Witam też szukam informacji na temat tejże Agencji czy ktoś zna ja moze ktos pracował u nich ?
A moze ktoś zna Van Koppen Van Eijk ?? bardzo prosze o jakies info na mail : ab_29@wp.eu wielkie dzieki pozdro
Pati a Ty wybierasz się z tej firmy na wyjazd
Ja właśnie mam na oku ta firmę ale wolałbym coś wiedzieć więcej jakie warunki pracy jak płacą rzeczywiście i jakie mieszkanie czekam na Twoją odp. pozdrawiam
Nie polecam laboratorium The Opinion z firmy eurostar25 , jest tam grupka polaczków starających się o kontrakt ,więc są zdolni do wszystkiego , niby ludzie wykształceni , a jednak robią z siebie kapo jak w obozach , jednym słowem obóz pracy !!!!! I uwaga by się niczym nie zarazić !!!
Absolutnie odradzam eurostar25 ściągają ludzi nie gwarantują godzin kręcą z kasą.PRZEKRĘTY jednym słowem !!! Zresztą rzadko które biuro w Holandii jest normalne
moze napiszcie wiecej o tej firmie... ja ta firme sprawdzilam tylko czy jest legalna i czy ma certyfikat,i ma. slysze opinie ze oszukuja itp napsizcie wiecej.w jakich warunka,w jakich laboratoriach,ile wam gwarantowali na godzine a ile tak naprawde dawali,itp.no i jakie byly warunki lokalne.chodzi mi o ludzi pracujacych w laboratoriach.z gory dzieki za info
pracowalem w Danii za pośrednictwem eurostar25 warunki mieszkaniowe ok każdy mial mikroskopijna kawalerkę ale byl aneks kuchenny lodowka itp telewizora brak wspolny kibel i prysznic.Moza bylo korzystac z samochodu {fiat panda} oczywiscie z rozsądkiem sprawy finansowe tez bez zarzutu zarobek na czysto po odliczeniu mieszkania i paliwa na dojazd do pracy okolo 80dkk na godzine netto.Ci co gorzej trafili mieszkali po 4-6ciu w domach ale kazdy mial swoj pokoj kuchnia wspolna bylem w jednym takim domu u kolegi z pracy i musze przyznać że dom miał chyba ze 100lat i jebało wilgocią ale generalnie ok.Jedyny problem to przetrwac do czasu wydania numeru cpr [polski nip] zanim go dostaniesz jedziesz na zaliczkach wyplacanych do reki jest to wkurwiajace no chyba ze wezmiesz wiecej kasy ze soba ja mialem 1000dkk z polski i mi nie starczylo [palę] cpr jest konieczny aby założyć konto w banku dopuki go nie masz pracodawca nie przeleje ci kasy po zalozeniu konta idziesz do bankomatu i no problem nie trzeba zebrac o zaliczki.Jeśli chodzi o pracę nastaw się na charówkę chłodnia przetwórstwa rybne itp przerwy niepłatne ale raczej cieżka praca chcesz wiedzieć więcej pytaj w mailu arturekzabrze@interia.pl
Jesli ktos ma jakiekolwiek uzasadnion pretensje to zapraszam do naszego biura w Gliwicach . Prosze takze zwazac na slowa i potwierdzac informacje zamieszczane tutaj . Pomalutku zaczynam miec dosyc czytania niepotwierdzonych bzdur . Jesli ktokolwiek czuje sie oszukany , ma niewyplacone pieniadze , zmarl mu chomik ( ironia ) prosze opisac sytuacje , wkleic link do paska wyplat , wkleic zdjecie koszmarnych warunkow mieszkaniowych itp .
Rozumiem ze w dobie powszechnego dostepu do informacji w internecie zamieszczane sa opinie niepotwierdzone , lecz bezpodstawne nazywanie KOGOKOLWIEK oszustem bez podstaw jest w dalszym ciagu w naszym kraju KARALNE .
Prosze mi powiedziec czy ja zmuszam kogokolwiek do pracy ?
Chce dla kazdego podobnego traktowania i poszanowania kazdego pracownika , niezaleznie czy jest wyksztalcony i zna 5 jezykow czy pracuje na magazynie . Nizlicze godzin jakie spedzilem na telefonie pomagajac ludziom znalezc prace itp . Jak widac wszystko to jest malo wazne .
Ponawiam swoja prosbe o konkrety . Dziekuje i zapraszam do normalnej dyskusji .
ja tez pracowalem w Danii przez Eurostar25 i jestem zadowolony z warunków mieszkaniowych i płacy.Mieszkałem w buszu i było super, a co do pracy to też była harówka, ale potem odbiło się na kasie.Wiadomo jak ktoś nie jest nauczony roboty to nie pasuje.Firma też była przychylna dla pracownika,pełn szcun,bo jak był pboblem to pomogli.Więc dziwie jak nie pasi to wracac do polski i zapiepszac za gówniane pieniadze.Pozdrowienia dla Grześka i Danki.
Panie Grzegorzu!!!
Pisze Pan ze niezliczone godziny siedzal przy telefonie i zalatwial Pan prace dla ludzi a ja czekam juz rok jak nie dluzej, kiedy to powiedzial Pan ze praca jest a ja czekalem i czekalem mialem nadzieje i byly telefony ze mam sie juz szykowac i tak dalej czekam...... Szkoda ze nie dotrzymuje Pan slowa i daje nadzieje ludziom,ktorzy naprawde potrzebuja pracy i by pracowali co wiecej byli by wdzieczni,(niekoniecznie finansowo) WIEM ze pojechali tam ludzie ktorzy po paru tygodniach wracali bo chcieli sobie dorobic lub tez nie sprawdzili sie w tej pracy. Tak wiem praca jest ciezka, ale nikt nie mowil ze bedzie latwo, nigdzie nie jest lekko.
Pozdrawiam Pana i zycze aby byl Pan bardziej dla ludzi, poprostu.
Ja tez harowalem dla tych zlodzie,niema co ukrywac,niewiem jak sie szanowny pan Grzegorz stara itp itd,nie chodzi tu o Pana-powiedzmy jak jest na miejscu w biurze w Vejle...kontrakty trzymiesieczne,za te Pandy i te super warunki mieszkaniowe zdzierali wtedy 4500 koron,smiech na sali,samemu niepozwalali wynająć mieszkania ani jezdzic do pracy swoim autem,teraz cos tam sie zmienilo,malo ludzi uslyszalo,ze jak sie niepodoba to do Polski!jak przestales byc wydajny to wypad,jak niespasiles Panu koordynatorowi DROZDZIOLOWI to tez tak zrobili ze miales telefon ze juz masz do roboty nieprzychodzic,klika konfidentow ze ślaska,nawet dobrze po polsku nieumią mówic,pani Beatka tez w tej klice jest,ten kto ich broni to konfident Panie Grzegorzu szanowny,obóz pracy to malo powiedziane,przerwy..jakie przerwy,pieciominutówki na fajke i do chlodni-MURZYNOWNIA.Ludzie omijajcie takie firmy,kurwy sa lepiej traktowane,powodzenia panie Grzegorzu,pan tez w buszu nocowal ze szczurkami-opowie pan o tym?zapomnial juz pan,kpiny...
a jakie to super niby warunki firma oferuje w danii?co,no prosze tez wkleic zdjecie...no czemu nie?te klitki w Billund?kibla nawet nikt nie sprzata,czlowieku co ty piszesz,oczywiscie wyplaty terminowe,ale zawsze cos tam pani Beatka pojebala na korzysc firmy,co z tego ze paski wyplat pokazemy tutaj,co ty palisz,oprucz tego panie Grzegorzu prosze wyjasnic dlaczego firma nie podwyzsza co kazde trzy miesiące stawki za prace w Coldstarze,powinni to robic bez względu na to ze są tylko trzymiesieczne kontrakty,niech pan nie protestuje,pytalem w 3F,prosze to wyjasnic...dlaczego na karcie zegarowej zegar zabiera przerwe i oprocz tego Malpa(Brian) tez odpisuje ile mu sie podoba...slucham...jestes daremny tak samo jak to biuro w Vejle.
90 euro tygodniowo za 2 osobowy pokój w baraku w lesie mający nie mniej niż 5 m2 a przez to że to lasy trzeba im płacic 3 euro codziennie za dowóz do tej pracy !!!!!
100 euro tygodniowo - 400 euro miesięcznie !!!!!!
Pan Grzegorz Furtak powie: że oni nie zmuszają by miekszac u nich ale ciekawe kto mający umowe na pare tygodni wynajmie mieszkanie u Holendra !!!!! Oczywsicie o tym że płaci sie 100 euro tygodniowo większosc nowych pracowników dowiaduje sie już w Holandii !!!!
Baraki w lesie zero ochrony, mieszka sie z pijakami i narkomanami. Pokoje nawet zamków nie mają. Wyjeżdzając do tej pracy nie wiadomo czy po powrocie nie ukradną dokumentów czy czegos innego.
ludzie troche ogłady, przecież zanim się gdziekolwiek wyjedzie przez agencję to się na kartce zapisuje zeby nie zapomnieć wszystkie możliwe pytanie dot. CAŁEGO wyjazdu, wszystkich warunków, kosztów, itd. Jeżeli się ktoś nie zapytał przed, a teraz smęci o tym że nie wiedział to sorry to jest każdego z nas interes żeby się dowiedzieć a nie potem te wszystkie wyolbrzymione bzdury wypisywać. Przez te nieprawdzie informacje na forach to można sie za głowe złapać i nie wychodzić z domu. Ja sie wszystkiego wypytałem, pojechałem i teraz po powrocie rzygać sie chce czytając ten szajs obrażonych na cały świat nierobów i sierot. Kłamiecie po prostu!!!
Jak dla mnie i wszystkich z którymi byłem na reworku agencja jest w porządku, a Wiktor, który zbiera baty za niewiadomoco, w porównaniu do koleżanki po fachu z sąsiedniej agencji, to naprawdę w porządku facet. Pieniądze są, warunki mieszkalne, moze nie - wymarzone ale wszystko co trzeba było mieć, to było a chołota zza płota niech siedzi w domu i pierdzi w stołek.
A ja panie Grzegorzu gdy przyjade do Polski to osobiscie pokaze panu jak wyglada solaris na ktorym jest wyplata ktora nie siega nawet 30 euro za ponad 40h pracy i gdzie jest odjete 150euro podatku. Pozatym pogadamy w Glicach bo wszystkich tu w chu.... zrobiliscie i robicie.
Jeden z tam mieszkających - 2009-11-30 17:37:12odpowiedz
|
ja tylko dodam od siebie, że aktualnie przebywam w Holandii przez Eurostar25 w miejscowości Kaatsheuvel (5km od Waalwijk) i zrobiłem zdjęcia naszego domku:
eurostar25 wiecznie okrada pracownikow, praktycznie wiekszosc solarisow sie nie zgadza, brakuje pieniedzy wszystko tlumacza tym nieszczesnym podatkiem, ze skoro w tym tygodniu zarobilismy tyle to podatek jest 50%, zabieraja z wyplat za dojazdy do pracy 6km i 2,8euro za dzien.te smieszne domki kempingowe (bez mikrofali, bez kuchenki, toaleta gorsza niz w celi wieziennej,)w pokojach grzyby, brud i syf.za ktore placimy 90euro tygodniowo to paranoja. nie zawsze wydawane sa solarisy, raz ze z opoznieniem tygodniowym, wyplaty opoznienie dwutygodniowe to bardzo czesto zdaza sie ze nie ma solarisow. wyrzucaja ludzi bez przyczyny prawdziwej, wymyslalaja preteksty ze niby ktos jest nie komunikatywny itp bzdury, prawda jest taka ze maja za duzo lkudzi a co tydzien ich przybywa wiec gdy nie ma na tyle pracy poprostu poozbywaja sie czlowieka jak smiecia, najzajeb.. sa wyplaty na minusie to nie rzadkosc!!! pracujesz mniej niz 4dni, zabiora ci podatek, za dojazdy, za ta kanciape 90euro i zostajesz na minusie, nie wierzylem do poki nie widzialem u co 3osoby w solarisach 4 tygodnie temu, to normalne, nie praxcujesz bo twoj genialny pracodawca nasciaga sobie ludzi jak much do gowna a potem nie ma dla nich pracy to siedzisz na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w domku, tylko tak za te wczasy rowniez ci odciagaja za domek wiec jesli nie masz ponad 30godzin to niestesty ale jestes na minusie, oczywiscie mozna zarobic i 300euro na tydzien ale ostatnimik czasy gdzie firma eurostar25 przejela ludzi z upadlej firmy continent force oraz gdy w jednym tygodniu sciagnela sobie 60nowych osob gdy LUDZIE JUZ SIEDZIELI PO DWA TYGODNIE BEZ PRACY!!! TO STAND BY e byly codziennoscia. jest jesczze zajefajny pan kordynator, ktory co weekend przez kilka dni robi z biura mete, bo przychodzi kto tylko ma ochote rowniez osoby ktore nie sa z eurostaru, bo pan kordynator sie nawali jak nie wiem co a potem ma prawo wstepu do biura kazdy kto tylko żywnie ma ochote, chleja do upadlego, zygaja mu po chacie, spia na sofach, i to jest obraz naszego opiekuna od ktorego w weekend chocby nie wiem co ci sie stalo to nie udzieli ci pomocy nawet jakbys zdychal, nie zawiezie cie do szpitala bo jest po prostu nie wstanie. pracuje od 10 do 17, a po godzinach oraz w czasie otawracia biura handluje spirytusem z niemiec, browarami, robi pranie za 2euro, to jest wizerunek czlowieka ktory jest reprezentantem ludzi na kempingach, wielkik pan biznesmen, co weekend przewracajacy sie na podworku, niekompetenty typ. ja w tym bagnie nie pracuje juz od 2tygodni bo nie dam sie dluzej wykorzystywac
s wumie to juz nieaktualni - 2009-11-30 20:22:25odpowiedz
|
eurostar25 wiecznie okrada pracownikow, praktycznie wiekszosc solarisow sie nie zgadza, brakuje pieniedzy wszystko tlumacza tym nieszczesnym podatkiem, ze skoro w tym tygodniu zarobilismy tyle to podatek jest 50%, zabieraja z wyplat za dojazdy do pracy 6km i 2,8euro za dzien.te smieszne domki kempingowe (bez mikrofali, bez kuchenki, toaleta gorsza niz w celi wieziennej,)w pokojach grzyby, brud i syf.za ktore placimy 90euro tygodniowo to paranoja. nie zawsze wydawane sa solarisy, raz ze z opoznieniem tygodniowym, wyplaty opoznienie dwutygodniowe to bardzo czesto zdaza sie ze nie ma solarisow. wyrzucaja ludzi bez przyczyny prawdziwej, wymyslalaja preteksty ze niby ktos jest nie komunikatywny itp bzdury, prawda jest taka ze maja za duzo lkudzi a co tydzien ich przybywa wiec gdy nie ma na tyle pracy poprostu poozbywaja sie czlowieka jak smiecia, najzajeb.. sa wyplaty na minusie to nie rzadkosc!!! pracujesz mniej niz 4dni, zabiora ci podatek, za dojazdy, za ta kanciape 90euro i zostajesz na minusie, nie wierzylem do poki nie widzialem u co 3osoby w solarisach 4 tygodnie temu, to normalne, nie praxcujesz bo twoj genialny pracodawca nasciaga sobie ludzi jak much do gowna a potem nie ma dla nich pracy to siedzisz na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w domku, tylko tak za te wczasy rowniez ci odciagaja za domek wiec jesli nie masz ponad 30godzin to niestesty ale jestes na minusie, oczywiscie mozna zarobic i 300euro na tydzien ale ostatnimik czasy gdzie firma eurostar25 przejela ludzi z upadlej firmy continent force oraz gdy w jednym tygodniu sciagnela sobie 60nowych osob gdy LUDZIE JUZ SIEDZIELI PO DWA TYGODNIE BEZ PRACY!!! TO STAND BY e byly codziennoscia. jest jesczze zajefajny pan kordynator, ktory co weekend przez kilka dni robi z biura mete, bo przychodzi kto tylko ma ochote rowniez osoby ktore nie sa z eurostaru, bo pan kordynator sie nawali jak nie wiem co a potem ma prawo wstepu do biura kazdy kto tylko żywnie ma ochote, chleja do upadlego, zygaja mu po chacie, spia na sofach, i to jest obraz naszego opiekuna od ktorego w weekend chocby nie wiem co ci sie stalo to nie udzieli ci pomocy nawet jakbys zdychal, nie zawiezie cie do szpitala bo jest po prostu nie wstanie. pracuje od 10 do 17, a po godzinach oraz w czasie otawracia biura handluje spirytusem z niemiec, browarami, robi pranie za 2euro, to jest wizerunek czlowieka ktory jest reprezentantem ludzi na kempingach, wielkik pan biznesmen, co weekend przewracajacy sie na podworku, niekompetenty typ. ja w tym bagnie nie pracuje juz od 2tygodni bo nie dam sie dluzej wykorzystywac
ja Wam powiem że nie chce mi sie za bardzo pisac na temat tych złodziei. Próbuja oszukiwać na każdym kroku wystarczy że raz im się uda i beda z Ciebie cyckac jak najwiecej kasy. Taka jest szara rzeczywistość niestety na temat eurostar25. Jedyna w porządku osoba to koordynator Paweł. A ten grzegorz z biura to też oszust i przekręt. przed wyjazdem mówił ze bedziemy mieszkac w normlanych warunkach a później co sie okazało szkoda gadać. syf syf i jeszcze raz syf. pole domków kempingowych. ale to nic spłonęły tam 2 domki w ciągu tygodnia inne agencje szukały nowych miejsc dla swoich ludzi ale nie eurostar25. dlaczego? bo tygodniowo płaciliśmy 90 euro za ten zjebany kemping. Kolejne oszustwo grzegorza bo mówił że czym więcej godzin tym mniej za mieszkanie my po ok.60h tygodniowo [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a tu dalej to samo. OSZUST i tyle. szkoda gadac i niech mi nie pierdzieli ze karalne jest jego oczernianie w oczy Ci to powiem tylko sie tam przejade. BANDA ZŁODZIEJI.
ty kolego, kolezanko... po pierwsze jak ci zrobilem krzywde to slucham masz do mnie numer zadzwon i powiedz a nie bedziesz oczernial mnie na necie, po drugie to co ja robie w moim wolnym czasie to tylko i wylacznie moja sprawa, nie pracuje 24/7 tak jak kazdy mam prace i czas wolny, nie zaniedbuje swoich obowiazkow... po trzecie nie wiesz jaki mam zakres obowiazkow apropo szpital, wyjazdy do sklepow, bankow itp to nie pisz glupot... a po czwarte moze lepiej byc dla ludzi sluzbista a nie czlowiekiem ktory chce pomoc... ale ty tego i tak bys nie uszanowal widocznie taki typ czlowieka z ciebie... szkoda ze nie miales odwagi powiedziec co cie tak naprawde boli na miejscu....nara
siema. Ja wraz z narzyczoną pracowałem w Eurostar25 przez miesiąc. od 15.11.2009-9.12.2009. Warunki mieszkaniowe rzeczywiście fatalne syf i malaria.pokój ma 5 m2 także czasem ludzie nie mieszczą tam szafy i mają ją w "salonie" o ile tak to można nazwać. wszędzie do okoła błoto o parkingu juz nie wspomne.jesli chodzi o kase to wkurzyli mnie jednym- opusciłem ich kemping we wtorek a oni policzyli mi za cały tydzień.reszta w miare sie zgadzała.Jesli chodzi o koordynatora Pawła to koleś wpożo. Na tyle na ile potrafi pomaga ludziom.chcesz auto na zakupy- idziesz dostajesz kluczyki-wracasz z zakupów oddajesz kluczyki i wszystko jest ok. Paweł tez robi pranie za 2 euro ale gdyby nie on to by wogóle nie było gdzie prac.Ja wraz z narzyczoną jestem juz w innej agencji bo mielismy mało godzin w syncreonie i nie szło zarobić. Pozdrawiam wszystkich pracowników eurostar25 i cały Dromgard!!! Pozdro też dla Pawła i Leny:)
Pierwsyzts moj raz na forum, ale jest sprawa do obgadania?
Musze sie kogos poradzic w sprawie wyjazdu z eurostar25 do danii
Robota w Arhus, CHyba Kolding ogolnie praca przy owocach;
Musze i chcem wiedizec najlepiej z ludzi ktorzy tam przebywaja lub przebywali zeby cos napisac pare zdan na temat!
Pracowalam przez to biuri i do dnia dzisiejszego nie moge odzyskac naleznych mi pieniedzy za prace w Syncreonie wiec niech mi pan nie mowi ze zaprasza do biura w gliwicach bo osobiscie rozmawialam z szefem ktory odebral tel w biurze z saspanym glosem a dzwonilam po poludniu.Nastepnie dzwonilam do kordynatora Pawla ktory mi oznajmil iz nie jest koordynatorem pracownikow mieszkajacych na prywatnych lokacjach,oczywiscie w biurze mnie odeslali do tego niby koordynatora.Moim zdaniem powinien zmienic stanowisko pracy jesli nie wie ze pracuje jako koorynator grupy ludzi pracujacych dla eurostar25 w syncreonie na dellu.Wiec szanowny Panie Grzegorzu po co mam sie udawac do Gliwic i sluchac kolejnych blednych informacji o tym nie kompetentnym biurzene jak i jego pracownikach.Nie polecam tego biura sami oszusci.A co do mieszkan widzialam ludzie sa umieszczeni w barakach po kilka osob i z dala od miasta,dokladnie te baraki sa polozone w lesie .
no..cos pan szanowny Grzesiu juz sie tak tu nie udziela i nie broni tych frajerow-bo sam nim jest-a ha,podobno jeden frajer koordynator z Danii wrocil (drosdziol) na stale do polski-moze ktos wie gdzie go mozna dokladnie na tej Frynie znalezc?jak ktos wie prosze dac tutaj namiar,a wyjazdu do Danii koledze wyzej tez nie polecam,napewno nie przez to biuro..
Ja powiem tak firme bym odradził na wstępie tam jest poprostu zero oraganizacji w tym biurze..... a najsmniesniejszy jest ten cały Jop haha specialnie firma do syncronu wysyła go aby rozdawał solarisy bo z nim sie nikt nie dodgada 20 ludzi na stołówce zeby odebrać solarisy i nie znajdziesz takiej osoby zeby godziny sie zgadzały dojaz sie zgadzal podatek zeby sie zgadzal :D albo najlepsze jest to ze sa pracownicy co pracują 2 miesiace a dalej sa nie ubezpieczni a co najlepsze nie maja numeru sofii haha normlanie patologia. NO i jeszcze co najlepsze te budy na pocztaku w kampie kazali nam w 6 spać poporstu tragedia i na torbach spisz hehe :D smieje sie bo poprostu bedac tam w drugiej polowie 2009 roku zdarzyłem sie dość nawkurwiac teraz mi tylko zostal smiech . A jezeli chodzi o kordynatora to Paweł jest w porzadku gorzej z tamtym ochlajtłapą zasraną co była przed nim wszystko w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mial niczym sie nie interesowal .. brak dojazdu do pracy i tyle ....A pojechałem z tej firmy tylko dlatego poniewaz nie było zadnych ofert z innych firm a koledzy mnie uprzedzali ze to zły pomysl ;/ no za dojazd do pracy w 5 chopa dziennie po 2,80 od kazdego za paliwo ... co daje miesiecznie 335 euro ........ gdzie my tankujemy 2 razy w miescu po 30 euro ;p na co oni biora te 275 euro pytam sie ?:D haha:) a jezeli obiecali ci po przyjezdzie do polski wyplaca jakies pieniadze mozesz o nich zapomniec :) sa wysylane chyba na jakas planete małp a nie na twoje konto :) wiele moglbym pisac ale na tym zakoncze pozdrawiam
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-02-24 23:51:32odpowiedz
|
Witam Wszystkich pracujacych w Holandi lub wylanych przez takie firmy jak HTW,OTTO,EUROSTAR , i innych złodziei -ICH CZAS DOBIEGŁ KOŃCA
ponizej link :
http://www.hotmoney.pl/artykul/holendrzy-walcza-o-polskich-pracownikow-11508
Dostał już ktoś z was dokumenty potrzebne do rozliczenia się z podatku za pracę w Holandii [popularnie, lecz nieprawidłowo zwane "jarograf"]? Jeśli tak to proszę na maila unloco@tlen.pl
Ja jak tego nie dostanę to im na pewno nie popuszczę bo to jest ich zas**ny obowiązek aby mi te dokumenty wysłać.
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-03-08 13:52:05odpowiedz
|
praca spoko w pełni wypłacalna,Paweł koordynator zabójczo przystojny mmm...niezłe ciacho...
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-03-22 12:22:44odpowiedz
|
dziekuje za mila opinie... :)
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-03-23 23:36:58odpowiedz
|
banda złodziei jdynie z koordynatorem pawłem szło cos załatwic
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-03-25 17:08:44odpowiedz
|
stealth
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-03-25 17:15:21odpowiedz
|
najgorsza firma w danii coldstar [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a przelozeni w tym zakladzie to nie ludzie nie chodzi tu o prace ale o podejscie do pracownikow brak w slowniku wyrazow obcych slow by jak najgorzej okreslic ich podejscie i postepowanie i zycze im takiej choroby jakiej nie ma w encyklopedii
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-03-28 14:02:38odpowiedz
|
Jeśli ktoś chce popracować w obozie pracy w Danii to zapraszam do firmy COLDSTAR w Vejle.
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-03-30 17:01:58odpowiedz
|
Paweł - nie wypisuj takich bzdur na swój temat :) hi hi (koleś ogólnie jest ok)
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-04-07 22:28:19odpowiedz
|
Napisz meila do Grzegorza do Biura w Gliwicach i ci prześle jarograf na meila :) Pozdrawiam
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-04-11 22:32:00odpowiedz
|
shit'em all - 2010-01-31 16:29:20
no..cos pan szanowny Grzesiu juz sie tak tu nie udziela i nie broni tych frajerow-bo sam nim jest-a ha,podobno jeden frajer koordynator z Danii wrocil (drosdziol) na stale do polski-moze ktos wie gdzie go mozna dokladnie na tej Frynie znalezc?jak ktos wie prosze dac tutaj namiar,a wyjazdu do Danii koledze wyzej tez nie polecam,napewno nie przez to biuro..
Eurostar 25 to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a ten grzes niehsie lepiej niewypowiada
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-04-12 22:29:21odpowiedz
|
w firmie coldstar w vejle lamane sa wszelkie prawa i przepisy pracownicze mobbing w doslownym tego slowa znaczeniu . czy sa w tym kraju instytucje ktore moga skrocic ten proceder , jesli chodzi o zwiazki to nie wchodzi w rachube bo musieliby zapisac sie prawie wszyscy lub wiekszosc ,ludzie sa zastraszeni w obawie o utrate pracy ,czy zna ktos namiary najlepiej zeby to byl polak bo wiem ze polacy tez dzialaja w zwiazkach lub jakas instytucja ktora sie za nich wezmie jezeli ktos cos wie prosze o jakis namiar , czas najwyzszy skrocic rzady esesmanow w coldstar bo ludzie ktorzy tam zostali i pracuja sa traktowani ponizej godnosci czlowieka i ich praw lamane sa wszelkie zasady np zdarzaja sie dni gdzie jest duzo zamowien swieta itp praca po 12 16 godz ,w niskich temperaturach ,nawet nie ma czasu napic sie garacej herbaty bo ready i dalej zasuwac a czy wolno pracowac tyle godzin non stop? czasami przychodzilo sie w godzinach nocnych np na 3 00 4 00 i stawka normalna bez dadatku tyle godzin bez cieplego posilku a byl nawet taki dzien ze procowalo sie 23 godz non stop , czy dunskie prawo na to zezwala ?naszych przelozonych nie obchodzi ze ktos jest glodny bo nie ma czasu sobie nawet spokojnie zjesc a jak sie nie podoba to podziekuja za prace nikt z ludzi ni zglosi tego do eurostaru bo coldstar i eurostar to juz jedna firma siedzi tam dwoch synalkow wlasciciela coldstaru ,wiec nie ma o czym mowic ludzie sie po prostu boja o prace , czy wydzieranie sie na pracownika czy wrecz ryczenie na niego tez jest w danii norma ? eurostar tez nie wyplaca ludziom wszystkiego jak nalezy czasami ludzie nie dostana wyplaty na czas potracaja za duzo za mieszkanie i samochod sa niescislosci w skladkach emerytalnych opoznienia braki biuro potrafi tylko brac pieniadze ale zeby pomoc pracownikowi to juz ich nic nie obchodzi wszelkie zaleglosci finansowe powinny byc wyplacone od razu tak robi szanujaca sie firma niestety eurostar do nich nie nalezy . czy na takich ludzi jak opisane wyzej nie ma bata sa bezkarni ? moga lamac wszelkie prawa i przepisy i to panstwo dunskie toleruje? .................
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-04-14 20:13:41odpowiedz
|
niech sie w koncu ktos wezmie za ten [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zwany eurostar 25
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-04-14 22:00:16odpowiedz
|
pracowalem w coldstarze przez eurostar [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a eurostar w jawny sposob okrada pracownikow czas najwyzszy zrobic z tym porzadek albno niech placa uczciwie tak jak powinni albo do piachu
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-04-14 22:14:16odpowiedz
|
ludzie tez sa winni tej calej sytuacji bo gdyby sie wszyscy postawili kto tam pracuje ? co za ludzie ,nie macie honoru ani ambicji? dacie sobie pluc w twarz? pracy coraz wiecej zarobki mniejsze ,skat daje coraz mniejsze ulgi i tylko idioci i durnie siedza cicho , wiec tyrajcie jak woly w obozie pracy coldstar a eurostar niech placi raz na dwa miesiace albo rzadziej jesli nie rozumiecie ze jak sie nie postawicie to bedzie jeszcze gorzej ......
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-04-16 16:02:40odpowiedz
|
odradzam firme eurostar oszusci zlodzieje po prostu brak slow a do tego chca brac za mieszkanie jak bedziesz w polsce na urlopie ,trzeba byc debilem do potegi zeby takie cos wprowadzic w billund eurostar wlascicielowi mieszkan placi na miesiac 1700 koron a od ludzi biora 2 razy tyle po co pozwolili wyprowadzac sie z mieszkan mogli dac warunek pracujesz przez eurostar to mieszkanie masz od nas i auto na dojazd a nie to szukaj sobie sam pracy i mieliby komplet ludzi nie byloby pustych pokoi i problem z glowy ale do tego trzeba miec mozg a nie styropian dunski ludzie spadajcie z tamtad a w coldstarze niech sobie robi ta esesmanska trojca
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-04-16 22:24:36odpowiedz
|
eurostar nawet umowy o prace wystawia niezgodne z prawem w umowie jest 30 godz tygodniowo wszystko co powyzej 30 godz powinno byc wyplacane jako nadgodziny a tak nie jest gdyby ta umowe o prace obejrzal prawnik to by sie za glowe chwycil ,no ale niestety nie podpiszesz to nie ma pracy i na tym zeruja te hieny cmentarne ale jeszcze im to gardlem wyjdzie i oby spadlo na nich 7 plag egipskich .
znany tym co trzeba - 2010-04-22 21:32:41odpowiedz
|
ha ha-po pierwsze kto ma sie postawic-trzeba sie trzymac razem-DO KONCA..-juz kiedys byly jakies smieszne spotkania organizowane-wiekszosc byla odwazna na kantynie-jak przyszlo co do czego-to pozamykali mordy,i dalej nic-zreszta-kto tam sie odzywac-jesli wiekszosc tych ludzi nie mowi dobrze nawet po polsku,a co dopiero po angielsku-w billund mieszkaja prawie sami konfidenci-ciekawe komu teraz donosza,jak Beate wy.....i-ha ha,po drugie-do zwiazkow mozecie isc-ale nie pomoga wam-beda obiecywac ze oczywiscie...pomoga...pomoga-gow.o prawda-nawet jak ktos jest zapisany do zwiazkow i placi im ten haracz-to niech uwaza-bo jak przyjdzie co do czego to nie dostanie grosza-z prostego powodu-pracownicy Coldstaru,czy Eurostaru nie maja zameldowania w danii(mowa o tych,ktorzy mieszkaja w firmowych mieszkaniach),nie maja plastikowych zoltych kart,chyba ze cos sie zmienilo...a w takich przypadkach ani 3f,ani Akasa nie wyplaca zadnych pieniedzy-pomimo iz pobiera skladki-tak,ze powodzenia zycze,jak ktos ie wierzy-niech wali tam i sie pyta,ha ha-nastepna rzecz,czy ktos dostaje jakies coroczne wyciagi z firmy emerytalnej?nie mowie tu o tych malych skladkach ATP..dostal ktos?powinny przychodzic-jesli sa oplacana oczywiscie..ciekawe nie?jak ktos ma jakies swieze informacje,to niech tu da znac-powodzenia zycze...