Witam,
Jestem zainteresowana podjęciem pracy przy koniach. Mam 31 lat. Doświadczenie jeździeckie oraz startowe w zawodach regionalnych. Cały czas staram się rozwijać umiejętności treningiem pod okiem doświadczonych szkoleniowców. Jestem gotowa podjąć pracę za granicą:)
Pozdrawiam
mój nr tel. 514-954- 990
witam jestem zainteresowana panskom ofertom pracy przy koniach od dziecka mam stycznosc z tymi zwierzentami sama je hoduje ukladam mlode konie startuje w zawodach muj numer 669515787 e-mail marcinjankowicz@op.pl prosze o szybkom odpowiedz
jestem zainteresowany praca przy koniach własnie wróciłem z niemiec gdzie pracowałem w stadninie zajmowałem sie lążowaniem czyszczeniem wyjazdami w teren, wyprowadzaniem sprzataniem .wczesniej pracowałem w USA, Austrii,sam mam konie prosze o kontakt
MAGDA LAT 24 JESTEM STUDENTKA WETERYNARII JESTEM ZAINTERESOWANA PAŃSKA OFERTA PRACY PRZY KONIACH. POSIADAM DOSWIADCZENIE PRZY PRACY Z KONMI ORAZ U MIEM JEZDZIC KONNO. PROSZE O ODPOWIEDZ NA NUMER669833136
witam mam na imie Michał mam 21 la od dziecka jestem zwiazany z końmi ,umiem jeżdzi konno a także bryczką jestem chetny na podjecie pracy przy koniach muj nr 721337350
witam jestem zainteresowana praca w stajni , kocham konie mam w jakimś stopniu doświadczenie związane z koniami, umiem jeździć konno. mój nr tel 796183916
Taka/i pani/pan mądra/y? Lubicie taka "swinie"komus podkładac? Mój maż kontaktował sie z tymi ludzmi, jeszcze 2.1109r.zapewniali ze praca czeka i jak najbardziej wszystko w porzadku jest. Mąż przyjechał na miejsce i okazało sie ze to jedna wielka ściema! Dzowniłam dzis do tej osooby i juz twierdzi ze ogłoszenie jest nie wazne od 2 tyg.,po czym zaczełam pytac dlaczego kłamia i rozłączyła sie. Ludzie czy Wy nie macie sumienia? Wysyłac kogos i czerpac z tego radosc, ze ktos sie nabrał? Zal mi Was. Myslałam, ze zyjemy w cywilizowanym kraju, ale jak widac, niektórzy ludzi mysla nadal jak jaskiniowcy. Byle nachapac sie jak najwiecej nie zwarzajac na innych. Gratuluje takiego rozumu. Szkoda słow na takich ludzi.
Tak oto w prosty sposob mozna sie nabrac. Przestrzegam wszystkich.
witam jestem zainteresowana praca w stajni , kocham konie mam w jakimś stopniu doświadczenie związane z koniami, umiem jeździć konno. mój nr tel 796183916
witam mam na imie Michał mam 21 la od dziecka jestem zwiazany z końmi ,umiem jeżdzi konno a także bryczką jestem chetny na podjecie pracy przy koniach muj nr 721337350
witam mam pytanie szukam pracy w niemczech pszy koniach i niewiem gdzie szukac moze polecisz mi stajnie w kturych pracowales jakies namiary na nie prosze o konitakt pod nr 721906466
Dwie młode pełnoletnie amazonki poszukują pracy za granicą w charakterze luzak/objeżdżacz koni. Najlepiej z możliwością startów i doskonalenia swoich umiejętności. Posiadamy kilkuletnie doświadczenie w pracy z końmi również młodymi. Prawidłowe dosiady, stabilna łydka i spokojna ręka. Doświadczenie w skokach i pokonywaniu parkurów. Ambitne i pracowite. Podstawy języka niemieckiego i angielskiego. Więcej informacji pod podanym numerem lub mailem: 505572825/664047581 ka_ro_la@onet.pl/zielonka1607@onet.pl