Twoje konto

Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Oświata | Praca dla opiekunek w Niemczech | Forum | Szkoły policealne | Logowanie | Kontakt | Dodaj ofertę pracy
zdjecie uzytkownika
Aśka - 2007-10-16 10:38:11 odpowiedz | cytuj
Hej.Czy wiecie coś na temat pracy w tej firmie?jest to przetwórstwo owocowo-warzywne.Wyjazd już za nie całe dwa tyg.Może ktoś z Was był,bądź ma większy zasób informacji niż ja.Proszę o szczere odpowiedzi.Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
FAFIK_VIP - 2007-10-30 19:09:14 odpowiedz | cytuj
witam sam nie wiem jak tam jest ale tez tam jedziemy z rzeszowa ale 03.11,2007 a ty
zdjecie uzytkownika
PTR - 2007-10-30 20:36:33 odpowiedz | cytuj
Przez jaka agencje z rzeszowa jedziecie??
zdjecie uzytkownika
wojtek - 2007-10-30 20:57:44 odpowiedz | cytuj
czy to jest koło petergboroch?? jak o wiecej info hontek@poczta.fm miałem okazje byc na tym kampie nie jest zle :)
zdjecie uzytkownika
FAFIK_VIP - 2007-10-30 22:09:36 odpowiedz | cytuj
przez agencje z poznania
zdjecie uzytkownika
FAFIK_VIP - 2007-10-30 22:14:11 odpowiedz | cytuj
to jest jakas farma warzywna sortowanie jakiś owoców i prace polowe ale tam pogoda jest do bani więc pewnie nie bedzie super ale pojechac pasuje to jest koło wisbech na północ od londynu
zdjecie uzytkownika
lolinka - 2007-12-04 16:18:22 odpowiedz | cytuj
To jest camp studencki i tam przydzielaja rozne prace - szczerze mowiac to nie wiem jakie prace tam sa w tym okresie w ktorym pojchaliscie . z reguly tam praca jest do poczatku listopada .. pozniej sezon zaczyna iew okolicach kwietnia ....
zdjecie uzytkownika
Nati - 2008-06-11 17:29:03 odpowiedz | cytuj
Hej! Ja też wybieram sie do Wisbech i szczerze mówiąc mam niezłego stracha to mój pierwszy taki zagraniczny wojaż. Jesli ktoś ma jakieś info, które uważa za istotne to prosze o ujawnienie :) Szczególnie interesuja mnie warunki mieszkalne czy jest kuchnia lodówka i itp czekam na info z góry dziekuję
zdjecie uzytkownika
yo - 2009-09-17 16:57:50 odpowiedz | cytuj
hej ludzie dla wszystkich ktorzy kiedy kolwiek maja zamiar wybrac sie na friday bridge camp osobiscie nie polecam jesli jednak chcecie sie dowiedziec czegos wiecej to zapraszam na moje gg 1616940 osobiscie spedzilam na tym campie 6 miesiecy i znam wszystko tam od poszewki
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-05-13 17:54:47 odpowiedz | cytuj
Podziwiam Cie. Ja wytrwałem 4 dni i sie zerwalem. Warunki jak w obozie koncentracyjnym, smierdzace baraki, okropne jedzenie, masakra. nie polecam nikomu
zdjecie uzytkownika
POL - 2010-07-21 17:21:44 odpowiedz | cytuj
JEDNO WIELKIE [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] PRACY NIE MA NIE POLECAM TEGO MIEJSCA BO NIE ZAROBICIE NIC KASY A JESZCZE STRACICIE MY SIEDZIMY 1 MIESIĄC BEZ PRACY I TYLKO PIENIĄDZE TRACIMY NA ŻYCIE NIE OPŁACA SIE OSZUŚCI.POLKA OSZUKUJE LUDZI.OBIECUJA PRACE A I TAK JEJ NIE DAJĄ A JAK JEST TO BARDZO CIEŻKA I I BARDZO MALO !!!!!!!!!!!!!NIE JEDŻCIE TAM !!!!!!
zdjecie uzytkownika
NUTKA - 2010-07-25 13:08:09 odpowiedz | cytuj
Tak to oszustwo polka oszukuje ludzi o imieniu AGNIESZKA jestem tutaj 5 mięsięcy i więcej nie przyjadę do tego miejsca bo to jest jesdno wielkie oszustwo kłamia na każdym kroku i w dodatku nie ma pracy.POBIERAJĄ ZA TRANSPORT Z PIENIĘDZY KTÓRE ŻEŚMY ZAROBILI I TO NIELEGALNIE 4 FUNTY CODZIENNIE NAPRAWDĘ NIE POLECAM !!!!!! PIJAŃSTWO ROZRÓBY CZASAMI ZDARZA SIE ŻE NIE WYPŁACAJĄ PIENIEDZY BO IM BRAKUJE W KASIE.PA
zdjecie uzytkownika
KAROLA - 2010-08-01 13:07:21 odpowiedz | cytuj
NIE MA PRACY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
KRZYSIO - 2010-08-01 13:11:45 odpowiedz | cytuj
NIE JEDŻCIE PRZEZ AGENCJĘ MATT-JOB OD ADRIANA BILSKIEGO Z JASŁA BO TO PRZEKRĘT WYSYŁA LUDZI A NAWET NIE WIE GDZIE WYSYLA I JAKIE TO MIEJSCE.NASTĘPNA WANDA Z MIELCA Z BIURA OSZUŚCI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
MI.... - 2010-08-22 16:42:05 odpowiedz | cytuj
NIE MA PRACY I OSZUŚCI NIE JEDŻCIE TAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1POZDRAWIAM
zdjecie uzytkownika
jaskółka - 2010-08-26 13:00:55 odpowiedz | cytuj
MI.... - 2010-08-22 16:42:05

NIE MA PRACY I OSZUŚCI NIE JEDŻCIE TAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1POZDRAWIAM

tak to jest racja pracy niema sama tam byłam i wiem!!! pojechałam tam bo sobie pomyślałam ze może nie jest tak żle ale się myliłam!!!! bardzo dużo zależy od pogody a naprawdę jest kiepska pada i jest zimno i oni maja wymówkę ze niema pracy bo ci powiedzą ze jak było by słonce i ładna pogoda to owoce miały by jak dojrzec a tak to są zielone i pracy niema i zawsze tak jest zganiają cały czas winę na pogodę a prawda jest taka ze ci co są tutaj już któryś raz z koleji albo osoba która ma tutaj znajomości to gdzieś tam dostanie prace a takich jak my maja gdzieś i tak ludzie siedzą cały czas na kampie i czekają na prace chodza cały czas na łejtingi ale i tal im to nic nie daje raz na jakiś czas ktoś kto był pierwszy się dostanie a tak to nie ma szans. co chodzi o mieszkania okropnośc nie ma tak ze pary albo małżeństwa maja pokój tylko dla siebie są pokoje tylko 4 osobowe albo 6 wiec w jednym pokoju sa 2 pary albo 3 i ni ma możliwości miec prywatnośc a jeżeli im to powiesz to oni ci powiedzą ze nie musisz tutaj zostac i ze nikt cie tutaj nie trzyma i na tym się kończy rozmowa z nimi.aha i nie myślcie sobie ze w pokoju parowym czy tez tylko dla dziewczyn czy chłopaków mieszkają osoby z tej samej narodowości nie ma szans mieszkają tak wszyscy na kupę polacy litwinii itd. naprawdę koszmar ginie jedzenie z lodówek bo przecież pokoje sa nie zamykane wiec jak wszystkie osoby z pokoju pojda do pracy to pokoj jest otwarty i cały czas ktos moze tam wejsc i tym sposobem ginie jedzenie szampony i kosmetyki no bo jak komusc na calym kampie udowodnisz ze to jest np. twoj szampon przeciez on mógł sobie kupic taki sam!!!!!! w pokoju kazda jedna osoba ma jedna szafe i na dole w sklepiku zaraz po przyjezdzie mozesz sobie kupic kutke i zamknac sobie swoja szafke ale co z tego jak inne kluczyki innych osób idealnie pasuja do innych kutek i kradna rzeczy taz z szafek telefony pieniadze i rózne rzeczy. mozecie w to wierzyc lub nie ale kazda osoba która tu była bedzie sie zgadzac ze mna co do słowa bo to wszystko jest prawda jezeli chcecie to przyjedzcie i sie sami przekonacie ale w tedy przypomnicie sobie o takiej jaskółce i przyznacie mi racje. trzymajcie sie powodzenia
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-09-02 17:15:16 odpowiedz | cytuj
hrj jaskóła czy na tej farmie jest tez praca przy indykach? bo urzedy pracy oferuja taka prace na internatciolan farm camp,jak co wiecie to dajcie znac na gg 1623544
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-09-05 20:50:27 odpowiedz | cytuj
dziewczyno praca jaka praca nie będziesz miała za co żyć jeśli będziesz liczyła na pracę z tej firmy
zdjecie uzytkownika
umcyk - 2010-09-08 18:59:31 odpowiedz | cytuj
friday bridge to nie jest farma tylko agencja pracy, jak cie przyjmują to po to żeby wynajmowac różnym farmerom. agencja działa tak, że jak mają zamówienie od farmerów to wysyłają im ludzi, a jak nie mają to się czeka na robotę i tak w kółko. tak działa dużo agencji w anglii. jak chcesz mieć lepszy kontrakt to trzeba się zatrudnić u farmera bezpośrednio, najlepiej na małej farmie, bo duże farmy truskawkowe to najczęściej badziewie, choć są na pewno wyjątki. friday bridge nie polecam jak ktoś tam nie był i nie ma znajomości żeby od razu na pakhaus się dostać, tam ciągną dobre godziny, ale w polach kiszka
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2010-10-27 20:29:42 odpowiedz | cytuj
no to widze jaskólka ze od 2003 nic sie nie zmienilo STV
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2010-10-27 20:37:51 odpowiedz | cytuj
i jeszcze mi powiedz ze eva jest boossem i jej chlopak juz nie pamietam imienia ale kret jek ch...j sorry ale tak tam krecili ze pala mala ja zarobilem za 7 mscy 4700 ale co z tego jak po kilku zakupach jakis tam gadzetow etc zostalo mi pare groszy jeszcze tax nie wiem jak tera ale wtedy bylo 4615 pandow itaxiora dowalli lepiej pracowac w polsce a tam jechac tylko turystycznie tz jak masz swoja penge bo jak trafisz na tzw martwy;)sezon noto klops
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-01-09 23:25:50 odpowiedz | cytuj
gadacie bzdury siedzialem tam 9 miesiecy i caly czas mialem prace i wybieram sie tam znowu a jak sie nie chce robic to roboty nie ma ktos tam pisal ze ciezka praca jest jak juz znajda napewno tak jest no jezeli dla tego kogos zucanie ziemniakami albo wiazanie drzewek to ciezka praca to az brak mi slow na tego kogos a i znaomosci ktos pisal no to trzabylo se robic znaomosci a nie plakac w podusie ze sie chce do mamy nara frajery
x