Twoje konto

Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Oświata | Praca dla opiekunek w Niemczech | Forum | Szkoły policealne | Logowanie | Kontakt | Dodaj ofertę pracy
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-07-29 00:31:17 odpowiedz | cytuj
Ludzie sa jakies nowe wiesci? Co nowe plotki niosa o ludziach?
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-07-29 15:35:39 odpowiedz | cytuj
Przeczytalem jak Krzysiek Bujara bronil uczciwosci firmy Prime Champ.Skoro jest to firma zetelna mam pytanie do Krzysztofa,czy podczas pracy tylko mdleja polki? Czy holenderki tez mdleja z wykonczenia?mam nadzieje ze Krzysztofie odwiedzasz jeszcze forum,tak jak napisales i odpowiesz na moje pytania.
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-08-01 01:04:31 odpowiedz | cytuj
misiek nie liz dupy tym z biura
takich nie lubimy
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-08-17 18:00:47 odpowiedz | cytuj
Dziewczyno,dlaczego ty obrazasz kogos kogo nie znasz.Nie dosc ze niesympatyczna jestes to jeszcze analfabetka.Przykre to,ze podajesz nazwiska to jeszcze ublizasz im.Wiem ze jestes anonimowa,ale przykro mi ze tak robisz.Pozdrawiam i do zobaczenia.Pa!!!
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-09-09 20:23:45 odpowiedz | cytuj
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-08-17 18:00:47

Dziewczyno,dlaczego ty obrazasz kogos kogo nie znasz.Nie dosc ze niesympatyczna jestes to jeszcze analfabetka.Przykre to,ze podajesz nazwiska to jeszcze ublizasz im.Wiem ze jestes anonimowa,ale przykro mi ze tak robisz.Pozdrawiam i do zobaczenia.Pa!!!

Witam.jezeli chodzi o Prime Champ to jest firma ktora oszukuje i klamie.Ja na poczatku roku uleglem wypadkowi,staram sie o chorobowe przez prawnikow bo firma nie chce mi zaplacic.Jestem juz dawno po operacji a chorobowego od nich nie dostalem.Przy zjezdzie do polski podpisalem dokumenty w jezyku holenderskim-a to bylo rozwiazanie umowy o prace a ja tego nie wiedzialem i nikt mi tych dokumentow nie przetlumaczyl.Prawnik do mnie dzwonil i mowil ze prime champ tlumaczy sie tym ze jeden z polakow(Dawid Szymanski)byl w biurze przy podpisywaniu tych dokumentow i niby wszystko mi tlumaczyl-BZDURA,BZDURA!!!!!!!!!.Nie dajcie sie tej firmie,polacy ktorzy pracuja w tych biurach(Grazyna,Wotzka,Bujara,Ula)dali by se ja...(bujara) i ci.....na zywca ogolic dla tej firmy,Zrobia wszystko by firma byla \"cacy\".Dziwie sie ze jeszcze jednej osoby nie zwolnili,bo oni tak robia-ciebie zwolnia i wszystkich tych co bardzo dobrze znasz a niedaj boże z rodziny ktos-natychmiast zwolniony.Ludzie szanujcie sie i nie dajcie sie tym skurwy.........!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-09-10 20:15:42 odpowiedz | cytuj
A ile lat ty tam pracowałaś dopiero po wypadku tak gadasz a tak to jezdzicie tam po kilka lat i nie narzekacie a jak cos sie stanie to wizwiska sie zaczynają i na go work wypisywac bzdury.
zdjecie uzytkownika
mozna?? - 2011-10-05 18:40:02 odpowiedz | cytuj
co złe o tej firmie to warunki przedewszystkim płacowe mieszkaniowe jak coś ci sie stanie to mają cię w dupie i niech nikt mi nie opowiada ze tam jest luksus mialam ostatnio wypadek na rowerze mieszkalam na kampingach musialam zaplacic sama za wszystko nA Polske wyslali 20 euro tyle mnie kosztowal szpital przez 10 dni opiekowaly sie mna polki zrobily mi kule ze szczotek do zamiatania a pracowalam tam prawie 2 lata tam zadzi ulka z biura baba brudas ktora woli turasow ale zaden jej nie chce jak sie jej postawisz to cie oszuka zabrala mi za 16 szwow na kolanie 170 euro 29 antybiotyki i jeszcze bog wie co sciagnelam tam corke to chciala ja zniszczyc bo zemna nie mogla dac sobie rady zabralam corke bo takie zero nie bedzie za euro ponizacna koniec pozdrawiam unilaitke pauline meza damiana i ich mame pania marie oraz krzysztofa
zdjecie uzytkownika
aaa - 2011-10-05 19:06:35 odpowiedz | cytuj
powiedzcie mi ludzie jak to jest z tymi wyjazdami? czy do prime champ przyjeżdżają ludzie z kilku polskich firm rekrutujących czy tylko z jednej firmy? z tego co słyszałam to rekrutują tylko kobiety wiec co tam robią mężczyźni? czy macie w Polsce jakieś szkolenia czy od razu sie wyjeżdża do pracy proszę o pilną odpwiedz
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-10-06 17:17:12 odpowiedz | cytuj
Mężczyźni tam..., ruchają właśnie tamte polki... i tyle.
zdjecie uzytkownika
a - 2011-10-06 19:40:27 odpowiedz | cytuj
a oprócz tej informacji mozesz mi odpowiedziec na reszte moich pytań jesli sie orientujesz w tym temacie? z góry dzieki
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-10-10 22:23:36 odpowiedz | cytuj
Tu masz wszystko, czytaj i przemyśl ten wyjazd:
http://www.gowork.pl/forum/forum_posty_tematu,2940,0,0,11
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-10-11 21:24:50 odpowiedz | cytuj
Jak chlałaś ,co dziennie,biłaś się z córką ,teraz masz pretensje do wszystkich,nie szargaj nazwy firmy jak to jest twoja wina,nawet w dzień gdy wpadłaś jako pijana zamiast iść do pracy ,to tak się zechlałaś że cię wrzucali do busa,a nie chciałaś wsiąść
zdjecie uzytkownika
ola - 2011-10-12 20:53:13 odpowiedz | cytuj
witam,pracowalam tam przez troche.moge wam powiedziec jedno-to nie jest miejsce pracy na dlugi czas.to miejce dla starszych pan ktore nie maja mozliwosci zarobienia pieniedzy w polsce i taki wyskok na 6-8 tyg to oderwanie sie do garow w domu i domoowych obowiazkow,przy okazji zarobienia pieniedzy.podziwiam mlode dziewczyny,przcujace tam juz od kilku lat!!!!naprawde,te dziewczyny sa chore na glowe.malo tam normalnych mlodych kobiet,wieszosc to korewki na telefon sypiajace co chwile z innym kolega z pracy tez turasami.tak to sa polki za granica.wstyd i jeszcze raz wstyd!
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-10-13 12:47:21 odpowiedz | cytuj
czy ktoś z Was miał szkolenie w Polsce przed tym wyjazdem do Holandii? bo jeśli nie to być może mówimy o całkiem innych miejscach! bardzo mnie to interesuje bo chce wyjechać na pieczarki aby zarobić konkretne pieniądze a nie jakieś ochłapy za ciężką pracę
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2011-10-15 20:25:25 odpowiedz | cytuj
Szukajcie oszczędności zacznijcie od siebie.
Jest was tam za dużo tylko w stołki pierdzicie wymyślacie jakby tu wycisnąć wszystkie soki ze zbieraczek!!
Adnana się pozbyli bo poczuli kiełbe od Maryjki!!
Teraz będzie Maryjka i Paulusia xD
Tesciową i synowa będą ciosać kołki na głowie tak może być tylko w prime champ ;]

Z Turkami się lepiej pracuje i rozumie niż z Polkami.

Jak chora to do Polski. Piszcie co myślicie ;]

Gdzie Adnan? Już go wykończyliście, może potrzebuje pomocy czy rozmowy. Najlepiej wymienić na lepszy model.

Szon jak tam kiełba?? Smakuje??
Piszcie co o tym myślicie...
Trzymajcie sie;] Na święta będzie jazda
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2011-10-15 20:29:59 odpowiedz | cytuj
Kancelka to autorytet...
Kłamie, kabluje i rozbija małżeństwa wsadzając te wielka dupę jak szafa trzydrzwiowa miedzy ich i rozbija związki... To wam się podoba??
Po celi chodzi i tylko terroryzuje ludzi psychicznie...
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-10-16 20:25:19 odpowiedz | cytuj
Ja napiszę, co o tym myślę, w szerszym ujęciu - rzecz idzie o tony wywodów na temat moralności, praworządności czy kompetencji tego czy tamtego w Prime Champ. Uważam, że nie wypada publikować w sieci obszernych zarzutów pod adresem osób wymienionych z imienia i nazwiska pozostając jednocześnie bezpiecznie ukrytym za anonimowym nickiem. Zabawa taka to zajęcie dla maluczkich ludzi o maluczkiej godności. Jeśli gotów jesteś napisać szkodliwą dla czyjejś reputacji opinii (czasami szkalującą być może osobę, która z zarzutami nie ma nic wspólnego), miej dość odwagi, by się podpisać.
Autorzy anonimowych komentarzy mający się za strażników moralności do dla mnie małe wredne mendy warte tyle samo, co ich złośliwe wpisy.
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-10-18 22:10:59 odpowiedz | cytuj
Autorko czy autorze posta powyżej... podpisz się z imienia i nazwiska! Czekamy...!
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-10-19 21:49:31 odpowiedz | cytuj
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-10-18 22:10:59

Autorko czy autorze posta powyżej... podpisz się z imienia i nazwiska! Czekamy...!

Krzysztof Bujara
zdjecie uzytkownika
K.K. - 2011-10-20 21:58:02 odpowiedz | cytuj
Świętoszek się odezwał... strażnik moralności!
zdjecie uzytkownika
wiem - 2011-10-21 15:40:31 odpowiedz | cytuj
Elka z Zagania
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2011-10-24 20:28:33 odpowiedz | cytuj
W firmie są tylko zakazy i nakazy... Nigdzie indziej sie nie mozna wypowiedziec tylko tak!
Wszystkie tępe fujary co wstawiają sie za firmą zamiast pomagac swoim - polakom to pierdolą kocopoły i liżą dupy administracji heheee ;]
Z wyrazami współczucia Krystyna z Gazowni ;d
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-10-25 01:52:24 odpowiedz | cytuj
Co do tej firmy zgadzam sie,że to wyzyskiwacze,płaca tak marne pieniadze że ledwo starcza na utrzymanie sie w Holandi a co dopiero przywiezienie cos do domu.Ludzi maja gdzieś pani Maria jak i Paulina panosza sie ile moga,Rosita chodzi z wypieta pupą i tylko sie czepia,raz mowi ze dobrze rwiesz potem znów ze zle ,jedynie kogo tam lubiłam to Redżiego koleś super:)
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-10-26 20:06:59 odpowiedz | cytuj
W takim razie śmiało, wypowiadać się! Podawać z imienia i nazwiska tych wszystkich pseudo "mężów" i "żony"! Pozostawiali w kraju swoje "połówki" i pojechali się tam bawić!
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-10-28 15:03:34 odpowiedz | cytuj
Błahahahah!! Normalnie leeeże!!! :D
Jak czytam te kpiny :P Pan Krzysztof co obrońca uczciwości to tyle hahaha. Najpierw niech sam na siebie popatrzy! Ludzie prawdę piszą nie da się ukryć. A Marija to już nie wie jak do dupy włazić, nawet kiełbache przywozi. Zresztą nie tylko ona. Nie które zbieraczki tez. Ptasie mleczko, biełbache. Pff kretynki. Adnana wywalili bo z babami urzędował. Nareszcie ktoś na oczy przejrzał! Niektóre to chyba strrasznie przeżyły błahahaha! A podpisywać się nie mam zamiaru. Bo nawet nie chce żeby moje nazwisko czy nawet imię miało cokolwiek wspólnego z tą firmą!! Wstyd by mi było!!
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-10-30 20:59:20 odpowiedz | cytuj
Z jakimi babami Adnan urzędował?
zdjecie uzytkownika
bb - 2011-11-01 19:42:45 odpowiedz | cytuj
czy ktos pracowal na haggwegu
zdjecie uzytkownika
byla pracownica - 2011-11-02 21:20:59 odpowiedz | cytuj
co tam slychac na haggweku jak tam dziewczyny sie sprawoja a kolazanka z tatulazem na racze z delfinkami co ona tam porabia
zdjecie uzytkownika
pogromca mitów i złodzieji - 2011-11-07 11:40:19 odpowiedz | cytuj
cześc misiek zaoewne pracujesz cięzko jak typowy polak, masz także ciężkie zawodowe wykształcenie więc takim cha.... jak Ty zawsze bedzie ok nawet jak by mieli końskie kupy za 2 euro zbierać, wiec nie popisuj sie jołopie i nie graj wielkiego kami kadze bo burak jesteś może nawet kochaś jakiejś oszustki z agencji.... jak to sie mówi uderz w stół a nożyce.... pozatym tyle lat w nl i nawet sklepu a polsce nie mieć to niezly tuman musisz być jak i większośc twojego pokroju ; piwo ćpanie i konia walenie to i 2 euro ci wystarczy bye suckers if you anderstend whot that mean...
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie podlaczony - 2011-11-08 17:28:12 odpowiedz | cytuj
Laskowiak - 2010-07-26 17:11:16

widoczny ale nie połączony z profilem - 2010-07-25 18:58:19

Znacie jakieś szybkie laski z
Pewnie, że znamy! Sprawa jest banalnie prosta, więc nie czekaj, tylko przyjeżdżaj śmiało na którykolwiek z naszych zakładów! Jeśli o szybkie laski idzie, zawsze znajdzie się na zmianie kilku chłopaków, którzy chętnie pozwolą Ci zrobić sobie szybką laskę!

witam was czy ktos zna firme z Letnicy tam ponoc znajduje sie pieczarkarnia i chcialam sie dowiedziec na temat tej firmy bo oferuja prace w holandii przy pieczarkach ale najpierw szkolenie w letnicy 2dniowe prosze napiszcie cos jak mozecie czy warto tam jechac.pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
K.K. - 2011-11-11 12:32:11 odpowiedz | cytuj
"pogromca mitów i złodzieji" - popracuj nad polskim i angielskim idioto!
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-11-13 15:26:29 odpowiedz | cytuj
Witam wszystkich jestem na tej stronie pierwszy raz. Dwie najbliższe mi osoby pojechały do Horstu, Donkstrst18 Meterik. Pojechały we wtorek. Teraz płaczą i chcą wracać. Mówią, że jest straszna presja psychiczna na nowych pracownicach. Nie wiem, co się tam dzieje. Proszę napiszcie mi coś więcej o firmie Verdellen Champignons BV
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-11-13 22:51:02 odpowiedz | cytuj
Masz:

http://www.gowork.pl/forum/forum_posty_tematu,2940,0,0,0
zdjecie uzytkownika
ona - 2011-11-15 15:49:26 odpowiedz | cytuj
Presją jest to trzeba przyznać. I nie każdy to wytrzyma. Jest tak że jeśli zerwiesz umowę to płacisz 250 euro kary. Ale mają dziewczyny pierwsze 2 tygodnie na zjazd do domu bez zadnych konsekwencji finansowych. Czyli jeśli jest im tam zle co mnie zresztą wcale nie dziwi to skontaktuj się z nimi jak najszybciej i powiedz im to. Niech idą do biura i powiedzą ze chcą zjechać a mają do tego prawo więc problemów nie będzie. Jedyne co to raczej Ula będzie zgrywać dobrego człowieka znając życie razem z Krzyśkiem i będzie im wciskać ze wcale nie jest tak zle ze to tylko przejściowe i żeby zostały. Ale trzeba być stanowczym. Szkoda zdrowia psychicznego na taka prace bo kokosów tam nie ma. Napisz jak się dalej potoczyła sytuacja. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-11-15 21:52:18 odpowiedz | cytuj
A "PAN" Krzysztof to się nagle obudził ze Adnan z babami sypiał. I to z co 4. Tylko tak po ciuchutku zeby nikt nie wiedział. Nie ważne stara czy młoda byle tylko otwór miała. Już raz podobno za to wyleciał. No ale... jak widać żądza sexu wieksza jak logiczne myślenie
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-11-15 22:13:50 odpowiedz | cytuj
Podaj nazwiska tych co sypiały z Adnanem!
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-11-18 19:38:05 odpowiedz | cytuj
Było jakieś dziwne zebranie, gdzie powiedziano moim siostrom, że mogą w ciągu miesiąca zrezygnować bez żadnych kosztów a jak się nie sprawdzą to firma po 3tygodniach sama ich zwolni i też kosztów nie poniosą, nie wiem kogo słuchać. Już tyle się naczytałam, że głowa mi pęka. Tylko zastanawia mnie jak moja znajoma to robi, że wyciąga duże pieniądze i jest tam już trzeci rok. Teraz jest na jakiś brązach
zdjecie uzytkownika
ona - 2011-11-18 22:55:42 odpowiedz | cytuj
Jak ich sami zwolnią to owszem nic nie będą płacić. Ale żeby do miesiąca mogły same zrezygnować to pierwsze słysze. Do tej pory było że mają na to 2 pierwsze tygodnie bez zadnych konsekwencji. Tylko żeby się nie okazało że zrezygnują do tego miesiąca a kase i tak im odbiją bo tak tez może być. Tam oszukują jak mogą. Obawiam się że Ty będąc w Polsce im nie pomożesz bo nawet nie masz jak. One same muszą to tam załatwić. Ale niech się nawet wszystko po 2 razy pytają żeby były pewne i żeby się nie dały wyrolować. A Pani która jeździ tam już 3 lata to się nie ma co dziwić że tyle wyciągnie. Bo te stare zbieraczki już mają swoje sposoby. Po pierwsze mają dobrą wprawę i już się zachartowały a po drugie najnormalniej w świecie oszukują. Tam tylko nowe zbierają to co im każą a stare wyjadaczki wciskają co popadnie a o dopisywaniu kg już się nie mówi. Ale oczywiście nie wszystkie. Niestety bardziej Ci pomóc nie umiem.
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-11-22 22:31:10 odpowiedz | cytuj
jak tam jarek nie teskni za agą jankowską z zielonei góry
zdjecie uzytkownika
. - 2012-01-02 18:55:16 odpowiedz | cytuj
.
zdjecie uzytkownika
aaa - 2012-01-02 19:04:38 odpowiedz | cytuj
Jeeesssuuuu! Broń mnie Boże przed takimi współpracownikami! W Holandii jest jednak łajdactwo!
zdjecie uzytkownika
- 2012-01-02 19:16:25 odpowiedz | cytuj
Czy panie dały upust swoim fantazjom w okresie swiąteczno-noworocznym.?
zdjecie uzytkownika
- 2012-01-04 12:51:02 odpowiedz | cytuj
O jakiej firmie mówisz?
zdjecie uzytkownika
- 2012-01-04 19:28:22 odpowiedz | cytuj
?????????????????????????????????????
zdjecie uzytkownika
E.W. - 2012-01-06 08:07:30 odpowiedz | cytuj
Co taka cisza?
zdjecie uzytkownika
Kaśka - 2012-01-12 21:30:23 odpowiedz | cytuj
Cześć wszystkim, czy ktoś wie, w jakich klubach bawią się Polacy z pieczarkarni w Ammerzoden?
zdjecie uzytkownika
NN - 2012-01-18 21:47:10 odpowiedz | cytuj
Piszesz o Kancelce?? ze rozbija zwiazki i malzenstwa i pcha sie dupa wszedzie?zapomnialas dodac o beszczelnej Magdzie Gluch....lepszej od kancelki,turas ktorego wyjebali dobrze sie bawil he he
zdjecie uzytkownika
ewa - 2012-03-20 17:36:50 odpowiedz | cytuj
widoczny ale nie połączony z profilem - 2010-12-30 17:13:30

Znowu po świętach rudzielec wywalił z roboty kilka dziewczyn! Co tam się dzieje! Olejcie te "Crime Champ"! Imprezę sylwestrową Wam chociaż robią???
Witajcie ja mam zamiar jechac do pracy przy pieczarkach do holandii Super champ tak sie nazywa ta firma czy ktos tam pracował i wie jakie sa tam warunki.
zdjecie uzytkownika
- 2012-03-20 18:25:26 odpowiedz | cytuj
A kto normalny jedzie do pracy za granice bez umowy?I Ty jeszcze studentka.:-)
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2012-03-24 23:19:40 odpowiedz | cytuj
Witam niedawno pojechała tam moja narzeczona czy ktoś anonimowy chciałby udzielić mi informacji na jej temat?to dla mnie bardzo ważne.jesli ktoś miałby ochotę podzielić się informacją bedę bardzo wdzięczny i podam namiary.myslę ze sa tu jeszcze życzliwe osoby na tym forum..dziękuję...
x