Twoje konto

Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Oświata | Praca dla opiekunek w Niemczech | Forum | Szkoły policealne | Logowanie | Kontakt | Dodaj ofertę pracy
zdjecie uzytkownika
gabi - 2007-12-02 13:32:03 odpowiedz | cytuj
witam czy moze ktos wybiera sie w najblizszym czasie do holandii na zbiory pieczarek? b, prosze o głos.Ja po nowym roku chyba-moze ktos ze mną?
zdjecie uzytkownika
ANETA - 2007-12-02 13:43:21 odpowiedz | cytuj
CHETNIE WYBRALABYM SIE ALE CHCIALABYM DOWIEDZIEC SIE CZEGOS KONKRETNIEJ POZDRAWIAM ANETA
zdjecie uzytkownika
gabi - 2007-12-02 13:54:20 odpowiedz | cytuj
wiem ze: 8 euro za godz,ciepły posiłek,zakw. po kosztach,umowa na 3 m-ce,dowóz i powrót autokarem,natomiast nie wiem nic o warunkach socjalnych,jesli wiesz cos na temat warunków pracy dnia codziennego to prosze napisz
zdjecie uzytkownika
lajdanga - 2007-12-02 14:06:59 odpowiedz | cytuj
Moglabys podac z jakiej firmy sie wybierasz?
zdjecie uzytkownika
gabi - 2007-12-02 14:08:56 odpowiedz | cytuj
jest to prime champ-jak znasz cos na jej temat napisz
zdjecie uzytkownika
lajdanga - 2007-12-02 14:18:43 odpowiedz | cytuj
Firmy nie znam ale jest strona www.oszukany.pl gdzie mozna sprawdzic czy firma nie jest na czarnej liscie. 
zdjecie uzytkownika
lajdanga - 2007-12-02 14:30:27 odpowiedz | cytuj
Czy Ty podalas dobra nazwe firmy,probowlam ja znalesc w "Krajowym Rejestrze Agenci Zatrudnienia" ale pod nazwa prime champ nie ma nic?
zdjecie uzytkownika
ewa - 2007-12-02 17:32:57 odpowiedz | cytuj
Czesc Gabi chetnie wybralabym sie na pieczarki do Holandi.Pracuje tutaj w pieczarkach ale zarobek marny.
zdjecie uzytkownika
nana - 2007-12-02 20:43:09 odpowiedz | cytuj
ja sie wybiera 1 stycznia z tej firmyale co nie warto, widziałam negatyne opinie a co może ktos wie o dobrych stronach tej pracy bo ja sie nastawiłam na te pieczarki
zdjecie uzytkownika
nana - 2007-12-03 09:04:12 odpowiedz | cytuj
znaczy że lepiej zostac w domu naprawdę nie da się zarobić, imowę podpisłam i co dalej???
zdjecie uzytkownika
gabi - 2007-12-03 19:20:35 odpowiedz | cytuj
tzn ze koniec z prime champ i co dalej gdzie co szukac ?
zdjecie uzytkownika
lajdanga - 2007-12-03 22:03:03 odpowiedz | cytuj
Na stronie www.agent-tour.pl oglasza sie niejaki Krzysztof Chajecki oferije zbior pieczarek na 2-mce placi 4 euro tyle wiem .
zdjecie uzytkownika
gabi - 2007-12-04 07:51:43 odpowiedz | cytuj
dzieki-ale to okrutne moze cos wymyslimy-szukajmy dalej moze godniejszy zarobek bedzie pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
gabi - 2007-12-04 07:53:50 odpowiedz | cytuj
do prime champ?
zdjecie uzytkownika
nana - 2007-12-04 08:03:14 odpowiedz | cytuj
tak mimo wszystko ale ta firma jest w rejestrze sprawdz pod Europe for you. Centrum Pracy i Turystyki Grażyna Kafel
zdjecie uzytkownika
nieznajoma - 2007-12-04 12:59:31 odpowiedz | cytuj
Dziewczyno lepiej dobrze sie zastanów nad ta praca w tej firmie.Ja 2 tygodnie temu wlasnie stamtad wróciłam. Byłam tam teraz 2 raz. Kiedys było super az się chciało pracować i ludzie byli też wporządku.Teraz wszystko się zmieniło odkąd jest nowy szef jest gorzej. Nie masz na godzinę tylko w sumie nie legalnie na akord! i w tym oszukują ludzi bo dużo nie zarobisz.Bardzo długo się pracuje od 6-7 nawet do 22-23 i 24.Za tyle pracy byś tak samo zarobiła w Polsce.Bardzo dużo ludzi sie pozwalniało i mają problem .Cukrują ludzią a tak naprawdę to oszukują.Nie pozwalają wyrywać pieczarek za dużo to jak masz uzbierać kilo i praca na akord są śmieszni.Najgorzej mają własnie nowi , ponieważ jak ktoś chciałby sie zwolnić placi kare 250 euro.więc naprawdę dobrze sie zastanów zanim wyjedziesz!pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
nieznajoma - 2007-12-04 13:02:11 odpowiedz | cytuj
zgadzam się jak najbardziej z tą opinią.Stare zbieraczki są najgorsze!
zdjecie uzytkownika
J*l* - 2007-12-04 21:47:24 odpowiedz | cytuj
Witam!!! wybieram się na pieczarki!! (wyjazd z Opola) to miejscowości METERK ??!! może ktoś był >?? Jakie tam som warunki socjalne? jak tam jest +)"" może ktoś odpisze !?
zdjecie uzytkownika
nana - 2007-12-05 08:08:56 odpowiedz | cytuj
chciałabym się z tobą skontaktować , bo podpisłam umowe  i nieiem co dalej zrezygnować a potrzebuję pieniędzy
zdjecie uzytkownika
nana - 2007-12-05 08:10:14 odpowiedz | cytuj
nie jestes zrażony tymi opiniami o prima champ i Grazynie kafel sprawdź forum niedziela  
zdjecie uzytkownika
palla - 2007-12-06 21:39:05 odpowiedz | cytuj
ja tez jade do METERIK, napisz do mnie na gg !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 4169563
zdjecie uzytkownika
joasia223 - 2007-12-09 16:20:57 odpowiedz | cytuj
nie wybieraj sie tam po 1 za ten cieply posilek placisz dziennie 3 euro za spanie za dobe placisz 3 euro i przyjedziesz do domu bez pieniedzy a bedziesz robila od 7 do 12 w nocy a na 6 bedziesz musiala znowu w stawac warunki mieszkaniowe fatalne
zdjecie uzytkownika
joasia223 - 2007-12-09 16:36:20 odpowiedz | cytuj
za zerwanie umowy zaplacisz 250 euro jesli zaczniesz tam pracowac juz w pierwsym dniu oni tlumacza sie ze jest to zwrot za szkolenie jakie bedziesz tam odbywal przez 4 dni
zdjecie uzytkownika
joasia223 - 2007-12-09 16:40:34 odpowiedz | cytuj
6474821 moje gg jezeli chcesz z kims pogadac na ten temat bylam i wiem
zdjecie uzytkownika
joasia223 - 2007-12-09 16:40:36 odpowiedz | cytuj
zdjecie uzytkownika
joasia223 - 2007-12-09 16:40:39 odpowiedz | cytuj
zdjecie uzytkownika
palla - 2007-12-09 21:04:39 odpowiedz | cytuj
mama mojej kumpeli była w meterik z firmą prima champ.zarobiła w ciągu miesiąca niecałe 1000 euro. stawka w holland zależy od  wieku, wiec dziewczyny w wieku do 25 lat zarabiaja tam około 600 euro!śmiech na sali, wiekszość z nich szybciutko zjażdzała do polski, ale za to była naturalnie kara -jakieś 200euro chyba. ale praca ponoc lekka i przyjemna. a i teoretycznie akord, ale jak to bywa abroud, ograniczany...nom, tak wiec rezygnuje... szukam dalej... heh
zdjecie uzytkownika
J*l* - 2007-12-13 19:21:37 odpowiedz | cytuj
rezygnuje z Meterik po przeczytaniu tych wypowiedzi i jade na pieczarki do Niemiec miejscowości Visbek        (pozdro) pakuje walizki<bywajcie>
zdjecie uzytkownika
Bogdan - 2007-12-13 20:03:01 odpowiedz | cytuj
Witam do wszystkich co jada na pieczarki do holandii szczegolnie gabi daj znac z jakiej firmy to zalatwilas wybieram sie z zona samochodem w styczniu moglibysmy sie zabrac razem lub pomyslec nad czyms innym napiszcie na gg 7042208
zdjecie uzytkownika
piotrek - 2007-12-21 10:24:14 odpowiedz | cytuj
uważaj  zajrzyj na forum www.oszukany to oszuści
zdjecie uzytkownika
pieczara - 2007-12-21 11:16:49 odpowiedz | cytuj
ludzie jezeli wybieracie sie do holandii na pieczarki to wezcie sobie podarujcie ten wyjazd ludzie choruja tam a ich nic nie ochodzi na poczatku robi sie niby na godzine pozniej akord sie zaczyna ja przez 3 tygodnie zarobilam 760 euro z tego potracili mi kare 250 euro za mieszkanie i za obiady przyjechalam do domu z 100 euro to sa oszusci ludzie jak mozecie to nie wyjezdzajcie bo robota ciezka pracuje sie nawet i po 16 godzin warunki socjalne zalezy gdzi sie trafi kobiety dojezdzaly nawet 8 kilosow rowerem spi sie tam ok 4 godzin  na dobe ludzie sa powykanczani i zjezdzaja bo nie maja sily pracowac a firma prime champ nic sbie nie robi z ludzi stare zbieraczki tna grzyby tak szybko ze nawet nie wiesz kiedy gina z betu ludize podarujcie sobie ta firme bo bedziecie zalowac ja z tam tad wrocilam gola i nie wesola! pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
ABA - 2007-12-22 16:31:58 odpowiedz | cytuj
NIE RADZE, NO ALE ROBTA CO CHCETA. PRZYJAZD: Od 28listopada do 16grudia pracowalam w Prime Champ. Zaraz po przyjezdzie na zaklad zaprowadzono nas do pomieszczenia gdzie mialysmy czekac na kogos, kto sie nami zajmie...przedstawiona nam umowe-jeden pragraf zaprzeczal drugiemu(zawsze gdy jechalam do pracy za granica umowa dostawalm juz w polsce, dopiero po przeczytaniu jej decydowalam sie na jakikolwiek wyjazd), gdy romawiam z pania posredniczaka "slyszalam" o pracy na 2 miesiace-przedstawiona mi umowa byla na 3. ZAKWATEROWANIE: Zostalam zakwaterowana na Sevenum.Jesli dobrze pamietam na domku bylo zakwaterowanych 38 osob. Wrunki mieszkalne niejagorsze(porownywalne do tych, ktore mialam w Niemczech)wiec nie mialam sie na uskarzac. 6km do pracy-o.k.(w niemczech robilam od 4-7)da sie znieść...tym bardziej, ze rowerki byly spoko, wiec mozna bylo śmigac dowoli-a ze mozna bylo przy opkazji troche schudnac to jak najbardziej plus. PRACA: 6.00/6.20 zazwyczaj mialysmy juz byc w pracy(z wagami i kajdankami w reku czekac az "brygadzistka"otworzy nam cele i wyda instrukcje). Pierwszego dnia my-znaczy "nowe" skonczylysm prace o godzinie bodaze 19. Nastepnego dnia pracowalysmy juz do 21-i tak zazwyczaj juz konczylysmy, az do czasu....gdy przyszlo pracowac nam do 23,24... 6.00-oczywiscie odpowiednio wczesniej trzeba bylo wstac zeby sie wyszyskowac do pracy, co skracalo czas przeznaczony na "odpoczynek"...24-prezyslowiowy koniec pracy(mycie kajdanek, wagi)no i te nieszczesne 6 km do domu:( kolejka do prysznica,pralki...kolacja)a potem 3/4, no w porywach do 5 godzin snu(PRZYPOMNIJMY=przy 16/17h pracy). A bylabym zapomniala-OBIADY-no tu nic dodac, nic ujac-OCHYDA ale jesc trze bylo. WOLNE-gdy bylo malo pracy, to rzeczywiscie dostawalysmy wolne-na tzw. regenaracje sil. Podczas mojego pobytu trafila sie tez kontrola z Angli(ASDA czy jak to tam sie nazywa). No normalnie kulturka byla, nawet angielskie radio lecialo,wszyscy byli tak mili,czysciutkojak nigdy, windy i platwormy non stop w ruchu, a my jak pszczolki-jak zawsze zreszta. A te usmiechy na buziach... Raz dopuscilam sie samowolki i nie poszlam do pracy(nie bylam w stanie rowno stanac na nogi, a co dopiero pujsc do pracy), to ktos przyjechal po mnie samochodem i ponoc mnie szukal(spalam w pokoju). Z tego co kolezanka mi przekazala, to nazajutrz mialam miec "niezly dym"...nastepnego dnia-ciasza. Chyba zaczeto inacze j mnie traktowac... Nieraz slyszalam od dziewczyn, ktore byly tam dluzej odemnie jak "odnoszono sie" do nich podczas pracy....ale nie chce tego komentowac. Zdecydowalam sie na powrot do domu, bo jakos tak bardziej cenie sobie swoje zdrowie niz "niewolnicza" prace za psie pieniadze...wiedzialam, ze czeka mnie 250euro kary za zerwanie umowy(no coz, trudno) i ze odbija mi czterdziesci pre euro za autokar(tak sadzilam,do tej pory nie wiem jak jest),mieszkanie,obiady i ubezpieczenie. Mialam zamiar zjechac 19stycznia. O zamiarze zjadzu do Polski powiadomilam pania w biurze(ze o imnienu nie wspomne)16stycznia-w niedziele. Owa pani ucieszyla sie ze przyszlam, bo juz wczesniej chciala ze mna porozmawiac-slyszala pogloski, ze chce zjechac do Polski...."Dlaczego chce pani zjechac?", "Zle pani tu u nas?Przeciez dobrze pani zbiera...". Tego samego dnia mialam takze dwie rozmowy z Robem-"szefem" tamtejszego zakladu. Zal im bylo starcic dobrego pracownika.Widzieli, ze jestem juz zdecydowana i ze nie mam zamiaru tu zostac wiec dali spokoj. Chcialam zjechac w srode...ale powiedziano mi ze bardzo dobrze by bylo gdybym zjechala "dzis"(znaczy sie 16grudnia w niedziele)-dla kogo dobrze, dla tego dobrze(by ich szczyściło za to). ///Dwa dni wczesniej dzwonilam do firmy przewozowej z uslog ktorej wczesniej kozystalam, by(tak z ciekawosci)dowiedziec sie jak jest z kursami z Holandii-wypytalam sie co i jak./// "Szef" zawiozl mnie do domku na Sevenum. MIalam okolo 40 minut na doprowadzenie sie do porzadku i spakowaniu rzeczy. Wywieziono mnie do Venlo i zostawiono na dworcu autobusowym. Nie bylam pewna co do godziny odjazdu atokaru i najczarniejsze mysli przychodzily mi do glowy(gdybym tak pomylila godziny odjazdow, to pewnie teraz mieszkalabym sobie w jakims pudełku kartonowym w Venlo).Nie mialam zarezerwowanego miejsca, wiec gdyby bylo przepelnienie w autokarze... Na szczescie wszystko dobrze sie skonczylo. No moze nie wszystko-przez czas pobytu w firmie PRIME CHAMP wybralam dwie zaliczki(100e), na "dowidzenia" dostalam okolo 100euro(85 poszlo na autokar), reszta rzekomo ma zostac przeslana na konto(ha, ciekawe kiedy i czy wogole?). No i oczywiscie ROZLICZENIA NIE DOSTALAM(no bo i po co mi ono-no nie). Mam uraz do wyjzadow zagranicznych-no, bynajmniej na jakis czas-a juz w szczegolnosci do pracy w NL. HA, zapomnialabym. Jestem studentka, dobrzy ludzie nawet nie kazali mi sie przyznawac do tego co studiuje-dziennkarstwa. Ponoc nie lubia tam dziennikarzy:) Pozdro
zdjecie uzytkownika
barbara - 2007-12-26 03:08:51 odpowiedz | cytuj
hej ja bylam na pieczarkach jest ok a stare zbieraczki nie zawsze sa takie zle zalezy na jaka ekipe trafisz
zdjecie uzytkownika
dziadek - 2008-01-17 17:33:24 odpowiedz | cytuj
witam.. byłam i pracowalam w firmie prime champ .praca nie jest taka zla zarobki tez nie najgorsze.jedyny problem moim zdaniem to klika jaka tam rzadzitj.wielki marcin hund roja,lukasz jego podwladny,mariusz ktory mysli ze jest oczkiem calego swiata,olka wielka kantynowa ktora jest zwykla sprzataczka i babcia klozetowa.jest wulgarna i nieprzyjemna osoba.itd.itp. właściciele tej firmy sami nie wiedza kogo przyjmują na takie stanowiska samowolka i nic więcej.ludzie miejcie szacunek dla tych kobiet dzięki którym macie prace.
zdjecie uzytkownika
pracowity - 2008-01-17 17:44:01 odpowiedz | cytuj
Jestem zainteresowany, i mam pytania, kiedy wyjazd, na ile czasu, jakie zarobki   , a najlepiej na mail :      uscamaro@wp.pl
zdjecie uzytkownika
ania - 2008-01-19 14:16:22 odpowiedz | cytuj
A MOZE KTOS JEST ZADOWOLONY Z WYJAZDU DO PRIMA CHAMP MAM 28 LAT I RODZINE  I ZASTANAWIAM SIE CZY JECHAC BARDZO POTRZEBUJE PRACY!!!
zdjecie uzytkownika
gabi - 2008-01-19 16:48:30 odpowiedz | cytuj
ja zrezygnowałam z wyjazdu i szukam czegos innego pozdro
zdjecie uzytkownika
pieczara - 2008-01-30 20:37:36 odpowiedz | cytuj
tak tak u magdy robilo sie w swieta do 24!!!!! to przesada podarujcie sobie ta robote odradzam!
zdjecie uzytkownika
benia - 2008-01-31 15:36:21 odpowiedz | cytuj
dziewczyno jakie bzdury piszesz nie wstyd ci guzik wiesz o firmie o pracy o grażynie kafel zastanów się skoro ty tam nie umiałaś się znależś to nie znichęcaj innych jestes lalunią która zamiast trafić na karaiby  trafiła do pracy  infiormuję cię że wracam tam 3 raz i wcale nie z przymusu czy za chlebem ale z chęci szef to gość w polsce nie ma żaden szef takiego kontaktu jak tam z pracownikami kasa jest na czas posiłki smaczne i estetycznie podane może ty w domu nawet tak nie jadasz  uważam że jesteś leniwa do pracy i pojechałaś sięt am  rozerwać  jesteś nieodpowiedzialną osobbą za którą mi jest wstyd bo jesteś polką nie zabieraj  ludziom miejsca i czasu oraz chęci na wyjazd
zdjecie uzytkownika
bożena - 2008-02-04 08:27:51 odpowiedz | cytuj
Jesteśmy młodym małżeństwem (on 32 ona 21lat) szukamy pracy w Anglii, Niemczech. Najbardziej interesują nas : opieka nad dzieckiem sprzątanie praca w fabryce praca na farmie ( w rolnictwie) praca w ogrodzie opieka nad osobą starszą pomoc w kuchni  Ja (ona) mam  doświadczenie w pracy z dziećmi i osobami starszymi. Od 4 lat pracuje jako wolontariuszka w domu dziecka i hospicjum. Jestem odpowiedzialna i obowiązkowa. Znam język angielski w stopniu komunikatywnym i w dalszym ciągu się uczę języka. Mój mąż ma doświadczenie w pracy w fabryce i w rolnictwie (pracował już za granicą w Niemczech)Jest osobą doświadczoną i skrupulatną. Perfekcjonista. Od 4 miesięcy uczy się angielskiego ( w zaawansowanym stopniu zna niemiecki) Jesteśmy zainteresowani wspólną pracą ( w jednej fabryce, farmie itp) lub pracą w oddzielną ale w bliskim położeniu od siebie. Nie ukrywamy że liczy się dla nas  wspólne zakwaterowanie. Rozważamy też możliwość jakoby pracował tylko mąż a ja bym zajmowała się domem. Bylibyśmy wdzięczni za pomoc w wynajęciu mieszkanka (kawalerki, pokoju z możliwością korzystania z kuchni itp). Dodam że interesuje nas dłuższy wyjazd. Będziemy wdzięczni za wszystkie oferty i każdą pomoc.  podaje adres mailowy     piwusia5@tlen.pl  oraz telefon           781284135 Jesteśmy bezdzietni !!! Dziękuj Bożena i Bogusław
zdjecie uzytkownika
pajuk@poczta.onet.pl - 2008-02-04 13:47:18 odpowiedz | cytuj
witam mam pytanie a skad pan dosta kontakt na te piecarki bo ja bym byl zainetersowany a wgoogle moz e pan cos wiecej powiedziec jak sie dostac jaka kasa itd, bede wdzeczny za  maila
zdjecie uzytkownika
kamila - 2008-02-15 11:03:37 odpowiedz | cytuj
witam!jestem zainteresowna ta oferta pracy więc prosze o informacje na mail kamila.duda@wp.pl lub na gg 4289177 lub pod nr. 517826551
zdjecie uzytkownika
kamila24 - 2008-02-15 11:07:21 odpowiedz | cytuj
jestem zainteresowana ofertą wiec proszę o nformacje na gg 4289177 lub maila kamila.duda@wp.pl lub na kom. 514826551
zdjecie uzytkownika
meya - 2008-02-19 17:49:09 odpowiedz | cytuj
w firmie prime champ pracuje juz prawie dwa lata,pierwszy wyjazd był na prawde ciezki ale teraz nie wyobrazam sobie innej pracy.Duzo zalezy od tego do ktorego zakładu sie człowiek dostanie.W moim takze sa obiad,ktore jednym smakuja-drugim nie,jak w kazdej innej pracy potracaja nam koszty mieszkan itd ale pomimo tych wszystkich odtracen jestem bardzo zadowolana z wypłat,w Polsce na pewno bym tego nie zarobiła!!!!!!nie prawda sa tez słowa,ze "stare zbieraczki sa najgorsze" wszedzie trafia sie Ci zli ludzie,nawet w polskiej pracy zdarzaja sie kłotnie pomiedzy pracownikami!Moje zdanie jest takie-jesli człowiek jest zdecydowany pracowac a nie jedzie z mysla o odpoczynku to zadne pieczarki nie beda mu straszne!!!pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
kris - 2008-02-20 00:19:39 odpowiedz | cytuj
Jaka to praca w Holaqndii. Wymagany język, znam angol, niemiec,prawko. Jakie pokoje? Warto jechać? Proszę o info. Krzysiek  GG 8770549  Mam oferty do UK opiekun. Czy ktos pracował ?  kriskoch@o2.pl
zdjecie uzytkownika
Efa - 2008-02-20 18:24:27 odpowiedz | cytuj
Benia co ty wypisujesz za bzdury.Który szef jest taki wspaniały?O jakiego typu kontakty ci chodzi?Zależy co tam robiłaś że miałaś takie dobre kontakty z szefem?Moim zdaniem pracują tam ludzie obłąkani i zacofani.Nikt normalny tam nie pojedzie bo to jest jednym słowem .............
zdjecie uzytkownika
mała - 2008-02-22 15:03:16 odpowiedz | cytuj
Witam wszystkich.Właśnie wróciłam w zeszłym tygodniu po 3 miesiącach pracy w PrimeChamp. Rozumię,że każdy ma prawo do swojej opinii ale niektórzy przesadzaja i to grubo.Było mi bardzo ciężko wyjechać.Musiałam zostawić malutkie dziecko, więc rozumiecie.Czytałam też opinie na tym całym forum niedziela.nl i byłam pełna obaw.Jednak już w drodze do Holandii poznałam Panie, które tam pracują długo.Oczywiście też narzekały na różne sprawy ale mówiły,że tam im jest dobrze i nie chcą zmienić pracy.Nie będę dokładnie sie rozpisywać jak tam jest bo każdy kto był to wie.Ale jedno moge napisać.Tam nie jest źle...Złą opinie to sobie wyrabiają ludzie sami. Dziwi mnie to,że tak źle piszą. Zgadzam się z jednym stwierdzeniem,że niektóre osoby nawet w domach nie maja takich warunków( spać jest gdzie, nawet jest pościel, kuchnie dobrze wyposażone, pralki itp)Co do posiłku to w takich dużych zakładach jak przygotować inaczej posiłki niż odgrzewane???Pieniądze idzie zarobić dobre tylko trzeba chcieć.Byłam już w Hiszpani i w Holandii przy innych pracach. I co?? Wracam za 2 tyg do primeChamp i na tym się na pewno nie zakończy. Dla informacji podaję,że od nowego roku przechodza całkowicie na akord, więc nawet młode osoby(ja mam 21 lat) będą zarabiać tak samo jak inni. Na sam koniec tylko dodam,że już sam fakt,że tam bardzo dużo osób wraca spowrotem mówi za siebie...
zdjecie uzytkownika
Madzik - 2008-02-24 23:45:20 odpowiedz | cytuj
ja sie zgodze z  pania powyzej, tez bylam w Prime champ... haagweg, nie jest zle, kto chce pracowac ten bedzie pracowac i tyle, zarobic sie da...  i tez tam wracam.. duzo osob wraca;p i bedzie wracac.. a od Grazynki Kafel prosze sie odczepic... jest moja znajoma, i nie jest taka zla jak on niej mowia... trzeba poznac, a tak pozatym to ludzi sie nie ocenia!
zdjecie uzytkownika
Ania - 2008-02-25 11:21:52 odpowiedz | cytuj
Dzieki za podniesienie na duchu jade 1 raz tez zostawiam male dziecko mam nadzieje ze bedzie ok. i da sie zarobic .do zobaczenia za 3 m-ce.pa
zdjecie uzytkownika
Ania - 2008-02-25 11:23:27 odpowiedz | cytuj
Dzieki za podniesienie na duchu jade 1 raz tez zostawiam male dziecko mam nadzieje ze bedzie ok. i da sie zarobic .do zobaczenia za 3 m-ce.pa
x