Twoje konto

Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Oświata | Praca dla opiekunek w Niemczech | Forum | Szkoły policealne | Logowanie | Kontakt | Dodaj ofertę pracy
zdjecie uzytkownika
Asia... - 2011-04-07 16:32:49 odpowiedz | cytuj
Wiecie co Wam powiem?...
Wszyscy kłamiecie...
Byłam tam gdzie wy..we Włoszech..
Pracowałam tak jak wy..
I mieszkałam tam..
Pani Bożena nie jest taka jak Wy tu piszecie..
Jesteście oszustami!!
Przez was w więzieniu siedzą niewinne osoby!!!
Chcieliście pieniądze, tak?
Ale za co bo nie rozumiem.
Za to że nie chciało wam się robić i za to że nie robiliście??
Oczerniacie P. Bożenę, P. Włodka, Ule i innych.!!
Spójrzcie się na siebie jacy wy jesteście.!
I piszecie to anonimowo, boicie się ujawnić ale wyzywać potraficie!
Przykre jest to jak postępujecie.
To jak kłamiecie.
Byłam tam i widziałam jak nie którzy sobie w ch..uja ładnie cieli.
Mogę wymienic kilka osób : Paulina i Damian-ona dała wam prace a wy tego nie doceniliście, jakaś tam Zośka-heh nazywali ją Głupia Zośka, był Grzesiek, Dawid, Rysiek...przecież kilka osób mieszkało u P. Bożeny!
I tam ku..rwa była pleśń???!!!
Była zimna woda??!!!
No pytam ku...rwa!!! NIc takiego nie było jak chcecie wiedzieĆ!!!!!!!!!
Jesteście partaczami!!!
I nikim więcej!!!
P. Bożena załatwiała wam lodówki łóżka itp!!
Jesteście ludźmi, którzy nie są warci nawet złamanego grosza!!!
Życzę Wam wszystkim jak najgorzej!!
Bo na to zasługujecie!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
ODPOWIEDZ NA ASI OSTATNI POST - 2011-05-28 09:49:40 odpowiedz | cytuj
ASIU JESTES BARDZO DORZE ZORIENTOWANA ZNASZ OSOBY CO TAM BYLY PAULINE TO NIEZLE WYKRECILI ALE CZEMU TY BZDURY PISZESZ CO KAZALI CI CZY ZAPLACILI?A JEZELI BYLIBY NIEWINNI TO BY NIESIEDZIELI NIESADZISZ ?WIDZE ZE MADROSCIA NIE GRZESZYSZ I!I TY BZDUR NIEPISZ CALA RESZTA TO PRAWDA MIEJMY NADZIEJE ZE OSZUSCI SIEDZA I TO NA DLUGO!A WYKRECILI KUPE LUDZI Z CALEJ POLSKI.JEDNA Z POSZKODOWANYCH POZDRAWIAM WSZYSTKICH CO TAM BYLI I TO WIDZIELI!
zdjecie uzytkownika
JEDNA Z WIELU POSZKODOWANYCH - 2011-05-28 09:55:42 odpowiedz | cytuj
A WIDZE ZE ZA EDYTE TEZ KTOS SIE PODSZYWA I PISZE !NIECH TO ROBI TROCHE LEPIEJ BO BARDZO UDOLNIE TO ROBI.POSZKODOWANI NIE POPUSZCZA TEJ BANDZIE OSZUSTOW MAM NADZIEJE ZE INNYCH WIECEJ NIE NACIAGLI NA WYJAZD TAM,I MAM NADZIEJE ZE PAULINA JUZ DAWNO JESTES W DOMU!
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-05-28 23:21:29 odpowiedz | cytuj
Asia... - 2011-04-07 16:32:49

Wiecie co Wam powiem?...
Wszyscy kłamiecie...
Byłam tam gdzie wy..we Włoszech..
Pracowałam tak jak wy..
I mieszkałam tam..
Pani Bożena nie jest taka jak Wy tu piszecie..
Jesteście oszustami!!
Przez was w więzieniu siedzą niewinne osoby!!!
Chcieliście pieniądze, tak?
Ale za co bo nie rozumiem.
Za to że nie chciało wam się robić i za to że nie robiliście??
Oczerniacie P. Bożenę, P. Włodka, Ule i innych.!!
Spójrzcie się na siebie jacy wy jesteście.!
I piszecie to anonimowo, boicie się ujawnić ale wyzywać potraficie!
Przykre jest to jak postępujecie.
To jak kłamiecie.
Byłam tam i widziałam jak nie którzy sobie w ch..uja ładnie cieli.
Mogę wymienic kilka osób : Paulina i Damian-ona dała wam prace a wy tego nie doceniliście, jakaś tam Zośka-heh nazywali ją Głupia Zośka, był Grzesiek, Dawid, Rysiek...przecież kilka osób mieszkało u P. Bożeny!
I tam ku..rwa była pleśń???!!!
Była zimna woda??!!!
No pytam ku...rwa!!! NIc takiego nie było jak chcecie wiedzieĆ!!!!!!!!!
Jesteście partaczami!!!
I nikim więcej!!!
P. Bożena załatwiała wam lodówki łóżka itp!!
Jesteście ludźmi, którzy nie są warci nawet złamanego grosza!!!
Życzę Wam wszystkim jak najgorzej!!
Bo na to zasługujecie!!!!!!!!

co za debilna Asia wypowiada si�� na tematy, kt�³rych nie zna. By��a�� tam suko, widzia��a��, prze�¼y��a�� to wszystko, co my prze�¼yli��my ??? Posiadam zdj��cia z \\\"warunk�³w\\\", jakie \\\"za��atwi��a\\\" nam \\\"Pani Bo�¼enka\\\" -kolejna suka do odstrza��u. Ple����, grzyb na ��cianach (braku ciep��ej wody i gazu nie da��o si�� sfotografowa��). Li�¼ dalej dup�� tym z��odziejom i oszustom, skoro Ci zap��acili......
zdjecie uzytkownika
rick - 2011-05-28 23:32:46 odpowiedz | cytuj
niech siedzą wsiarze. mają to na co zasłużyli. tylu ludzi zrobili w konia - niech im szczury dupska gryzą. pozdrawiam [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Asię - powinna gnić razem z nimi :)
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-06-10 21:20:26 odpowiedz | cytuj
ja chyba wiem kim jest osoba podająca się za magdalenę wójciak to kobieta z łodzi z czarnymi włosami ufarbowanymi , można ją zobaczyć na nk XV LO z łodzi rocznik 73, jej koleżanka też jest z łodzi - rocznik 71 ją można namierzyć na golden line jako były pracownik tp sa. obie też działały jako fałszywe pośredniczki w obrocie nieruchomościami i pobierały bajońskie prowizje nie mając uprawnień.oczywiście oficjalnie nie przyznają, że się znają. zrobiły wiele zła wielu ludziom..
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-06-10 22:29:52 odpowiedz | cytuj
A CZY KTOS WIE CZY TEGO STASIA CO TAK USLUGIWAL MARCINOWI I MADZI YTEZ WSADZILI?KAZDE INFORMACJE DOTYCZACE MADZI OSZUSTKI SA WAZNE!!!!!!!!!MAM NADZIEJE ZE I STAS ZNALAZL SIE TAM GDZIE POWINNIEN BYC ON JUZ WIE ZA CO...
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-06-23 08:38:39 odpowiedz | cytuj
MAGDALENA WÓJCIAK naprawdę nazywa się inaczej, na imię ma Anna. Osoba ta mieszka w Łodzi, można ją dopaść na naszej klasie. Chodziła do XV LO w Łodzi w latach 1988-92, do kalsy c- biol-chem. osoba ta też podszywa się pod pośrednika nieruchomości, naprawdę nie ma licencji. nie odpuszczajcie, bo ona z was drwi i naciąga kolejnych ludzi. koniecznie zgłoście to do prokuratury!!!!!!!!!!!!1 to nic nie kosztuje!!!
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-06-25 20:08:12 odpowiedz | cytuj
opisz proszę ich wygląd, to może będę mogła pomóc ich zidentyfikować. magda mogła nosić perukę blond. opisz proszę wygląd marcina. myślę, że oni są z łodzi, tak jak osoby, które podają się za ulę i bożenę. chłopaka uli poszukaj na nk. czy nie ma go przypadkiem w technikum we władysławowie.
zdjecie uzytkownika
leon - 2011-07-05 22:25:23 odpowiedz | cytuj
wiecie. przeraża mnie fakt, że osoby które tam były bronią tych s.......... . widocznie to kolejne (ukryte) ogniwo tej mafii. oni może dostawali kasę i teraz mają za co chwalić tych bandziorów. żyli tylko tanim winem, więc nie widzieli pleśni na ścianach, nie czuli że woda jest zimna, nie brakowało im gazu.istne skur....ństwo
zdjecie uzytkownika
ROBI - 2011-07-05 22:32:29 odpowiedz | cytuj
Asiu.....może Ty się ujawnij. Podaj swoje personalia.Ja będąc tam nie spotkałem żadnej Asi....... znowu ktoś w h.a gra
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-07-05 23:45:39 odpowiedz | cytuj
myślę, że przynajmniej kilka osób z tych "organizatorów" jest z łodzi. np. magda- która naprawdę ma anna na imię ( chodziła do XV LO - rocznik 73), bożena to agnieszka ( chodziła do XXX LO- rocznik 71) a ula to marta - córka agnieszki ( chodzi aktualnie do XXX LO) . poszukajcie na nk, to znajdziecie. chłopak uli jest chyba z technikum z władysławowa. myślę, że pan władek, o którym piszecie to tez ma inaczej na imię. władek to pewnie tylko ksywa od nazwy miejscowości. nie dajcie się!!! prawo naprawdę takich nie chroni. oszukali wielu wiele razy, to bardzo działa na ich niekorzyść!!! nie dajcie się!!! walczcie o swoje !!!!! trzymam kciuki!!!!
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-07-05 23:47:04 odpowiedz | cytuj
myślę, że przynajmniej kilka osób z tych \"organizatorów\" jest z łodzi. np. magda- która naprawdę ma anna na imię ( chodziła do XV LO - rocznik 73), bożena to agnieszka ( chodziła do XXX LO- rocznik 71) a ula to marta - córka agnieszki ( chodzi aktualnie do XXX LO) . poszukajcie na nk, to znajdziecie. chłopak uli jest chyba z technikum z władysławowa. myślę, że pan władek, o którym piszecie to tez ma inaczej na imię. władek to pewnie tylko ksywa od nazwy miejscowości. nie dajcie się!!! prawo naprawdę takich nie chroni. oszukali wielu wiele razy, to bardzo działa na ich niekorzyść!!! nie dajcie się!!! walczcie o swoje !!!!! trzymam kciuki!!!!
zdjecie uzytkownika
leon - 2011-07-06 23:57:11 odpowiedz | cytuj
wiecie co ? zaczynam wątpić w całą tę sprawę :( tyle czasu już to trwa. przesłuchania, identyfikacje, portrety i........cisza. tyle kasy na nas zarobili, że wukupią swoją wolność i będą następnych w h...a robić. pozdrawiam towarzyszy niedoli. może zorganizujemy jakieś spotkanie po latach :)
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-07-11 16:49:41 odpowiedz | cytuj
znalazłam to w internecie!!! - APEL PROKURATURY!
Śledztwo w sprawie włoskich obozów pracy prowadzi krakowska prokuratura. Potrzebna jest jej twoja pomoc. Jeśli kiedykolwiek trafiłeś na plantację, na której byłeś wyzyskiwany lub jesteś świadkiem takich sytuacji, zgłoś się i złóż zeznania. Bez świadectw osób, które przeszły przez piekło, przestępcy – choć niektórzy już zostali aresztowani – będą bezkarni!
Prokuratura prosi o kontakt pod numerem tel. 012-6196137. Możesz dzwonić także – pod czynny całą dobę – numer policyjny: 012-6152222.

zdjecie uzytkownika
olo :) - 2011-08-25 16:34:40 odpowiedz | cytuj
przecież w naszej sprawie śledztwo powadzi Prokuratura z Gorzowa Wlkp. Co ma Kraków do tego ??? Mają przecież dane osób które tam były, zeznania, protokoły z okazań identyfikacyjnych..........
Myślę , że to dotyczy innej sprawy....................
zdjecie uzytkownika
DDZP123 - 2011-09-07 00:23:21 odpowiedz | cytuj
Drodzy Przyjaciele niedoli.Nie wiem jak Wy , ale ja nigdy nie zapomnę upokorzeń jakich doznałam w Marina di Sibari od Bozeny i jej bandy. Niecierpliwie czekam na proces tych szubrawców. Ale to nie odbędzie się tak szybko, bo nie wszyscy poszkodowani złożyli już zeznania w tej sprawie.Ja byłam już 2 razy wzywana na Komendę , składałam zeznania i rozpoznawałam winnych na zdjeciach.Oszuści wszyscy są zidentyfikowani, ale pokrzywdzonych nie można wszystkich odnalezć.Jeżeli ,ktoś z Was został okradziony przez bandę Bozeny, albo Magdy złózcie zeznania .
zdjecie uzytkownika
DDZP123 - 2011-09-07 00:37:48 odpowiedz | cytuj
Chciałabym dowiedzieć się gdzie , w jakich apartamentach mieszkała TA asia, ktora tak wszystkich o kłamstwo posądza. Jak była gościem Bożeny to faktycznie warunki miała dobre, szkoda,że nie trafiła DAMA do tego hotelu RESIDENCE... miałaby "WSPANIAŁE "warunki.Moze Bozena nie wszystkich traktowała jednakowo, ale to nie powód,żeby ludzi pokrzywdzonych oskarżać o kłamstwa. Wredna jest i tyle, jedna z tych co sumiennie pracowała. Noś Bozenie i bandzie paczki do kicia, bo u ciebie zasłużyła, dostałaś kasę....
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-09-11 14:06:20 odpowiedz | cytuj
coś wspólnego ma niestety i to za pewne wiele, bowiem osoby te są zamieszane również w inne oszustwa z tego co mi wiadomo ( jęsli to nie plotki), ma to też związek z ich innymi interesami: biurami nieruchomości, które prowadziły bez wymaganych uprawnień i bez prawdziwych pośredników z licencją, z podszywaniem się pod cudze dane i licencje, wystawianie faktur na fałszywe dane np. magda wójciak - bo tak naprawdę osoba ta nazywa się inaczej, z "odzyskiwaniem" nieruchomości na podstawie sfałszowanych dokumentów, np. w łodzi i warszawie, z firmami developerskimi, które dziwnym trafem teras też zmieniaja siedziby z łodzi na gorzów, z handlami biekizna i innymi, z alkoholami sprowadzanymi do polski, oliwkami i innymi rzeczami, z przerzucaniem VAT, oj duuuzo tego, wszystkiego nie sposób wymienić itd, itp.... . ponadto, trudno "być prorokiem we własnym kraju" im dale tym lepiej.... jeszcze szczecin, trójmiasto, nawet szkocja, niemcy, .......
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-09-11 14:18:59 odpowiedz | cytuj
osoby te działały tez w krakowie, i to ma kraków do tego. przeważnie osoby te pochodzą z łodzi. albo innych podłódzkich miejscowości. np. jedna z nich o imieniu dorota, właśnie w krakowie chciała ukraść 2 kamienice w centrum na podstawie \"testamentu\"!!!!! dorota, to jej prawdziwe imię, nie wiem jakim się posługiwała!!!!! osobe tę, ok. 40 lat, można znaleźć na nk.- absolwentka łódzkiego technikum - nie wiem czy jescze istnieje ta szkoła. ponadto osoba, która faktycznie w wileu dziwnych interesach podawała się za magdę wójciak naprawdę na imię ma anna, ok. pół roku temu po raz 3 została mamą dziewczynki o ciemnej karnacji i ciemnych włoskach - może to tego włocha, o którym piszecie!!!!!! wcześniej ma synków niemalże siwych londasków. ona sama ma włosy średni blond, jednak na czarno się farbuje!!! bożena też ma na imię naprawdę agnieszka , a jej córka nie ula tylko marta. szukajcie w łodzi !!!!!!!!!!!!!!!!!!! najszybciej ti znajdziecie!!!!szukajcie osób powiązanych z odzyskiwaniem nieruchomości, osób, kóre pośredniczyłu w transakcjach pod nazwiskiem magda wójciak!!!! wejdźcie na stronę ministerstwa infrastruktury, tam naprawdę jako pośrednik z licencją jest magdalena wójciak z łodzi- jednak osoba ta nie ma z tym nic wspólnego, przynajmniej ja o tym nie wiem. ponadto osoby te miały równiez związek z handlem mieszkaniami wykupowanymi za grosze w dziwnych warunkach przetargu ogłaszanych przez jedną sm tez podobno na widzewie. czytajcie na innych foracch, jest tego trochę.... czytajcie o warszawskim biurze na grochowie, o łódzkim też.....
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-09-14 20:33:20 odpowiedz | cytuj
słuchaj nie wiem kim jestes ale jestes glupia jesli mysle ze jestes ta slawna asią to lepiej siedz cicho bo ty bylas nie lepsza a ludzie nie klamia tylko prawde mowia
zdjecie uzytkownika
znajoma - 2011-09-16 21:36:29 odpowiedz | cytuj
słuchajcie, jeśli imię asi jest prawdziwe, a nie tak jak magdaleny wójciak , która naprawdę nazywa się inaczej, to asia być może jest jej pracownicą. nazwisko asi zaczyna się chyba na W. możecie poszukac jej wśród studentów lub absolwentów wydziału architektury Politechniki Łódzkiej - chyba zaoczne czy wieczorowe. Z tego co wiem, asia była kiedyś pracownikiem tej słynnej "magdy wójciak" - nie wiem czy była zarejestrowana , ale z całą pewnością pracowała min. 8 godz. dziennie w jej biurze architektonicznym w centrum łodzi. teraz podobno przeniosła swoje biuro gdzieś na teofilów. Ponadto osoby te mają równiez związek z oszukańczymi działaniami w pseudo- biurach nieruchomości, widziałam i słyszałam i kojarzę nazwy: stephany, imperium, lege artis nieruchomości itd, itp.....powodzenia
zdjecie uzytkownika
Ela - 2011-11-07 08:52:37 odpowiedz | cytuj
wszyscy piszecie o jakiejstam Bozenie itd.ja ich nie znalam ale slyszalam, i tak sie zastanawiam czy to wszystko prawda, ja ie przecze ze ktos was oszukal, ale ja bylam tam 4 lata temu na lagi di sibari mieszkalam z innymi ludzmi i byli tacy co narzekali glownie z okolic zachodu, ja osobiscie bylam zadowolona bo takich widokow sie nie zapomina, jak te zatoczki, ja pracowalam z Wlochami po nas przyjezdzal busem i zabieral do pracy zawsze mielismy wyplacane co tydzien,ale my bylismy u Piera,a nasz szef polak wpadl w alkoholizm i nie mielismy pozniej pracy ale wierzcie mi wystarczylo pojechac na zakupy do Schiawonei do MD i spytac pierwszego lepszego polaka i poprosic o pomoc, sa uczciwi polacy mnie np. pomogli, i od tamtej pory jezdze co roku na mandarynki i nigdy nie zostalam oszukana,ale wiekszosc pisze osob takich co nie chca pracowac a chca zarobic ,ni klamie bo znam duzo takich ludzi,nawet ze mna pracowali,50procent mysli ze za darmo beda dostawac pieniadze,trzeba pracowac scinac nie gadac a napewno bedzie dobrze,znam bardzo duzo ludzi ktorzy sa uczciwi na Calabri, to ze komus sie nie udalo nie znaczy ze tak jest ze wszystkimi,grupa ludzi popadla na 2 lub3 osoby nie uczciwe ,ale sa tez uczciwi i napewno pomogliby gdyby tylko poprosili, jestem na to zywym dowodem.pozdrawim.
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-11-07 13:52:05 odpowiedz | cytuj
Ela czy mogła byś podzielić się ze mną kątaktem do pracy ja wraz z mężem szukamy czegoś za granicą , a gdzie zadzwonimy lub napiszemy to chcą pierwszo wpłaty na konto. pisz na docia1971@wp.pl
x