Witam
Mam dla pana oferet pracy w Niemczech jezeli jest pan zainteresowany prosze o kontakt :
Renata Guss
Tel : 0049 23819286240
kom: 0049 177 964 8385
E-mail : rguss@interia.pl
guss@std-europa.de
Firma poszukuje spawacza z uprawnieniami MIG/MAG , na okres czasu 3 miesiące , miejsce pracy: Północna Francja
Zapewniamy dojazd , zakwaterowanie i codzienną dietę w wysokości 45 € dziennie , stawka godzinowa do uzgodnienia .
Jeśli jest Pan zainteresowany proszę o kontakt
r.matuszczak@mgtechnology.pl
Opteam Poland jest firmą zajmującą się pośrednictwem pracy na terenie Finlandii. Zatrudniamy na terenie całej Finlandii 9000 pracowników w różnych gałęziach przemysłu, budownictwa, logistyki oraz w sektorze usług. Zatrudniamy ludzi w różnym wieku, różnego pochodzenia oraz o różnorodnych umiejętnościach.
Obecnie dla naszych Klientów poszukujemy osób na stanowisko:
SPAWACZ (nr ref. SPTu258002/08)
Opis stanowiska:
Poszukujemy osób chętnych do pracy w zawodzie Spawacza przy budowie jachtów w firmie Ablemans Oy, w Finlandii.
WYMAGANIA:
· Dobra znajomośc języka angielskiego w mowie i piśmie.
· Doświadczenie w pracy w stoczni.
· Książeczka BHP
· Pracowitośc i dobra kondycja fizyczna
· Mile widziane uprawnienia: BW 136 PE
OFERUJEMY:
· Wynagrodzenie: 9-10 euro za godzinę (netto),
· Rekompensata za pracę dodatkową zgodnie z warunkami umowy zbiorowej w branży metalowej
· Czas pracy: 40 godzin w tygodniu. Możliwa jest praca w godzinach nadliczbowych
· Długości kontraktu: 12-18 miesięcy
· Możliwość podnoszenia kwalifikacji
· Zakwaterowanie: w przybliżeniu 200-250 euro miesięcznie
· Pomoc w rejestracji w fińskich urzędach
Pomoc tłumacza w trakcie całego okresu zatrudnienia.
Nie pobieramy żadnych opłat za pośrednictwo!
REKRUTACJA:
W przypadku zainteresowania ofertą prosimy o przesłanie:
- CV w języku polskim lub/oraz w języku angielskim ze zdjęciem,
- kopia dowodu osobistego i paszportu,
- kopie dyplomów lub świadectw,
- referencje od poprzednich pracodawców.
KONTAKT:
Anna Przytulska
GSM: 696 979 983
Tel. 032 720 91 81
E-mail: anna.przytulska@opteam.fi
www.opteam.com
Adres:
Opteam Poland Sp. Z.o.o.
40-081 Katowice
Ul. Dąbrówki 15
REGON: 240830767
Witam serdecznie! Firma niemiecko-angielska szuka ślusarzy - spawaczy do pracy w Niemczech. Nie czekaj dłużej! Zadzwoń!
kontakt:
tel.dom. 068 388 44 53
tel.kom. 660 51 86 47
e-mail: jolmar100@interia.pl
Pozdrawiam serdecznie i liczę na szybką odpowiedź. :)
spawacz monter
Praca w Irlandii dla bardzo znanej miedzynarodowej firmy, spawanie ocynku, rurki barierki. Montaż.
Dobre zarobki-510Euro/brutto za tydzien pracy, na reke 460 E/tydzien
Jesli chce Pan wyjechac zeby zarobic to jest to oferta dla Pana, mozliwosc dorobienia w nadgodzinach. Firma chce ludzi ktorzy chca zarobic i pracowac.
Marek Jamroz
ERTA
info@damyprace.pl
790473721
praca w Holandii od zaraz
szlifowanie płaszczyzn zagiętych szlifierkami kątowymi
zarobek od 1000 e w akordzie /miesiąc
[admin ze względu na nieuczciwe zachowania konkurencji , prosimy o niepodawanie nazw hoteli, nr. Tel, nr gg, emaili]
Witam .Szukam pracy jako ślusarz-monter ,spawacz tworzyw pcv,pp,pp-u,pvc kilku letnie doświadczenie na stanowisku ślusarz mam 33 lata .Mój adres , marekjasion1@wp.pl
Witam.Szukam pracy jako ślusarz-monter ,spawanie tworzyw sztucznych pcv, pp, pp-u, pvc, kilku letnie doświadczenie w pracy jako ślusarz uprawninia na wózki widłowe,badania wysokościowe ,suwnice obsługiwane z poziomu roboczego mam 33 lata , mój adres; marekjasion1@wp.pl
Mam pytanie czy ta oferta pracy w charakterze ślusarz monter jest jeszcze aktualna,mam doświadczenie i paszport niemiecki pracę mogę zacząc od zaraz, bardzo proszę o odpowiedz na adres grazyna.stachlewska@o2.pl
Jestem zainteresowany ofertą pracy dla ślusarzy.Mam pytanie czy jest ona aktualna.Z zawodu jestem ślusarz posiadam tytuł Mistrz ślusarz maszynowy,uprawnienia spawalnicze el-gaz,oraz odpowiedni staż pracy. Mój nr.tel512807034
Witam! Szukam pracy od zaraz jako spawacz-ślusarz.Posiadam uprawnienia. Przedtem pracowałem w Niemczech. Prosze o jakieś namiary! Oto mój e-meil mg1981@vp.pl
Witam.Jesteśmy spawaczami z ponad dwudziestoletnim doswiadczeniem.Spawami przedewszystkim w metodach 135,136,114.
Jeżeli chodzi o spawanie przy pomocy pólautomatów nie ma dla nas tajemnic.Mój adres e-mail : rafal2768@wp.pl
dzień dobry jestem zainteresowany pana propozycją pracy wraz z kolegą.pracowałem w niemczech i w holandii na różnych stanowiskach,posiadam własny samochód i chęć do pracy od zaraz.czekam za wiadomością od pana.jacek
Szukam pracy jako Kierowca B- Mechanik (umiejetności blacharsko lakiernicze) - Ślusarz Spawacz(migomat+elektroda-umie spawać alu met Tig) Pracowałem przy produkcji reklam (lit.przestrzenne kasetony Itp).Posiadam wyk. techniczne,zdolnosci manualne,znam się na komputerze,jestem mobilny,i uczciwy mam 45l.Dobrze czuje sie również w pracach wykończeniowych typu:malowanie,tapetowanie zakładanie paneli,kasetonów,płytek .Rozważe każdą oferte.Dziękuje
Witam.Poszukuję pracy na stanowisko spawacza.Posiadam aktualne certyfikaty w metodach 111,135,136,141.Doświadczenie w zawodzie powyżej pięciu lat.E-mail kontaktowy marros46@wp.pl
Witam. 32 letni mężczyzna poszukuje pracy w zawodzie spawacza tworzyw sztucznych. Posiadam aktualny tuv. Doświadczenie w zawodzie 10 lat. Gotowość do pracy. Gotowość do wyjazdu za granicę, doświadczenie w pracy w Niemczech. Proszę o aktualne oferty. Mój e-mail vinky@onet.eu
Szukam pracy jako spawacz ślusarz w niemczech język niemiecki dobry... Interesuje mnie również praca jako mechanik maszyn i urządzeń okrętowych za granicą... Proszę o pilny kontakt pod numerem 004915775922332 lub 0048788609254
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-03-12 16:48:54odpowiedz
|
Jestem zainteresowany maa swoj� dzia�alno�� czy to nie przeszkadza?
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-03-12 16:53:47odpowiedz
|
Obecnie jestem w Niemczech i jestem zainteresowany prac����¯�¿�½���¯���¿���½.
kom.663041187
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-03-17 19:43:21odpowiedz
|
Witam.Szukam pracy jako spawacz slusaz MAG 135-136 drut proszkowy i lity spawam od 6-ciu lat na kontraktach od 3 lat prosze o namiary na konkretne firmy lub osoby ktore dzialaja w tej branzy oto nr mojego telefonu +48 664-640-371 w razie pytan prosze dzwonic pozdrawiam.
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-03-17 19:53:39odpowiedz
|
Witam.Szukam pracy jako spawacz slusaz MAG 135-136 wazny certyfikat spawanie drutem litym jak i proszkowym spawanie pod UTD czy elektro magnez nie ma problemu prosze o kontakt 664-640-371 pozdrawiam Michal.
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-06-17 11:57:10odpowiedz
|
anonim - 2008-12-06 17:08:29
Witam.Szukam pracy jako ślusarz-monter ,spawanie tworzyw sztucznych pcv, pp, pp-u, pvc, kilku letnie doświadczenie w pracy jako ślusarz uprawninia na wózki widłowe,badania wysokościowe ,suwnice obsługiwane z poziomu roboczego mam 33 lata , mój adres; marekjasion1@wp.pl
Hallo,
Szukam Spawacza od zaras zarobek 2000 euro netto
Praca w niemczech. Legalnie
tel 004817625434055
mfg
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-08-28 20:00:54odpowiedz
|
erta - 2008-08-08 12:42:16
spawacz monter
Praca w Irlandii dla bardzo znanej miedzynarodowej firmy, spawanie ocynku, rurki barierki. Montaż.
Dobre zarobki-510Euro/brutto za tydzien pracy, na reke 460 E/tydzien
Jesli chce Pan wyjechac zeby zarobic to jest to oferta dla Pana, mozliwosc dorobienia w nadgodzinach. Firma chce ludzi ktorzy chca zarobic i pracowac.
Marek Jamroz
ERTA
info@damyprace.pl
790473721
witam jestem zaiteresowany praca ..jestem pracowitym chlopakiem mam 21 lat uprawnienia spawcz wuzki widlowe a takze ruwnierz slusarza
prosila bym o kotakt
to jest muj meil
thc32@op.pl
widoczny ale nie połączony z profilem - 2010-10-20 11:01:06odpowiedz
|
Firma Progress Uitzendbureau B.V z siedziba w Sint Oedenrode, poszukuje SPAWACZA TWORZYW SZTUCZNYCH
WYMAGANIA:
- doswiadczenie w.w branzy (UDOKUMENTOWANE) Produkcja prefabrykatow z tworzyw sztucznych
- umiejetnosc: frezowania, CNC, toczenie, wiercenie, ciecie, giecie, spawanie, klejenie, polerowanie
- komunikatywna znajomosc jezyka angielskiego
lub niemieckiego- WYMOG KONIECZNY
- prawo jazdy kat b- WYMOG KONIECZNY
-OFERUJEMY:
- umowe o prace stawka godzinowa 9, 00 euro brutto/h
- mieszkanie sluzbowe- platne 50 euro tygodniowo
- samochod sluzbowy
Wszystkie osoby zainteresowane nasza oferta, prosimy o przesylanie aplikacji droga mailowa: progresseu@dit.pl
WAZNE W TYTULE MAILA PROSZE WPISAC IMIE, NAZWISKO+ spawanie tworzyw
Witam
Jestem ślusarzem tworzyw sztucznych i posiadam uprawnienia TUV. Pracowałem w tej firmie 7 lat.Na dzień dzisiejszy szukam podobnej pracy. Mój e-meil konrad.grzywaczyk@wp.pl
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-05-09 10:17:29odpowiedz
|
pra - 2007-09-19 19:57:23
Proszę przesłać cv z nr telefonu na maila: g.m-m@wp.pl. Pracodawca mojego męża poszukuje spawacza
Witam szukam pracy w zawodzie ślusarz posiadam uprawnienia na palnik. Mam paszport niemiecki i rozmawiam w jezyku niemieckim. Od 1 czerwca mogę zacząć. Tel kontaktowy 793434205
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-06-25 11:35:35odpowiedz
|
witam,poszukuje pracy za granica jako ślusarz spawacz ,posiadam 10 letnie doswiadczenie zawodowe oraz odnowione uprawnienia na MIG MAG,szukam pracy uczciwej stalej oraz dobrze platnej,jestem dobrym i sumiennym pracownikem ktoremu zalezy na pracy,prosze o kontakt na numer telefonu 507-644-788
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-06-25 11:37:21odpowiedz
|
witam,poszukuje pracy za granica jako ślusarz spawacz ,posiadam 10 letnie doswiadczenie zawodowe oraz odnowione uprawnienia na MIG MAG,szukam pracy uczciwej stalej oraz dobrze platnej,jestem dobrym i sumiennym pracownikem ktoremu zalezy na pracy,prosze o kontakt na numer telefonu 507-644-788 krawcu52@poczta.onet.pl
Witam szukam pracy od zaraz na stanowisku spawacz tworzyw sztucznych posiadam 4-letnie doswiedczenie w tym zawodzie. w razie ofert proszę o kontakt 784972567 piotoni@wp.pl
Nie polecam tego kontaktu w Niemczech, zgłosiła się powyżej, to kontakt turecki. Dajcie sobie sposób. Korzystajcie z pewniejszych kontaktów polskich agencji pracy