dla ludzi ktorzy nadal chca pracowac w tej firmie a w szczegulnosci na niby lakierni --powodzenia malarze niech wam pluca sluza jak najdluzej
x