co nowego u Baumana stara wiara się rozpada dzieci się rodzą jak co roku ciekawie sezon czas zacząć siły zebrane?plotki się mnożą życie życie do zobaczyska za parę chwil szparagi czas ciąć
kurcze słyszałam o tej stronie i wreszcie znalazłam ,przeczytałam i jestem w szoku jak można wypisywać takie oszczerstwa .Czytając nawet domyślałam się kto to pisze przewaznie osoby ,które musialy zjechac do kraju za pijaństwo bądz inne przewinienia ,wiadomo luksusów nie ma ale to nie wczasy i nie jest tak źle jakoś sobie każdy radzi .Co do wypłaty ci którzy pracowali to przy rozliczeniu są zadowoleni a firma solidna za robione pieniążki wypłaca .
nie jest tam zle tylko najgorsze jest to ze przyjedzie taka s..a i szasta dupą na lewo i prawo i co najgorsze z żonatym facetem i pomimo że ma męża i trójkę dzieci,za granicą nie ma, nie było i nie bedzie przyjaciół((( pozdrawiam
ha,ha,ha ale forum o pracy,chyba jedno warte drugiego co :) )a ten porządny nieboraczek ile ma dzieci ,a ci truskawa żal chętnie spuszczę z kręgosłupa ha,ha,ha
tak łatwo potępić ona to sz..a a on niewiniątko,bajera fajnie że laska trzyma stronę faceta a ,do tanga trzeba dwojga ,więc może pomartwmy się o swoje podwórko nie cudzymi brudami zaśmiecajmy fora,
zajmijcie sie swoimi dupami a czyjeś zostawcie w spokoju,kto chce jechać zarobić to jedzie i pracuje a nie zajmuje się innymi niech robią co chcą bo to ich póżniej sumienie będzie gryzło a nie ciebie truskawa
popieram post KAŚKI dodam tylko truskawo że istnieje przyjaźń tylko trzeba być człowiekiem a nie pustakiem ty na pewno nie masz przyjacioł nikt cię nie szanuje , bo w oczy pewnie tiu tiu tiu a poza jak widać:(tak samo grzeszysz jak oni tylko może oni się już wyspowiadali a ty????
zajmijcie sie swoimi dupami a czyjeś zostawcie w spokoju,kto chce jechać zarobić to jedzie i pracuje a nie zajmuje się innymi niech robią co chcą bo to ich póżniej sumienie będzie gryzło a nie ciebie truskawa
dokładnie bo może tu chodzi o to że na świecie nie ma już prawdziwych facetów ;p sa tylko same s...syny, którzy nie dość że spieprzą sprawę to jeszcze dupę obrobią i na koniec powiedzą, że to twoja wina...nie znając szczegółów nie osądzajmy aby nas nikt nie sądził ich sumienie a nie nasze
,,chyba sobie zartujecie z ta \\\'praca\\\'!! odrazam ja kazdemu a szczegolnie mlodym ludziom. nie pakujcie sie w ten syf! pozdrawiam\\\"
Młodzi nie potrafią pracować, więc faktycznie praca nie dla nich. Jest ciężko, ale nic nie ma za darmo.Ja jestem zadowolona bynajmniej :-)