Twoje konto

Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Oświata | Praca dla opiekunek w Niemczech | Forum | Szkoły policealne | Logowanie | Kontakt | Dodaj ofertę pracy
zdjecie uzytkownika
mala - 2008-02-04 17:25:28 odpowiedz | cytuj
Czy ktoś ma jakies informacje na temat 24-7 Recruitment?
zdjecie uzytkownika
Karol - 2008-03-17 18:18:42 odpowiedz | cytuj
Mam nadzieje, że zdążyłem. Pracowałem dla nich na ostatnich wakacjach. Do tej pory nie wypłacili mi jednej tygodniówki, kilku nadgodzin i nie przesłali formularza do odzyskania podatku - mimo licznych próśb. W sumie jestem przez to do tyłu o ponad 2000zł, nie licząc opłat za telefony do Anglii w tej sprawie.     Serdecznie odradzam. Od pierwszych dni podejrzanie to wyglądało, ale cieszyłem się, że mam pracę.     W tym samym miejscu co ja - magazynie Tesco - pracowali inni obcokrajowcy, również Polacy, ale dla innych firm pośredniczących. Zarabiali oni więcej, i w ogóle mieli dobrą współpracę z ich pracodawcą. Także da się znaleźć fajną pracę. Powodzenia!
zdjecie uzytkownika
llesiuu - 2008-03-28 22:31:41 odpowiedz | cytuj
tak cos wiem :)) pracuje dla niej od dwoch lat! Trenuje ludzi dla tej beznadziejnej firmy! pozdrawiam :))
zdjecie uzytkownika
mycha - 2009-06-12 10:39:42 odpowiedz | cytuj
Witaj. Mam rowniez problem jezeli chodzi o ta agencje nie moge zdobyc jej zadnego adresu ani siedziby. Moze moglbys mi pomoc?? Pozdrawiam i prosze o jak najszybsza odpowiedz, poniewaz nie moge przez nich rozliczyc sie z podatku. Moj adres mailowy kamila.marecka@wp.pl. Prosze o jakies info od kogokolwiek kto to przeczyta. Pozdro jeszcze raz
zdjecie uzytkownika
wawker - 2009-07-24 18:18:17 odpowiedz | cytuj
właśnie skończyłem prace dla nich i stanowczo odradzam te agencje...
zadnej konkretnej umowy problemy z payslip, uzyskaniem p45, wyplatami za godziny. omijajcie to z daleka
zdjecie uzytkownika
ann54 - 2009-08-01 17:53:14 odpowiedz | cytuj
Czy ta agencja o ktorej tu piszecie znajduje sie w Slough na Highstreet obok banku Lloyds prosze o jak najszbsza odpowiedz
zdjecie uzytkownika
ktosik - 2009-08-02 16:31:47 odpowiedz | cytuj
moze ktos podac nazwy jakichs konkretnych i uczciwych agencji w slough i okolicach??
zdjecie uzytkownika
KOTEK 21 - 2011-05-23 15:06:48 odpowiedz | cytuj
FIRMA 24X7 ZNAJDUJĄCA SIĘ W NL (PARK PETERSFEN) TO NAJGORSZA FIRMA W JAKIEJ PRACOWALAM.ZAPEWNIAJA 40 GODZ PRACY TYGODNIOWO A FAKTY SA TAKIE ZE PO TYG. NAGLE NIE MA PRACY.A W BIURZE TLUMACZENIE JEST JEDNO 'NIE STARALES SIE' CO STAJE SIE NUDNĄ WYMÓWKĄ.NA PARKU MIESZKA DUŻA ILOŚC POLAKÓW A NIEMAL W KAŻDYM DOMKU MOŻNA ZNALEŚC GRUPE POLAKÓW BEZ PRACY.ZALEGAJA Z WYPLATAMI,MAJA KOSMICZNE CENY ZA DOMKI.W POKOJACH ZNAJDUJE SIE TYLKO LÓŻKO (POCIESZENIEO ILE NIE JEST POPSUTE) I SZAFA.ODRADZAM TA FIRME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!24X7
zdjecie uzytkownika
chris_paucha@wp.pl - 2011-06-13 17:53:33 odpowiedz | cytuj
Witam znalazłem ofertę od tej firmy a mianowicie:

http://www.praca4u.net/praca-anglia-zakwaterowanie-id105750.html


Zastanawialem sie ale po przerczytaniu tego tematu dam sobie spokój
zdjecie uzytkownika
kamyk - 2011-06-16 19:53:40 odpowiedz | cytuj
JA TEZ CZYTAŁEM TA OFERTE JUTRO ZADZWONIE DO NICH I SIE ZAPYTAM... CO JEST GRANE CHODFZI PRZECIEZ O TO BY ZAŁAPAC SIE TYLKO NA POCZĄTEK W TEJ ROBOCIE I ZNALEZC SOBIE COŚ INNEGO A NIE TYRAC DLA FRAJERÓW;)
zdjecie uzytkownika
agencja 24x7 dnooo!!!!! - 2011-07-22 13:01:04 odpowiedz | cytuj
Zanim pójdziesz do tej zmazanej agencji pracy obadaj ich najnowsza umowe o pracę z roku 2011 lipiec , po sciagnieciu i przeczytaniu jej pomyslicie ze nie warto z nia zaczynac pracy , wiecej info na tej stronce :

http://www.holandiapraca.fora.pl/czy-ktos-slyszal-pracowal-w-tych-agencjach,34/agencja-pracy-24x7-ocencie-sami-ich-umowe-ankieta,24500.html
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-08-09 19:45:58 odpowiedz | cytuj
jesli ktos obiecuje Ci prace,a proponuje Ci zakwaterowanie i namawia do podpisania umowy najmu zastanow sie czy nie utopisz swoich ciezko zarobionych pieniedzy? Sa cwaniaki co zarabiaja na mieszkaniach a pracy nie ma albo jest tylko tyle zebys zarobil na to mieszkanie. Uwazajcie ludzie i myslcie co robicie bo latwo sie naciac. Zawsze sprawdzajcie fora i badzcie ostrozni.
zdjecie uzytkownika
kriss - 2011-11-02 17:37:30 odpowiedz | cytuj

Uwaga na firme 24x7..PAPRYKA i inne !oszukiwanie pracowników z przelewami, godzinami pracy(brak pracy)a jak juz sa to kilkanascie godzin na tydzień.pierwszy przelew za ok 3 tyg.a nastepne za ok 8 tyg.poślizgi są 7-8 tygodniowe, czyli jesteś bez kasy 2 m-ce!
totalna sciema i ignorancja.ostrzegam!!!!!
wiecej pod nr gg 24262624
syf totalny i opłaty za fartuch do pracy 22€ który wart jest moze 8€
złodziejstow i chamstwo.P.Joanna powinna przejsc kurs dobrego wychowania bo jak sie rozmawia z klientem powinno sie najpierw wstać z krzesła a następnie zakończyć swija pracę...no cóż \"czego Jaś sie nie nauczy tego Jan nie bedzie umiał\" total dno!!!!
zdjecie uzytkownika
damaos - 2011-11-14 10:23:01 odpowiedz | cytuj
Posrednictwo pracy ktorym jest 24x7 moze nie zalicza sie do renomowanych, lecz jesli chodzi o wyplacalnosc to sadze,iz sa kapetentni wlasciwie to wiem ze nie TNA tego symbolicznego honorarium,lecz co do wyplacalnosci po rozwiazaniu umowy to bynajmniej w mym przypadku i nie tylko nie wystapily zadne problemy.Wiele agencji w NL nie szanuje swych pracownikow,gdyz Nas spostrzegaja jako pijakow,wandali itp.co oczywiscie czasem sie sprawdza:),lecz takze jako sumiennych,pracowitych i latwo dajacych soba manipulowac:) osoby nie operujace zadnym jezykiem pozaPL pozostaja na lasce danych agencji do ktorych przystapili i mimo woli akceptujac Ich wewnetrzny regulamin.Warto sie zapoznac z zasadami panujacymi ow agencji by nie byc rozczarowanym(na).Niestedy nadal w PL.nasze zarobki stoja w miejscu:(Tym ktorzy podejmuja prace w NL zycze powodzenia.pozdrawiam
x