Praca dorywcza, dodatowa mam propozcyje dobrej pracy zarobkowej, mam 23 lata i moge polecic ciekawa prace na przedstawiciela handlowego w duzej firmie jesli jestescie zaintersowani piszcie na tikrl@gazeta.pl pozdrawiam zarobki od 25 zl/godzine
Chodzisz po ludziach i wciskasz im kit że to czego najbardziej potrzebują to usługi twojej firmy, jak dla mnie to najbardziej dupny zawód świata i wkurzający. Żebrzą o numery twoich znajomych
ciekawa oferta pracy dorywczej dla dziewczyn. praca jako recepcjonistka w firmie szkoleniowej. dyspozycyjność wg schematu piątek/niedziela lub sobota/poniedziałek. Zainteresowane osoby prosze o kontakt : karolina.wasyliew@bcsystems.pl
pcaca dodatkowa, hmmm... rozne sa: hostessy zalezy od firmy w jakiej sie pracuje i mozna sporo zarobic, poza tym roznoszenie ulotek tylko lazenie po zimnie to troche nieciekawe zajecie:) lae wiecie?? ogladalam ogloszenia ze mozna dostac 100zl za zdjecie swoich stop w butach letnich:) bo przeciez skad biora te wszystkie zjecia reklam butow np na allegro:)
no nawet nawet.ale słuchaj...pisałeś coś o ulotkach czy znalazła by się praca dlamnie mam 14 lat w tym roku 15 i szukam pracy roznoszenie ulotek,po blokach czy tam jakiś miszkaniach...dlamie obojętnie ile za 1 godz.ale tak żeby na 1 miesiąc wyszło mi od 900 zł)bardzo potszebuje te pieniązki na laptopa..proszę pilne..to muj e-mail;;versace14@o2.pl-lub numer tel:781478187-Naprawdę to dlamnie warzne..!!!
jesli chodzi o godziny pracy to jest naprawde roznie.trzeba sie dogadac z pracodawca. czasem stoi sie 4 godzinki,5. a jest tak ze stoisz 8 albo 10(przy 8 zaczyna jeb** dramatem) takze jakbys szla to naprawde bierz gora 8 godzin bo nie wyrobisz. niby masz przerwe ale np jak stoisz przy jogurtach to po 4 godzinach jestes juz przemarznieta. wiec najlepiej idz na jakies soki, czekoladki itp. pozdrawiam.
Oferuję pracę do której wymagany jest jedynie dostęp do internetu i umiejętność obsługi komputera. Za zdobytego 1 klienta zwraca się koszt pracy, każdy kolejny to 35 zł/msc. Bez wychodzenia z domu!!! Spokojnie 500-1000 zł przy pracy 1-2 godziny dziennie.
W razie jakichkolwiek pytań proszę pisać
youtime.man@gmail.com
Witam,
Dziękuję za zainteresowanie.
To, że jesteś konsultantką Avon w niczym nie przeszkadza. Możesz zarejestrować się jako konsultantka Klubu Oriflame. :)
Zależy mi abyś dołączyła do mojej grupy - świetne dziewczyny i oczywiście pomoc non-stop, tak więc proponuję spotkanie. Chciałabym Ci osobiście przekazać wszystko o członkotwie w Klubie Oriflame.
Oczywiście możesz zarejestrować się na stronie, lecz prosiłabym Cię, żebyś to zrobiła przez moją stronę http://my.oriflame.pl/martynaguzowska wtedy przyłączysz się do mojej grupy :) (na dole strony wciśnij button"Zamów kosmetyki" i następnie na samym dole strony pojawi się button "Zostań Konsultantem").
Jako Twoja (mam nadzieję:)) przyszła sponsorka pokrywam koszty opłaty rekrutacyjnej.
Spotkania grupy mamy co poniedziałek od godziny 16.00 tak więc chciałabym się z Tobą spotkać około tej godziny w siedzibie Oriflame przy ul. Jutrzenki 135 (nie wiesz jak dojechać? Pisz;)). Dostaniesz próbki katalogi, byś miała Dobry Start :)
W razie problemów pytaj pisz
Gorące pozdrowienia!
Martyna Guzowska
Jeśli to pomyłka to przepraszam, ale nadawca nie podał danych kontaktowych więc wiadomość wysyłam na czuja ;)
Ja pracuje dorywczo jako hostessa, stoisz roznie, zaleznie od rodzaju akcji i firmy, najczęściej nieduzo, po 4 bądż 6 godzin, jednak sa i akcje po 10 godzin a to juz nieciekawa opcja, choć korzystna pod względem finansowym.
Jako prace dodatkową mogę polecić Oriflame.Wszystko odbywa się przez internet, nie trzeba jeździć do jakiś fili czy oddziałów,żeby się zapisać. Szczegóły pracy są opisane w Vademecum, które pobrać można bezpłatnie na http:///www.ewela.mojeori.pl
Dla zainteresowanych np. TEB w Opolu we wrześniu 2010 ropoczyna szkolenie ze statusem szkoły rocznej (studium) w zawodzie asystentka stomatologiczna (asystentka dentysyczna). Bliższe informacje - kontaktujcie się z sekretariatem TEB w Opolu.