Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

Szkoły policealne | Baza CV | Forum | Kontakt | Dodaj ofertę pracy | Logowanie
zdjecie uzytkownika
anica53 - 2009-04-29 20:38:41 odpowiedz | cytuj
czy ktos był na farmie Geoffrey Bruce Ltd w Dundee ? Bardzo proszę o opinię
zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-05-17 20:27:29 odpowiedz | cytuj
Właśnie się tam wybieram i sama jestem ciekawa jak tam jest?
zdjecie uzytkownika
wwww - 2009-05-17 20:34:07 odpowiedz | cytuj
też chciałbym się tam wybrać i szukam opinii na ten temat
zdjecie uzytkownika
Magdaa - 2009-05-18 19:55:42 odpowiedz | cytuj
witam
Mam pytanie w jaki sposob mozna sie zglosic do tej firmy przez internet jest jakas strona w jezyku polskim tej firmy ???
zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-05-19 19:46:13 odpowiedz | cytuj
Mnie tą pracę załatwiał pośrednik, to nie jest żadna Firma tylko osoba prywatna która się tym trudni w załatwianiu tam miejsca pracy. Jeśli ktoś tam był wcześniej to bardzo proszę o jakiekolwiek opinie, gdyż wybieram się tam pierwszy raz
zdjecie uzytkownika
anica53 - 2009-05-23 06:52:44 odpowiedz | cytuj
anonim a z kąt jesteś.może z augustowa?
zdjecie uzytkownika
Łuki - 2009-05-24 19:20:36 odpowiedz | cytuj
Kolezanko ja jestem z Augustowa i za tydzien tam sie wybieram . Potrzebujesz jakkis informacji tak?
zdjecie uzytkownika
Marcinek :-) - 2009-05-25 08:41:51 odpowiedz | cytuj
ha! ja tez jestem z Augustowa i w tym tygodniu jade
zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-05-25 10:49:11 odpowiedz | cytuj
Marcinek :-) - 2009-05-25 08:41:51

ha! ja tez jestem z Augustowa i w tym tygodniu jade

Marcinek :-) Byku ja dokładnie w piątek w nocy odezwij się na gg 12470409 bo mam kilka pytań!! Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
anica53 - 2009-05-25 14:59:14 odpowiedz | cytuj
HEJ wszystkim z Augustowa.Ja też jestem z augustowa i jadę 3 czerwca w nocy,więc będę w piątek na miejscu.Jak macie pytania to moje GG 12796854.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-05-27 11:18:50 odpowiedz | cytuj
Tak jestem z Augustowa i proszę o jakieś info na temat tej pracy na Farmie ja wybieram się 10 czerwca
zdjecie uzytkownika
anica53 - 2009-05-27 14:40:43 odpowiedz | cytuj
chodzi o to że nie ma żadnego info.karzdy jedzie w ciemno.
zdjecie uzytkownika
Łuki - 2009-05-27 17:43:58 odpowiedz | cytuj
No tak nikt nic nie wie czyli konfiskata dokumentów trzepanie bagażu dziewczyny do domów... a chlopacy do farmy o zaostrzonym rygorze ;-D
Takie będą wakacje moi drodzy ;)
Pozdrawiam tych co się wystraszyli :)
zdjecie uzytkownika
anica53 - 2009-05-27 22:01:03 odpowiedz | cytuj
To Ci się udało ,ale się naśmiałam.tak zle to nie będzie.ale niezły zapie...napewno będzie.Przez pierwsze dwa tygodnie bedziemy padać na pyski a potem jakoś pójdzie.Pozdro wszystkim.
zdjecie uzytkownika
anica53 - 2009-05-27 22:01:11 odpowiedz | cytuj
To Ci się udało ,ale się naśmiałam.tak zle to nie będzie.ale niezły zapie...napewno będzie.Przez pierwsze dwa tygodnie bedziemy padać na pyski a potem jakoś pójdzie.Pozdro wszystkim.
zdjecie uzytkownika
Łuki - 2009-05-28 11:08:32 odpowiedz | cytuj
Fajnie że macie poczucie humoru... że nic do siebie nie bierzecie ale wybijcie sobie z głowy tzw akordy baraki wycieczki do "tesco" czy całe te zbieranie truskawek!!!!!
Już na początku po telefonie do nich pojawi się dwóch takich co dopiero z kryminału wyszli z myślą by otworzyć nowy interes!!!
Niestety ale opaski na oczy to niemalże pewne jak ktoś się temu żuci to jeden z nich zrobi użytek z własnej pięści!!
Dziewczyny? Myślicie że mam ochote na żart?! Nie jestem frajerem ja tam tyrałem kilka lat miałem dość tego wszystkiego spierdoli....z tamtą bo miałem GPS!!!!
Dziewczyny zostancie w swoich domach i módlcie się żeby wasi chłopacy mieli GPS!!!
zdjecie uzytkownika
nie jedzcie tam - 2009-06-21 14:19:06 odpowiedz | cytuj
witam wlasnie jestem na tej farmie. sluchajcie opowiem wam jak tu jest. powiem tak. nie sluchajcie gtego co mowia pracownicy tej farmy przyjezdzajacy do polski aby zebrac ludzi do pracy. wszystko co mowia to klamstwo i czysta kpina. zapewniaja ze karawany sa zaje.biste. na zdjeciach pokazuja skorzane fotele itp ze jest full wypas.a ogolnie to jest tak : tapety poodrywane okna nie pouszczelniane meble sie rozpadaja. ogolnie pracy jest malo. pracowac trzeba 8 godzin zeby zarobic 20 funtow
jest norma ze jezeli sie niezbierze 3 skrzynek na godzine do sniadania to sie jedzie spowrotem na karawany. za szkrzynke piuerwszej klasy jest placone 1.85 funta a za skrzynke 2 klasy tylko 0.8 funta. ogolnie wszystko wyglada jak w obozie pracy wiec odradzam wam wszystkim tu przyjezdzac bo jest naprawde ciezko i za cale g pieniedzy. a ztym tesco to tez jak sie zechce dla ciecia krzysia zawiesc to zawiezie a jak nie to siedzicie w karawanie bez jedzebia. tym ktorzy i tak chca sprobowac tej pracy to zycze powodzenia. aaaa ja jestem tez z augustowa i mysle ze moze nawet mnie znacie :) pozdro
zdjecie uzytkownika
anica53 - 2009-06-21 19:50:57 odpowiedz | cytuj
ogólnie jest syf i burdel .zarobić nie dadzą.Truskawki mało.Się robi tylko na gaz i karawan i ledwo na życie.Siedze tu dwa tygodnie i zarobiłam niecałe 80 funtów.wszystkim odradzam a szczególnie tym co mają przyjechać pod koniec czerwca z Augustowa.
zdjecie uzytkownika
ania23 - 2009-06-22 22:54:34 odpowiedz | cytuj
a ja polecam jestem tu juz od iesiaca owszem jest ciezko ale nigdy nikt nie obiecywal ze jest latwo to jest praca na farmie!!!!ludzie co z wami!!!!!!!carawany niekture sa w zlym stanie ale to tez da sie przezyc vajrzezy i ludzie sa w porzadku ja nie narzekam jako chyba jedyna!!!!!jest norma ale to jest tyle ile placa za godz 5.73 na godz to tyle ile za 3 skrzynki.Ludzie opanujcie sie to dopiero sie zaczyna bylo zimno i plony sie opuzniaja.....ja jestem zadowolona jest super!!!!przepraszam za bledy.Aha i wyjazdy do tesco sa raz w tyg i wcale nie zalezy od dobrego humoru naszej zlotej raczki....POLECAM jest piekne miejsce i normalni ludzie**(niektorzy) zapraszam:)))
zdjecie uzytkownika
ja - 2009-06-29 08:49:17 odpowiedz | cytuj
do ania23.nie pisz głupot że jest tu tak słotko.to jest obóz pracy.Traktują cię jak białego murzyna.Potrafią bić cię po rękach,tu chodzi mi o Adeline.Jest chamska i bez kulturu.Ludzie uciekajcie z tąd.Ludzie już pozieżdzali tak jak i ja.Pracujesz tylko na karawany i na gaz a gdzie życie.To jest tragedia.Podziękujcie za to wszystko Kindze.To ona nas pościągała i obiecywała góry.Tych co tyrają jak woły to pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Kinga - 2009-06-29 10:29:18 odpowiedz | cytuj
Ja - przyznaj sie przynajmniej kim jestes to jeszcze raz porozmawiamy o tym co uslyszale-as w Polsce - nikomu nie obiecywalam zlotyg gor. Moim bledem bylo to, ze nie przygotowalam Was odpowiednio do tego, ze jest to ciezka praca i funtu nie leza tu na ulicy - tak jak mysleliscie.Wiedzieliscie o normach a teraz szukacie osla odpowiedzialnego za Wasze nierobstwo. 96% ludzi tych co przyjechalo jest na farmie i pracuje i nie narzeka. Nikt tu nikogo nie trzyma na sile.
zdjecie uzytkownika
JA - 2009-06-29 12:35:01 odpowiedz | cytuj
DO KINGI.Piszesz głópoty bo bronisz swojej dupy.Mówiłaś na zebraniach że pierwsza klasa od 2.5 funta do 3.5 funta a okazuje się że pierwsza klasa za 1.85 funta.to coś nie tak.A dlaczego zbieramy tak zwany rabisz ( do kosza) zadarmo? Czemu Adelina potrafi walnąć po rękach? albo chamsko się odnosić.Traktują nas jak śmieci bo my jesteśmy polaczki.Nie gadaj że 96% zostało na farmie bo z tego co wiem to zemną ziechało około 25 ludzi.A wcześniej też ziechało dużo.poczekamy jak więcej ludzi ziedzie już za tydzień.Jeszcze bedziesz żałować że pościągałaś tam ludzi.Zapowiadam że pójdę z tym do przeglądu augustowskiego i nagłośnie sprawę.Życzę powodzenia.
zdjecie uzytkownika
Kinga - 2009-06-29 13:46:27 odpowiedz | cytuj
Informacje jaka przekazalam w PL bylo ze 1 klasa jest miedzy 1,5 a 2,5 funta.
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
ja - 2009-06-29 14:08:11 odpowiedz | cytuj
do Kingi.Tłumaczy się winny.HA HA.Boisz się troszkę.Zobaczymy jak gazeta to opisze.Pozdro
zdjecie uzytkownika
anonim 2 - 2009-06-30 16:07:55 odpowiedz | cytuj
No tak jak zawsze winny się tłumaczy w tym przypadku jest to Kinga.Oczywiście na spotkaniach mówiła pięknie o tym wszystkim a to dlatego żeby pojechało jak najwięcej osób bo bierze ona za to kasę i nie obchodzą ją zarobki innych tylko swoje.Broni swojej [usunięte przez admina] ale kiedyś odwróci się to wszystko przeciwko niej.Na drugi rok ludzi nie znajdzie bo dużo było tam osób z Augustowa(bo już zjechali) i to jest wystarczająco dużo żeby się o tym dowiedział cały Augustów.Po prostu chamstwo,oszustwo i nic więcej.Powodzenia Kinga ze znalezieniem ludzi na przyszły rok!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
anica53 - 2009-06-30 16:47:52 odpowiedz | cytuj
do anonim 2.aty kiedy wracasz.chyba ci już czas.pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
anonim3 - 2009-07-19 17:59:29 odpowiedz | cytuj
Ludzie jeśli na drugi rok KINGA na zebraniu będzie mówiła same dobre rzeczy na temat tej farmy to nie wierzcie jej i nie jedźcie tam.Ile już osób z tamtąd zjechało.To jest obóz pracy,oszuści i nic więcej.Brak słów na tą farmę.KINGA nieźle podpadła ludziom z Augustowa.
zdjecie uzytkownika
Fachowiec - 2009-09-16 00:16:11 odpowiedz | cytuj
Ja tam nie narzekam... Zwiozlem do Polski wiecej jak oczekiwalem wiec wszystko mnie inne Rypie. Ja tam wracam by wydusic ciezką pracą o wiele więcej a wiezcie mi że uczciwie zarabiam tam wiecej jak tutaj (w Polsce) nie jeden bankowy urzednik!!!!!!!
Jeśli Kinga w jakimś stopniu pominela prawde... to nie czuj sie leprzy od niej bo dzis nie ma uczciwych ludzi!!! Ciesz się ze Kinga dala możliwosc zarobic... Bo jesli sie zgodziles na prace zbiorowych to znaczy ze potrzebowales kasy ktorej nie potrafiles tam zarobic. Miej pretensje do Siebie bo tam za siedzenie i rzucanie truskawkami jak widzisz nie placą!!
Pozdrawia Fachowiec
zdjecie uzytkownika
sylwia21 - 2009-09-16 11:24:33 odpowiedz | cytuj
hey...a sa teraz np jakies wyjazdy na te truskawki??? bo jestem chetna do jakiejs pracy ....dajcie namiar jakis... moje gg 12919880.. pozdro
zdjecie uzytkownika
renata - 2009-09-16 16:49:36 odpowiedz | cytuj
ja wróce na przyszly rok jak mnie przyjma i to z miła checia :) mi tam praca sie podobala - jak ktos jest nauczony pracowac i nie boi sie pracy to sobie poradzi i bedzie zadowolony z zarobkow :P pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Kinga - 2009-09-26 11:34:53 odpowiedz | cytuj
W koncu jakies pozytywne opinie, a nie niesluszne obrzucanie blotem...
zdjecie uzytkownika
Fachowiec - 2009-10-14 23:46:03 odpowiedz | cytuj
Kinga ale tam naprawde było mase "Błota" taki ViuBank :-D
zdjecie uzytkownika
:P - 2009-10-15 19:22:46 odpowiedz | cytuj
To prawda... To bylo blocisko a nie bagno:D
zdjecie uzytkownika
mack r - 2010-01-07 18:02:36 odpowiedz | cytuj
powiem wam tyle nie macie zielonego pojecia o pracy i wiecie co wam jeszcze powim ci wszyscy co tak krzycza ze im bylo tam zle to ci ktorzy wyjechali pierwszy raz z domu i poczuli jak to jest bez tatusia portfelika ze kase trzeba zarobic a nie dostac w raczke bo sie nalezy ludzie jedziecje do pracy prawda a nie na wakacje polecam ta prace tym ktorzy chca zarobic a wolny czas spedzic a zreszta co bede pisal przyjdziecje zobaczycje ;] moje gg 2230520
zdjecie uzytkownika
Fachowiec - 2010-01-16 18:44:49 odpowiedz | cytuj
Za ogonki pickerzy za ogonki ;-D
zdjecie uzytkownika
Fachowiec - 2010-01-17 03:08:13 odpowiedz | cytuj
Pytanie!!
Kto sie wybiera do Bruca na ziemniaki w 2010 ?? ;-D
zdjecie uzytkownika
Anica - 2010-01-26 23:35:27 odpowiedz | cytuj
Hej ja z koleżanką byłybyśmy chętnr na wyjazd na ziemniaki w sezonie 2010. Zaznaczam, że byłam w ubiegłym sezonie u Bruca na truskawce. Pozdrawiam wszystkich którzy pracowali na Farmie Geoffrey Bruce Ltd. Daj jak możesz jakieś info o tych ziemniakach! Co i jak?
zdjecie uzytkownika
luka - 2010-01-29 17:51:31 odpowiedz | cytuj
mam pytanko , Jestem chetny na wyjazd na truskawki moze mi ktos cos wiecej o tej pracy napisac ? gg 6993216
zdjecie uzytkownika
Fachowiec - 2010-01-30 16:18:46 odpowiedz | cytuj
"Anica" ... Ziemniaki to tzw overtime po pracy i zapewne bylas tam za krotko u Bruca i nie chwycilas pojecia że za ziemniaki u Bruca jak by Bruca sie dowiedział dostala byś fainal payslip i Go To Poland ;-D
zdjecie uzytkownika
Fachowiec 2 - 2010-02-06 18:28:02 odpowiedz | cytuj
Cider very good drinking :D
zdjecie uzytkownika
Anica - 2010-02-25 18:39:01 odpowiedz | cytuj
Cześć "Fachowiec 2" . Wiem co masz na myśli :-), no tak faktycznie z tymi ziemniakami to taka podpucha, a ja dałam się nabrać, myślałam , że chodzi Ci rzeczywiście o prace przy ziemniakach. Mam pytanie czy wybierasz się w tym roku na zbiór... i czy udało Ci się znaleźć wolne miejsce, bo ja dowiedziałam się, że niestety takowych już nie ma :-0, Baardzo żałuję, że nie udało mi się załapać w tym roku do Brucca ;-(
zdjecie uzytkownika
Fachowiec - 2010-02-28 20:00:02 odpowiedz | cytuj
Oczywiscie wybieram sie... ale niestety nic mi nie wiadomo o wolnych miejscach ;-(. Proponuje przez tzw. frit fulla \"Agencje\" czy jakos tak... Podejrzewam ze szanse sa innego rozwiazania aktualnie nie posiadam.
zdjecie uzytkownika
karol - 2010-03-04 19:49:16 odpowiedz | cytuj
co to jest Cider?
zdjecie uzytkownika
karol - 2010-03-04 19:49:17 odpowiedz | cytuj
co to jest Cider?
zdjecie uzytkownika
Fachowiec - 2010-03-05 17:50:22 odpowiedz | cytuj
Jak pojedziesz... to sie przekonasz ;)
zdjecie uzytkownika
Kamilo:DDDDDDDD - 2010-03-07 10:38:29 odpowiedz | cytuj
to jest Śmaczne:P
zdjecie uzytkownika
Kamilo:DDDDDDDD - 2010-03-07 10:38:30 odpowiedz | cytuj
to jest Śmaczne:P
zdjecie uzytkownika
Nick - 2010-03-07 17:31:28 odpowiedz | cytuj
cider (sajder) wino zmieszane z szampanem :)
zdjecie uzytkownika
Anica - 2010-03-09 13:14:05 odpowiedz | cytuj
("Do Anonim") No tak "fruit full"....... wiem wiem, ale wolałabym bezpośrednio przez Kingę. Tylko niestety, jak się okazuje te miejsca pracy są oblegane. Eh...szkoda bo zaczynam już tęsknić za tą Farmą i wszystkim tym z Nią związanym...oczywiście pozostały tylko miłe wspomnienia. No, ale mam nadzieję, że jeszcze nic nie jest stracone. Pozdrawiam tych którzy ciężko pracowali na tej Farmie no i być może do zobaczenia wkrótce ;-))
zdjecie uzytkownika
Fachowiec - 2010-03-09 18:29:11 odpowiedz | cytuj
Hmm... żyjemy w czasach korupcji to i licze ze odpowiednia suma wiele może rozwiązac... Biala koperta chyba nigdy nie odejdzie do lamusa :) jestesmy wszyscy przekupni tak i ja mam swoją cene i z chęcią oddam swoje miejsce...!!!! ;-D
x