Tatuum

2 Dodaj opinię
Tatuum
2 64 5 1

Opinie o Tatuum

Filtruj opinie po kryteriach:

anonymous
 Opinia

Miejsce pracy Zielona Góra. Nie polecam nikomu. Zarobki marne, plan nie do wykonania więc premii brak, a gdy już jest przyznana to firma z powodu bałaganu i chaosu i tak jej nie wypłaci. Ekipa zmienia się średnio co mc począwszy od kierownika skończywszy na sprzedawcach więc o czymś to świadczy..częste nadgodziny i praca w pojedynkę co oznacza brak opcji wyjścia do toalety przez kilka godz .Nie, nie o jeszcze nie.

Pomocna?
Tak1Nie
J.
Nazwa działu: Handlowy
 Rekomendacja
@anonymous 09.06.2018 12:50

Pracowałam przez okres wakacyjny i uważam że jesteś ewidentnie beznadziejna/y skoro wyrażasz taką opinię. Do pracy przychodzi się w wiadomym celu. Nikt nie płaci za narzekanie i nicnierobienie. A więc tak: Zarobki ok Premie-wow Widocznie miałaś/es nieogarniętego kierownika skoro nie wyrabialiscie planu i był problem z wyjściem do kibla. Praca po 8h Atmosfera jakiej nigdzie nie ma w tych czasach Szacunek i dbanie o potrzeby pracujących Pani kierownik z poczuciem humoru i ogromną wiedzą. Aha. Nie zapłacili mi za taka opinię :)))

Pomocna?
Tak1Nie1
D1
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@anonymous 09.06.2018 12:50

Co sądzisz o zastepcy kierownika sklepu. Staram się o pracę na tym stanowisku

Pomocna?
TakNie
Dok
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@J. 16.04.2019 00:37

Mogę więcej info. Zaczynam również prace w tej firmie w Zielonej Górze

Pomocna?
TakNie
J.
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@Dok 30.04.2019 08:26

Wspominam pracę bardzo dobrze. Będę się starać o etat na wakacje. Duży nacisk na obsługę klienta i wskaźniki.Była to moja pierwsza praca w tej branży i obawiałam się trudności w kontakcie z klientem ale niepotrzebnie. Nie ma presji, wszyscy byli mi pomocni i nie było miesiąca bez premii! Jedyny minus to czeste i dość spore dostawy na które brakuje miejsca i trzeba nieźle się namachac aby to wszystko wyprasować

Pomocna?
TakNie
teddi
 Opinia

Jak tam nowa kierowniczka zielona góra? ma jakies pojecie, jaka jest dla ludzi?

Pomocna?
TakNie
Kw
 Opinia
@teddi 11.06.2018 22:09

Po kilku dniach pracy nowej kierowniczki dwie osoby złożyły wypowiedzenie. Tyle w temacie.

Pomocna?
TakNie
J.
Nazwa działu: Handlowy
 Rekomendacja
@teddi 11.06.2018 22:09

Najlepsza(!) z jaką miałam przyjemność współpracować. Jeśli wrócę po studiach do Zielonej Góry, podejmę się pracy w jej załodze bez zastanowienia.

Pomocna?
TakNie
BYŁY PRACOWNIK
 Opinia

Jestem byłym pracownikiem firmy Tatuum. Kilka lat pracy w niej wyrobiło zdanie na jej temat. Zacznę od plusów. Załogę na początku przyjęcia się miałam rewelacyjną, dziewczyny pracowite oraz wspierały pod każdym względem. Jeżeli chodzi o zalety to tyle. Płaca najniższa krajowa. Taka wspaniała firma, a nie potrafi zapewnić pracownikowi normalnego wynagrodzenia? Wstyd. Od jakiegoś czasu w firmie została zatrudniona nowa Pani dyrektor sprzedaży, (usunięte przez administratora) Mój staż pracy jest dłuższy niż tej Pani, więc w związku z dużą rotacja, nawet na wyższych stanowiskach, (usunięte przez administratora)niestety, ale nie posiedzi długo w tej firmie, prędzej czy później zostanie zatrudniona nowa dyrektorka, tak jak miało to miejsce do tej pory. Premie w firmie są, oczywiście.. Tylko jakie? Wystarczy na waciki i może gumę kulkę. Są organizowane konkursy aby wygrać coś dla siebie, super! Bardzo fajna inicjatywa, w nagrodę dostaniecie ciasto, tak ciasto. Firma kompletnie nie szanuje pracowników, ani nawet klientów. Firma poszła w ilość, nie jakość- klienci to coraz częściej dostrzegają. Nowa kierowniczka regionalna, która ma pod opieką Gdańsk kompetentnie nie radzi sobie ze swoimi obowiązkami. Nie zna standardów firmy, ani nawet systemu. Ocenę salonu robi nie sprawdzając 80% rzeczy. Poprzednia kierowniczka regionalna, A.- była świetna. Jeśli to czytasz to serdecznie pozdrawiam, bez Ciebie region nie jest już taki sam. Praca w firmie Tatuum jest na chwilę, ale nawet tego Wam odradzam. Chyba, że traficie na zgrany zespół, to można się przemęczyć jakoś. Rotacja pracowników o czymś świadczy. Każdemu życzę powodzenia, ale żałuję tych kilku lat przepracowanych w tej firmie oraz tego, że tak długo zbierałam się do napisania opinii.

Pomocna?
Tak1Nie
Daria
 Opinia

Szukają kierownika do Gdyni,jakie warunki? Jakie benefity ? Atmosfera dobra? jakieś opinie

Pomocna?
TakNie
Oszukana
 Opinia

Pracowałam kilka lat w tej firmie, w różnych lokalizacjach, więc trochę mogę opowiedzieć o Tatuumie. NIE POLECAM PRACY W TATUUM. Bardzo żałuję, że tak długo godziłam się na takie warunki oraz traktowanie przez „górę“. Po pierwsze : Ludzie z biura uwielbiają mieszać z błotem ludzi pracujących w sklepach. Prezes uważa, że nie ma co się starać o dobre warunki, bo wg niego jak sie komuś nie podoba, to niech się zwalnia – on i tak znajdzie kogoś na to miejsce. Tyle tylko że w każdym sklepie są braki etatowe nawet po kilka osób. W sklepie, w którym powinno pracować 6 osób, pracują 3… I nie obchodzi ich to, ze w porównaniu z innymi firmami płacą za mało i ciężko znaleźć dobrego pracownika. Tych 3 pracowników musi robić wszystko. Jedna osoba przyjmuje dostawe ktora czesto jest ogromna (2 palety kartonów = około 400 sztuk odziezy). Wszystko robi się ręcznie, bo przecież nie ma co inwestować w skanery które przyspieszyłyby przyjmowanie dostaw. Przed otwarciem sklepu musi tez posprzatac go w pojedynke, bo jak przyjedzie regionalny i zobaczy „koty“ na półkach czy witrynie to dostaje sie niezla bure. Niewazne jest to ze do godziny 14 jest tylko jedna osoba, bo sa braki. I ta osoba przyjmuje dostawe, musi to wszystko rozpakowac, powiesic na wieszaki i zaczac przemieniac sklep wg zalecen z VMu. Nie ma chwili odpoczynku… Tatuum ma gdzieś pracowników pracujących kilka lat. Firma woli zatrudniać nowych ludzi i potrafi zaproponować im o wiele większą stawkę, niż dać podwyżkę ludziom, którzy pracują bardzo długo i bardzo dobrze są przeszkoleni ze wszystkiego. Kierownik regionalny nie potrafi zadbać o swoich pracowników. Często obiecuje podwyżki, premie i nie wywiązuje się z tych obietnic mówiąc, że przecież nic nie obiecywała, nic takiego nie mówiła. A najlepiej przez kilka tygodni nie przyjeżdżać do sklepu, żeby temat „przeminął“. Probuje robic z ludzi glupkow… Czesto pracownicy godza sie na to, bo są obiecywane podwyżki za kilka miesięcy. Tyle tylko że za kilka miesiecy regionalna wymysli sobie ze ktos nie pracowal dobrze i nie nalezy mu sie podwyzka. Uwielbiaja obcinac skrzydla i zniechecac pracownikow.

Pomocna?
Tak17Nie
Paula
 Opinia

Mazowieckie jakie zarobki asystent sprzedaży, zastępca kierownika? Jak umowa zlecenie?

Pomocna?
TakNie
K.
 Opinia

Moim zdaniem ostatnie posunięcia ograniczania atrakcyjnych zakupów ich ubrań do osób z programem lojalnościowym GENERATION jest niesmaczny. Kupowałam ich produkty, ale nie jestem zwolenniczką tego typu programów, bo przecież zawsze wiążą się one z podawaniem swoich danych (wiem, wiem, dane są chronione i tego tam różne zapewnienia....) Nawet gdyby mi się coś podobało z tej obecnej kolekcji, nie kupię, bo takie nachalne "wychowywanie" klientek i klientów w stylu "chcesz taniej, to się zapisz to programu, a jak nie - płac 20 % drożej niż ci, którzy się wpisali" jest co najmniej niesmaczne. I tak od chyba ponad miesiąca - co zmiana treści na stronie, to podobna informacja. Moim zdaniem - żenua totalna. Myślałam, że to taka jednorazowa akcja, ale nie - frontalny, zmasowany atak. Zapisujcie, się , kobitki, nie ma co czekać... Ja zmieniam sklep. Jestem za duża na takie "wychowywanie"... Moje sugestie dla Tatuum: Czy naprawdę firma potrzebuje takiego 'wychowywania" klientów i klientek? To jakiś zmasowany atak. Państwa rzeczy i tak nie są tanie, jak na jakość (sorry) ubrań. Program lojalnościowy tak natrętnie proponowany odstręcza. Dajcie sobie Państwo spokój.

Pomocna?
TakNie
Palinka
 Opinia

Czyli podstawa plus premia tak?za wskaźniki?czy ty mówisz o premii za konwersję Upt?.

Pomocna?
TakNie
InMyMind
 Opinia

Pracuje od paru miesięcy i gdyby nie zespół to odeszła bym po pierwszym miesiącu. Po pierwsze uniformy koszulki dają ale spodnie musisz mieć swoje. tak samo z butami Pełny makijaz dostawa 2 razy w tygodniu naprawdę trzeba się nameczyć prasowanie układanie sprzatanie calego sklepu co rano a potem sie pracuje 12 godzin w kurzu.Niskie zarobki asystent sprzedawcy 2100 brutto Oczywiście są premie ale bardzo małe. masz napisane 300zl ale wrzucają to do ogólnej pensji i rzeczywistości twoja premia za cały miesiąc zapieprzania to nie całe 200zl . Awans raczej też nie wchodzi w grę. Szkoda czasu na tą firmę.

Pomocna?
Tak7Nie
Iza
 Opinia

@teddi, rozumiem. Wybór pracy nie jest prostą sprawą. Jak wnioskuję po Twojej wypowiedzi, zdecydowałeś się nie aplikować do Tatuum? A może złożyłeś swoje CV ale jednocześnie zdecydowałeś się by nie uczestniczyć w procesie rekrutacji i zrezygnować? Podziel się z nami swoimi wrażeniami i opinią na ten temat.

Pomocna?
TakNie
Iza
 Opinia

Przypominam, że obecny wątek dotyczy firmy Tatuum w Warszawie. Czy ktoś obecnie pracuję w tej lokalizacji? @Kw, możesz powiedzieć nam coś więcej na ten temat? Jak rozumiem jesteś pracownikiem Tatuum? @teddi, czy jesteś zainteresowany aplikowaniem do firmy Tatuum? @Waldi, co chciałeś przez to powiedzieć? Mógłbyś doprecyzować? @anonymous, czy próbowałeś/próbowałaś podejmować rozmowy z kierownictwem, jeśli nie byłaś/byłeś usatysfakcjonowany pracą w firmie?

Pomocna?
TakNie
teddi
 Opinia
@Iza 13.06.2018 20:34

he he, juz nie

Pomocna?
TakNie
Waldi
 Opinia

Konkurencja się mocno napracowała!!

Pomocna?
Tak2Nie
Administrator
 Opinia

Atmosfera w miejscu pracy odgrywa bardzo ważną rolę. Jak wygląda ten aspekt w Tatuum? Podzielcie się informacjami, wyrażając swoją opinię na ten temat!

Pomocna?
Tak3Nie
Zainteresowana
 Opinia

Zastanawiam się dlaczego taka cisza zapanowała?

Pomocna?
Tak1Nie
mała
 Opinia

Tatuum Katowice miałam przyjemność pracować w tatuum w galerii Katowickiej ,nie polecam kierowniczka jest chamska i chyba ma cos z głową a jej zespół to pieski które biegają za nią jak ona zaszczeka.masakra

Pomocna?
Tak19Nie
wiecia
 Opinia
@mała 29.12.2017 11:18

sztywniary do tego ,pustaki same

Pomocna?
Tak2Nie
Iw
 Opinia
@mała 29.12.2017 11:18

Poziom kierowniczki taki jak i regionalnej... przebiły dno ....

Pomocna?
Tak14Nie
Julia
 Opinia
@mała 29.12.2017 11:18

Witam serdecznie moją była pracownicę, która po prostu nie była w stanie współpracować ze mną a tym bardziej z moim zespołem. Zespołem, który utrzymuje się od długiego czasu ( 2 lata) Czy jest im źle? Nie sądzę, dawno by ich ze mną nie było. Pisząc opinie na temat danej osoby kieruj się dowodami. Udowodnij nam jaka jest zła. Zawsze mogłaś iść do PIP i mnie zgłosić jeśli tak Ci bardzo źle ze mną było. Miło mi było poznać Twoją skromną osobę Pani M.S.

Pomocna?
TakNie
Iza
 Opinia

Jak sie pracuje? Może firma potrzebuje pracowników?

Pomocna?
TakNie
I wszystko jasne
 Opinia

Kapłon – wykastrowany i specjalnie utuczony młody kogut.

Pomocna?
Tak19Nie
a
 Opinia

Co tam się dzieje ? AM-owie się zmieniaja ,kierownicy,ekipy się rozpadaja? o co chodzi

Pomocna?
Tak6Nie
Inna
 Opinia
@a 26.11.2017 19:16

Nowa super dyr, rozwali ta firmę w miał. Faceci uważać ma oko na Was; )

Pomocna?
Tak7Nie
kasia
 Opinia

Hej, Czy polecacie pracę w Tatuum ? Czy jest mega nacisk na sprzedaż? i czy jest szansa na w miarę godne wynagrodzenie napiszcie jakieś aktualne oipinie

Pomocna?
Tak2Nie
on/off
 Opinia
@kasia 03.11.2017 12:38

hej Jak wszędzie w sklepie za wyrobienie planu masz premie więc sama się starasz zeby był plan wyrobiony. Premie niestety bardzo niskie średnio około 100-150zl Czesto się zdarza ze premi nie ma bo plan nie zrealizowany. Mocny nacisk na obsługę klienta. Mam wrażenie że funkcjonuje tam ciągle zasada klient nasz pan . Bardzo dużo obowiązków a płaca jedna z niższych jesli chodzi o inne sklepy. Na najniższym stanowisku masz 1721,33zł . Amosfera zależy od sklepu . Moim zdaniem szkoda czasu na taką prace bo nie ma w niej żadnych perspektyw.

Pomocna?
Tak6Nie
Ania
 Opinia

2 tysiące netto dla kierownika? Na małym salonie? A jakieś premie na święta są? I czy tajemniczy klient w takim salonie raportuje pracowników? Czy tylko regionalna? Albo regionalny ?

Pomocna?
Tak10Nie
Monii
 Opinia

Pensja to 2 tysięcy netto dla kierownika,premia? Jaka premia? Żenada .

Pomocna?
Tak10Nie
Pracownik
 Opinia

Praca w tym sklepie jest naprawdę straszna. Stawka na cały etat to najniższa krajowa czyli 1450 netto. (usunięte przez administratora) warte w takim sklepie z ubraniami które kosztują bardzo dużo. Premia 150 zł jak wyrobisz plan. Obowiązków strasznie dużo. Przedewszystkim obsługa klientów i caly czas podchodzenie do nich , a jeszcze w tym czasie musisz robić 100 innych rzeczy w tym przeceny, towar, zmianę sklepu, konwój itd i tylko dwoje pracowników. Polityka firmy beznadziejna. System komputerowy zagmatwany. Towary są w wt i czw i jedna osoba musi przychodzić na 7.30 aby przyjąć towar i go sprawdzić z kartka, gdyż nie ma czegos takiego jak skanowanie byłoby o wiele szybciej. Musisz uczyć się każdego produktu z czego co jest wykonane bo regionalna może przyjechac i zapytac. Powinna być za naukę dodatkowe pieniądze. Tym bardziej ze w domu musisz uczyć się materiałoznawstwa gdyż można robić inne rzeczy w tym czasie. Ogólnie nie polecam pracy w tym sklepie .

Pomocna?
Tak15Nie
och
 Opinia

Jeśli chodzi o małe sklepy to słyszałam, że atmosfera jest fajna, nie ma spiny i dziewczynom generalnie praca się podoba. Problem pojawia się wtedy gdy w pracę salonu za bardzo zaczyna ingerować regionalna - wprowadza chaos, straszy klientów, mocno się narzuca i każe robić to pracownikom .....Prowadzi to do tego, że jak spędzisz z nią dzień, to z pracy wychodzisz tak wypompowany jakbyś przebiegł maraton (z tym, że to satysfakcji Ci nie daje). Nie oszukujmy się do pracy przychodzi się po PIENIĄDZE, a nie dla pochwał czy złudnych uprzejmości- pochwałami dzieci nie wykarmię. Wymagania stawiane przed pracownikami nie są proporcjonalne do wynagrodzenia. Dodatkowo regionalna kręci, kombinuje, często nie jest fair wobec pracowników, kieruje się wyłącznie własnym interesem. Mało tego jak coś nie idzie po jej myśli to często strzela FOCHA!!!... No przepraszam, ale osobie na jej stanowisku zwyczajnie nie wypada. Zwolnienie lekarskie, UŻ ???- licz się z tym, że będą się na Cb krzywo patrzeć ... Masz fajny zespół?- nie martw się, to nie potrwa długo ... regionalna ma naturalny dar do rozwalania ekipy :) Podsumowując: -jeśli nie przeszkadza Ci praca stojąca, często po 9, 10, 11 h w dziwnym systemie zmianowym ( właściwie w jego braku, bo przecież etaty trzeba było zmniejszyć, a w godzinach szczytu obstawa musi być pełna) - nadgodziny - jasne, ale odbierasz je tylko wtedy kiedy oni chcą i nie ma mowy o tym, że Ci za nie zapłacą.... to przecież taka biedna firma, zwykła bluzka kosztuje tu zaledwie 180 zł .... - jakość ciuchów- cooooraz niższa- ceny wyższe- twoje zadanie---> wcisnąć to kientom - premia- hahhaha.... nawet się nie łudź ..... (na rozmowie będą wciskać Ci kit, jakie to premie nie są .... ) jeśli 100 zł za tyranie przez cały miesiąc Cię satysfakcjonuje - to praca dla Cb! :) -najważniejsze dla CB : klient, klient, klient !- Twój pan i władca- może Cię traktować jak śmiecia, a Ty masz się uśmiechać i latać wokół niego ...

Pomocna?
Tak14Nie
OCH....
 Opinia

Jeśli chodzi o małe sklepy to słyszałam, że atmosfera jest fajna, nie ma spiny i dziewczynom generalnie praca się podoba. Problem pojawia się wtedy gdy w pracę salonu za bardzo zaczyna ingerować regionalna - wprowadza chaos, straszy klientów, mocno się narzuca i każe robić to pracownikom .....Prowadzi to do tego, że jak spędzisz z nią dzień, to z pracy wychodzisz tak wypompowany jakbyś przebiegł maraton (z tym, że to satysfakcji Ci nie daje). Nie oszukujmy się do pracy przychodzi się po PIENIĄDZE, a nie dla pochwał czy złudnych uprzejmości- pochwałami dzieci nie wykarmię. Wymagania stawiane przed pracownikami nie są proporcjonalne do wynagrodzenia. Dodatkowo regionalna kręci, kombinuje, często nie jest fair wobec pracowników, kieruje się wyłącznie własnym interesem. Mało tego jak coś nie idzie po jej myśli to często strzela FOCHA!!!... No przepraszam, ale osobie na jej stanowisku zwyczajnie nie wypada. Zwolnienie lekarskie, UŻ ???- licz się z tym, że będą się na Cb krzywo patrzeć ... Masz fajny zespół?- nie martw się, to nie potrwa długo ... regionalna ma naturalny dar do rozwalania ekipy :) Podsumowując: -jeśli nie przeszkadza Ci praca stojąca, często po 9, 10, 11 h w dziwnym systemie zmianowym ( właściwie w jego braku, bo przecież etaty trzeba było zmniejszyć, a w godzinach szczytu obstawa musi być pełna) - nadgodziny - jasne, ale odbierasz je tylko wtedy kiedy oni chcą i nie ma mowy o tym, że Ci za nie zapłacą.... to przecież taka biedna firma, zwykła bluzka kosztuje tu zaledwie 180 zł .... - jakość ciuchów- cooooraz niższa- ceny wyższe- twoje zadanie---> wcisnąć to klientom - premia- hahhaha.... nawet się nie łudź ..... (na rozmowie będą wciskać Ci kit, jakie to premie nie są .... ) jeśli 100 zł za tyranie przez cały miesiąc Cię satysfakcjonuje - to praca dla Cb! :) -najważniejsze dla CB : klient, klient, klient !- Twój pan i władca- może Cię traktować jak śmiecia, a Ty masz się uśmiechać i latać wokół niego ...

Pomocna?
Tak5Nie
Beti
 Opinia

Pensje głodowe (choć mowa o Stolicy). Szajba na punkcie obsługi. Nieogarnięte pomysły z góry. Paranoja i kpina.

Pomocna?
Tak15Nie
Fela
 Opinia

Agnieszka, o której mowa powyżej już nie pracuje - nowa regionalna jest w porządku. Klimat w pracy zależy od kierownika i reszty pracowników w konkretnym salonie a podobnie jak ludzi - jest ich bardzo wiele, więc nie oceniałabym całej firmy przez pryzmat jednostek. Jak w każdej dużej firmie są absurdalne pomysły centrali i ciężkie momenty, to jasne.

Pomocna?
Tak5Nie
Pracownik
 Opinia

Do czarna pisalam o nowej regionalnej a Agnieszka nie jest Nowa, pracuje już wiele lat więc ten post nie dotyczył jej

Pomocna?
TakNie
Marakeszka
 Opinia

Cześć, Poprosze o info jakie wynagrodzenie moze otrzymać kierownik sklepu w Trojmiescie ,ewentualnie w Szczecinie. Pilne!

Pomocna?
Tak1Nie
Charlotte
 Opinia

Jakiś czas temu aplikowałam na stanowisko doradcy klienta w tym oto salonie. Dodam, że w sektorze handlowym mam bogate, wieloletnie doświadczenie, w tym wielokrotnie na stanowisku kierownika sprzedaży. I teraz najzabawniejsze.. tak, jak nadmieniłam na wstępie zgłosiłam kandydaturę na stanowisko sprzedawcy (zmusiła mnie do tego sytuacja) i owszem zaproszono mnie na rozmowę, z tym, że warunki jakie mi zaproponowano i tu mam na myśli umowę na OKRES PRÓBNY 3 M-CY oraz STAWKĘ - NAJNIŻSZA KRAJOWA!!! były absolutnie nie do przyjęcia. Jak się miało po 18-19 lat i startowało od początku w branży handlowej to można komuś takie warunki proponować i to przy tej stawce nawet z ciężkim sercem ale zrozumiem, jednak jak się ma spore, oj spore doświadczenie w tym sektorze to trzeba liczyć się z tym, że nikt przy zdrowych zmysłach, z takim doświadczeniem nie będzie pracował na identycznych zasadach, co osoba która ma pierwszy raz kontakt z handlem. Czy to wina niedoinformowanej w zasadach rekrutacji p. kierownik czy to standardowa procedura w firmie???

Pomocna?
Tak5Nie
Charlotte
 Opinia

Jakiś czas temu aplikowałam na stanowisko doradcy klienta w tym oto salonie. Dodam, że w sektorze handlowym mam bogate, wieloletnie doświadczenie, w tym wielokrotnie na stanowisku kierownika sprzedaży. I teraz najzabawniejsze.. tak, jak nadmieniłam na wstępie zgłosiłam kandydaturę na stanowisko sprzedawcy (zmusiła mnie do tego sytuacja) i owszem zaproszono mnie na rozmowę, z tym, że warunki jakie mi zaproponowano i tu mam na myśli umowę na OKRES PRÓBNY 3 M-CY oraz STAWKĘ - NAJNIŻSZA KRAJOWA!!! były absolutnie nie do przyjęcia. Jak się miało po 18-19 lat i startowało od początku w branży handlowej to można komuś takie warunki proponować i to przy tej stawce nawet z ciężkim sercem ale zrozumiem, jednak jak się ma spore, oj spore doświadczenie w tym sektorze to trzeba liczyć się z tym, że nikt przy zdrowych zmysłach, z takim doświadczeniem nie będzie pracował na identycznych zasadach, co osoba która ma pierwszy raz kontakt z handlem. Czy to wina niedoinformowanej w zasadach rekrutacji p. kierownik czy to standardowa procedura w firmie???

Pomocna?
Tak3Nie

Zostaw opinię o Tatuum - Warszawa

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tatuum

×
Zero tolerancji dla mobbingu w firmie!

Byłeś świadkiem?
Dodaj opinie na www.gowork.pl/opinie
Potrzebujesz wsparcia?
Skontaktuj się z Panią Joanną Koczaj-Dyrda zgloszenie@gowork.pl

Joanna Koczaj-Dyrda
Joanna Koczaj-Dyrda Ofiara mobbingu - Radca prawny