Mam nadzieje, że zdążyłem. Pracowałem dla nich na ostatnich wakacjach. Do tej pory nie wypłacili mi jednej tygodniówki, kilku nadgodzin i nie przesłali formularza do odzyskania podatku - mimo licznych próśb. W sumie jestem przez to do tyłu o ponad 2000zł, nie licząc opłat za telefony do Anglii w tej sprawie.
Serdecznie odradzam. Od pierwszych dni podejrzanie to wyglądało, ale cieszyłem się, że mam pracę.
W tym samym miejscu co ja - magazynie Tesco - pracowali inni obcokrajowcy, również Polacy, ale dla innych firm pośredniczących. Zarabiali oni więcej, i w ogóle mieli dobrą współpracę z ich pracodawcą. Także da się znaleźć fajną pracę. Powodzenia!
Witaj. Mam rowniez problem jezeli chodzi o ta agencje nie moge zdobyc jej zadnego adresu ani siedziby. Moze moglbys mi pomoc?? Pozdrawiam i prosze o jak najszybsza odpowiedz, poniewaz nie moge przez nich rozliczyc sie z podatku. Moj adres mailowy kamila.marecka@wp.pl. Prosze o jakies info od kogokolwiek kto to przeczyta. Pozdro jeszcze raz
właśnie skończyłem prace dla nich i stanowczo odradzam te agencje...
zadnej konkretnej umowy problemy z payslip, uzyskaniem p45, wyplatami za godziny. omijajcie to z daleka
FIRMA 24X7 ZNAJDUJĄCA SIĘ W NL (PARK PETERSFEN) TO NAJGORSZA FIRMA W JAKIEJ PRACOWALAM.ZAPEWNIAJA 40 GODZ PRACY TYGODNIOWO A FAKTY SA TAKIE ZE PO TYG. NAGLE NIE MA PRACY.A W BIURZE TLUMACZENIE JEST JEDNO 'NIE STARALES SIE' CO STAJE SIE NUDNĄ WYMÓWKĄ.NA PARKU MIESZKA DUŻA ILOŚC POLAKÓW A NIEMAL W KAŻDYM DOMKU MOŻNA ZNALEŚC GRUPE POLAKÓW BEZ PRACY.ZALEGAJA Z WYPLATAMI,MAJA KOSMICZNE CENY ZA DOMKI.W POKOJACH ZNAJDUJE SIE TYLKO LÓŻKO (POCIESZENIEO ILE NIE JEST POPSUTE) I SZAFA.ODRADZAM TA FIRME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!24X7
JA TEZ CZYTAŁEM TA OFERTE JUTRO ZADZWONIE DO NICH I SIE ZAPYTAM... CO JEST GRANE CHODFZI PRZECIEZ O TO BY ZAŁAPAC SIE TYLKO NA POCZĄTEK W TEJ ROBOCIE I ZNALEZC SOBIE COŚ INNEGO A NIE TYRAC DLA FRAJERÓW;)
Zanim pójdziesz do tej zmazanej agencji pracy obadaj ich najnowsza umowe o pracę z roku 2011 lipiec , po sciagnieciu i przeczytaniu jej pomyslicie ze nie warto z nia zaczynac pracy , wiecej info na tej stronce :
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-08-09 19:45:58odpowiedz
|
jesli ktos obiecuje Ci prace,a proponuje Ci zakwaterowanie i namawia do podpisania umowy najmu zastanow sie czy nie utopisz swoich ciezko zarobionych pieniedzy? Sa cwaniaki co zarabiaja na mieszkaniach a pracy nie ma albo jest tylko tyle zebys zarobil na to mieszkanie. Uwazajcie ludzie i myslcie co robicie bo latwo sie naciac. Zawsze sprawdzajcie fora i badzcie ostrozni.
Uwaga na firme 24x7..PAPRYKA i inne !oszukiwanie pracowników z przelewami, godzinami pracy(brak pracy)a jak juz sa to kilkanascie godzin na tydzień.pierwszy przelew za ok 3 tyg.a nastepne za ok 8 tyg.poślizgi są 7-8 tygodniowe, czyli jesteś bez kasy 2 m-ce!
totalna sciema i ignorancja.ostrzegam!!!!!
wiecej pod nr gg 24262624
syf totalny i opłaty za fartuch do pracy 22€ który wart jest moze 8€
złodziejstow i chamstwo.P.Joanna powinna przejsc kurs dobrego wychowania bo jak sie rozmawia z klientem powinno sie najpierw wstać z krzesła a następnie zakończyć swija pracę...no cóż \"czego Jaś sie nie nauczy tego Jan nie bedzie umiał\" total dno!!!!
Posrednictwo pracy ktorym jest 24x7 moze nie zalicza sie do renomowanych, lecz jesli chodzi o wyplacalnosc to sadze,iz sa kapetentni wlasciwie to wiem ze nie TNA tego symbolicznego honorarium,lecz co do wyplacalnosci po rozwiazaniu umowy to bynajmniej w mym przypadku i nie tylko nie wystapily zadne problemy.Wiele agencji w NL nie szanuje swych pracownikow,gdyz Nas spostrzegaja jako pijakow,wandali itp.co oczywiscie czasem sie sprawdza:),lecz takze jako sumiennych,pracowitych i latwo dajacych soba manipulowac:) osoby nie operujace zadnym jezykiem pozaPL pozostaja na lasce danych agencji do ktorych przystapili i mimo woli akceptujac Ich wewnetrzny regulamin.Warto sie zapoznac z zasadami panujacymi ow agencji by nie byc rozczarowanym(na).Niestedy nadal w PL.nasze zarobki stoja w miejscu:(Tym ktorzy podejmuja prace w NL zycze powodzenia.pozdrawiam