Helo;)
Tegoroczne wakacje planuje spędzić w pracy, nie ukrywam że zafascynowana jestem Grecją, choć inne alternatywy również wchodzą w rachubę. Termin wyjazdu ustalam na koniec czerwca początek lipca, jako że trochę czasu jeszcze pozostało, poszukuję osoby chętnej na taki "wypad" :) Zawsze razem raźniej i "bezpieczniej".
Mam kontakt z kilkoma biurami pośrednictwa pracy - głownie oferty dotyczą pracy pokojówki, kelnerki bądź opiekunki.
Jeżeli ktoś poczuje nagłą potrzebę dołączenia, jestem otwarta na propozycje:)
Zostawiam namiar:
Pozdrawiam i "może" do zobaczenia x ]
Witam :)
Czy to ogłoszenie jest nadal aktualne?
Jestem bardzo zainteresowany. Również chciałbym pojechać na wakacje do Grecji trochę popracować, ale nie mam z kim : / myślałem o pracy w hotelu na jakiejś wyspie. Mówię po angielsku i rosyjsku.
Proszę o odpowiedź :) jakbyś nie była zainteresowana, będę wdzięczny za jakieś informacje o wiarygodnych biurach podróży
z pozdrowieniami
Przemek :)
hej. ja tez szukam chetnych do wyjazdu, myslalam raczej o znajomych ale poki co nie mam nikogo pewnego. w zeszłe lato byłam na korfu, na stazu, znam wiec teren dobrze, teraz myslałam bez jakiegokolwiek posrednictwa pojechac, w hotelu lub jakiejs restauracji popracowac, tak od 8 lipca(sprawdzałam juz loty) do konca sierpnia
hej mamba ja również z chęcią wyskoczyłbym do Grecji najlepiej do końca sierpnia jeżeli to pewny wyjazd. Angielskim posługuje się w stopniu komunikatywnym i raczej nie mam problemów z porozumiewaniem. To mój nr gg
No niestety ja tez nie wtajemniczona co do tego szyfru :) zastawie swojego maila , moze go tak szybko nie usuną :) z góry dzieki za jaka kolwiek informacje...
pozdrawiam
także jestem zainteresowana wyjazdem, w Grecji pracowałam już 2 razy i po prostu kocham ten kraj jak coś jest nadal aktualne albo są jacyś chętni moje gg
Hej ja również wyjeżdzam do pracy do grecj jak dobrze pójdzie to pod koniec czerwac alu na początku lipca najpierw do aten a potem zależy gdzie będzie hote, szkoda że wszystkie gg wykasowane
SIEMANKO
znalazlem portal wyjedzmyrazem.pl gdzie sie mozna zgadac z innymi ludzmi na wspolny wyjazd na wakacje. zapraszam was do odpowiedzenia na moje ogloszenie tam