Twoje konto

Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Oświata | Praca dla opiekunek w Niemczech | Forum | Szkoły policealne | Logowanie | Kontakt | Dodaj ofertę pracy
zdjecie uzytkownika
RM - 2008-04-17 19:44:44 odpowiedz | cytuj
Witam chopy z 3-ki jak cos to jestem z wami pamiętacie mnie chyba spalem na materacu wlaśnie w dziesieciu w pokoju jak cvos niema problemu jestem z wami  pozro i niedawajcie sie turasowi
zdjecie uzytkownika
anka - 2008-05-24 16:38:33 odpowiedz | cytuj
Jako że wcześniejszy wątek na ich temat został zaspamowany, pewnie też celowo , by niektórzy nie mogli się doczytać a innym nie chciało grzebać, myśle , że opinie o firmie "EMINKA" można zacząć na nowo pisać tu. A dla tych ktorzy nie widzieli w tamtym wątku, sa wstawione na forum 2 zdjecia przedstawiajace mieszkanie w ktorych sie mieszka w hamburgu. pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
hwdp - 2008-06-06 15:55:03 odpowiedz | cytuj
to co przeczytalismy to prawda.bylismy tam i pracowalismy wykorzystuja jak moga pracowalismy nawet do 20 godzin .
zdjecie uzytkownika
bialy muzyn - 2008-06-10 10:59:25 odpowiedz | cytuj
orhan to poprostu zlodziej,nawet jego wlasni<podkomendni>pobratyncy z turcji sie od niego odsuneli.obecnie potrzebuje dobrych 10 osob do pracy u metina.luzik-10do16h na dobe,kasa w ratach,nigdy na czas.przez 3 miechy niespotkalem nikogo kto by otrzymal to co zarobilna mieszkaniach mieszaja juz polakow z rumunami.kasa jest tylko dla uchostrzelcow.polska umowa bez mocy prawnej w niemczech,opika zdrowona to lekki oklep lub zjazd dopolski z biletem w reku.w polsce pod kosciolem zarobisz wiecej.pod bokiem rosnie mu zdrowa konkurencja ale trzeba czekac na potwierdzenie.szukajcie opini o oscan ozen.mlody,pozytywny,ale jeszcze niesprawdzony.trzeba monitowac goscia.nara                              
zdjecie uzytkownika
iwona h. - 2008-06-10 20:50:45 odpowiedz | cytuj
...ciekawe ile ty tam pracowales ze tak wszystko dobrze wiesz,normalny czlowiek nie siedzi dluzej niz tydzien jak mu nie placa bo zaden Polak nie pracuje gratis.W mieszkaniach nie ma zadnych rumunow bo u Orhana na Fruchcie nie pracuje zaden Rumun a nawet jesli to co w tym zlego Rumuni to tez ludzie. Ciekawe dlaczego te bzdury wypisuja ci co posiedzieli tu pare dni i zanim doczekali dnia wyplaty przepili zaliczki.Ja siedze tu drugi miesiac i dziwne ale kase mam w terminie a pozatym zbieram tez zaliczki,zdazylam kupic sobie auto i wyslac do Polski kase dla dzieci.Orhan ma w dupie takich ziomkow ktorzy przyjechali tu sie powyginac i zarobic,nic za darmo.Praca jest ok a to ze czasami trzeba zasowac 16 h to nie problem dla tych ktorzy chca zarobic.W Polsce tez sa nadgodziny za ktore placa zwykla kase,a tu na godzine masz 300% wiecej niz w Polsce.Czlowieku zastanow sie czy w Polsce zwykly czlowiek zarobi 5000zl,bo ja mam tyle zarobione za maj  i odbiore to pod koniec czerwca w terminie a jak Orhan sie opozni to na poczatku lipca ale nie widze problemu bo bylam juz przy niejednej wyplacie i kazdy kase odebral,nawet tacy frajezy ktozy popracowali 2 tygodnie tez dostali.Najlepiej przyjechac i zapytac sie o prace tych ktorzy pracuja tu 2 lata i chyba nie gratis tak jak ty piszesz!!! Nawet poszanowali nas jako Polakow i jak Polska grala z Niemcami Metin zabral cala zaloge do baru na ogladanie meczu,a tam impreza byla typowo polska (wodka i piwo laly sie litrami),nie bylo wtedy szefow bo tam bawili sie wszyscy rowno razem z Metinem,MEsutem i Orhanem.SPADAJ LESZCZU-poszukaj sobie w Polsce pracy za 1200 netto,usmiechaj sie i udawaj ze jest fajnie!!!!  
zdjecie uzytkownika
Andre - 2008-06-12 01:09:53 odpowiedz | cytuj
To nie zmienia faktu że Orhan oszukuje i będzie oszukiwał ludzi. Wszyscy nowi którzy przyjeżdżają są mamieni perspektywą otrzymania gewerby, której zapewne nigdy nie zobaczą a wypłacanie pierwszej pensji po co najmniej 2 miesiącach pracy to raczej nie jest dowód uznania za niewolniczą pracę. Albo wyrzucanie ludzi bo spytali się kiedy będzie wypłata to jest taki turecki sposób okazywania sympatii jak rozumiem? Dużo by mówic o traktowaniu Polaków pracujących u Orhana. Jak ktoś lubi się podlizywać to napewno mu tu będzie dobrze bo ludzie ceniący swoje poglądy i mający zasady są tutaj niszczeni albo przez Turków lub co gorsza przez Polaków. Śmieszą mnie więc opinie zachwalające pracę we Fruchtunion. Owszem można troche zarobić ale kosztem ciężkiej pracy, życia prywatnego a nierzadko i zdrowia. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
tajemnica - 2008-07-15 20:11:39 odpowiedz | cytuj
jestem poprostu  zdziwiona tym co napisałas dziewczyno poprostu trudno w to uwierzyc ja tez tam pracowałam i wiesz co po dwoch miesiacach wróciłam i teraz pracuje w polsce za 1000zł  wolę to niz mam  się poniżac  i prosic o moje ciezko zarobione pieniadze , widzisz wolałam 1000 zł niz 5000 tys..zł bo tyle to chyba zarobisz jak sie dobrze podliżesz nie będe pisała w jakim stylu zresztą mało kto ci uwierzy jak to tam wspaniale bo sama widzisz mało jest dobrych opini na temat tej SUPER pracy w zasadzie to można na palcach az policzyć.  a nie myslę ze akurat wszyscy kyórzy tam byli i z tamtąd zjechali to byli az tak leniwi ,pijacy i wogule  bez przesady dziewczyno . moga bym wiecej napisac na temat tej pracy szefa i jego otoczenia ale mysle ze jeszcze poczekam bo to bedzie wielka niespodzianka dla wszystkich . pozdrawiam i poszkodowani trzymajcie sie
zdjecie uzytkownika
yoda - 2008-07-16 12:58:18 odpowiedz | cytuj
[admin - treści obraźliwe dla innych uczestników forum]
zdjecie uzytkownika
anka - 2008-07-28 10:06:26 odpowiedz | cytuj
[usunięte przez administratora, jest to forum dyskusyjne prosimy o niepodawanie niecenzuralnych słów] takie głupoty ze szok! Orhan własnie bardzo lubi [usunięte przez administratora, jest to forum dyskusyjne prosimy o niepodawanie niecenzuralnych słów]
zdjecie uzytkownika
anka - 2008-07-28 10:07:05 odpowiedz | cytuj
to było do iwony
zdjecie uzytkownika
jedna z wielu - 2008-07-28 12:06:58 odpowiedz | cytuj
całkowicie zgadzam się z ~anka :)
zdjecie uzytkownika
baje dla.... - 2008-07-28 12:50:27 odpowiedz | cytuj
[tereści obrażliwe dla innych uczestników forum]
zdjecie uzytkownika
dla Ivona odpowiedz!!! - 2008-07-28 12:58:55 odpowiedz | cytuj
Ciemnoto!, niewiesz co piszesz! ,twoje slowa!-jestem dopiero 2-gi miesiadz!!, a podobno jeszcze do dzisiaj ci niezaplacil!!, i juz z tego ze tylko tam jestes!-AUTO kupilas?!, Bzdury klepiesz!-juz ci tam mozg wyr......li!
zdjecie uzytkownika
normalna - 2008-07-28 16:39:24 odpowiedz | cytuj
a nie wiecie czy jeszcze potrzebuja tam ludzi do pracy?
zdjecie uzytkownika
junior orhan - 2008-07-31 12:36:49 odpowiedz | cytuj
   witam orhan to zlodziej i oszust nie jest fer do pracownikow a mowi ze trzeba mowic prawde a gdzie jego prawga, szykujemy do jego firmy niespodzianke ze bedzie widziala cala polska jaka to firma rzetelna i uczciwa,a w niemczech firma frukcion nie ogna sie z roznych komisji, policji i innych instytucji poprostu pokarzemy mu ze niejest taki mocny jak mu sie zdaje,i ten jego przydupas w szczecinie                                                                                     zlodziej i oszust mowi ze trzeba byc fer  wobec niego, a on robi cos innego niz mowi ,ogolnie cala ich firma jest do dupy ,zjechalismy juz  m
zdjecie uzytkownika
sylwia - 2008-08-02 00:31:24 odpowiedz | cytuj
witam wszystkich czytam to co piszecie i nie mogę pojać was ludzie jak mozecie tak pisać , większość z was narzeka jak to im tam żle było jak zostali oszukani jakie to warunki do dupy itd...  Owszem macie prawo ponarzekac jak kazdy człowiek ale nie rozumiem czemu odrazu ubliżacie i piszecie ze laski to turką tyłek dają itd... a do tego to chyba prawa nie macie a co do tyłków tych lasek to ich sprawa komu i kiedy dają i za co ,a najbardziej dziwią mnie faceci że piszą tak o polkach a doskonale wiecie ze do świętych to wy nie należycie lepiej napiszcie o sobie ile razy to żony i swoje dziewczyny tam pozdradzaliście jak to dobrze się bawiliście ilu z was zaczeło w dupie miec pracę bo lepsza była zabawa a potem wracacie do polski i płaczecie jak to was tam potraktowali ,wstydzili byscie się. Dziwi mnie też to że nikt z was nie ma na tyle odwagi aby podpisac się normalnie tylko wydziwiacie jakies nicki a po co ? skoro jest tak jak piszecie to po co co kolwiek ukrywać tak jak wy się zachowujecie to robią osoby które mają coś na sumieniu bo ni e uwierze w to ze tak bez winy mieliscie tak a nie inaczej , piszecie na orhana jaki to on zły i nie dobry jak to on ludzi oszukuję a zadajcie sobie pytanie ile razy wy go oszukaliście tego juz nie widzicie bo po co tylko wy się liczycie , podkreslacie że to turek i co z tego a turek to nie człowiek? większosc z was mało go zna ale wypowiada sie na jego temat jaki to on straszny jest WSTYDZILI BYSCIE SIĘ  skoro wam ta praca tam nie odpowiadała i nie odpowiada to nikt was do tej pracy nie zmusił i nie zmusza kazdy ma swój rozum i wie co ma robić to nie jest przymus jechac do orhana do pracy , wniosek jest jeden nie podoba sie nie musicie tam pracowac, ale nie róbcie z siebie debili i nie zniechęcajcie innych bo to już z waszej strony jest załosne nie ośmieszajcie się skoro czujecie się aż tak oszukani i upodleni to nie upodlajcie się jeszcze bardziej, pisząc te swoje chore teksty , oczywiscie nikt wam nie zabroni pisac opinii ale to można zachować sie normalnie i napisac ze nie polecam i to wszystko . To co piszecie swiadczy tylko i wyłącznie o was jacy wy naprawde jestescie ,mowi się ze polacy są dosć inteligentni i wychowani zgadzam sie ale może to było kiedyś bo tu nie znalazłam osób o w\w cechach , Nowi  ludzie którzy pytacie się o firme eminkę pamiętajcie bierzcie na wzystko poprawkę i sami pomyslcie czy jechac czy nie . P>S znam orhana i nie jest złym człowiekiem i nie jestem laską przez niego opłaconą aby to napisała , napisałam to co myślę poprostu o was bo prawda jest taka że nikt z was nie jest bez winy .
zdjecie uzytkownika
okolice Szczecina - 2008-08-03 13:31:16 odpowiedz | cytuj
[admin - tresci obrazliwe dla innych uczestników forum]
zdjecie uzytkownika
okolice Szczecina - 2008-08-03 13:37:12 odpowiedz | cytuj
[admin - tresci obrazliwe dla innych uczestników forum]
zdjecie uzytkownika
okolice Szczecina - 2008-08-03 13:42:41 odpowiedz | cytuj
sylwia ty [admin - tresci obrazliwe dla innych uczestników forum]; opłacana przez przestepce ,ktłóry okrada ludzi na dziesiątki tysięcy euro rocznie - tego nie widzisz ?[admin - tresci obrazliwe dla innych uczestników forum]
zdjecie uzytkownika
kaśka - 2008-08-04 20:16:14 odpowiedz | cytuj
adwokaci w paru miejscach w Polsce szykują akty oskarżenia przeciw tym pijawkom i oszustom ze szczecina no i tobie orchan bo kazdy oszust w końcu płaci ,oszust i szubrawiec ktory nie daje na jedzenie nawet czasami a zmusza do roboty
zdjecie uzytkownika
nathalia - 2008-08-04 21:52:25 odpowiedz | cytuj
za wyrzucanie nas za byle co okradając przy okazji złodzieju zato ze z polaków chciałes niewolnikow zrobić  też zapłacisz, hahahahahaha wiesz jak twoje sie puszczają jak cie niema
zdjecie uzytkownika
iwona h. - 2008-08-06 20:54:43 odpowiedz | cytuj
przepraszam kazał mi to napisać o mało co meza nie zdradziłam z nim a potem nie miałam na powrót do Polski jak mu nie dałam
zdjecie uzytkownika
sylwia - 2008-08-12 16:16:56 odpowiedz | cytuj
ty okolice szczecina taki odwazny jestes i nie potrafisz sie wieśniaku , prostaku podpisac , skoro nie stać cie na odwage aby sie podpisać to co ty sobą reprezentujesz poprostu nic , nie potrafisz nawet wysłowić sie poludzku i jak człowiek więc skoro nie umiesz byc człowiekiem to jaki z ciebie był pracownik ? nie umiesz nawet odczytac tego co się pisze i wiesz co ci jeszcze napisze ... ze uwazacie wszystkich którzy dalej tam pracują i którzy utrzymują jakis normalny kontakt z orhanem za ludzi oszustów , swinie itp...( nie bede znizała sie do twojego poziomu z wyzwiskami bo nie jestem taka prostotą jak ty ) tylko zauważ że zaden z tych ludzi pisząc na tej beznadziejnej stronce zadnemu z was nie ublizył więc wniosek nasuwa sie tylko jeden to z tobą jest coś nie tak bo człowiek normalny nawet oszukany jak twierdzisz nie zachowuje sie w ten sposób co ty , myslę ze ludzie normalni naprawdę normalni nie robią z siebie prostaków . W polsce też zdażają sie oszustwa kazdego cos moze spotkac tylko że nic nie dzieje sie bez przyczyny i jak najbardziej mozna walczyć o swoje ale są od tego różne instytucje do których o ową pomoc lub poradę możemy się zwrócić , ale sory zapomniałam że twój iloraz inteligencji jest bardzo znikomy i jedyne na co cię stać to wyzwiska . SZKODA MI CIEBIĘ.
zdjecie uzytkownika
sylwia - 2008-08-12 16:41:07 odpowiedz | cytuj
wiesz co wstydziła bys sie wogule tak pisac o mało co .... i ze kazał ci napisać to co napisałaś i ten twój [usunięte przez administratora, jest to forum dyskusyjne prosimy o niepodawanie niecenzuralnych słów] nie ma wnioskuje ze musiałas materacem być lub sama też udział w tym brałaś bo jak to inaczej wytłumaczyć , moze nie pisz już nic więcej bo robisz z siebie.... jeny brak mi słow wogule aby to zkomentować patrzac na to co wcześniej napisałaś oh ale sory no przeciesz kazali ci .
zdjecie uzytkownika
sylwia - 2008-08-12 20:10:50 odpowiedz | cytuj
to co napisałam odnosi się do dwóch pań . Dziewczyny trochę godnosci miejcie dla siebie .
zdjecie uzytkownika
sylwia - 2008-08-12 20:35:47 odpowiedz | cytuj
ty okolice szczecina czy jak tam się zwiesz tak szczerze pisząc to zauważyłam ze prawda w oczy kole bo tak się unosisz ze po za wulgaryzmem nic nie jestes w stanie napisac , chciała bym widzieć twoją mine jak produkujesz sie nad klawiaturą co by tu jeszcze dopisać . Trzymaj się i troszeczkę przystopuj bo póżniej na terapie u psychiatry nie zarobisz ........ Myślę że potrafisz odczytywać aluzję
zdjecie uzytkownika
jedna z wielu - 2008-08-14 12:49:06 odpowiedz | cytuj
Czesc...czytam co piszecie i tych ktorzy zrezygnowali z pracy u Orhana popieram!!! nie bede tu wyzywala nikogo bo to chyba nie o to chodzi...ale chce dodac jedno,mam nadzieje ze naprawde ktos ruszył tą sprawe i poszedl do prokuratury,bo to co tam sie dzieje przechodzi ludzkie pojecie....Ja nie jestm w tak złej sytuacji materialnej i nie musiałam sie ponirzac pracujac tam.Ale naprawde ludzie a zwłaszcza dziewczyny jada tam za porzyczone pieniadze i daja soba pomiatac bo nie maja za co wrocic...Wiadomo ze zawsze znajda sie osoby broniae ta firme,dlatego im tez chce powiedziec jedno-- Nie mydlcie ludza oczu nie czarujcie ich bo jesli ktos tam pojedzie i zobaczy to na wlasne oczy to zmieni o was zdanie i bedzie wyzywal was na stronach publicznych (za zwykle kłamstwo ktore wypisujecie) trzymajcie sie oszukani jestem  z WAMI ;)
zdjecie uzytkownika
xxxxx - 2008-08-16 17:34:19 odpowiedz | cytuj
dobrze napisałas po co  się wyzywać przeciesz nie o to w tym chodzi tylko nie  wiem czy zauważyłaś że wiekszosc tych ludzi właśnie tak robi to chyba jednak o czymś świadczy? ... oczywiscie o tych ludziach . Nikt z nich nie może mieć pretensji do tych co nadal tam pracują i są już długo , bo  najwidoczniej otrzymują swoje wynagrodzenie i pracuja nie się bawią tak jak większośc z tych co tam byli i których znam i wiem ze tak było , nie można obwinaiac kogos za coś co komuś nie wypaliło .
zdjecie uzytkownika
lo - 2008-08-16 19:13:44 odpowiedz | cytuj
w pełni popieram wasze działania ale ta kątrol nic nie dała bo Orhan o wszystkim wiedział pozakładał ludziom gewerby a  ludzie na polskich umowach siedzieli w trakcie kontroli w krzakach bo Orhan im tak kazał nadal nie placi i traktuje ludzi jak śmieci  a do ambasady wysłał osoby którym powiedział co mają mówic czyli ze jest super a sami wiecie jak jest ze super jest powiedziala miedzy innnymi Gosia CZubaj i brygadzista Rafał Badarycz którzy od dwóch miesiecy tak jak my nie maja pensji   a do mieszkania które miało być skątrolowane wysłali pod  62 do szreka bo jest to jedyne nadajace sie mieszkanie koszmar.ale dzialajcie najwyższy czas to bagno pograżyc
zdjecie uzytkownika
lo - 2008-08-16 19:21:25 odpowiedz | cytuj
[usunięte przez admina] laska która ma 19 lat to nie jest panna oplacana przez niego co
zdjecie uzytkownika
hej Lo!!! - 2008-08-16 21:27:02 odpowiedz | cytuj
masz juz z tej nienawisci !-BZIKA???, aty czemu w krzaki sie chowasz!, jak Kontrola! aty go tak chcesz za oszustwo wydac???, [usunięte przez administratora, jest to forum dyskusyjne prosimy o niepodawanie niecenzuralnych słów], Lo!, ja to bym z tych krzakow wyskoczyla! i o POMOC krzyczala !, i jeszcze bym sie darla::ze Ohran gwalci w krzakach!!!!-hahahaha, masz juz BZIKA !!!  cos ci powiem:  przyblisz swoje slepia ,zebys dobrze to czytala!!!- jedyne co ty o Ohran wiesz!!,  to z taj durnej pisaniny tutaj !!!, go niewidzialas , go nieznasz, on ci zadnych pieniedzy nie winny, zadnego jego owocu w rece nie mialas!, juz niewspominam o twoich brudnych marzeniach z nim !!!  Marz dalej LOla!!!   kasita z zapychowa!-  straszy tu OHRANA Sadem!, Prokuratorem!-a przed Komisjom czai sie po krzakach!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
FOCZKA - 2008-08-16 21:46:58 odpowiedz | cytuj
witam podaj dokładnie cos!  gdzie ta firama apozatym mozaesz zgłosic to w otpowiedniej instytucji otakiej firmie ZASTANóW SIE !!! ZYCZLIWA
zdjecie uzytkownika
lo - 2008-08-16 23:55:05 odpowiedz | cytuj
pracowałam tam pół roku [usunięte przez administratora, jest to forum dyskusyjne prosimy o niepodawanie niecenzuralnych słów]
zdjecie uzytkownika
arek - 2008-08-18 21:16:19 odpowiedz | cytuj
Witam tu Arek z tej strony żółwik ze stargardu ludzie coś tzeba z tym zrobić ja zgłaszam to do prokuratury do szczecina czekam na wasze odpowiedzi ja za luty do tej pory pieniędzy ie otrzymałem trzeba z tym skończyć moje GG 7819354
zdjecie uzytkownika
lo - 2008-08-18 21:41:45 odpowiedz | cytuj
to jest agencja przcy EMINKA UL MADALINSKIEGO SZCZECIN
zdjecie uzytkownika
lo - 2008-08-18 21:46:20 odpowiedz | cytuj
ja planuje złożyć pozew do Sądu Pracy zobacze jaki da to efekt  ostatni była ambasada ale nic to nie dalo orhan był o wszystkim uprzedzony
zdjecie uzytkownika
piotrek - 2008-08-19 09:45:42 odpowiedz | cytuj
mnie turas ukrad prawie 300euro wpisujta sie inni
zdjecie uzytkownika
arek - 2008-08-19 11:22:32 odpowiedz | cytuj
LUDZIE PISZCIE DO MNIE COŚ TRZEBA WSKURAĆ MI WISI 1060 EURO
zdjecie uzytkownika
zbych krzych - 2008-08-19 23:00:26 odpowiedz | cytuj
teraz my w dortmundzie ten syf jest dluzny nam w sumie 570 e ale my do niego jeszcze przyjedziemy
zdjecie uzytkownika
grzegorz - 2008-08-20 22:50:45 odpowiedz | cytuj
ja sie z toba skontakuje czekaj
zdjecie uzytkownika
do tego turasa orhama - 2008-08-29 14:07:53 odpowiedz | cytuj
ta firma to zwykli oszusci szczegulnie orham i jego [usunięte przez administratora, jest to forum dyskusyjne prosimy o niepodawanie niecenzuralnych słów] ktora w biurze w szczecinie na madalinskiego 8 niczym sie nie pszejmuje i jest ipryskliwa zglosilem to do inspekci na terenie niemiec 11 wrzesnia tak jede z policia wiec ich [usunięte przez administratora, jest to forum dyskusyjne prosimy o niepodawanie niecenzuralnych słów] zeby nas trektowali jak smieci pozalatwiam ich dobrze tam maja tylko te co sie wala z turasami to im placa a reszcie nie warunki sa do [usunięte przez administratora, jest to forum dyskusyjne prosimy o niepodawanie niecenzuralnych słów]prosic sie o swoje pieniadze nigdy wiecej nie bede a jm takiego smrodu narobie ze im sie odechce jak cos jestem z wami chlopaki do 11
zdjecie uzytkownika
misiek - 2008-08-30 18:45:21 odpowiedz | cytuj
[usunięte przez administratora, jest to forum dyskusyjne prosimy o niepodawanie niecenzuralnych słów] turas i ten grubas ze szcecina to pewne asuki wysterylizujemy
zdjecie uzytkownika
adamb - 2008-10-01 23:42:22 odpowiedz | cytuj
a gdzie mój wpis? banda okradajaca karszow-mikołajczak-turas/giller?450 euro dla mnie - złodzieje
zdjecie uzytkownika
prima aprilis - 2008-10-02 00:16:26 odpowiedz | cytuj
Sąd Rejonowy w Szczecinie 70-952 ul. Kaszubska 42; do zobaczenia - bandyci,oszuści,przestępcy z Madalińskiego 8;
zdjecie uzytkownika
arek majchrzak - 2008-10-16 12:30:59 odpowiedz | cytuj
witam ja za luty do tej pory kasy nie dostałem to sa jaja już chłopaki co mieszkaliście wtedy pod 6 oezwijcie sie roman piotrek mati moje GG 7819354
zdjecie uzytkownika
arek majchrzak - 2008-10-16 12:40:26 odpowiedz | cytuj
ja jestem ze stargardu czy ktos zakładał spraew w prokuraturze z okolic stargardu lub szczecina???czekam piszcie na GG 7819354
zdjecie uzytkownika
jedna z wielu - 2008-10-22 13:30:00 odpowiedz | cytuj
Nie wiem czy do czegoś doprowadzi was bluzganie się na stronie internetowej . Wydaje mi się ża szkoda na to czasu,dlatego ja podjełam już kroki w kierunku odzyskania swoich cieżko zarobionych pieniędzy:) wiem że w sądzie nie będzie mi łatwo ale mam nadzieje ze bedziecie duchem ze mna :) Pozdrawiem Anke z mojego pokoju która przywłaszczyła sobie moje kosmetyki (ja nie zbiednieje a mam nadzieje ze Tobie sie przydadza ) trzymam kciuki za oszukanych i do dzieła !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
arek stargard - 2008-11-05 20:32:34 odpowiedz | cytuj
i jak z ta eminką coś zrobiliście moje GG 11460104 czekam
zdjecie uzytkownika
prima aprilis - 2008-11-08 12:06:13 odpowiedz | cytuj
Mam przed sobą pismo z Sądu Rejonowego X Wydział Pracy i Ubezpieczeń Społecznych w Szczecinie,w którym proszą o uzupełnienie dokumentów do pozwu przeciw wam,przedstawicielom EMINKI, aby nadać mojemu pozwowi bieg prawny. Jestem po rozmowie z Sądem oraz Okręgowym Inspektoratem Pracy i mam już te brakujące dokumenty przygotowane.Wyślę je w poniedziałek tj.10.11.2008r., i zacznę z wami od tego momentu bezpardonową i bezwzględną walkę już nie tylko o moje pieniądze ,ale i na innych płaszczyznach . I nie ustąpię ,żeby miało to trwać latami i zakończyć się w Strasburgu.To co piszę to ostatnia próba polubownego załatwienia sprawy z wami i moja odpowiedzieć na wasze milczące telefony.Kim jestem i jaką kwotę jesteście mi winni to wiecie.Daję wam 48 godzin,dokładnie do 12.00 w poniedziałek na przesłanie mi pieniędzy.Jeżeli pieniędzy nie otrzymam i nikt sie ze mną nie skontaktuje to1) wysyłam oczywiście aneks do złożonego pozwu; 2)kontaktuję sie ponownie z pewną stacją TV ,która wyraziła wstępnie chęć zaintresowania się waszą działalnością - wasz człowiek (hiena sprzedająca Polaków)KLAWISZ może potwierdzić ,że robiłem codziennie notatki 3)pomogę wszystkim chetnym w ściganiu was sądownym,składaniu pozwów,pokieruję ich do odpowiednich urzędów ,a z tymi ,którzy juz to zrobili, skontaktuję się ,żeby wspólnie was pogrążać i być świadkami przeciw wam 4) dokończę pracę nad drugim pozwem znacznie bardziej was obciążającym moralnie niż ten złożony już przeze mnie ,no i odszkodowanie też będzie tam wyższe - prawnik potwierdził duże szanse na wygranie i tej sprawy....To tylko część tego co mam dla was za wasze okradanie ludzi.Jak zapobiec temu wiecie , ja ze swojej strony daję słowo,że po otrzymaniu pieniędzy nigdy więcej o mnie nie usłyszycie .....Jeszcze jedno zmiana nazwy firmy,jej wyrejestrowanie nic nie da....Wiem już jak i w takiej sytuacji postepować....Zatem sie zastanówcie.Nienawiści do was jest we mnie na długie lata,a kwotę jaką macie mi oddać ,turas nosi przy sobie....
zdjecie uzytkownika
anonim - 2008-11-09 14:53:10 odpowiedz | cytuj
pojechac z TURASEM JAK Z BARANAMI!!!!!
wiekszosc posredniakow zeruje na ludziach ktozy wyjachali zagranice i nie znaja jezyka...Robia pozniej z nich baranow i co chca odliczaja kase jak moga i jak chca i pozniej im tlumacza ze tak musi byc albo jakis kit wciskaja !!!Jak jedziecie gdziekolwiek zagranice dowiedzcie sie dokladnie szczegolow
x