Twoje konto

Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Oświata | Praca dla opiekunek w Niemczech | Forum | Szkoły policealne | Logowanie | Kontakt | Dodaj ofertę pracy
zdjecie uzytkownika
- 2012-02-13 23:46:48 odpowiedz | cytuj
Szukam do Opieki nad starsza osoba.

Treść:
Szukamy Pani do opieki nad starsza Pania. Ta Pani ma Alschajmera, chodzi ale jednak potrzebuje opieki zeby bylo dopilnowane wszystkie rytulary byly na czas bo jednak z Alschajmerem ta osoba zapomina.. Najlepiej jak by byly 2 Panie zeby sie zmienialy. Nasze oczekiwania - Pielengniarka z Praktyka tej pracy w niemczech, jezyk niemiecki, Oczekujemy milej i grzecznej komunikacji i to jest rowniez z naszej strony. Osoby musza byc ubespieczone. Spanie, Utrzymanie na miejscu, pokuj itp. W razie pytan Po Niemiecku 00491789814436 albo po polsku i niemiecku 004915116511976
Odpowiedz

Kontakt

Cena: 1 200,00 €
zdjecie uzytkownika
lola - 2012-02-14 08:04:22 odpowiedz | cytuj
szczesliwosci w zyciu prywatnym zycze.Dzisiaj Walentynki!!!
zdjecie uzytkownika
- 2012-02-14 08:59:52 odpowiedz | cytuj
- 2012-02-13 23:46:48

Treść:
Szukamy Pani do opieki nad starsza Pania. Ta Pani ma Alschajmera, chodzi ale jednak potrzebuje opieki zeby bylo dopilnowane wszystkie rytulary byly na czas bo jednak z Alschajmerem ta osoba zapomina.. Najlepiej jak by byly 2 Panie zeby sie zmienialy. Nasze oczekiwania - Pielengniarka z Praktyka tej pracy w niemczech, jezyk niemiecki, Oczekujemy milej i grzecznej komunikacji i to jest rowniez z naszej strony. Osoby musza byc ubespieczone. Spanie, Utrzymanie na miejscu, pokuj itp. W razie pytan Po Niemiecku 00491789814436 albo po polsku i niemiecku 004915116511976
Odpowiedz

Kontakt

Chyba troszke za male uposazenie (600euro)dla dwoch opiekunek.A swoja droga podejrzewam,ze ta chora pani nie jest miła i odpowiednio leczona(bardziej sluzacej potrzebuje niz opiekunki,ale za mało płaci )moze sie myle?
zdjecie uzytkownika
- 2012-02-14 09:01:21 odpowiedz | cytuj

Treść:
Odpowiedz

Kontakt

Chyba troszke za male uposazenie (600euro)dla dwoch opiekunek.A swoja droga podejrzewam,ze ta chora pani nie jest miła i odpowiednio leczona(bardziej sluzacej potrzebuje niz opiekunki,ale za mało płaci )moze sie myle?
zdjecie uzytkownika
- 2012-02-14 09:12:29 odpowiedz | cytuj
Witam kolezanki ...i prosze o pomoc
Rozina chce nas (ja i zmienniczka) zatrudnic...
WIEM, bylo tu juz o tym pisane ...ale zadnych konkretow ;(
Bo np jedna pisala , ze ubezpieczenie chorobowe (konieczne w Niemczech) to 130 E na miesiac, inna , ze 300 E , to duza rozbieznosc , i dochodza jeszcze inne ( ??). Zaluzmy, ze ZUS
bedziemy oplacac sobie same ( jesli mozna , no i ILE ? ).
Wspolpracujemy z polska agencja na umowe o prace i mamy na reke 1100E mies. Wiec nie chcialybysmy miec mniej...
Wiemy, ze rodzina placi niemieckiej agenturze (raz w roku) i co miesiac polskiej tez. Tez napewno nie chca placic wiecej -gdy nas zatrudnia bezposrednio - a pewnie woleliby nawet troche mniej....Prosilysmy , zeby rodzinka porozmawiala ze swoim doradca podatkowym i poczytala troche na swoich niemieckich forach,
Ale my tez chcemy byc zorientowane podczas rozmowy -
NO I CO Z TYM ZROBIC ???
Tez mamy problemy z papierami z nasza agencja ( ciagle proszenie i oczekiwanie) -
Bardzo prosze kolezanki -ktore to juz przerobily - o konkretna odpowiedz... napewno skorzysta na tym wiele opiekunek - bo przeciez ogolnie nawolujecie do bojkotu agencji.
serdecznie pozdrawiamy
zdjecie uzytkownika
aga - 2012-02-14 09:24:30 odpowiedz | cytuj
Witam, beti182 to moje GG aga 41360752 odezwij się w sprawie ebay,jak możesz to wieczorem po 18,bo idę dziś na wywiadówkę, pozdrawiam wszystkie opiekunki i miłego dnia życzę.
zdjecie uzytkownika
betti182 - 2012-02-14 09:33:00 odpowiedz | cytuj
lola - 2012-02-14 08:04:22

szczesliwosci w zyciu prywatnym zycze.Dzisiaj Walentynki!!!
równiez wszystkim Kobitkom wszystkiego dobrego i fajnego WALENTEGO !
zdjecie uzytkownika
- 2012-02-14 10:40:37 odpowiedz | cytuj
Mm pytanie . Rozbolal mnie zab i chce isc do dentysty (niech by mi zatrul zeba), bo jeszcze miesiac do konca pracy. Mam tylko A1.
To jak mam to zrobic , przeciez ten druk jest po polsku - i Niemiec go nie zrozumie. Sama mam placic ;( - slyszalam, ze dentysta jest drogi w Niemczech.
zdjecie uzytkownika
- 2012-02-14 10:49:16 odpowiedz | cytuj
- 2012-02-14 10:40:37

Mm pytanie . Rozbolal mnie zab i chce isc do dentysty (niech by mi zatrul zeba), bo jeszcze miesiac do konca pracy. Mam tylko A1.
To jak mam to zrobic , przeciez ten druk jest po polsku - i Niemiec go nie zrozumie. Sama mam placic ;( - slyszalam, ze dentysta jest drogi w Niemczech.
ja pisałam do agencji o karte EKUZ powiedzieli mi ze jak potrzebuje do lekarza to zeby isc i wziac rachunek oni zapłaca mysle ze to jednak ja musze najpierw zaplacic u lekarza a potem mi ewentualnie zwroca -moze i ty tak zrob powodzenia -W dniu Walentynek duzo miłosci życzę wszystkim opiekunkom moim nieznanym koleżankom
zdjecie uzytkownika
betti182 - 2012-02-14 11:11:12 odpowiedz | cytuj
- 2012-02-14 10:49:16

ja pisałam do agencji o karte EKUZ powiedzieli mi ze jak potrzebuje do lekarza to zeby isc i wziac rachunek oni zapłaca mysle ze to jednak ja musze najpierw zaplacic u lekarza a potem mi ewentualnie zwroca -moze i ty tak zrob powodzenia -W dniu Walentynek duzo miłosci życzę wszystkim opiekunkom moim nieznanym koleżankom
nie stety musisz sama zapłacic !!!! moze ci zwrócą tego nie wiem ! ale jak byłam legalnie szłam do dentysty to musiałam pokazać ekuz ! w sumie o ile wiem to coś chyba 100 euro ból zeba kosztuje !!! tak mi syn mówił ! a pracuje legalnie w zakładzie samochodowym w De
zdjecie uzytkownika
anonim - 2012-02-14 11:16:05 odpowiedz | cytuj

Oj z dentystą to nie wiem czy nie musisz prywatnie isc.Samo A1 to ci nic nie dajepowinnas miec ekuz.Dentysta jest bardzo drogi w niemczech.Kolezanka zapłaciła ponad 100euro.
zdjecie uzytkownika
- 2012-02-14 11:58:28 odpowiedz | cytuj
- 2012-02-14 09:12:29

Bo np jedna pisala , ze ubezpieczenie chorobowe (konieczne w Niemczech) to 130 E na miesiac, inna , ze 300 E , to duza rozbieznosc , i dochodza jeszcze inne ( ??). Zaluzmy, ze ZUS
Wspolpracujemy z polska agencja na umowe o prace i mamy na reke 1100E mies. Wiec nie chcialybysmy miec mniej...
Wiemy, ze rodzina placi niemieckiej agenturze (raz w roku) i co miesiac polskiej tez. Tez napewno nie chca placic wiecej -gdy nas zatrudnia bezposrednio - a pewnie woleliby nawet troche mniej....Prosilysmy , zeby rodzinka porozmawiala ze swoim doradca podatkowym i poczytala troche na swoich niemieckich forach,
NO I CO Z TYM ZROBIC ???
Tez mamy problemy z papierami z nasza agencja ( ciagle proszenie i oczekiwanie) -
Bardzo prosze kolezanki -ktore to juz przerobily - o konkretna odpowiedz... napewno skorzysta na tym wiele opiekunek - bo przeciez ogolnie nawolujecie do bojkotu agencji.
serdecznie pozdrawiamy
Ale Ty tez nie podajesz konkretow,bo piszesz cos o Zusie ze bedziecie placic?wiec zakladacie w Polsce dzialalnosc?Jezeli rodzina chce zatrudnic pomoc domowa/opiekunke/to musi obie Was zameldowac ,zatrudnia pewnie na Mini joop/ubezpieczenie obowiazkowe najtaniej dla kobiety po 40 ce to 150 eur na miesiac/skladek rentowych i emerytaln nie ma.Inaczej wygla zatrudnienie na pół etatu ,nie orientuje sie w tym.mysle ze powinnas podac meila ,to moze ktos pomoze?mozna pytac tez w firmach ubezpieczeniowych polskich na terenie Niemiec.najlepsza forma ubezpieczenia to panstwowa Krankenkasse/musicie miec ciaglosc ubezpieczenia w Polsce!!!!ponoc 18 miesiecy wstecz/jezeli chcecie pracowac na emeryture to nie zgodzcie sie na 400eu basis/mini joop/
zdjecie uzytkownika
- 2012-02-14 12:46:52 odpowiedz | cytuj
- 2012-02-14 11:58:28

- 2012-02-14 09:12:29

NO I CO Z TYM ZROBIC ???
serdecznie pozdrawiamy
Ale Ty tez nie podajesz konkretow,bo piszesz cos o Zusie ze bedziecie placic?wiec zakladacie w Polsce dzialalnosc?Jezeli rodzina chce zatrudnic pomoc domowa/opiekunke/to musi obie Was zameldowac ,zatrudnia pewnie na Mini joop/ubezpieczenie obowiazkowe najtaniej dla kobiety po 40 ce to 150 eur na miesiac/skladek rentowych i emerytaln nie ma.Inaczej wygla zatrudnienie na pół etatu ,nie orientuje sie w tym.mysle ze powinnas podac meila ,to moze ktos pomoze?mozna pytac tez w firmach ubezpieczeniowych polskich na terenie Niemiec.najlepsza forma ubezpieczenia to panstwowa Krankenkasse/musicie miec ciaglosc ubezpieczenia w Polsce!!!!ponoc 18 miesiecy wstecz/jezeli chcecie pracowac na emeryture to nie zgodzcie sie na 400eu basis/mini joop/
Kolezanka ma racje jesli chodzi wam o emeryture to 400eu basis jest do niczego,pracodawca odprowadza tylko 5procent na składki rentowe,chyba ze reszte bedziecie odprowadzac same.
zdjecie uzytkownika
betti182 - 2012-02-14 13:34:20 odpowiedz | cytuj
Treść:
Potrzebna opiekunka z dobrą znajomością języka niemieckiego dla starszej osoby z okolic Monachium. Mile widziane prawo jazdy. Wszystkie szczegółowe informacje udzielam telefonicznie pod podany numer i tylko telefonicznie 0049 175 256 33 78 Prosze dzwonić. DZWONCIE TO POLAK !!! KIEDYS Z NIM PRACOWAŁAM ALE brał jakąś kase !!!
zdjecie uzytkownika
- 2012-02-14 13:41:26 odpowiedz | cytuj
betti182 - 2012-02-14 13:34:20

Treść:
Potrzebna opiekunka z dobrą znajomością języka niemieckiego dla starszej osoby z okolic Monachium. Mile widziane prawo jazdy. Wszystkie szczegółowe informacje udzielam telefonicznie pod podany numer i tylko telefonicznie 0049 175 256 33 78 Prosze dzwonić. DZWONCIE TO POLAK !!! KIEDYS Z NIM PRACOWAŁAM ALE brał jakąś kase !!!
to z My Polacy od Ozi85 ,ponoc cwaniak (ktos pisał wczesniej na forum )
zdjecie uzytkownika
zaiteresowana - 2012-02-14 13:52:47 odpowiedz | cytuj
EKUZ - w NFZ wyrobisz w ciągu jednej godziny. Ja jestem ubezpieczona u męża emeryta. Wystarczy aktualne zaświadczenie z biura emerytalnego męża, składasz wniosek w oddziale NFZ i od ręki wyrabiają EKUZ. To jest sprawdzone. A tak na marginesie - praca na czarno - jeżdżę od kilku lat i nie miałam żadnych złych doświadczeń. Agencjom nie ufam. Jak zobaczyłam umowę zlecenie i ile tam jest zapisów o stosowaniu kar, i jakie formalne braki - to jestem przerażona. Umowa zlecenie jest oparta o przepisy kodeksu cywilnego, nie o kodeks pracy - więc wszelkie dochodzenie swoich racji tylko na drodze cywilnej. Jeszcze osobista sprawa - zaglądam tu nieregularnie, ale widzę, że można też z kimś się dogadać. Szukam może któraś szuka zmienniczki na krótki czas - bardzo chętnie podmienię. Mój e-mail krasnal-54@o2.pl
zdjecie uzytkownika
- 2012-02-14 14:01:57 odpowiedz | cytuj

na 1000 % jak nie masz takiej plastikowej karty EKUZ tylko A1 to musisz opłacić z własnej kieszeni dentystę - koszt borowania , założenia fleczera to w zależności od dentysty od 120-180 Eu . Po wizycie , nie zapomnij wziąć rachunku . Robisz kserokopię jego , sobie zostawiasz ksero a oryginał rachunku wraz z podaniem nr karty A 1 wysyłasz do NFZ w Polsce - wysyłaj z Niemiec - nie czekaj na powrót do Polski !!! - w piśmie do NFZ opisujesz sytuację - nagły ból zęba itd , i żądasz zwrotu poniesionych nakładów na leczenie . - możesz podać nr konta na który mają ci przelać pieniądze . Załatwiasz to sama a nie przez agencję !!! ale mam dla ciebie zła wiadomość - chyba / tak na 70 %/ nie dostaniesz zwrotu całej kwoty którą wydałaś , bo taka usługa w Polsce jest wyceniona dużo niżej i NFZ zwróci ci kasę do tej wysokości . Dlatego , bo ból zęba nie jest ujęty w usługach 100 % zwracanych w związku z A 1 - twój ból zęba nie stanowi zagrożenia życia lub poważnego zagrożenia zdrowia . A tylko w takich przypadkach NFZ zwraca 100 % kosztów leczenia za granicą .
zdjecie uzytkownika
- 2012-02-14 14:06:58 odpowiedz | cytuj
drobiazg - Kartę EKUZ oczywiście wyrabia się bardzo szybko - mając A 1 - tylko taki mały drobiazg - trzeba być w Polsce :) jak się nie ma jej będąc w Niemczech to w przypadku bólu zęba - procedura jak wyżej napisałam .
zdjecie uzytkownika
oferta dla niewolnika - 2012-02-14 15:07:17 odpowiedz | cytuj
Znowu nawiedzona Frigga Work sie oglasza:Opis Podopiecznej:

Kobieta (82 lata), 170 cm wzrostu, 97 kg wagi
Podopieczna mieszka wraz z Małżonkiem - córka mieszka na parterze domu.

- Demencja
- nietrzymanie moczu (używa Pampersów)
- noce przesypia

Obowiązki Opiekunki:

- pomaganie Podopiecznej w codziennej toalecie
- używa Pampersów (nietrzymanie moczu) /zmiana Pampersów u Podopiecznej
- niekiedy pomoc w myciu włosów
- pomoc w ubieraniu i rozbieraniu Podopiecznej
- prowadzenie domu
- przygotowywanie oraz podawanie posiłków i napojów
(+ pieczenie ciasta od czasu do czasu, które uwielbiają)
- dotrzymywanie towarzystwa
- chodzenie na zakupy

Oboje lubią porządek i czystość – higiena jest b. ważna!Wymagania:

- oferta kierowana do kobiet
- wiek Opiekunki 30 – 60 r.ż.
- osoba niepaląca
- komunikatywna znajomość języka niemieckiego – dobre rozumienie niemieckiej mowy, samodzielne porozumiewanie się (dopuszczalne z niewielkimi trudnościami)
- doświadczenie w Opiece nad osobami starszymi
- cierpliwość i wyrozumiałość
- umiejętności kulinarne (Opiekunka powinna umieć dobrze gotować i piec co jakiś czas ciasto).

Oferujemy:- Umowę o pracę na czas określony;
- stawka za miesiąc 1000 euro/netto;
- opłatę wszystkich świadczeń ZUS, US itp.;
- legalne zatrudnienie (m. in.: ubezpieczenie, Druk A1);
- zwrot kosztów dojazdu do Niemiec;
- bezpłatne zakwaterowanie i wyżywienie w domu Podopiecznych.

Oferta pracy na czas nieokreślony, najkrótszy czas pobytu to 2 – 3 miesiące.

zdjecie uzytkownika
zainteresowana - 2012-02-14 15:20:24 odpowiedz | cytuj
- 2012-02-14 14:06:58

drobiazg - Kartę EKUZ oczywiście wyrabia się bardzo szybko - mając A 1 - tylko taki mały drobiazg - trzeba być w Polsce :) jak się nie ma jej będąc w Niemczech to w przypadku bólu zęba - procedura jak wyżej napisałam .
zgadza się - mój brat miał też problem z zębem, duży problem, bo za długo czekał, ale miał i także szczęście - był o niecałe 3 godziny jazdy samochodem od granicy. Dał szefowi na paliwo i ten zawiózł go na Polską stronę - niestety, szybka, doraźna pomoc - to tylko rwanie, ale za to niewiele ponad 100 zł i na obiad był znowu z powrotem.
zdjecie uzytkownika
- 2012-02-14 19:37:45 odpowiedz | cytuj
Poszukujemy pary opiekunów do opieki nad małżeństwem. Podopieczni chorują na demencję. Jedna osoba jest leżąca druga na wózku inwalidzkim.
Wymagamy dobrej znajomości języka u jednej osoby.
Wynagrodzenie 900 euro miesięcznie dla każdej osoby. Umowa o pracę. Zwrot kosztów przejazdu 150 euro dla każdej osoby.

CV ze zdjęciem proszę wysyłać na biuro@euroservice.net.pl lub dzwonić pod numer 74 640 68 68.
zdjecie uzytkownika
- 2012-02-14 19:42:07 odpowiedz | cytuj
Opiekunka z Polski z ukonczonym kursem,zertyfikatem potrzebna do 86l pani w Wiedniu.Mozliwosc zalozenia dzialalnosci na miejscu.Dobry zarobek i oplacane ubezpieczenie.Zmiany 6 tygodniowe.
Prosze przeslac krotki opis i zaswiadczenie na: lemke111@ovi.com.
zdjecie uzytkownika
- 2012-02-14 20:56:48 odpowiedz | cytuj
- 2012-02-14 19:37:45

Poszukujemy pary opiekunów do opieki nad małżeństwem. Podopieczni chorują na demencję. Jedna osoba jest leżąca druga na wózku inwalidzkim.
Wynagrodzenie 900 euro miesięcznie dla każdej osoby. Umowa o pracę. Zwrot kosztów przejazdu 150 euro dla każdej osoby.

CV ze zdjęciem proszę wysyłać na biuro@euroservice.net.pl lub dzwonić pod numer 74 640 68 68.
Szok dwoje chorych ludzi za te pieniądze.
zdjecie uzytkownika
- 2012-02-14 21:46:30 odpowiedz | cytuj
- 2012-02-14 20:56:48

- 2012-02-14 19:37:45

Szok dwoje chorych ludzi za te pieniądze.
za taki przypadek takie pieniadze smiech na sali niech sami sobie jada sporoboja ciekawe ile agencja dostanie napewno drugie tyle widac wyraznie jak nas traktuja w tym euroservice tez sa dobre \"pany\"nic dodac nic ująć nie dajcie sie skusić
zdjecie uzytkownika
- 2012-02-15 09:11:03 odpowiedz | cytuj
- 2012-02-14 19:42:07

Opiekunka z Polski z ukonczonym kursem,zertyfikatem potrzebna do 86l pani w Wiedniu.Mozliwosc zalozenia dzialalnosci na miejscu.Dobry zarobek i oplacane ubezpieczenie.Zmiany 6 tygodniowe.
Prosze przeslac krotki opis i zaswiadczenie na: lemke111@ovi.com.
Proszę zdefiniować co to jest \"dobry zarobek\" :-)
zdjecie uzytkownika
- 2012-02-15 09:16:00 odpowiedz | cytuj
oferta dla niewolnika - 2012-02-14 15:07:17

Znowu nawiedzona Frigga Work sie oglasza:Opis Podopiecznej:

Kobieta (82 lata), 170 cm wzrostu, 97 kg wagi
Podopieczna mieszka wraz z Małżonkiem - córka mieszka na parterze domu.

- Demencja
- nietrzymanie moczu (używa Pampersów)
- noce przesypia

Obowiązki Opiekunki:

- pomaganie Podopiecznej w codziennej toalecie
- używa Pampersów (nietrzymanie moczu) /zmiana Pampersów u Podopiecznej
- niekiedy pomoc w myciu włosów
- pomoc w ubieraniu i rozbieraniu Podopiecznej
- prowadzenie domu
- przygotowywanie oraz podawanie posiłków i napojów
(+ pieczenie ciasta od czasu do czasu, które uwielbiają)
- dotrzymywanie towarzystwa
- chodzenie na zakupy

Oboje lubią porządek i czystość – higiena jest b. ważna!Wymagania:

- oferta kierowana do kobiet
- wiek Opiekunki 30 – 60 r.ż.
- osoba niepaląca
- komunikatywna znajomość języka niemieckiego – dobre rozumienie niemieckiej mowy, samodzielne porozumiewanie się (dopuszczalne z niewielkimi trudnościami)
- doświadczenie w Opiece nad osobami starszymi
- cierpliwość i wyrozumiałość
- umiejętności kulinarne (Opiekunka powinna umieć dobrze gotować i piec co jakiś czas ciasto).

Oferujemy:- Umowę o pracę na czas określony;
- stawka za miesiąc 1000 euro/netto;
- opłatę wszystkich świadczeń ZUS, US itp.;
- legalne zatrudnienie (m. in.: ubezpieczenie, Druk A1);
- zwrot kosztów dojazdu do Niemiec;
- bezpłatne zakwaterowanie i wyżywienie w domu Podopiecznych.

Oferta pracy na czas nieokreślony, najkrótszy czas pobytu to 2 – 3 miesiące.

1000 euro to mało! Na dodatek umowa o prace - czyli witajcie sprzątanie piwnicy, garażu, strychu i niewolnicza praco.
zdjecie uzytkownika
- 2012-02-15 09:20:50 odpowiedz | cytuj
betti182 - 2012-02-14 13:34:20

Treść:
Powodzenia z takimi zleceniami :-)
zdjecie uzytkownika
- 2012-02-15 09:21:41 odpowiedz | cytuj
- 2012-02-14 09:01:21

Treść:
Odpowiedz

Kontakt

Teraz to większość dobrych agencji płaci opiekunce 1100 - 1150 e netto miesięcznie, a do tego jasna umowa, oprowadzany ZUS, ubezpieczenie.
zdjecie uzytkownika
- 2012-02-15 09:42:34 odpowiedz | cytuj
A ktore to agencje,bo ja ostatnio maiałam propozycję 850eu(dobry niemiecki i doswiadczenie) oczywiscie,że nie skorzystam.
zdjecie uzytkownika
Opiekunka - 2012-02-15 10:33:50 odpowiedz | cytuj
tak.to Polak.Bierze 250 euro za zalatwienie
zdjecie uzytkownika
- 2012-02-15 10:44:16 odpowiedz | cytuj
Opiekunka - 2012-02-15 10:33:50

a ile placi?
zdjecie uzytkownika
- 2012-02-15 12:12:45 odpowiedz | cytuj
- 2012-02-15 10:44:16

Opiekunka - 2012-02-15 10:33:50

a ile placi?
noi dziwic sie niemcom wystarczy mu zna jezyk i ma troche znajomosci siedzac na dupie klepie kase z naiwnych -leccie do niego szybkobo mu potrzebne pieniadze:((
zdjecie uzytkownika
- 2012-02-15 12:27:33 odpowiedz | cytuj
40 Euro/ Referencja
60 Euro/dwa referencje
zdjecie uzytkownika
- 2012-02-15 13:50:11 odpowiedz | cytuj
Latwi prace od 250 euro za tydzien + koszty podrozy.
zdjecie uzytkownika
- 2012-02-15 14:25:48 odpowiedz | cytuj
- 2012-02-15 12:27:33

40 Euro/ Referencja
60 Euro/dwa referencje
poprawnie po polsku powinno byc: dwie referencje.
zdjecie uzytkownika
- 2012-02-15 14:39:45 odpowiedz | cytuj
- 2012-02-15 14:25:48

40 Euro/ Referencja
60 Euro/dwa referencje
hi hi hi placa dodatkowo od posiadanych referencji?!to ja ide na to .Bo bede miala dodatek \"za referencje\"ha ha ha
zdjecie uzytkownika
- 2012-02-15 15:05:22 odpowiedz | cytuj
- 2012-02-15 14:39:45

40 Euro/ Referencja
60 Euro/dwa referencje
hi hi hi placa dodatkowo od posiadanych referencji?!to ja ide na to .Bo bede miala dodatek \"za referencje\"ha ha ha
noi widzicie jak szuka głupich po co mu pracowac ma jakies układy i kasa sama przychodzi do raczki myslę jednak ze kiedys sie tym udławi
zdjecie uzytkownika
betti182 - 2012-02-15 15:10:29 odpowiedz | cytuj

40 Euro/ Referencja
60 Euro/dwa referencje
prosiłam juz wcześniej TEGO KOGOS OD REFEREENCJI O KONTAKT!!! podaj kontakt do ciebie moze byc gg albo stacjonarny !!!
zdjecie uzytkownika
Referenzje - 2012-02-15 15:15:31 odpowiedz | cytuj
referencje beda wystawiony przes agencje niemiecki i przes semnie osobisczie. z numerem do mnie.
kontakt
winklerzarske@googlemail.com

zdjecie uzytkownika
- 2012-02-15 15:19:32 odpowiedz | cytuj
Referenzje - 2012-02-15 15:15:31

referencje beda wystawiony przes agencje niemiecki i przes semnie osobisczie. z numerem do mnie.
kontakt
winklerzarske@googlemail.com

przecież to przekret jak moze wystawic ktos inny referencje niż rodzina?ja takowe posidam ale za kazdym razem pisał mi ktoś z rodziny przeciez to mozna sprawdzić
zdjecie uzytkownika
- 2012-02-15 16:26:10 odpowiedz | cytuj
Co za wstretna bzdura z tymi lewymi referencjam!Prawdziwe referencje zawieraja wiele danych osoby wystawiajacej,podopecznego,opiekunki,mozliwych w kazdej chwili do sprawdzenia,a Niemcy robia to bardzo czesto!A co potem?Przeciez tam jest o schorzeniach podopiecznego,adresy,telefony.To podle naciaganie na kase!!!
zdjecie uzytkownika
ortografia - 2012-02-15 16:52:18 odpowiedz | cytuj

40 Euro/ Referencja
60 Euro/dwa referencje
Referencje tylko w l.mnogiej, one!
2 x referencje= dwoje referencji
zdjecie uzytkownika
ortografia - 2012-02-15 16:58:14 odpowiedz | cytuj
- 2012-02-15 13:50:11

Kwiat inteligencji polskiej, łatwi prace.
Jest nie mozliwe abyś mówiła poprawnie po niemiecku jeżeli nie znasz mowy ojczystej.Trzy klasy i dwa korytarze.Wstydż się.
zdjecie uzytkownika
aha - 2012-02-15 17:13:10 odpowiedz | cytuj
Ktoś kiedyś rozpisywał się o podłym rządzie polskim,który nie objął opieką wszystkich chętnych osób pracujących w Niemczech jako opiekunki lub opiekunowie wystawiając im stosowne zaświadczenie!!!
I właśnie wasze kupowanie fałszywych referencji świadczą o waszej uczciwości.
Referencje dostaje się za dobrą i uczciwą pracę!!A to przekłada się na wynagrodzenie.
Takich cwaniaków jak wy powinno rugować się z tego zawodu,bo psujecie rynek pracy!!!
zdjecie uzytkownika
- 2012-02-15 18:56:13 odpowiedz | cytuj
ortografia - 2012-02-15 16:58:14

- 2012-02-15 13:50:11

Kwiat inteligencji polskiej, łatwi prace.
Jest nie mozliwe abyś mówiła poprawnie po niemiecku jeżeli nie znasz mowy ojczystej.Trzy klasy i dwa korytarze.Wstydż się.
Niemozliwe-pisze sie razem!!Bez komentarza.
zdjecie uzytkownika
- 2012-02-15 19:03:43 odpowiedz | cytuj
aha - 2012-02-15 17:13:10

Ktoś kiedyś rozpisywał się o podłym rządzie polskim,który nie objął opieką wszystkich chętnych osób pracujących w Niemczech jako opiekunki lub opiekunowie wystawiając im stosowne zaświadczenie!!!
I właśnie wasze kupowanie fałszywych referencji świadczą o waszej uczciwości.
Referencje dostaje się za dobrą i uczciwą pracę!!A to przekłada się na wynagrodzenie.
Takich cwaniaków jak wy powinno rugować się z tego zawodu,bo psujecie rynek pracy!!!
Masz racje,zarowno ten kto te referencje sprzedaje,jak i ten co je kupi,to nie tylko zwykli oszusci,to chwasty,ktore nalezy tepic.Musimy uczulic niemieckie rodziny,aby skrupulatnie sprawdzaly referencje opiekunek.
zdjecie uzytkownika
POPRAWNA ORTOGRAFIA :) - 2012-02-15 19:12:40 odpowiedz | cytuj
ortografia - 2012-02-15 16:52:18

40 Euro/ Referencja
60 Euro/dwa referencje
Referencje tylko w l.mnogiej, one!
2 x referencje= dwoje referencji
Skad sie Tobie te DWOJE wzielo??????Nie dwoje referencji tylko DWIE REFERENCJE!!!!!Referencji i owszem ale piec albo szesc ,et cetera :).
zdjecie uzytkownika
Pilnie do trudnej podopiecznej, bardzo pilnie - 2012-02-15 19:25:11 odpowiedz | cytuj
PILNIE SZUKAM OPIEKUNKI DO STARSZEJ PANI OD ZARAZ!

Treść:
Szukam opiekunki do 78 letniej pani od zaraz. Najlepiej zeby opiekunka byla juz w piatek tj. 17.02 na miejscu w Mannheim. Jest to praca na okres od 2 miesiecy na dluzej.Opiekunka ktora tam dotychczas byla, byla zadowolona z pracy. Spanie i wyzywienie za darmo, zwrot kosztow podrozy, wynagrodzenie 250 Euro na tydzien.JESLI RODZINA BEDZIE ZADOWOLONA Z OPIEKUNKI TO JEST MOZLIWOSC PODWYZKI PO PEWNYM CZASIE. Podopieczna mieszka sama w dwupokojowym nowoczesnym mieszkaniu, jest osoba samodzielna, porusza sie sama, bez pampersow, czasem trzeba w nocy wstawac, czasem tez trzeba ja podniesc jakby sama nie mogla wstac(wazy 85 kg)ale tylko czasem. Jest to osoba troche trudna z charakteru, dlatego najlepiej jakby opiekunka byla serdeczna, mila i miala odpowiednie podejscie do starszych osob. WYMAGANIA: DOBRY NIEMIECKI TAKI DO ROZMOWY(znajomosc jezyka sprawdzam przez telefon), GOTOWOSC DO WYJAZDU OD ZARAZ,UCZCIWOSC! Bardzo bym prosila, jesli Panie juz sie decyduja na wyjazd, aby to byla decyzja w 100% pewna i przemyslana!!! W razie jakbym nie odbierala to prosze zostawic swoj numer na stacjonarny to w miare mozliwosci oddzwonie, ale tylko na stacjonarne oddzwaniam. Uwaga: nie odpisuje na wiadomosci na MP ani na smsy.
Odpowiedz

Kontakt

Cena: 1 000,00 €
Region: Baden-Württemberg / Mannheim
Telefon: 0048/ 508 449 831
Os. kontaktowa:
zdjecie uzytkownika
betti182 - 2012-02-15 19:30:50 odpowiedz | cytuj
No ! ja uważam że każdy powinien sobie radzić jak potrafi! a czy Ktoś pisze nie poprawnie gramatycznie -to mnie guzik obchodzi! ważne żebym znalazła dobrą i dobrze płatną robotę ! nawet jeśli jest na czarno to mam to GDZIEŚ! i wiem jedno wszystkie jeżdzimy niemieckie tyłki podcierać nie z miłosci do blizniego !!!! a dla pieniązków !! ! i niech mi tu nikt nie mówi ze tak nie jest !!!
zdjecie uzytkownika
- 2012-02-15 20:33:52 odpowiedz | cytuj
Pilnie do trudnej podopiecznej, bardzo pilnie - 2012-02-15 19:25:11

PILNIE SZUKAM OPIEKUNKI DO STARSZEJ PANI OD ZARAZ!

Treść:
Szukam opiekunki do 78 letniej pani od zaraz. Najlepiej zeby opiekunka byla juz w piatek tj. 17.02 na miejscu w Mannheim. Jest to praca na okres od 2 miesiecy na dluzej.Opiekunka ktora tam dotychczas byla, byla zadowolona z pracy. Spanie i wyzywienie za darmo, zwrot kosztow podrozy, wynagrodzenie 250 Euro na tydzien.JESLI RODZINA BEDZIE ZADOWOLONA Z OPIEKUNKI TO JEST MOZLIWOSC PODWYZKI PO PEWNYM CZASIE. Podopieczna mieszka sama w dwupokojowym nowoczesnym mieszkaniu, jest osoba samodzielna, porusza sie sama, bez pampersow, czasem trzeba w nocy wstawac, czasem tez trzeba ja podniesc jakby sama nie mogla wstac(wazy 85 kg)ale tylko czasem. Jest to osoba troche trudna z charakteru, dlatego najlepiej jakby opiekunka byla serdeczna, mila i miala odpowiednie podejscie do starszych osob. WYMAGANIA: DOBRY NIEMIECKI TAKI DO ROZMOWY(znajomosc jezyka sprawdzam przez telefon), GOTOWOSC DO WYJAZDU OD ZARAZ,UCZCIWOSC! Bardzo bym prosila, jesli Panie juz sie decyduja na wyjazd, aby to byla decyzja w 100% pewna i przemyslana!!! W razie jakbym nie odbierala to prosze zostawic swoj numer na stacjonarny to w miare mozliwosci oddzwonie, ale tylko na stacjonarne oddzwaniam. Uwaga: nie odpisuje na wiadomosci na MP ani na smsy.
Odpowiedz

Kontakt

Cena: 1 000,00 €
Region: Baden-Württemberg / Mannheim
Telefon: 0048/ 508 449 831
Os. kontaktowa:
Dotychczasowa opiekunka niby byla zadowolona,ale kontaktu z nia nie ma....
\"trudna podopieczna\" na wstepie takie okreslenie wskazuje na wysoka demencje podopiecznej i zwiazane z tym uciazliwosci
2 pokojowe m-kanie-to przeklada sie na to,ze jest to sypialnia podopiecznej i pokoj stolowy-opiekunka bedzie musiala spac razem z podpieczna w pokoju lub na kauczu w stolowym.
Jesli pisza-czasem trzeba dzwigac to nalezy sie spodziewac,ze bedzie to czeste,a 85 kg to nie piorko.
Podsumowujac-zero prywatnosci dla opiekunki,trudna pacjentka,dzwiganie i za to wszystko 1000 eu,nie sie w dooope pocaluja z taka oferta.
x