Twoje konto

Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Oświata | Praca dla opiekunek w Niemczech | Forum | Szkoły policealne | Logowanie | Kontakt | Dodaj ofertę pracy
zdjecie uzytkownika
Gold Friends - 2010-09-03 14:12:55 odpowiedz | cytuj
Witam
Osoby zainteresowane, bliższymi i rzetelnymi informacjami dotyczącymi firmy Gold Partner zapraszam na:

Stronę korporacyjną: www.gold-partner.pl

Stronę forum finansowego: www.forum-fi.pl gdzie osoby wypowiadające się podpisują się pod swoimi opiniami.

Stronę magazynu Gold Partner: www.magazyn.gold-partner.pl gdzie można prześledzić działalność firmy z ostatniego roku.

Pod tymi adresami znajdziecie Państwo odpowiedzi na wszystkie nurtujące pytania.

zdjecie uzytkownika
Klient GP - 2010-09-03 18:44:19 odpowiedz | cytuj
Świetna firma, najlepsze, wyselekcjonowane rynkowe rozwiązania finansowe. Godna polecenia za profesjonalizm i jakość kompetencji współpracowników. Polecam!
zdjecie uzytkownika
Ala - 2010-09-06 09:51:47 odpowiedz | cytuj
Współpracuję z tą firmą od 5m-c i moja poniekąd subiektywna opinia jest bardzo pozytywna. To co warto podkreślić to bardzo atrakcyjny sytem wynagrodzenia, plan marketingowy z wycieczkami zagranicznymi oraz samochodami służbowymi. Miła atmosfera oraz nieprzeciętni ludzie. Dostęp do wielu ciekawych szkoleń związanych i z planowaniem finansowym jak i rozwojem osobistym, mających naprawdę kluczowe znaczenie dla osób chcących się rozwijać oraz szybko awansować.

To co mnie osobiście przekonało do rozwiązań Gold Partner to fakt, iż ta organizacja ma jasno wytyczony kierunek i konsekwentnie go realizuje. W ciągu roku otworzono w sumie 4 biura a projekty realizowane są na terenie całego kraju.

Zdaje sobie sprawę, że to co mi się podoba innych może odstraszać, jednakże uważam, że ta firma idzie naprawdę w dobrym kierunku.
zdjecie uzytkownika
Waldisolo - 2010-09-06 14:17:53 odpowiedz | cytuj
Również, sie podpisuje. pod tym. Spoko firma
zdjecie uzytkownika
zadowolony - 2010-09-06 19:23:44 odpowiedz | cytuj
Witam
W kwestii szczegółów, GOLD PARTNER to grupa finansowa działająca na rynku dystrybucyjno szkoleniowym. Posiadają 4 oddziały oprócz centrali w Nowym Sącz a mianowicie w Krakowie, Gorlicach, Makowie Podhalańskim oraz Gdańsku. Szkolenia organizują głównie w okolicach Krakowa oraz Torunia i Gdyni.

Obserwuje poczynania na rynku tej firmy i muszę przyznać, że naprawdę zapiera dech w piersiach. Spółka jest młoda działa
rok ale zarządzający oraz dyrekcja i menagerowie mogą poszczycić się już kilkudziesięciu letnim doświadczeniem. To co jest siłą takich firm ukształtowanych w 100% wolnorynkowych warunkach to świeżość oraz polot w strategi rozwoju, planów marketingowych, systemu szkoleniowego itp. Młodym wilkom się chce osiągać dużo i być najlepszym, nie boją się wyzwań i ciężkiej pracy a łącząc to z pasją wychodzi gotowa recepta na sukces, przyglądam się im i obserwuje dalsze poczynania, oczywiście czas pokaże na ile moja opinia okarze się trafna.
zdjecie uzytkownika
Współpracownik - 2010-09-08 12:34:17 odpowiedz | cytuj
Pracuje w Gold Partner od ponad roku. Polecam tą firmę wszystkim zainteresowanym ciekawą i rozwojową pracą.
zdjecie uzytkownika
ja - 2010-09-09 10:36:58 odpowiedz | cytuj
Witam
Byłam na szkoleniu 2 dniowym tej firmy, ogólne wrażenie jest całkiem pozytywne.
Szczególnie z tego typu szkoleń najwięcej mogą wynieś osoby które zaczynają swoją
przygodę z inwestycjami. Później z tego co wiem są już darmowe szkolenia z poszczególnych
zagadnień. Tematyka obejmuje dywersyfikacje, cykle koniunkturalne, efekt uśredniania
jednostki jest rozpracowany bardzo dokładnie i tego typu rzeczy. Jest bardzo dużo
konkretnych przykładów co sprawia, że prezentacje są ciekawe. 2 część szkolenia dotyczy
możliwości współpracy z nimi, jak to ładnie mówią możliwość budowy pasywnego dochodu. Ta
część głównie niedzielna jest pokazaniem jak można zarabiać dziś na rynku finansowo
kapitałowym nie tylko jako inwestor ale również na szkoleniach, pośrednictwie czy innych
projektach. Ogólnie to co mi się najbardziej spodobało to niesamowita pasja i
zaangażowanie referentów, dużo było śmiechu i zabawy powiązanej z wiedzą a na koniec
wieczorna impreza. Praktyczna edukacja w ciekawym wydaniu, życzę tej firmie wszystkiego
dobrego i samych sukcesów bo skupiają naprawdę niecodziennych ludzi.
zdjecie uzytkownika
Aneczka - 2010-09-13 22:18:46 odpowiedz | cytuj
Z tego co o nich można przeczytać w necie i na stronie ich to łądnie chyba jadą z robotą
zdjecie uzytkownika
Swimnow - 2010-09-20 15:56:50 odpowiedz | cytuj
Jak najbardziej mogę się zgodzić że firma jest naprawdę zarąbista.
Nie będę ukrywać że jakiś czas temu zacząłem współpracę z nimi i powiem wam szczerze że rzeczy które dla nich są normalne dla mnie z perspektywy mojej wcześniejszej pracy były raczej nie bardzo osiągalne tj. pracuję w biurze gdzie dbanie o pracownika przejawia się tylko tym że posiadają przerwę śniadaniową wodę do zagrzania herbaty jakieś tam bony na święta i wymagania którym ciężko czasem sprostać w krótkim czasie jaki sobie życzą. A w Gold Partner jest zupełnie inaczej: szkolenia to nie jest tylko miejsce na spotkania się z ludźmi to naprawdę wiedza którą się dostaje i co najważniejsze praktyczna, kontakt
z ludźmi na 1 miejscu tu wszyscy sobie pomagają, firma sponsoruje wyjazdy hotele oraz szkolenia u najlepszych (Mariusz Szuba, Brain Tracy) a do tego mają konkursy z nagrodami np wyjazdy do Egiptu na tydzień (to się w głowie nie mieści w zwykłej firmie). A każdego miesiąca miła chwila tj dodatek do tej pracy w PLN ;d hehe jak ktoś w tak krótkim czasie jest w stanie zarobić tyle co w Gold Partnerze to gratuluję ja jak na razie jestem bardzo zadowolony a perspektywa tego co mogę osiągnąć jest naprawdę super pozdrawiam wszystkich ambitnych i głodnych wiedzy tu znajdziecie wiele odpowiedzi które mogą wam pomóc w życiu
zdjecie uzytkownika
Omega - 2010-10-12 00:17:15 odpowiedz | cytuj
Witam
Proszę o konkrety dotyczące zarobków. O jakich kwotach mówimy na poszczególnych szczeblach?
zdjecie uzytkownika
ODP - 2010-10-13 19:39:56 odpowiedz | cytuj
Drogi Omego, fora internetowe tego typu to ostatnie miejsce gdzie polecam Ci szukać takich informacji. Jeżeli interesują Cię rzetelne konkrety skontaktuj się z nimi bezpośrednio. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Grzegorz - 2010-10-14 17:16:41 odpowiedz | cytuj
Byłem teraz na szkoleniu Gold Partner i jestem bardzo szczerze pozytywnie zaskoczony. Świetna wiedza, klimat, kontakty. Naprawdę pozytywnie
zdjecie uzytkownika
dziki - 2010-11-13 14:25:11 odpowiedz | cytuj
Najgorsze co jest na tym szkoleniu to kac po bankiecie
pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2010-12-03 15:27:24 odpowiedz | cytuj
czy ktos moze mi powiedziec na czym miala by polegac ta praca i czym dokladnie sie zajmuje ta firma?
zdjecie uzytkownika
sołtys - 2010-12-04 20:00:02 odpowiedz | cytuj
Witam czy firma ta szuka agentów w celu sprzedaży produktów finansowych? typu fundusze? bo ja mieszkam blisko makowa i był bym zainteresowany tylko nie mam pewności czy chodzi właśnie o fundusze akcji itp? prosze o odp
zdjecie uzytkownika
~GP - 2010-12-09 22:21:38 odpowiedz | cytuj
A najlepsza na kaca jest ciężka praca! :-)))
zdjecie uzytkownika
:) - 2011-01-24 19:29:46 odpowiedz | cytuj
Firma super, szukałam haczyków ale nie ma.. dają dużo zarobić!!! Niewiarygodne, tyle co zarobiła w pierwszym miesiącu musiałabym pracować na etacie przynajmniej 3!!! Polecam!!! Sama się dziwiłam czemu nie ma negatywnych opinii na forach.. ale to już jasne!! Warto podjąć z Gold Partnerem współpracę..
zdjecie uzytkownika
Frajerzy - 2011-02-01 21:25:34 odpowiedz | cytuj
Nie dajcie się nabrać na tą firmę. To oszuści.

Te posty są wypisywane przez nich. Więc współczuję. Nie polecam. Uważajcie na nich. Nie zapłacili mi pieniędzy.
zdjecie uzytkownika
Kamil - 2011-02-07 15:23:27 odpowiedz | cytuj
Musisz być bardzo odważny nazywając kogoś oszustami! ja bym się bał takich słów używać publicznie, chociaż zaraz przecież napisałeś anonimowo więc odwołuje moj podziw do twojej odwagi gdyż anonimowo możemy wszystko bezpodstawnie napisać!! Pracowałem z ta firna i nigdy nie miałem problemów z wypłata pieniędzy, teraz mam swoją firme ale i dobre relacje z ludzmi z GP i moge każdemu ją polecić. Jeśli nie dostałeś prowizji idz do siedziby firmy porozmawiaj o tym z Prezesami- no chyba ze nić nie zrobiłeś i się domagasz to juz inna sprawa.
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-02-21 14:47:49 odpowiedz | cytuj
A na czym dokładnie polega ta praca i jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna?
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-02-22 14:37:44 odpowiedz | cytuj
Frajerzy - 2011-02-01 21:25:34

Te posty są wypisywane przez nich. Więc współczuję. Nie polecam. Uważajcie na nich. Nie zapłacili mi pieniędzy.

A jak dlugo pracowales? bo w mojej sytuacji podjecie pracy wiazee sie z przeprowadzka do krakowa. wiec zastanawiam sie czy oplaca mi sie jechac na rozmowe 100 km... bede wdzieczna za odpowiedz. ambitna studentka:)
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-02-22 14:39:15 odpowiedz | cytuj
Frajerzy - 2011-02-01 21:25:34

A jak dlugo pracowales? bo w mojej sytuacji podjecie pracy wiazee sie z przeprowadzka do krakowa. wiec zastanawiam sie czy oplaca mi sie jechac na rozmowe 100 km... bede wdzieczna za odpowiedz. ambitna studentka:)
zdjecie uzytkownika
rush - 2011-02-22 14:47:57 odpowiedz | cytuj
Ciekawe, że nikt nie napisał dokładnie na czym ta praca polega... chyba zarząd pisze sobie te opinie
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-02-22 14:50:27 odpowiedz | cytuj
koleżanka jedzie na szkolenie w Niepołomicach 5 -6.03? ;)
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-02-23 14:23:20 odpowiedz | cytuj
i nikt nie pisze konkretnie o zarobkach - co też dziwne...
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-03-03 11:20:21 odpowiedz | cytuj
a może by tak ktoś z zarządu napisał na czym polega praca???? sprzedaż programów inwestycyjnych to już wiemy,a coś więcej????
wciskanie ludziom kitu???tak???
z tego co się orientowałam to program fajny, ale załóżmy że wpłacę pieniądze typu 5000 i nagle po pół roku będę potrzebowała je i co ????mogę je wypłacić????czy nie???? czy zostaną wypłacone w całości???czy jest jakaś tabela okresowa inwestycji??? a co jak będzie kryzys???? czy jest możliwość że je stracę??? zakładam program inwestycyjny, czy muszę go doglądać???czy wszystkim zajmuje się firma???jeśli tak to fajnie,wówczas ja tylko sobie wpłacam i niczym się nie przejmuję. czekam na rzetelną informację
zdjecie uzytkownika
Teq - 2011-03-04 16:00:59 odpowiedz | cytuj
Program faktycznie bardzo fajny. Sporo masz pytań, jeśli szukasz konkretnych informacji radzę przeczytać Warunki Ogólne. Na temat programu jest tam wszystko.
Co do współpracy. Myślę że ocenianie firmy poprzez czytanie komentarzy na forum nie jest najsensowniejsze. Najlepiej pojechać na szkolenie i wtedy ocenić. Uważam że jak się samego czegoś nie spróbuje to się po prostu nie dowie jak to jest.

>>>Frajerzy - 2011-02-01 21:25:34

zdjecie uzytkownika
Teq - 2011-03-04 16:03:06 odpowiedz | cytuj
CD.
. Uważajcie na nich. Nie zapłacili mi pieniędzy.
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-03-04 16:05:00 odpowiedz | cytuj
Piszesz, że te posty są pisane PRZEZ NICH. Przecież jedynie osoby które współpracują z GP mogą coś na ten temat napisać prawda? Chyba tak naprawdę tylko ONI mogą się na ten temat wypowiedzieć. Wydaje mi się, że to dość oczywiste.
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-03-06 18:42:03 odpowiedz | cytuj
piramida finansowa
zdjecie uzytkownika
rush - 2011-03-07 09:28:32 odpowiedz | cytuj
na rozmowie sprawa wygląda dosyć spoko: pytam się na czym praca polega - odpowiedź umawianie spotkań z przedstawicielami finansowymi - ok. druga sprawa 350zl na 2dniwe szkolenie - jakoś przełknę. trzecia sprawa - na szkoleniu dowiaduję się, że: nie tylko umawiam spotkania, chodzę na nie i się uczę.. problem w tym, że w 1. tydzień mojej pracy muszę znaleźć 1 osobę z moich kontaktów (rodzina, przyjaciele i koledzy) - by podpisać z nimi umowę z Generali na fundusz inwestycyjny. myślałem, że firma ma jakąś swoją bazę kontaktów. Więc jak ktoś nie ma odpowiednich kontaktów i przede wszystkim nie ma gadane ( a to na pewno trzeba mieć) - niech nie wchodzi w to. A jak macie to wszystko (a przy okazji jesteście gotowi stracić kogoś znajomego) to nic tylko pracować - bo pieniądze naprawdę są świetne i szybka możliwość awansu. na start 1200 a potem do 12000 i więcej -wiek dyrektorów nie przekracza lat 30... a struktura firmy przypomina piramidę - czyli każdy pracuje na kokoś - a wszyscy na dyrektora generalnego - dziękuję ;)
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-03-07 09:38:20 odpowiedz | cytuj
Wow kolejni ściemniacze-chcą,żeby ludziom kit wciskać.....
Spadać na palmę!!!!!!
zdjecie uzytkownika
kiki - 2011-03-07 11:14:13 odpowiedz | cytuj
nie moi drodzy to nie ściema! :) żeby nie było nie jestem pracownikiem i nie pisze tak tylko po to żeby ludzi naciągnąć :) idźcie na szkolenie, zobaczycie. a nie że wasze pojęcie w tym temacie wynosi zero, a wypowiadacie się że ściema. Faktem, nie wszyscy do tej pracy się nadają-zresztą jak do każdej. Grunt to chęć rozwoju, zaangażowanie i samodyscyplina no i oczywiście jak ktoś wczesniej powiedział, gadane też mieć trzeba :)
zdjecie uzytkownika
rush - 2011-03-07 17:05:43 odpowiedz | cytuj
Wreszcie napisane coś do rzeczy ;)
zdjecie uzytkownika
szkolenie - 2011-03-31 14:11:19 odpowiedz | cytuj
Za tydzień jadę na szkolenie i...zobaczymy jak to faktycznie wygląda..
zdjecie uzytkownika
ziomeeek - 2011-03-31 16:27:20 odpowiedz | cytuj
gold pratner odzial w nowym saczu to nic innego jak firma żerująca na nowych bezrobotnych \" konsultantach \" ktorzy za opłatą jdą na 2 dniowe szkolenie na ktorym nic konkretnego sie nie dowiaduja,jezeli ktos szuka normalnej pracy to nawet niech sie nie wyglupia na to szkolenie,co tydzien jezdzi tam prawie setka ludzi , miesiecznie daje nam to 400 osob , z tego może 1 zostanie dluzej niz 3 miechy, i to na farta , bo zeby zostac trzeba podpisac program inwestycyjny, a to nie jest takie proste bo w Nowym saczu ludzi nie stac na wydawanie miesiecznie 300 , 400 , a nawet 1000 zł na program ktory moze a nie musi zaowocowac po 5 latach,dlatego jezeli nie masz duuuzo bogatych znajomych to nigdy nie uda ci sie w tej firmie , cała ta \"praca\" to fikcja !
zdjecie uzytkownika
menager - 2011-04-06 15:44:11 odpowiedz | cytuj
Każdy człowiek który cokolwiek wie o ekeonomii i giełdzie już na pierwszym spotkaniu może się dowiedzieć jakie kity wciskają aż smiech trudno powstrzymać i zażenowanie;
abstrachując nie wiem która prężnie działająco firma wysyła swoich pachołków na fora żeby bonić firmę PYTAM PO CO
jeśli gra warta świeczki a zasady biznesu jasne to poco wdawać się w dyskusję
BRAVO GOLDY / NIE ZAZDROSZCZĘ ABSOLUTNIE
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-04-14 00:22:38 odpowiedz | cytuj
ja byłem na szkoleniu, podobało mi się nawet, szczególnie bankiet. był kac heh
ale tak naprawdę mało się na nim dowiedziałem, mimo iż dużo zapisałem. powiem tak: kariera w gold-partner wygląda następująco: na początku musisz pozyskać klientów wśród swoich znajomych, i namówić ich na inwestycję, niby gwarantowane 10 %.....helołłłłłł poczytajcie opinie na temat generali!!!!! bo to ich produkt sprzedaje ta firma....produkt omniProfit.......po prostu generali jest nie wypłacalne i tyle. a dowiedziałem się tego od gościa który mi remontował auto.....starszy, miał takie coś, inwestował i stracił.....wciskają kit i tyle......ok jak uda Ci się namówić znajomych i zdobędziesz te 300pkt i 3 osoby to masz managera....i później oni mają namówić swoich itd...... a zastanówcie się nad jednym....proponujecie znajomemu takie coś, i kupuje, traci czy byłby wam wdzięczny???myślę że nie...ja jednak chcę mieć znajomych i święty spokój....napisałem to żeby Wam uświadomić coś...zastanówcie się....nie to żeby mi się nie udało, bo miałem paru pewnych klientów na dobre sumy ,awans by był,ale jednak zrezygnowałem,chcę mieć święty spokój....jednak nie chcę żeby ktoś w przyszłości wytykał mnie palcami, albo groził....
pamiętajcie !!!! pieniądze to nie wszystko !!!!
Wiara czyni cuda !!!
zdjecie uzytkownika
byłem ,widziałem, awans by był, ale ja zrezygnował - 2011-04-14 00:51:39 odpowiedz | cytuj
zgodzę się z przedmówcą ,też tak miałem, awans w kieszeni ,ale zrezygnowałem, znajomym też odradziłem ,teraz mi dziękują, ale również mają żal że JA ich dobry kumpel chciałem ich narazić na stratę. nie wybaczyłbym sobie tego gdyby stracili. ogólnie firma fajna, ludzie fajni. no jeden manager się zbyt panoszy, ale czort z nim, myśli że pozjadał wszystkie rozumy, a regułkę ma na pamięć oblecianą, żałosny.
jeśli chodzi o mnie to uwierzyłem w siebie i pozyskałem klientów, awans by był ,feniks też......hmmmm ale jak tu żyć ze świadomością że chciałem zarobić na czyimś nieszczęściu /czyjąś stratą......założę się że ktoś teraz z pracowników napisze że w inwestycji liczy się horyzont czasu, systematyczność i dywersyfikacja..i to gwarantuje sukces według nich!!!
ciekawe?!?!?!
to może i tak, ale jest ryzyko, jest duże prawdopodobieństwo że możemy stracić.....rada moja, zanim w coś wejdziecie to sprawdźcie i poczytajcie o tym.
nade mną troszkę zagórowały emocje,związane z m....... , ale dobrze że odszedłem z stamtąd ,żałuję tylko tych pieniędzy które musiałem zainwestować. ale trudno....powodzenia życzę
zdjecie uzytkownika
mechanik:-) - 2011-04-14 07:44:57 odpowiedz | cytuj
heheheh ale masz doradce finansowego... Gość który mi remontował auto mi to powiedział:-) wiarygodne źródło informacji i jaki specjalsta w zakresie finansów....:-) Myślę że powinien naprawiać Najbogatszym ludzio w Polsce auta i mówić aby nie inwestowali bo On jako mechanik jest najmądrzejszy:-))) strasznie śmieszni jesteście Powodzenia dla mechanika i niech robi to na czym sie zna... bo o finansach to na pewno pojęcia nie ma....
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-04-14 07:49:04 odpowiedz | cytuj
ile Ci nie zapłacili???
to dlaczego nie pogadasz z dyr i zarządem tylko wypisujesz na forach obelgi???
Znam tam wiele świetnych osób i nie ma takiej możliwości aby ktoś jak coś zrobił oczywiście nie dostał kasy...
co Ci to da że na ściemniasz na forach??? czujesz sie dowartościowany???
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-04-14 07:58:27 odpowiedz | cytuj
jeśli uważasz że twoi znajomi mają zapewnioną przyszłość to ok...
jeśli nie to powodzenia w przyszłości.
i masz racje fora są najbardziej wiarygodnym źródłem informacji bo piszą tam osoby co sie na tym znają i wiedzą jak pomnożyć swój kapitał....
żałosne....
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-04-14 21:13:47 odpowiedz | cytuj
ku..... panowie czytajcie uważnie. ten gosc ,,mechanik " on nie doradzał, tylko mówił że miał takie rozwiązanie i stracił.......więc on nie był doradcą ......żal mi was.......
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-04-14 21:44:48 odpowiedz | cytuj
A mi jeden mechanik zje...ł auto... to znaczy że mechanicy to oszusci bo mi stare częsci założył....
ale debile jesteście i jacy znawcy i specjaliście w zakresie finansów...
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-04-14 23:26:57 odpowiedz | cytuj
ok. może i specjalistą nikt tu nie jest.... ale jak doradca obiecuje na
100 % zysk, a klient stracił, i widać to czarno na białym...to co????
wtedy taki ktoś po prostu nie jest doradcą. ktoś kiedyś powiedział że: ,,doradca finansowy jest doradcą do czasu aż klient ma pieniądze" heh dobre nie. :)
stwierdźcie sami , ja nade wszystko cenię sobie święty spokój,nie chcę żeby ktoś w przyszłości wytykał mnie palcami,albo źle się do mnie odnosił. poczytajcie o aferze finansowej w limanowej.
nic wam nie doradzam, co uznacie za słusznie jest tylko i wyłącznie w waszej kwestii
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-04-15 14:27:34 odpowiedz | cytuj
Nie no masz racje bo jeśli ktoś faktycznie Ci obiecuje 100% to jasne że sciemnia.
ale z tego co wiem to 10%-15% z takiego rynku można wyciągnąć...
a co do limanowej to był zupełnie inny przekrent bo tam babka wpłacała na swoje prywatne konto a nie inwestowała tych pieniędzy.
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-04-15 16:07:25 odpowiedz | cytuj
no o limanowej słyszałem ,ładne jaja się tam porobiły, a ciekawe co z tą babką się dzieje ?!?!?!
mówisz że 10%-15% można wyciągnąć????
.
można spróbować , jeśli ktoś lubi ryzyko, ale jak wiadomo ryzyko wiąże się również z porażką.
więc można wyciągnąć tyle, ale można i stracić!!!
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-04-19 14:23:45 odpowiedz | cytuj
no wiesz z tego co ja wiem to na długoterminowym inwestowaniu w akcje to raczej sie nie da stracić ale jeśli byś inwestował krótkoterminowo w akcje to jasne że możesz stracić i możesz zyskać to już jest uzależnione od koniunktury na rynku. Wiec jesli chcesz krótko to tylko lokata lub jakieś obligacje...
zdjecie uzytkownika
klient - 2011-04-29 10:00:08 odpowiedz | cytuj
Jako że kiedyś zostałem zaproszony na rozmowę o produkcie finansowym przez agenta GP poszedłem posłuchać. Z wykształcenia jestem mgr zarządzania i finansów więc trochę się orientuje. Na rozmowie dowiedziałem się że na tym produkcie nie da się stracić co może i jest prawdą w perspektywie kilkunastu lat , zyski mogą być marne lub wysokie ale strata niestety też wchodzi w grę. Ryzyko w tym produkcie jest b. wysokie (oczywiście o tym nie dowiemy się na rozmowie) i jeżeli ktoś myśli o krótkim okresie to w 99% straci ponadto jeżeli ktoś chciałby zerwać inwestycje w ciągu jednego roku nie odzyska całości swoich pieniędzy. Rozmowa z agentem trochę mnie rozśmieszyła kiedy zaczęto przedstawiać mi wykresy mojego planowanego życia wydatki, emerytura itp... Ogólnie moim zdaniem firma tak jak ktoś napisał bazuje na bezrobotnych których chętnie "zatrudnia" i niewiedzy potencjalnych klientów bo nie każdy orientuje się w kwestiach inwestycji finansowych. Ponadto jeżeli agent nie jest w stanie odpowiedzieć na bardziej szczegółowe pytania tylko bazuje na tzw. schemacie rozmowy z klientem to możecie ocenić to sami... Mogę jedynie dodać że omni profit ma kilka portfeli które mogą dać pewny zysk rzędu 1-5% ale w naprawdę długim okresie . Niestety podczas rozmowy zostały mi doradzone portfele o dużo ryzyku.... Na podsumowanie mogę dodać że jeżeli ktoś chcę założyć taki fundusz to powinien bacznie prześledzić portfele ( ogromna liczba danych jest w internecie na ten temat) i mając pewną wiedzę iść do agenta i dokładnie powiedzieć co nas interesuje. Osobiście nigdy nie skorzystam z takich usług. Bardziej polecam samodzielne inwestowanie niż powierzanie zarobionych pieniędzy funduszom inwestycyjnym. Pamiętajmy że inwestowanie oszczędności to nie tylko lokaty czy też giełda (która jest o wiele bardziej pewną inwestycją niż fundusze inw. jeżeli oczywiście ma się odpowiednią wiedzę). Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
daremne - 2011-04-30 23:56:08 odpowiedz | cytuj
Miałem się nie odzywać, ale Twoje zakończenie już mnie doprowadziło do rozłamu...
Przedstaw mi firmę w której pracownicy nie pracują na jej właściciela...
normalnie brak słów ludzie zlitujcie się....
Problem masz w tym, że w innej firmie zapieprzasz albo nie i modlisz się o awans...
Wkurzasz się na przełożonego bo cie naciska...
Wole, pracować z ludźmi którzy mi pomagają, motywują, uczą samodyscypliny bo dzięki tym cechom mogę być właścicielem Swojej Własnej Firmy, a To nic innego jak ja sam...
Bo najlepsza inwestycja to inwestycja w siebie...
Od początku wiesz ile możesz zarobić i za co...
za efekty jesteś dodatkowo wynagradzany...
Wycieczki, Firmowe samochody dla najlepszych...
Firma przede wszystkim inwestuje w ludzi po to potęga każdego przedsiębiorstwa...
Za Granicą takie firmy pracuję od lat...
Tylko najgorsze jest to , że mało ludzi potrafi się wykazać cechą samodyscypliny, wytrwałości i szczerości...
Niektórzy nastawiają się na zarobek ogromnej kasy...
A tutaj liczą się wartości, zasady, przyjaźń, pasja, wspólne zdobywanie szczytów....
Bez tego nie wytrwasz długo... i będziesz się później wyładowywał na forum, bo tutaj nie musisz nikomu patrzeć w oczy bo może godność by ci nie pozwoliła mówić takich bluźnierstw komuś w twarz...

Rozumiem niektórych...
może znacie jakieś osoby z Firmy które czasem nie wykazały się Honorem bądź miały dziwną przeszłość... Pamiętajcie, że to tylko ludzie...
Ludzką rzeczą jest błądzić....

Jako Firma Staramy się każdemu pomóc i wykształcać w każdym z współpracowników dobre cechy oraz pokazywać, że złe zawsze się kiedyś na nich odbiją.
Nie tolerujemy kłamstw, oszustw, przekraczania granic moralności czy też rozsądku...
Jeżeli Co po niektórzy współpracownicy czymś takim się "wykazali" dajcie nam znać, mamy firmowy adres e-mail, asystentka zawsze taką wiadomość przekaże Zarządowi. Przepraszam z góry jeżeli były jakieś złe sytuacje, my ludziom wierzymy... nie mamy fizycznej możliwości czuwać nad zachowaniem każdego współpracownika czy też nawet partnera strategicznego. Pozdrawiam
x