Twoje konto

Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Oświata | Praca dla opiekunek w Niemczech | Forum | Szkoły policealne | Logowanie | Kontakt | Dodaj ofertę pracy
zdjecie uzytkownika
ROBERT - 2007-05-11 20:06:31 odpowiedz | cytuj
J AKORAT PRACUJE TAM
zdjecie uzytkownika
Rocco28 - 2007-05-13 16:23:30 odpowiedz | cytuj
witam,jestem z czewy,mam znajomego co zajmuje sie rekrutacja ludzi do czech do firmy panasonic,po opowiadal mi jakie sa warunki pracy,hotele w ktorych sie mieszka i cala ta praca,stwierdzil ze znajomych swoich by tam nie wyslal i mnie tez nie poleca, wiec mozesz sobie wyciagnac wnioski ;),pozdro
zdjecie uzytkownika
Rocco28 - 2007-05-13 16:27:18 odpowiedz | cytuj
a jesli chodzi o kase to marnie okolo 2tys. ,ale jeszcze musisz sie z tego utrzymac,wiec lipa.
zdjecie uzytkownika
Rocco28 - 2007-05-13 16:29:17 odpowiedz | cytuj
jesli chcesz wiedziec cos wiecej to zapraszam na gg ;) 10313866
zdjecie uzytkownika
BECIK 32 - 2007-05-20 21:20:30 odpowiedz | cytuj
 WYBIERAM SIE DO CZECH DO FIRMY DAIKIN KTOś WIE COś O TEJ FIRMIE
zdjecie uzytkownika
BECIK 32 - 2007-05-20 21:53:23 odpowiedz | cytuj
 WYBIERAM SIE DO CZECH DO FIRMY DAIKIN KTOś WIE COś O TEJ FIRMIE
zdjecie uzytkownika
miki - 2007-05-26 15:52:25 odpowiedz | cytuj
powodzenia
zdjecie uzytkownika
miki - 2007-05-26 15:52:50 odpowiedz | cytuj
powodzenia
zdjecie uzytkownika
j23 - 2007-06-14 22:38:26 odpowiedz | cytuj
nie jedz daikin to lipa
zdjecie uzytkownika
krystian19 - 2007-06-27 10:35:25 odpowiedz | cytuj
wybieram sie do pragi panasonic czy ktos wie cos o tej firmie w tym miescie?
zdjecie uzytkownika
Andzin - 2007-06-28 17:57:17 odpowiedz | cytuj
Witam. Jak chcesz sie dowiedziec odnosnie pracy w Czechach,to wejdz w InfoPraca.pl.          
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2007-07-03 20:24:33 odpowiedz | cytuj
Nie jex tam absolutnie to jest totalny syf i to co pisza w ogłoszeniach to WIELKIE OSZUSTWO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Gary - 2007-09-13 14:21:31 odpowiedz | cytuj
Witam od dłuższego czasu pracuje w Panasonicu. Wyjechałem z Sk EXPRES z Częstochowy. Panie rekrutujące mnie w jasny i czytelny sposób przedstawiły mi ofertę pracy i warunki panujące w fabryce. Od samego początku wszytko było dla mnie jasne i zrozumiałe. NA miejscu było wszytko OK. Warunki mieszkalne i finansowe są dla mnie zadawalające.A ci co piszą jak tam strasznie niech odpowiedzą sami sobie czy jada do pracy czy na wakacje.Jak chce sie narzekać na prace to nie trzeba nigdzie wyjeżdzać .Praca jest super 3 dni praca 2 wolne.I jako jedyna agentura podniosła nam stawkę godzinową z 50 kć na 80 kć!!!. A ci co wypisują takie brednie na forach niech  tu przyjadą i sami sie przekonają ze jest tu ok.
zdjecie uzytkownika
amber20 - 2007-09-16 16:05:28 odpowiedz | cytuj
czesc krystian nazywam sie monika i jestem z gorzowa,wiesz slyszalam tera zo tej oferci pracy ale niewiem czy to ta sama oferta 80 km za praga w firmie panasonic tak?? teraz wyjazd jest 18 ale ja sie nie wyrobie wiec chcialabym na kolejny wyjazd ale niewiem czy bedzie a pozatyym troche sie boje sama chcialabym zkims znajomym a ty jedziesz??
zdjecie uzytkownika
EWA - 2007-09-21 19:06:59 odpowiedz | cytuj
zgadzam sie syf totalny  
zdjecie uzytkownika
KRISTOF44 - 2007-10-03 11:06:59 odpowiedz | cytuj
witam napisalesz ze tej firmie praczujesz mozesz napisac cos wienciej o tej pracy panasonic pozdrawiam Krzysiek 
zdjecie uzytkownika
KRISTOF44 - 2007-10-03 11:13:15 odpowiedz | cytuj
witaM CO TAM ROBISZ DOKLADNIE ILE ZARABIASZ TAM PROSIE NAPISZ COSZ WIENCEJ BO JA TEZ JESTEM  ZAITERESOWANY A NIEMAM KOGO ZAPYTACZ  MOZE KIEDYSZ SIE POZNAMY DZIENKI
zdjecie uzytkownika
gosia - 2007-10-19 17:16:13 odpowiedz | cytuj
witam.23.10.07 wyjezdzam do czech do pracy.szukam osob ktore tez tego dnia wyjezdzaja.Do pracy jade przez firme,ktora znajduje sie w Zielonej Gorze.Wyjazd jest o 8rano z tego miasta ,natomiast spotaknie jest w Mlada Bolesław o 12stej.pozdrawiam:)
zdjecie uzytkownika
gosia - 2007-10-19 18:10:37 odpowiedz | cytuj
acha!! firma ktora miesci sie w Zielonej Gorze to PLATFORMA PRACY-LABOUR ANT.
zdjecie uzytkownika
kris - 2007-10-19 22:11:26 odpowiedz | cytuj
Hej .Jaka to praca w Czechach. Znam ang, niem. Mam oferty do Holand. Może stawki podobne w Czechach.? Prosze o info.GG 8770549  Kris
zdjecie uzytkownika
Ewa - 2007-10-29 10:51:46 odpowiedz | cytuj
Cześć 4 listopada właśnie wyjeżdzam do Czech do tej firmy.I juz sama niewiem co o tym myśleć.Napisz wiecej prosze.Ewka
zdjecie uzytkownika
fiona - 2007-10-29 20:11:02 odpowiedz | cytuj
dziewczyno nie jedz tam ja wlasnie wrocilam z tej firmy i dziekuje bogu ze ucieklam stamtad bo to jest oboz pracy ta firma to jest sciema
zdjecie uzytkownika
fiona - 2007-10-29 20:22:30 odpowiedz | cytuj
czlowieku co ty opowiadasz czy ci za to placa nie szkoda ci polakow skoro sam jestes polakiem? wlasnie stamtad ucieklam z dusza na ramieniu dzieki dwom wspanialym polkom ktore ryzykowaly wlasne zycie zeby pomoc innym
zdjecie uzytkownika
Ewa - 2007-10-30 09:04:22 odpowiedz | cytuj
Witam a mam pytania dla tych którzy tam byli ile zarabialiście dokładnie bo mi powiedzieli że 2-3tys zł ,jakie były warunki w tym hotelu i najważniejsze pytanie na czym dokładnie polega ta praca to była przy taśmie tak jak mi powiedzieli.Jeśli możecie to odpiszcie czekam...
zdjecie uzytkownika
darek - 2007-10-31 16:31:46 odpowiedz | cytuj
cześć mam zamiar wybrać się do czech .słyszałem że jest tam wielki syf ,za wsztstko trzeba płacić (za autobus dowążący do pracy,cześciowo za hotel),skoro tam byłeś to powledz czy to prawda,mój znajomy ledwo z tamtąd wrócił miał teraz operacje na żelaki
zdjecie uzytkownika
darek - 2007-10-31 16:35:50 odpowiedz | cytuj
jak chcesz się nabawić zelaków prpsze bardzo ja teraz miałem operacje
zdjecie uzytkownika
dziubek - 2007-10-31 19:47:55 odpowiedz | cytuj
masz niezle nasrane welbie z tym sk expres
zdjecie uzytkownika
goska - 2007-10-31 20:40:06 odpowiedz | cytuj
ja pracoje w panasonicu juz 2 lata na reke dostaje 2000 zł mam dobre warunki mieszkalne i dobrze sie bawie moze ten twoj znajomy wcale niejest dobrym kumplem skore odradza ci takiej pracy najgorsze w tej pracy jest tylko to ze trzeba stac 10 godz naprawde obus pracy
zdjecie uzytkownika
goska - 2007-10-31 20:48:57 odpowiedz | cytuj
pracuje w panasonicu od 1.5 roku praca niejest zła mi sie tam podoba na reke dostaje 2000 zł pracuje sie po 10 godzin ale masz wtym 3 przerwy 10,30 i20 minut niewiesz w to ze to obus pracy w czechach jest super jak pojedziesz sam zobaczysz
zdjecie uzytkownika
MORO - 2007-11-01 15:36:37 odpowiedz | cytuj
LUDZIE SYF TO MAMY W POLSCEJAK KTOS TAM JEDZIE ZEBY ZAROBIC PARE ZLOTYCH TO JE ZAROBI ACI WSZYSCY CO PISZA ZE JEST SYF I WOGOLE TO SA LESERZY KTORZY CHCIELI BY LEZEC I ZEBY KASKA SAMA KAPALA MOZEIDZCIE NA POSLOW LAPCIUCHY ONI NIC NIE ROBIA A KASKA IM KAPIE  
zdjecie uzytkownika
MORO - 2007-11-01 15:45:46 odpowiedz | cytuj
A TY WIESZ ILE KOSZTUJE UTRZYMANIE W CZECHACH?OJ CHYBA NIE 2000 MARNIE TO POSLUCHA POLGLOWKU NA JEDZENIE WYDRZ ZA MIESIAC 4000 KORN+WYNAJEM MIESZKANIA 6000 KORON JAK CHCESZ MIESZKAC SAM ZAROBISZ 15000 KORON TERAZ GLABIE SOBIE SAM ODPOWIEDZ CZY TO MARNIE  W POLSCE WYNAJEM MIESZKANIA TO 1400PLN ZARCIE PRZEZ MIECHA JAKIES 600PLN I ZOSTAJESZ BEZ GROSZA A TAM MOZNA SMIALO ODLOZYC 5000 KORON A JAK MIESZKASZ W HOTELU ROBOTNICZYM TO NAWET DWA RAZY TYLE
zdjecie uzytkownika
MORO - 2007-11-01 15:48:20 odpowiedz | cytuj
WSZYSCY CHCIELIBYSCIE LEZECNO TAKPRZECIERZ TO MY POLACY  
zdjecie uzytkownika
MORO - 2007-11-01 15:53:00 odpowiedz | cytuj
OJEJ NAPRAWDE , IDZ SIE LECZYC NA GLOWE  BO JAKIES SOBIE JAZDE UBZDURALAS HAHAHA
zdjecie uzytkownika
lord - 2007-11-01 15:55:00 odpowiedz | cytuj
ty masz nasrane bez tego ziom  
zdjecie uzytkownika
bieeeniooo - 2007-11-02 14:48:34 odpowiedz | cytuj
witam mam do pana pare pytań w sprawie firmy panasonic ... bardzo prosze o kontakt to dla mnie ważne mój tato tam pracuje a niemam z nim kontaktu... moje gg 8835461
zdjecie uzytkownika
thomas - 2007-11-02 20:59:49 odpowiedz | cytuj
WITAM pracuje w Panasonicu już 10 miesiecy i śmiac mi sie chce z tego co czytam ludzie zastanówcie sie czy przyjezdzacie do pracy czy na zabawe ja nie narzekam pracuje w agenturze Heroja i jest oki mieszkam w domku jednorodzinnym zyje z zaliczek cotygodniowych 1000 koron a wyplate mam praktycznie do kieszeni okolo minimum 15000 koron to zalezy ile godzin mam przepracowane jezeli ktos jest nauczony w miare pracy to idzie wytrzymac w szczególnosci na poczatku jest najgorzej wystarczy podlapac troche jezyka i awans praktycznie jest w zasiegu ręki teraz juz jestem parciakiem zainteresowani wiedza o co chodzi przez co mam lzej ale swoje tez w dupe dostalem inna sprawa są ubytownie przyznam szczerze ze zalezy jak sie trafi ale wiem ze jezeli komus ubytownia nie odpowiada jest przenoszony na inna osobnym tematem jest to ze jak przyjedzie do pracy okolo 40 osob to zostaje na dluzej góra 10 wiekszosc mysli ze tu jest zabawa dostana zaliczke lub wyplate i przychodza pijani do pracy a ze alkohol w czechach jest tani wiec samo to za siebie mowi reasumujac jezeli ktos jest nauczony pracy i nie naduzywa zbytnio alkoholu moze smialo przyjezdzac da sobie rade a pic kiedy jest bo po dlugim tygodniu 3 nockach 1 dzien wolny 3 dniowki a pozniej 3 dni wolnego wiec mozna wybrac picie lub nadgodziny pozdrawiam Thomas LCD
zdjecie uzytkownika
blondi - 2007-11-03 10:55:29 odpowiedz | cytuj
Witam ja właśnie jutro wyjeżdzam do Czech wyjazd jest z Włocławka o 7 godz.Mam pytanie czy jutro też ktoś z tamtąd wyjeżdza.Czekam...
zdjecie uzytkownika
kris - 2007-11-23 11:52:56 odpowiedz | cytuj
Jeśli macie pytania na temat pracy w Panasoniku to piszcie na e-mail kropla1979@onet.eu pracowałem tam 18 miesięcy. wiem coś o tym. pozdr.
zdjecie uzytkownika
Lukas - 2007-12-09 02:12:37 odpowiedz | cytuj
Siema, po 1. Sk expres to najgorsza slowacka agentura gorsza nawet od czeskiej workservice, ja robilem w heroji od poczatku mialem 60kc na h a ze teraz jest 80kc/h to odgorne polecenie panasonica dla wszystkich agentur
zdjecie uzytkownika
daj jakies informacje o tej p - 2008-02-01 14:33:46 odpowiedz | cytuj
daj jakieś informacje na temat pracy w Czechach ,ile tam można zarobić na rękę..
zdjecie uzytkownika
jarek - 2008-02-06 22:52:41 odpowiedz | cytuj
czesc bylem tam pol roku,jezeli chodzi o prace w panasoniku to zalezy na jaki dzial trafisz.jak trafisz na hujowy to poprostu tragedia,jak trafisz np.na CH to i robota siedzaca i zapiepszac tak nie trzeba.i odrazu ostrzezenie nie z agentura sk expres,oni tylko zajmuja sie toba na poczatku bo z kazdego zwerbowanego czlowieka koordynator ma kase.a puzniej maja cie w dupie nikt sie toba nie zajmuje  poprostu martw sie sam.z zadnym koordynatorem nie mozna sie dogadac,oni wszyscy jak i wszystkie czechy nienawidza polakow,choc nie powiem czasem mozna trafic na jakiegos fajnego pepika ale nalezy to zadkosci.zalezy na jakiej ubytowni ale nie na wszystkich mozna palic na niektorych sa portierzy, ktorzy laza po korytarzach i tylko filuja w ktorym pokoju sie pali,potem zglaszaja to koordynatorowi  a oni poprostu za to wywalaja z ubytowni.to samo jest jest jezeli chodzi o picie w pokoju.tak jak w zbuchu wspolny prysznic i kuchnia i sprzataczki maja klucze do pokoi wiec w kazdej chwili jak jestes w pracy to moga przeszukac ci pokoje,lepiej jest  w nirzanach bo isklepy dluzej otearte noi miszkasz w bloku  w trzech pokojch kazdy do pokoju ma klucz i nikt ci tam nie lazi,w zbuchu nawet nie ma sklepu ktory jest otwarty do puzna,jak przychodzisz po dniowce to juz nic nie kupisz bo sklepy sa otwarte do15. a za 15000 tys.korn ktore moze wezmiesz to w polsce znajdzies sobie robote.bo od tych 15000 tys.koron odjmij sobie 3000tys. koron za ubytownie noi oczywiscie jedzenie wiec sobie oblicz ile ci zostaje.a tak w zasadzie to 15000 tys koron to tylko okolo 1800zl jak od tego odjmiesz to co ci napisalem to ile ci zostaje?a przecierz jeszcze jakies piwo do tego jakiegos cygara,i robi ci sie z tego zarobku 600-700zl.zmuszja takze do obowiazkowych nadgodzin co na poczatku mowia ze ich nie ma a jak nie pojdziesz to zabieraja ci 1000 koron i trcisz bonusa.niechce mi sie juz wiecej pisac na temat pieprzonej roboty w panasoniku  i zlodziejskiej agentury bo jest juz pozno i nie chce sie wkorwiac.jak pojedziesz to o wszystkim przekonasz sie na miejscu zycze ci powodzenia obys tylko nie zalowal tej decyzji.
zdjecie uzytkownika
sanchez4 - 2008-02-10 03:48:00 odpowiedz | cytuj
Człowieku gdzie Ty sie wybierasz?Oskubią Cię do zera.Ponadto nie będziesz miał wypłaty pieniędzy nie wcześniej jak po 2-m-cach pracy.To co obiecują to fikcja.Byłem tam i pracowałem i bardzo dobrze wiem.To są oszuści i obiecują złote góry żebyś tylko podpisał.Póżniej jesteś zdany na własny los.Jak chcesz to jedż ale nie radzę i nie polecam .NIKOMU!!! Jakbyś chciał coś więcej wiedzieć to dzwoń na nr.604515352 byłem wiem i nie polecam.,
zdjecie uzytkownika
sanchez4 - 2008-02-10 04:04:31 odpowiedz | cytuj
Nigdy w życiu to są oszuści i proszę im nie wierzyć.Szczególne S.K.Expres.Przekonałem się na własnej skórze.Nic dodać nic ująć.Wystrzegajcie się S.K.Expres.
zdjecie uzytkownika
ewka - 2008-02-10 18:05:54 odpowiedz | cytuj
Witam .Ja byłam w panasonicu od czwartego listopada,tydzień temu zjechałam bo już nie mogłam tam wytrzymać. wv życiu już bym tam nie pojechała sk ekspres kłamie mowia że się zarobi od 2-3 tys to kłamstwo ja za grudzień dopiero odebrałam wypłate pod koniec stycznia, zarobiłam 6555koron odliczając zaliczki .W trym straciłam na przyjazd do Polski to na czysto wyszlo 630 zł.a za styczeń wypłate niby mają przesłać pod koniec lutego ale wątpie w to.Teraz w styczniu nie mogliśmy robić dodatkowych nadgodzin więc pracowałam tylko 12 dni roboczych a za hetel odliczali i ta.Warunki w hotelu są okropne jadna łazienka na 30 osób także kuchnia.Jeśli ktoś z was się wybiera to życze POWODZENIA
zdjecie uzytkownika
ewka - 2008-02-10 18:05:57 odpowiedz | cytuj
Witam .Ja byłam w panasonicu od czwartego listopada,tydzień temu zjechałam bo już nie mogłam tam wytrzymać. wv życiu już bym tam nie pojechała sk ekspres kłamie mowia że się zarobi od 2-3 tys to kłamstwo ja za grudzień dopiero odebrałam wypłate pod koniec stycznia, zarobiłam 6555koron odliczając zaliczki .W trym straciłam na przyjazd do Polski to na czysto wyszlo 630 zł.a za styczeń wypłate niby mają przesłać pod koniec lutego ale wątpie w to.Teraz w styczniu nie mogliśmy robić dodatkowych nadgodzin więc pracowałam tylko 12 dni roboczych a za hetel odliczali i ta.Warunki w hotelu są okropne jadna łazienka na 30 osób także kuchnia.Jeśli ktoś z was się wybiera to życze POWODZENIA
zdjecie uzytkownika
darek - 2008-02-11 11:25:45 odpowiedz | cytuj
Praca w Czechach w firmie Panasonik osobiście nipolecam bo tam pracowałem przez 6mies wyglada to tak 2dni dniówka od godziny 6rano do 18 i 2dni nocnych zmian od 18do6 pozniej 4dni wolne i tak ciagle stawka godzinowa tez niejest zadowalajaca bo dostajemy 60kc to wcale niejest dozo warunki mieszkalne mogły by byc gdyby niemieszkało sie w 4osoby w jednym małym pokoiku miesiecznie dostajemy w przeliczeniu 1300zł ale tylko dlatego bo dostajemy dodatki np za soboty niedziele i swieta ale to tez nietak odrazu tylko po 3mies jak minie okres prubny ale wystarczy raz nieprzyjsc do pracy i tracimy te dodatkowe pieniadze bezpowrotnie. Czesi sa bardzo sceptycznie nastawieni do wspułpracy z polakami, ukraincami,rumunami itp.
zdjecie uzytkownika
iza_luk - 2008-02-27 16:46:50 odpowiedz | cytuj
Cześć, mam pytanie bo wiele czytałam opinii jedne są dobra inne wręcz odradzają tą pracę, chcę pojechać z  dzieckiem,
zdjecie uzytkownika
gosia - 2008-02-27 20:43:04 odpowiedz | cytuj
gosiu jak sie nazywa ta agencja w zielonej gorze co rekrutuje do czech?
zdjecie uzytkownika
lord - 2008-03-03 14:38:07 odpowiedz | cytuj
hihi witam wszystkich biznesmenow czeskiego panasonica lub skody. mam 25 lat mieszkalem w czechach 2 lata w panasonicu mialem kilku znajomych i wiem ze jest to praca na kokot tylko ciuraczki pracuja przez agentury. Ja zatrudnialem sie zawsze bezposrednia w fabryce w turnovie jabloncu czy prahe. Nigdy nie tyralem po 10 godzin na stojaco za marne 60kc na godzine. Teraz jestem w Polce ale za miesiac lub dwa bede znow jechal do czech. Chetnie pomoge w znalezieniu pracy,mieszkania a moze wyjedziemy razem???. jedno jest pewne chlopakom zawse jest latwiej.
zdjecie uzytkownika
Kolo - 2008-03-03 22:10:47 odpowiedz | cytuj
Witam lord,my chcemy jechac z kumplem do Czech ,możesz nam pomóc w sprawie tego wyjazdu jak cos to daj znac na gg 9537058,nara.
x