Praca w tej firmie jako KAR to tragedia. Odradzam wszystkim, którzy się zastanawiają. Pieniądze wręcz śmieszne w porównaniu do nakładu pracy (podstawa niewiele wyższa od najniższej krajowej). Zero jakiegokolwiek docenienia pracownika. Jeśli nie macie nad sobą ogarniętego regionalnego, który aktywnie działa i wspiera, to nie ma prawa wyniknąć z tego nic dobrego. Moja Kae (z jednego z regionów północnych, nie powiem konkretnie którego) nie potrafiła przez prawie rok załatwić rozliczeń dla kilku klientów za prawidłowo zgłoszoną akcje promocyjną z zatwierdzonym budżetem. Miała totalnie w poważaniu palące sprawy u naszych najważniejszych klientów. Nawet gdy wybrałem się na urlop zostawiłem dokładne wytyczne co należy zrobić u top klienta. Oczywiście nic nie zostało zrobione. Na koniec w ramach wdzięczności za ciężką i sumienną pracę (opinia o mnie współpracowników i kierowników hal) wystąpiła klasyczna w korpo spychologia i nagle okazało się, że to wszystko moja wina. Nie ma żadnego znaczenia to, że góra w sposób karygodny olewała swoje obowiązki i region chcąc tylko przyjść na gotowe i spić śmietanke. Jest mi szczególnie przykro, gdyż wiem ile serca i pracy włożył w region poprzedni regionalny przez 6 lat swojej pracy. Jedyne do czego nie można się doczepić to kwestie narzędzi pracy (fabia kombi tdi i telefon) oraz wypłaty zawsze na czas. Decyzja o rzuceniu papierami była jedną z lepszych w moim życiu. Znalazłem pracę w innej firmie za większe pieniądze, mniej męczącą i absorbującą, gdzie pracuję równo 8h (chyba, że dłużej mi zejdzie w trasie to odbieram nadgodziny w postaci dnia wolnego), gdzie szanuje się człowieka, a nie traktuje jak g...o. Na koniec tylko dodam, że byliśmy regionem ze ścisłej człówki planów ekspozycyjnych i sprzedażowych bez pomocy KAE. Im dłużej ta osoba pracowała, tym bardziej wszystko się sypało. Wszystkim zastanawiającym się nad podjęciem pracy serdecznie odradzam. A wszystkich, którzy zastanawiają się nad złożeniem wypowiedzenia serdecznie zachęcam. Szkoda życia i nerwów na takiego pracodawcę.
Otrzymałam zaproszenie na rozmowę rekrutacyjną, jednak kilka dni przed musiałam zmienić jej termin, poniważ odbywała się ona stacjonarnie i nie mogłam akurat tego dnia wziąć urlopu. Niestety, przez 2 dni nie mogłam skontaktować się z panią z HR (telefon/mail). Po skontaktowaniu się z inną osobą z tego działu Pani Marta w. magicznie oddzwoniła po 2 minutach, oznajmiając, że ostatecznie może zaproponować mi inny termin w środku dnia w siedzibie firmy. W trakcie rozmowy okazało się, że firma pracuje wyłącznie stacjonarnie i powiedziałam Pani, że w takim przypadku niestety nie będę zainteresowana, gdyż możliwość pracy zdalnej to dla mnie standard. Pani skwitowała to zdaniem ,no to mamy jasność, do widzenia’ po czym się rozłączyła. Dawno nie spotkałam się z takim brakiem uprzejmości i zachowniem w tego typu korporacji. Nie polecam
A na każdym stanowisku czy to zależny? Bo to może o to chodziło czy coś. To praca zdalna jak tu jest zorganizowana, są dni gdzie i tak trzeba przyjść?
Czy Henkel Polska Sp. z o.o. zatrudnia studentów?
Jaka praca zmianowa? Jakie weekendy? Jak się nie wyrobiłeś z robotą na tygodniu to byli tacy co i w weekend siedzieli w domu przed kompem (albo i w biurze :DD). Henkel to firma gdzie pracownicy przyjeżdżają w weekendy do biura żeby dokończyć robotę z którą nie wyrobili się na tygodniu. HR i management udaje że nie widzi. Co do ilości nadgodzin to 1, 2 nadgodziny dziennie to jest norma czasem więcej. Wiec 200h lekką ręką
Pracowałem w Heńku 8 lat. Mam bardzo pozytywne doświadczenia. Zastanawiające skąd się wzięli ci wszyscy spamerzy plujący na firmę, bo pracownikami na pewno nigdy nie byli. Konkurencja, idioci, zawistnicy, elektorat (usunięte przez administratora) bo Henkel to firma niemiecka?
dla Ciebie może i tak... a który rok chociaż? widzę, że trzyletni staż był zrealizowany. tu co roku próbują coś wdrażać nowego?
W 2024 pensja minimalna ma iść do góry o 20%. Wtedy wszyscy na produkcji będziemy pracować za najniższą krajową. Nowo zatrudnieni będą zarabiać tak jak pracownicy z wieloletnim stażem pracy. Kto za to odpowiada? Głównym winowajcą jest Solidarność do której należymy. W 2021 roku Solidarność mogła wywalczyć 4 zł brutto podwyżki, ale mimo tego, że 97% pracowników w referendum strajkowym, opowiedziało się za ogłoszeniem strajku, to nie został on ogłoszony i dostaliśmy upokarzające "podwyżki" na poziomie 1,70 brutto. W styczniu 2023 ta sama Solidarność zagroziła, że wtedy gdy pracodawca nie podejmie negocjacji płacowych to zostanie wszczęty spór zbiorowy. Oczywiście pracodawca nie zgodził się na żadne negocjacje płacowe,a mimo to Solidarność nie wszczęła sporu zbiorowego. Doprowadziło to do tego, że dostaliśmy w tym roku upokarzające "podwyżki" w takiej samej wysokości jak w 2021 roku! Pracujemy dla firmy z wielkim zaangażowaniem wiele lat a czeka nas w przyszłym roku perspektywa pracy za najniższą krajową. Trudno pojąć dlaczego tak jest bo Henkel to bardzo zamożny koncern chemiczny. Solidarność natomiast obiecywała nam zarobki takie jakie mają w Niemczech, a robi wszystko żebyśmy pracowali za najniższą krajową.
Już chciałam aplikować do Henkla, ale to co napisałeś trochę mnie przyhamowało...No faktycznie, nie może być tak, że nowi pracownicy będą zarabiać tyle samo co długoletni pracownicy firmy. Dla nowych pracowników byłoby co prawda korzystnie czyli np. dla mnie. Ale sprawiedliwie mysi być. A może na to konto będą wypłacać większe premie proporcjonalne do długości stażu? Jak myślisz?
Doroto, w innych firmach rozwiązane jest to w ten sposób ze pracownicy mają dodatek stażowy po co najmniej 5 latach pracy. Jest on zwiększany wraz z kolejnymi latami pracy. Jesteśmy w Solidarności, ale Zarząd nie robi nic w aby zarobki pracowników się zwiększyły. Przepraszam, jedyne co robią to zbierają składki i organizują wycieczki tak jak biura podróży.
Te wycieczki to dla pracowników czy bardziej dla dyrekcji? Szkoda że nie ma dodatku stażowego. A dodatkowe premie? Ci bardziej doświadczeni dostają ją za wyniki?
To już oficjalnie dzisiaj zostało potwierdzone przez rząd. Pensja minimalna dogoni nasze zarobki po wielu latach pracy dla Henkla na produkcji bo nie ma dodatku stażowego ani godnych podwyżek przy gigantycznej inflacji. Mamy dużo niższe zarobki od pracowników spółki Henkel Polska a to głównie dzięki naszej ciężkiej pracy mają oni co sprzedawać. A Solidarność zamiast walczyć o dodatek stażowy, godne podwyżki itp. to niestety sprzedała się pracodawcy.
Czy Henkel Polska Sp. z o.o. zatrudnia studentów?
To nie są żadne programy rozwojowe. Przez cały czas jego trwania (czyli 2 lata) nie miałem nawet żadnych rozmów okresowych (poza roczną) które jakkolwiek by monitorowały czy wspierały mój rozwój, nie mówiąc już o jakichkolwiek szkoleniach czy mentoringu. Ot praca z dnia na dzień, bez żadnego planu czy struktury. Jakby porównać ten ekhem "program rozwojowy" z ofertą konkurencji (np. Unilever czy P&G) to Henkel to śmiech na sali jeśli chodzi o rozwój.
ale coś jednak Ciebie w tej pracy zatrzymało skoro pracowałeś kilka lat lub może i nadal pracujesz. Co to takiego było ? :)
Powiedzenie mi wprost że żeby w tej firmie osiągnąć sukces powinienem się jeszcze bardziej poświęcić i pracować tyle co najbardziej wydajne osoby (czyli po 12h dziennie)
Serio są osoby, które tak się poświęcają? Pracować po 12 godzin? :/ ciekawi mnie jedno, jak rotacja w firmie?
Codziennie po 12 godzin czy są jakieś dni do odpoczynku oczywiście prócz weekendu? Tu praca jest zmianowa? Ile godzin wychodzi przeciętnie w miesiącu jak tyle godzin się jest w robocie?
Przecież PseudoSolidarność miała okazję wywalczyć podwyżki o 4 zł brutto. Był spór zbiorowy, referendum strajkowe i trwały już podobno przygotowania do strajku. Wywalczyli 80 gr brutto, resztę dołożył pracodawca i dostaliśmy marne 1,50 zł brutto. Solidarność ogłosiła to jako ogromy sukces. Lepiej niech się nie ośmieszają i podadzą się wszyscy do dymisji bo my pracownicy nie chcemy być reprezentowani przez takich oszustów. W 2024 roku pensja minimalna ma zostać znowu podniesiona dwukrotnie o wysokie kwoty. Wtedy pracownicy Henkla będą pracować za minimalną bo nasze wynagrodzenia wzrastały co roku o śmieszne kwoty 60, 70 groszy. Henkel za to co rok ma ogromne zyski. Jak widać kosztem pracowników.
W tym roku od kwietnia pracownicy, przy gigantycznej inflacji, oczekują podwyżek stawek zasadniczych o co najmniej 6 zł brutto. Jeżeli Solidarność po raz kolejny ułoży się z pracodawcą tak jak to miało miejsce w październiku 2021 i pracownicy otrzymają ochłapy to wtedy pracownicy oczekują tego że zarząd Solidarności poda się do dymisji bo pracownicy nie chcą być reprezentowani przez ludzi którzy działają wbrew interesom i na szkodę pracowników.
W firmach produkcyjnych które szanują i dbają o pracowników podwyżki wynagrodzeń w 2023 wynoszą ok. 1000 zł brutto. Henkel otrzymał certyfikat HR Najwyższej Jakości jako solidny, inkluzywny i odpowiedzialny pracodawca. Naszą firmę tworzy zespół blisko 1 000 ambitnych i pełnych pasji pracowników, a u podstaw naszej kultury organizacyjnej od lat leży poczucie odpowiedzialności, uczciwość, szacunek dla innych i działanie zespołowe. Dlatego inwestujemy w pracowników i ich rozwój. Czy te słowa to tylko pusty slogan? Czy Zarząd Henkla przyzna godne podwyżki dla pracowników? Zobaczymy już wkrótce.
Damianie, w Henklu przez lata nie było żadnych podwyżek gdzie w tym samym czasie w innych firmach pracownicy dostawali corocznie po 2 lub 3 zł podwyżki. Za co ta firma dostaje jakieś pseudocertyfikaty?. Płacimy co raz więcej za żywność, paliwo, czynsze, energię, gaz itd. Kierownictwo mówi nam że ich to nie interesuje i wymaga od nas coraz więcej za te same pieniądze. Solidarność do której należymy również nie ogłosiła strajku kiedy wszyscy pracownicy byli za jego ogłoszeniem i nie wywalczyła przez lata nic wartego odnotowania.
Czyli wszyscy czekają na podwyżki. A jeśli chodzi o rozwój to firma sponsoruje jakieś szkolenia dla pracowników? W tym temacie dają środki żeby ludzie podnosili kwalifikacje?
Inflacji było około 16/17% a pracownicy produkcji dostali cały (usunięte przez administratora) bo może 5% :)
Zgadzam się z Tobą. Mietek to może jeszcze coś tam dla ludzi robi. Ale M.Zaboch... - koleżanka opowiadała mi bo pracuje w sklepie do którego On przyjeżdża- że ten drugi "sami wiecie o kim mowa" to rękawiczki sobie zakłada na rączki jak od wielkiego dzwonu jakieś proszki na półce przestawia. Parę zdjęć cykanie coś tam poklika na ekraniku i już go nie ma. Nawet cen nie dorobi nie mówiąc żeby towar z magazynu wystawiał. Więc jak nie robi tego za co mu płacą to jak może dla Nas co zawalczyć. ????
Pracownicy produkcyjni podobno mają dostać podwyżki stawek godzinowych mniejsze od 2 zł brutto co w dzisiejszych czasach przy tak wysokich cenach wszystkiego cios poniżej pasa. Solidarność to jeszcze istnieje i działa? Henkel ma ogromne zyski a my jesteśmy coraz biedniejsi bo nie było od lat godnych podwyżek. Jak utrzymać rodzinę za tak niskie zarobki? Przyłączcie się do dyskusji na ten temat.
To niewiele podwyższą. Kto zaproponował taką stawkę? Kierownictwo nie konsultowało się z pracownikami? Wiadomo kiedy będą te podwyżki?
Na spotkaniu było dwie osoby: dyrektor oraz pani z hr. Tak nie profesjonalnej rozmowy o prace jeszcze nigdy nie miałem. Od samego początku rozmowa o niczym, zero zainteresowania doświadczeniami, historią zatrudnienia itp. Lekceważące podejście do kandydata. Jeżeli mieli już kogoś na to miejsce wypadało nie ciągnąć ludzi przez pół Polski na spotkanie, a jeśli już to powinni zadać sobie odrobine trudu do przeprowadzenia profesjonalnej rozmowy. słabo, bardzo słabo, amatorzy.
Równie dobrze mogli pytać czy ładna dziś pogoda...
Poziom rozmowy:
- Rezultat: Nie dostałem pracy

Henkel Polska Operations to pracownicy fizyczni, a Henkel Polska to pracownicy umysłowi. Dlaczego pracownicy Henkel Polska Operations mają zarobki bliskie najniższej krajowej, a pracownicy Henkel Polska zarabiają średnią lub powyżej średniej krajowej?
To to są pracownicy umysłowi? PS. Pracując w Henklu zarabiałem co najmniej 3 średnie krajowe.
Operator Procesu Produkcji na Wydziale Sulfonacji jest poszukiwany i tak mnie zaciekawiła ta oferta. Od dłuższego czasu rozglądam się za stabilną firmą a po tym co pisaliście to pod tym względem chyba byłoby ok? Mam tylko pytanie, bo w ogłoszeniu podali, że na tym stanowisku firma zapewnia elastyczne godziny pracy. Rzeczywiście tak jest? W jakich godzinach pracuje się? Atrakcyjne wynagrodzenie jest według oferty, dlatego też chcę sprecyzować, ile ono wynosi na rękę na start?
Czy w Henkel Polska Sp. z o.o. są szkolenia zewnętrzne?
Macie jakieś doświadczenia z pracą w firmie Henkel Polska Sp. z o.o.? Jakie są oferowane przez nich warunki? Czy warto brać udział w przyszłych procesach rekrutacyjnych?
Czy Henkel Polska Sp. z o.o. organizuje swoim pracownikom szkolenia podnoszące ich kompetencje?
Liczymy jeszcze na to, że Solidarność i NSZZ Pracowników Organizacja Międzyzakładowa FCA Poland i Spółek w Bielsku-Białej wywalczą dla pracowników podwyżki stawek godzinowych od kwietnia 2023 o co najmniej 5 zł brutto. Taka podwyżka powinna już zrekompensować bardzo wysoką inflację.
Wie ktoś kiedy mają się odbyć tegoroczne negocjacje płacowe dotyczące podwyżek wynagrodzeń zasadniczych od kwietnia? Podobno mają w nich uczestniczyć obie organizacje związkowe działające w naszej firmie.
A czemu zdecydowałeś się odejść jeśli można wiedzieć? Coś jednak było nie tak, szukałeś lepszych warunków czy jak? A te pozytywne doświadczenia, to jakie konkretnie?
Uważam, że pracę należy zmieniać. Inaczej grozi to popadnięciem w rutynę. I oczywiście znacznie łatwiej jest uzyskać znaczący wzrost dochodów przy zmianie pracy.
A pozytywne doświadczenia? - ciekawa praca - bardzo fajny i zgrany zespół - bardzo duża samodzielność na zajmowanym stanowisku - Henkel jest znakomitą referencją przy zmianie pracy - satysfakcjonujące zarobki - brak jakichkolwiek ograniczeń przy używaniu samochodu służbowego do celów prywatnych - 13 pensja z tzw automatu - duża ilość bezpłatnych kosm etyków i chemii gospodarstwa domowego Minusy: - skomplikowany i wielopoziomowy system zarzadzania na poziomie korporacyjnym - w moich ostatnich 3 latach pracy liczne zmiany organizacyjne, nie wnoszące nic pozytywnego tzw zmiana dla zmiany - niektóre osoby z kadry zarządzającej w Polsce i jeden z lokalnej centrali z Niemiec nie miały żadnych kompentencji Reasumując, miałem ciepłą posadę, mogłem pracować długie lata, tyle tylko że mnie taka stabilizacja granicząca ze stagnacją nie interesuje.
a możesz z ciekawości te zmiany organizacyjne, które uznałeś za bez sensu wymienić? co wprowadzali?
Czy w zwiazku z restrukturyzacją firmy - macie poczucie pomocy ze strony ZZ w prowadzonym procesie zwolnień ?
Ludzie - widzę smutne buźki po moim pytaniem. ???? To po co zaPISujecie się do ZZ, które w niczym wam nie pomagają ?
Zapisaliśmy się do związku zawodowego bo liczyliśmy na to że coś wywalczą dla pracowników. Okazało się jednak że zarząd związku to pracownicy Henkla! Oszukano nas i okradziono z naszych pieniędzy. Solidarność obiecywała nam że będziemy zarabiać tak jak w Niemczech. Niestety będziemy zarabiać pensję minimalną ale polską bo w przyszłym roku minimalna stawka godzinowa ma wynieść już 23,50 zł. Nasze wynagrodzenia zatrzymały się w miejscu, a pensja minimalna idzie systematycznie do góry o wysokie kwoty. Namawiam wszystkich pracowników do wypisania się z solidarności bo to (usunięte przez administratora) i (usunięte przez administratora) tak jak powiedziała Danuta Wałęsa. Trzeba również szukać innej pracy bo za pensję minimalną czyli (usunięte przez administratora) jaką będzie płacił nam Henkel za ciężką pracę jaką wykonujemy nie opłaca się pracować.
@Persil a jak to jest by. związkowcem i pracować. 2,5 dnia z tygodnia ? - Cn Marcin ?
W PKP Intercity wynagrodzenia pracowników wzrosną w 2023 roku łącznie o 1120 zł brutto. Czy w Henklu będzie podobnie? Pytam bo w tym roku Solidarność wywalczyła podwyżkę 250 zł brutto co ogłosiła jako ogromny sukces i nie wiem czy mam dalej opłacać składki.
Witam, a dlaczego płyn Perweoll czerwony, nie pieni się podczas prania,? całą zakrętkę wlalam.AgAJak bym w samej wodzie prała, niestety zawiodłam się.
Ach bardzo przepraszam za tak obcesową, acz konkretną odpowiedź. Na jaki adres wysłać kosz białych kwiatów w ramach przeprosin? Już poprawiam się: Szanowna Pani bardzo nam przykro, że nie jesteśmy w stanie sprostać pani wymaganiom. Ze wszystkich sił pragniemy, aby Szanowna Pani pracowała dla nas, dlatego podpowiadamy: proszę założyć własną firmę i nawiązać z nami partnerską współpracę B2B na zasadzie kontraktu biznesowego. Dzięki temu nie musiała będzie Szanowna Pani brać urlopu, czytaj: wolnego od obecnie wykonywanych obowiązków służbowych, aby móc sobie dorobić jeszcze gdzieś "na boku". Kobieto... co wy z tymi "korporacjami"? Korporacja, korporacji, korporacjonizm, korpo................... Jakiś szaleniec wymyślił tzw. ład korporacyjny, co normalnie oznacza organizację pracy. Tyle tylko, że "organizacja pracy" to brzmi tak mało wyniośle, yntelygentnie, ...wielkomiejsko? W normalnej firmie sprzątaczka dba o porządek, zaś w korporacji jest operatorką urządzeń czyszcząco-higienicznych. Gdy ktoś uwielbia tzw. ściemę to jest jego sprawa, jednak nie wymagajmy tego od wszystkich! A, a, a, czy Pani obecny pracodawca już wie, że szuka Pani innej roboty?
Komentator to doskonały przykład pracownika Henkel. Nic dodać nic ująć. Chcecie pracować w takiej atmosferze?
Masz rację ten komentator,czy tam realista to osoba nierównoważone psychicznie. To niedopuszczalne, żeby taki ktoś miał wpływ na zatrudnienie, czy był decydentem. Ustawa anty-mobingowa nie dotyczy tej firmy? Nie muszą przestrzegać prawa ?
Jak nie przestrzegają prawa to na co wy czekacie? Aż stanie się jakaś tragedia na zakładzie? Przecież są odpowiednie instytucje które się tym zajmą.
Henkel notuje historyczny rekord sprzedaży i ma coraz większe zyski, a my jako pracownicy odnotowaliśmy w kwietniu tego roku historycznie niską podwyżkę - 1,50 zł brutto przy gigantycznej inflacji która niedługo przekroczy 20%. Wstyd i hańba.
Praca w tej firmie to jest jeden wielki zart (usunięte przez administratora) nic nie robi w celu podniesienia stawek pracowniczych przy obecnej infalcjac cytujac Pana (usunięte przez administratora)Nie ma ludzi nie zastapionych na wasze miejsce jak wam sie nie podoba to zmiencie firme " Ludzie czekaja do grudnia na 13-nasta pensje i rozwazaja odejscie z tej firmy .Kiedys w tej firmie bylo naprawde dobzre fajni ludzie byli fajnie sie zarabialo teraz zaczeli brac na kontrakty ludzi ktrz mam wrazenie ze maja (usunięte przez administratora)papiery i wgl nie mysla naparawde ta firma to jeden wielki zart . Rozwazam odejscie z tej firmy bo to jest jeden wielki kabaret co tam sie dzieje ta firma jest naprawde fajna ale dla ludzi ktrz maja opinie inwalidzka .Ludzi z agencji traktuja (usunięte przez administratora) gdy konczy sie praca to nawet nie sa informowani ze zostana wyrzuceni z firmy. ludzie ktrz pracuja tam 16-snascie lat maja stawki podobne do osob ktr sa nowo przyjete .(usunięte przez administratora) Gdy sa wizytacje wszystko jest robione na szybko poprostu dramat .
Mam pytanie, a ile w ogóle teraz zarabiacie, że liczycie na wyższe stawki? Więcej niż minimalna? W sumie porównałabym sobie do innych firm, jak wypadają na ich tle.
Heleno po kilku czy nawet kilkunastu latach pracy mamy stawki podobne do osob ktore sa nowo przyjete. W Nemaku stawka na start dla nowo przyjetego pracownika wynosi 28 zl brutto na godzine. My o takiej stawce mozemy sobie tylko pomarzyc. Zarabiamy 25,26 zl brutto. Nowo przyjeci maja 24zl brutto a jak sa w wieku do 26 lat to zarabiaja wiecej od pracownikow z wieloletnim stazem. Zarabiamy rowniez o ponad 10 zl brutto mniej na godzine od brygadzistow.
Zapomnialem dodac ze w Neamku maja dodatkowo premie miesieczna 15% absencyjna 200zl wakacyjna itd. U nas w Bielsku nie ma zadnej premi mamy tylko gola stawke.
Jeżeli to co piszesz jest prawdą, to rzeczywiście nie dziwię się, że jesteście rozgoryczeni. Jak na tak długi staż pracy to wasze zarobki są mizerne. Faktycznie, niedługo będziecie zarabiać blisko najniższej krajowej. Jestem zaskoczona tym, że nie macie jakiejkolwiek premii, co podniosłoby wasze wynagrodzenia. Z tego co piszesz wynika, że u Was tylko brygadziści mają bardzo dobre zarobki. Oczywiście, że powinni zarabiać więcej od Was, ale czy aż o ponad 10 zł więcej na godzinę? Czy też pracują tak ciężko jak Wy? Jestem pewna, że nie. Mam dla Was radę. Idźcie wszyscy w odpowiednim momencie na L4. Zostaną sami brygadziści. Może wtedy kierownictwo się opamięta? Jeżeli się nie opamięta, to proponuję Wam zmienić pracę bo w wielu firmach taką stawkę jaką macie tutaj po wielu latach pracy tam dostajecie na start. Pozdrawiam i życzę Wam powodzenia.
Dlaczego pytasz ?
Nie przesadzaj Kolego nie jest tak źle! Podobno mają zwalniać z Adecco a nie z Henkla! i o dziwo podobno dali im już znać że mają sobie szukać pracy! A ZA 3TYŚ TO MOŻNA NIEŹLE POSZALEC! TYLKO SZKODA ŻE TYDZIEŃ A NIE MIESIĄC ????????????
Czyli jest tydzień wypowiedzenia czy co masz na myśli? Na jakich umowach w ogóle tu jestescie?
Zastanawia mnie jedna rzecz. Odnośnie tych nadgodzin, o których tu pisano. Nadal można je odebrać tylko w teorii tak jak kiedyś o tym pisaliście?
Jak się pracuje w Henkel Polska Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Henkel Polska Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 26.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Henkel Polska Sp. z o.o.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 19, z czego 1 to opinie pozytywne, 10 to opinie negatywne, a 8 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!
Jak wygląda rekrutacja do firmy Henkel Polska Sp. z o.o.?
Kandydaci do pracy w Henkel Polska Sp. z o.o. napisali 3 opinii na temat procesu rekrutacyjnego. Zobacz szczegóły tutaj.