Lambda

2.6/5

• Szkolenia
  • Jak przygotować się do wyjazdu
  • Pierwsze dni na budowie
  • Obszar naszej działalności

Szkolenia

Jak przygotować się do wyjazdu

Pierwsze dni na budowie

Wrocław - Lambda

3. Opinie o pracodawcach Łódź
  5. Opinie o Lambda S.A.

Opinie o Lambda Łódź

Nie przegap nowości o Lambda S.A.!

23.10.2024 12:12

Witaj,

Jesteś tu, bo:
    a) myślisz o tym, żeby u nas pracować i chcesz dowiedzieć się kim jesteśmy i co o nas piszą.
    b) pracujesz/pracowałeś u nas i chcesz powiedzieć światu ,,całą prawdę” o firmie,

Jakikolwiek jest powód Twojej wizyty na naszym profilu cieszymy się, że jesteś ????
    Przeczytaliśmy każdy komentarz z ostatnich kilku ostatnich lat, wyciągnęliśmy wnioski i dużo się dowiedzieliśmy. Zaczynamy odpowiadać na Wasze pytania i skonfrontujemy zarzuty jakie tu padną. Chcemy, żebyście poznali nas, dowiedzieli się wszystkiego co Was interesuje i mogli zgłosić swoje zastrzeżenia.

Niestety niektóre komentarze będziemy kasować. Nie chcemy tu nieuzasadnionego hejtu, zaczepek, prowokacji i obrażania naszych pracowników. Jeśli więc chcesz wysłać swój żal, zadzwoń do Kadr - wspólnie znajdziemy rozwiązanie Twojego problemu. Jeśli chcesz dowiedzieć się więcej o rekrutacji zadzwoń do naszego biura w Warszawie lub wyślij CV - znajdziemy dla Ciebie budowę adekwatną do Twoich umiejętności.
    Zachęcam Was do komentowania oraz uczestnictwa w dyskusjach, tylko pamiętaj #zerohejtu i #szanujmysiewinternecie

Pozdrawiamy
    Zespół Lambda
    Kondydat

26.12.2025 19:56

Jakie aktualne są oferty pracy dla montera izolacji (zarobki,kraje) ?

szukajacy pracy

23.03.2026 15:19

nie można się dodzwonić do działu rekrutacji dzwoniłem 2 godziny i lipa

23.03.2026 15:23

Dzień dobry, Proszę w takim razie skontaktować się centralą firmy pod numer 22 630 32 19 lub 536 322 888 :)

karieradd

13.02.2026 17:43

Widzę, że firma otwarcie wyśmiewa ludzi z problemami alko a jednocześnie filarami tej włąśnie firmy są ludzie wiecznie "nieobecni", którym jest daleko do bycia w rzeczywistości... delikatnie pisząc.

Koper

05.02.2026 16:23

Witam jestem zainteresowany pracą jak monter gk po ad 5 lat doświadczenia na rynku brytyjskim dokładnie wyspa Guersney głównie komercjia szpitale szkoły oraz domki prywatne proszę o informację pozdrawiam
    Tunele, mosty, wiatraki

20.01.2026 18:54

Witam wszystkich. Mam pytanie do tych którzy nadal pracują, lub też w ostatnim czasie pracowali w firmie. Czy zmieniło się coś na lepsze pod względem zarobków, i czy osoby niekompetentne ze stanowisk kierowniczych zostały zwolnione i zastąpione osobami myślącymi i dbającymi o pracownika. Panowie tacy jak Adam.N, Ryszard.D czy Marcin B. Nie powinni zajmować takich stanowisk, Marcin B. Niezłomny uzurpator, dyktator o ograniczonym słownictwie, krzyki, straszenie, presja, mobbing to oręż tego człowieka który wie więcej niż Google, widzi więcej niż satelity szpiegowskie, gdyby tylko można było bić swoich (usunięte przez administratora) ( pracowników ), zapewne z chęcią by korzystał z tego przywileju, człowiek który odnalazłby się w formacji ZOMO lub UB, gdyby tylko formacje nadal istniały, a tak musiał zadowolić się stanowiskiem poganiacza. Pozdro. Jak będę miał więcej czasu, opiszę/napiszę więcej, chyba że zostanie opinia usunięta

12.06.2023 18:53

Poziom rozmowy:

Rezultat:

Dostałem pracę

#RozmowaKwalifikacyjna
    #Zbrojarz

03.12.2025 11:45

Dzień dobry, Zastanawiamy się ,czy Pan pisząc te opinie to walnął sobie 3 piweczka, czy więcej :P Pozdrawiamy Zespół Lambda :)
    Marke

08.11.2025 08:28

Dobre firmy nie szukają ciągle pracowników Mają kierowników zjebôw co dostają parę euro więcej lub koron i ganiają ludzi jak bydło

10.11.2025 12:14

Dobre firmy, które mają taką ilość kontraktów jak my szukają pracowników :) Prowadzimy aktualniej kilkanaście budów na 5 rynkach, więc potrzebujemy dużo pracowników. Chcielibyśmy, żeby nasi kierownicy mogli cały dzień siedzieć i patrzeć przez okno biura jak budowa robi się sama. Niestety tak to nie działa, a harmonogram budowy jest bezlitosny :) Jeśli ma Pan zastrzeżenia do swojego kierownika lub sposobu jego rozmowy pracownikami najlepszym miejscem, żeby to zgłosić jest dział HR, a nie GoWork. Tu nie rozwiążemy żadnego problemu. Pozdrawiamy i zachęcamy do kontaktu Zespół Lambda
    Marta

19.03.2024 07:46

No tak wy fizyczni wszystko wiecie lepiej a biuro jest po to żeby było reszta sama się kręci. Fizyczni jeżdżą po klientach podpisują umowy kupuja sobie samochody i wszystko co jest związane z budowlanka!
    Budowlaniec

03.08.2025 17:14

Bez tych "fizycznych" to mie byłoby nikogo w biurze. I nie byloby na czym robić wałków.
    Blablatom

18.04.2024 00:14

Witam Czy pracuje ktoś bądź pracował z kierownikiem (usunięte przez administratora)w Szwecji? Różne opinie slysze i nie wiem czy jechac pod jego rządy czy nie ..

07.10.2024 14:10

Dzień dobry, Jeśli myślimy o tym kierowniku Mariuszu o którym Pan myśli to zdecydowanie jechać :) To jeden z najbardziej lubianych i popularnych kierowników w naszej firmie. Bardzo ,,ludzki" wyrozumiały, ale też stanowczy i sprawiedliwy. Jeśli jakiekolwiek negatywne opinie Pan słyszał to na pewno od tych, którzy coś ,,przeskrobali" . Pozdrawiamy Zespół Lambda
    Emil

23.03.2025 16:25

Kulturalny gość z każdym umie porozmawiać Bardzo szanuję ludzi
    pracowni

17.10.2024 10:01

Czy ktos jedzie do Aten??? czy faktycznie jest 14e na godzine??? Jak wyglada umowa?

27.12.2024 15:13

Dzień dobry, Niestety na tej budowie nie możemy sobie pozwolić na ,,wpadki" pracowników szczególnie jeśli chodzi o nieprzestrzeganie BHP albo stawianie się pod wpływem alkoholu. To budowa wymagająca, z wysokim ryzykiem pracy na wysokości więc ze względu na zdrowie naszych pracowników nie akceptujemy ,,wpadek". Z tego też powodu wielu pracowników musiało niestety wrócić do PL. O warunkach zatrudnienia i większej ilości godzin pisaliśmy już w kilku komentarzach więc odsyłamy do nich. Pozdrawiamy Zespół Lambda
    Olo

23.03.2025 16:09

Ty gwoździu nie siej propagandy.Firma jest dobra więc nie kłam.
    Mikołaj

19.12.2024 22:01

Mam krótkie ale przyjemne doświadczenie pracy w tej firmie. Pomimo ,że niedługo musiałem się zwolnić z powodu sytuacji w rodzinie... Pracowałem w Szwecji. Otrzymałem wszystko, o czym byliśmy umówieni: bilet,mieszkanie, sprzęt, nową odzież .Wynagrodzenie po zwolnieniu otrzymałem w całości.
    Mariusz

03.11.2024 15:33

Witam pracowałem u was w firmie w Szwecji u co się okazało został mi zabrany przez wasza firmę podatek w kwocie 17487koron .Chciałbym zapytać kiedy je odzyskam

12.11.2024 12:47

Dzień dobry, Pisząc o tym, że firma zabrała Panu podatek niestety mamy ogromną wątpliwość czy ma Pan jakąkolwiek wiedze na temat Szwedzkich rozliczeń podatkowych. Wyjaśniamy. Ze względu, że nasi pracownicy są zatrudnieni na podstawie legalnej umowy o pracę, pracodawca ma obowiązek odprowadzić podatek dochodowy od wynagrodzeń do Urzędu Skarbowego kraju świadczenia pracy. Podatki dochodowe od wynagrodzeń naliczane są zgodnie z przepisami każdego kraju, w którym pracownicy świadczą pracę i muszą się rozliczyć z Urzędem Skarbowym polskim oraz z Urzędem Skarbowym kraju świadczenia pracy. Na podstawie złożonych przez pracowników stosownych deklaracji wraz z możliwymi odliczeniami Urząd Skarbowy decyduje o wysokości zwrotu podatku. Firma nie rozlicza pracowników, ani też nie zajmuje się składaniem w ich imieniu deklaracji. Mając jednak świadomość, że nie każdy ma wiedzę jak to zrobić samemu polecamy pracownikom naszych specjalistów podatkowych, żeby pomogli pomóc się rozliczyć i otrzymać odpowiedni zwrot. Podejrzewamy, że kwota o której Pan pisze jest karą administracyjną za niezłożenie wymagalnych deklaracji. Korespondując z tej sprawie z Centralą firmy poprosiliśmy od dokumenty, które Pan otrzymał, aby móc dowiedzieć się więcej. Bez tego nie możemy nic zrobić. Pozdrawiamy Zespół Lambda
    Shrek

11.11.2024 20:24

Jak rozliczana jest praca w święta takie jak 01.11 lub 11.11. według jakiego kodeksu pracy

12.11.2024 10:26

Dzień dobry, Na podstawie dokumentu oddelegowania, pracowników obowiązuje czas pracy oraz dni świąteczne obchodzone w kraju oddelegowania. Jeśli ma Pan wątpliwości prosimy skontaktować się ze swoim opiekunem w Kadrach, który wszystko wyjaśni. Pozdrawiamy Zespół Lambda
    grecja

10.11.2024 12:39

Jak wy traktujecie pracowników dajecie jakis barak w szwecji do zamieszkania nawet was nie stac na normalne mieszkanie!!

12.11.2024 10:19

Dzień doby, Wszystkie kwatery są wynajmowane przy pomocy profesjonalnych pośredników nieruchomości. Nie zgłaszał Pan do koleżanek z działu logistyki problemów, bo natychmiast byśmy się nimi zajęli. Wypisywanie tu swojej frustracji, bez danych dotyczących lokalizacji, miasta i kraju nic nie pomoże w rozwiązaniu sprawy. Proszę wysłać zdjęcia kwater oraz niezbędne informacje do swojego opiekuna w kadrach i zajmiemy się tym. Nie trzeba tu pisać na GoWorku, tylko do firmy :) Pozdrawiamy Zespół Lambda.

18.10.2024 22:49

Czy pracodawca zakupuje bilet na dojazd na lotnisko co mam do niego prawie 300 km ? Z kturego jestem oddelegowany do podjęcia pracy ?

21.10.2024 10:00

Dzień dobry, Wyjazd organizowany jest z miasta zamieszkania pracownika. Nie zawsze jest to samolot. Czasem bus firmowy, prom lub flixbus. Wszystko zależy od kierunku podróży, możliwości logistycznych oraz dostępności biletów. Po podpisaniu umowy i ustaleniu budowy pani Magda od logistyki omawia opcje wyjazdu z pracownikiem, wysyła bilety oraz informuje o najważniejszych elementach podróży. Dojeżdżając na miejsce pracownik jest odebrany przez kierownika z odwieziony na przydzieloną kwaterę. Wyjazdy organizujemy w weekendy, aby od poniedziałku każdy mógł odbyć niezbędne szkolenia na budowie i spokojnie zacząć pracę. Wszystko jest elastyczne i można się dogadać :) Pozdrawiamy Zespół Lambda
    Klara

05.04.2024 09:53

Witam w ofercie dla Koordynatora projektów żelbetowych wprost jest napisane, że wymaga się znajomości języka angielskiego na poziomie B2 i z będzie to weryfikowane podczas rozmowy rekrutacyjnej. Jeśli tak to co jeszcze sprawdzają i ile mniej więcej to trwa?

07.10.2024 14:13

Dzień dobry, Znajomość języka angielskiego jest wymagana i weryfikowana podczas rozmowy rekrutacyjnej. Prowadzona jest kilkuminutowa rozmowa dotycząca wiedzy ogólnej oraz znajomości języka technicznego. Koordynator głównie kontaktuje się z klientami po angielsku, więc jest to warunek konieczny do zatrudnienia kandydata. Pozdrawiamy Zespół Lambda
    Zuza

20.04.2024 09:28

Był ktoś w Holandii teraz jako Monter izolacji przemysłowych? Chłopak wiem, że ma doświadczenie i w zasadzie w te rejony jeździł, więc zastanawiam się na jakie warunki na miejscu teraz by natrafił. Piszą coś o zarobkach do 15 euro na rękę, tylko jak dobrze musi pracować, żeby mu tyle przyznali?

07.10.2024 14:07

Pani Zuzo, Zachęcamy do kontaktu z działem rekrutacji. Podczas rozmowy rekrutacyjnej możemy umówić warunki finansowe, które są uzależnione od doświadczenia i umiejętności kandydata. Możemy także skontaktować z kierownikiem pracującym na rynku Holenderskim, aby Pani chłopak mógł osobiście porozmawiać i dowiedzieć się wszystkiego co go interesuje. Najlepiej napisać maila do [email protected] Pozdrawiamy Zespół Lambda
    Becia

05.05.2024 07:34

Wyczytałam w ostatnich komentarzach słabe zdanie dotyczące warunków pracy dla samych zbrojarzy, gdzie chłopak chętnie by się wybrał na robotę. co z tymi opóźnieniami o których wcześniej pisano? Podkreślone zostały korony. Czy możliwe, że jeśli pojedzie do Francji to euro normalnie mu wpłynie? Do niej też jest teraz oferta

07.10.2024 14:04

Dzień dobry, W każdym miesiącu wynagrodzenie wysyłane jest pracownikom do 10 dnia każdego miesiąca zgodnie z obowiązującymi zapisami umowy. Jeśli są jakiekolwiek ,,opóźnienia" to wynikają one z banku pracownika. Dlatego zawsze polecamy założyć konto w walucie kraju w którym pracuje pracownik (SEK, EURO). Wtedy pieniądze trafiają szybko i nie ma dodatkowych kosztów wynikających z dodatkowego przewalutowania. Jeśli chłopak nadal szuka pracy to mamy ostatnie miejsca do pracy we Francji, więc zachęcamy do kontaktu [email protected]. Pozdrawiamy Zespół Lambda
    Tombom

26.04.2024 03:00

Witam czy na Szwecji ktoś pracuje karton gips,?
    Prawda

26.05.2024 10:03

Jakie to instrukcje? Czego dotyczą?

07.10.2024 13:59

Dzień dobry, Jeśli chodzi o zgłoszenia do Skattevrket wszystkie zgłoszenia realizowane są zgodnie z obowiązującymi przepisami Szwedzkimi. Mamy na to 3 miesiące od dnia zatrudnienia na rynku szwedzkim, a urząd Szwedzki ma kolejne 3 miesiące na odpowiedź i zaproszenie pracownika do osobistego stawiennictwa. Niestety do urzędu każdy pracownik musi pojawić się osobiście i potwierdzić tożsamość. Instrukcje są wysyłane po to, aby Państwu pomóc przejść przez ten trudny proces dla kogoś, kto robi to pierwszy raz. Pozdrawiamy Zespół Lambda
    Dildo Pani Kierownik

16.04.2024 00:21

Nie polecam Firmy, biuro w Warszawie to jakieś nieporozumienie, coś załatwić to wyczyn dzwoniąc w jakiejś sprawie to odbijanie piłeczki od jednej do i drugiej.. Przymuszanie do urlopów bezpłatnych, brak ciągłej pracy firma się już kończy. Usprawniają biuro a za chwilę nikt nie zarobi na to biuro bo nowych projektów brak a ludzie po pół roku na robotę mają czekać. Omijać szerokim łukiem.

07.10.2024 13:51

Dzień dobry, Trudno się zgodzić z tym co Pan pisze, bo aktualnie prowadzimy 22 budowy i nieustannie mamy rekrutacje na stanowiska ciesielskie i zbrojarskie. Prowadzimy budowy w Grecji, Austrii, Szwecji, Francji, Holandii i ostatnio w Grecji, więc nie narzekamy na brak pracy :) Może faktycznie z tego właśnie powodu trudno czasem się do nad dodzwonić, ale na smsa i maila zawsze odpowiemy. Pozdrawiam pani Kierownik :)

13.09.2024 12:15

Płacą mało, szkoda czasu na aplikację. 8tys zł za wyjazd w 2024 do Szwecji. To nawet dla początkujących ale ogarniętych jest kpiną. Pozdrawiam Wiktor były pracownik.

07.10.2024 13:44

Panie Wiktorze, Wynagrodzenie jaki otrzymuje pracownik jest uzależnione od wielu czynników m.in doświadczenia, umiejętności, ilości godzin pracy budowy, kraju oddelegowania lub czy regularnie przychodzi do pracy. Jeśli pracownik wykazuje się wyższymi umiejętnościami, otrzymuje ocenę od Kierownika i stawka może zostać negocjowana. Średnie wynagrodzenie pracowników pracujących na rynku Szwedzkim to ok. 10 000 netto.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Lambda?

Kontakt - Lambda S.A.

Morgowa 9 91-223 Łódź

Branża główna: Infrastruktura sieciowa
    ciesla

27.09.2024 21:16

ktos cos wie o nowym projekcie w ateny jako ciesle ?

07.10.2024 13:18

Dzień dobry, Od początku października rozpoczęliśmy rekrutacje na projekt w Grecji. Prowadzimy tam budowę Riviera Tower, która ma być pierwszym mieszkalnym drapaczem chmur w Grecji, w centrum Aten. Budynek wysoki na 200 m, będzie miała 169 apartamentów ulokowanych na 50 piętrach. Z widokiem na Riwierę Ateńską i Akropol. Szukamy na tą budowę cieśli i zbrojarzy z doświadczeniem. Gwarantujemy pełen pakiet relokacji (zakwaterowanie oraz pokrycie kosztów wyjazdu). Jeśli chciałby Pan dowiedzieć się więcej proszę dzwonić do opiekuna rekrutacji na tą budowę - opowiemy co i jak. Pani Klaudia 537-423-214. Dział rekrutacji pracuje pn.- pt. 9-17 Pozdrawiamy Zespół Lambda.

28.02.2024 13:50

500 koron dostajesz miesięcznie do wypłaty za kierowanie busem natomiast 3600 koron kwartalnie z lekkim opóźnieniem ale dostajesz i powiedz mi czy to jest mało czy nie?

30.03.2024 13:20

Lekkim opoznieniem? Jaki jest powód owego opoznienia? W urzedzie skarbowym czy zus tez żenicie kity o długo idacym przelewie?
    Stik

31.03.2024 18:37

Tak, również tam się nie zgadza. Okazuje się po wypadku i wizycie w zusie ze moje składki były niskie

12.03.2024 12:02

Teraz zjeżdżam do ojczyzny a później dopiero na początku maja ruszam jakiś mały przestój mam a wt też tak macie
    Mix

31.03.2024 18:24

Wszędzie tak, nie wygrywają przetargów. W miesiącu ciężko 170h zrobić, a urlopy bezpłatne. Ja już zmieniłem rynek i firmę i żałuję że nie zrobiłem tego wcześniej.

31.01.2024 13:01

Większość komentarzy to boty… no śmiech na sali ???? kto pracował ten wie. Błazen robi wyceny, wiecznie wtopy, zero premii bo przeroby nie wyrobione, a nie da się ich zrobić bo ceny nie realne. Klika panów B. Mydlą oczy samej górze, a robią co chcą. Kłamią i (usunięte przez administratora) Nikt ich nie weryfikuje. Jak nie masz doświadczenia to przyjedź, nauczysz się i wtedy znajdziesz normalną firmę do pracy. Pod warunkiem, że trafisz na spoko kierownika a tych już coraz mniej. A ziomek od rekrutacji jest tak słaby że można go oszukać i na wstępie dostaniesz dobrą stawkę. Generalnie firma pełna partaczy na wyższych stanowiskach. A z urlopami jak kombinują… podsuwają papier do podpisu i jesteś na bezpłatnym. Coś Ci się stanie i zapomnij o chorobowym. Jeszcze papier taki, że od ręki Cię zwolnią. Aby tylko pozbyć się problemu. Wypadek w pracy… phhh koledze kazali podpisać papier, że wypadek nie był w pracy tylko poza nią. Aby tylko kłopotu nie było. Firma dla odpornych psychicznie. Jedynie co to wypłata z grubsza na czas. I będzie się zgadzać, pod warunkiem że kierownik jest uczciwy a bywa różnie.
    Lambada

02.02.2024 17:03

Masz rację, te wszystkie komentarze pozytywne to są pisane przez firmę lambda. Nie znam człowieka który tam pracuje i by się dobrze wypowiedział o tej firmie ,chyba że to (usunięte przez administratora). Jak pójdziesz do biura na rozmowę to wszystko pięknie. Kierownicy to bez kultury z łapanki (usunięte przez administratora) wyzwiska, robotę na każdej budowie robią fuszerkę aby tylko fakturę wystawić. Podsuwają papiery pracownikom do podpisywania, (usunięte przez administratora) na godzinach, urlopach. Co drugi kierownik zębów nie ma. Kaski i bhp kupowane w sklepach zabawkowych. Żadna wyplata w terminie. W firmie same dziadki i alkoholicy z czerwonym nosem. Ludzie bez kultury. Aktualnie w Szwecji nie mają pracy bo firmy już nie chcą im dawać. Najgorsza firma w Szwecji , tak mówią że związków. Zarobki (usunięte przez administratora), buty bhp najtańsze ,pracownicy chodzą w podartych butach. Kierownicy mają gdzieś pracowników, liczy się tylko metry i robota bo mają premie . (usunięte przez administratora) Na kieszkaniu po 10 osób, śpią w kuchni, w salonach gdzie tylko miejsce. Dużo recydywistów, którzy się ukrywają przed policja. Nie dbają o ludzi ambitnych i pracowitych. Giną pieniądze na mieszkaniach. Firma dla alkoholików, chamów i ludzi co do emerytury chcą przerobić. Firma nie godna Europy,i przynosząca wstyd Polakom i Polskim pracownikom. Łamanie praw pracy i kodeksu nagminnie. Lepiej jeść suchy chleb i pić czarna kawę jak pracować w lambdzie.
    Były lambadowiec

31.03.2024 18:19

Oj prawda boli Panie majster. Ja z powyższą wypowiedzią na temat firmy zgadzam sie co do słowa. W Warszawie obiecują wysokie stawki a po przyjezdzie i prepracowaniu miesiaca okazuje sie że to kiero na budowie odpowiada za stawke i ją obniża na 123????W tygodniu pijaństwo a na weekendach do odcinki i przepychanki. Najgorsza ekipa na jaką można trafić to pod przywództwem znanych gości z New Sącz... (usunięte przez administratora) wulgarność, wiecznie za mało i za wolno. Ale tak jak ktoś napisał wyżej, że koniec firmy jest bliski.

21.03.2024 09:37

O co chodzi z tym wspomnianym przestojem? Ktoś napisał, że do polowy kwietnia ma być a ja normalnie mam ofertę dla zbrojarza się z wczoraj. Sugerujecie ze teraz szkoda czasu na słanie papierów? Mam doświadczenie i ciekaw byłem ile go wymagają, bo nie precyzują tego w opisie

30.03.2024 12:44

Człeku daj sobie spokoj , stawka jaka dostaniesz to 123sek/h kurs skupu korony na dzis to 0.37 niecale, dostaniesz 8 koła miesiecznie za etat za granica, bez urlopu, ile razy to mozna tym forum walkowac, ta firma placi (usunięte przez administratora) mozesz ja traktowac jako kolo zapasowe miedzy kontraktami
    Jacek

19.03.2024 07:48

Mnóstwo wiatraków było robione i stoją do dziś w Polsce też firma będzie ruszać z tym tematem
    Kazek

08.02.2024 07:55

Ja tam nie narzekałem może na warunki no szału nie było ale ludzie ogólnie spoko fajnie się pracowało na wiatrakach zależy kto jak trafi . Kasa na czas była wszystko się zgadzało .Ale wiadomo jeśli jest gdzieś lepsza oferta to się jedzie za pieniądzem pozdrawiam chłopaków z Szwecji

12.02.2024 17:16

Na wiatrakach nie bylo osoby o imieniu Kazimierz

15.03.2024 21:34

Nie jeden a kilkanascie ale za to na jednym projekcie, wy z biura nawet nie macie pojecia gdzie to jest

13.03.2024 08:11

Jeśli ktoś pisze personalnie do mnie to niestety muszę odpowiedzieć tak mnie wychowano a temat tyczy się do mnie więc owszem odpisuje jako pracownik biura zadowolony?

13.03.2024 17:00

Nie, nie jestem zadowolony bo te komentarze produkowane przez biuro są absurdalne. Żadne z was nie było na budowie to nie ma pojęcia o czym pisze. A wstawianie udawanych komentarzy jest po prostu śmieszne. Lambda fałszuje prawdziwy PR bo prawdziwy PR nie jest pozytywny.
    Pani Kierownik z biura

14.03.2024 15:57

I tu zdziwisz. Wiele osób z naszego biura było na budowie. Ba, co po niektórzy spędzili na budowie prawie 3 lata i, jak była potrzeba, zastępowali nadzór - z sukcesem :) a ci, co najbardziej pyszczą zazwyczaj najmniej wiedzą. Serdecznie nie pozdrawiam P.S. Skoro jesteś taki "mocny" i głosisz prawdę, to bądź na tyle odważny i przedstaw się z imienia i nazwiska, cwaniaczku
    Marcin

12.03.2024 11:59

Bhp jest na wysokim poziomie ale pamiętam jeszcze rok temu to nie wiadomo co robić czy jechać do Juli za dwa dni wracać czy męczyć kierownika bo po jednym dniu pracy wszystko dziurawe s teraz jest super w końcu ktoś wziął się za robotę i chronimy skórę itd
    Mati

11.03.2024 14:30

Mi te premie pasują a pracowałem w wielu firmach i nikt nie raczył coś mi dawać za to że jeździłem służbowym samochodem mało tego jaka odpowiedzialność jakbym coś zrobił to z wypłaty leci...
    Julita

06.03.2024 09:20

Jest tu może jakiś Monter z Hamburga? Wczoraj dodali ofertę na taki portal, myślę ze partner się nią może zainteresuje, ale przed tym chce przeczytać wasze zdanie odnośnie pracy w tej lokalizacji. ile tak średnio po odjęciu kosztów będzie mógł zarobić?

10.03.2024 11:28

To miała być odpowiedź poniżej niejakiemu zmyślonemu Wiktorowi… bo żaden kierowca w lambdzie nie jest zafascynowany tymi rzekomymi premiami…

11.03.2024 13:25

Tak się składa że od kilku miesięcy pracuje w kadrach i widzę że nie masz wogole pojęcia o czym piszesz. Zapewne nie pracujesz już dawno w tej firmie i stąd te komentarze pozdrawiam Wiktor
    Ktoś

05.02.2024 05:08

Może w biurze w stolicy będzie inaczej? tak patrzę na te pozostałe odradzające opinie względem wyjazdów, że zastanawiam się jak pracuje się u nas. Mam na myśli zatrudnienie jako koordynator projektów żelbetowych. Taka oferta mi się wyświetliła jakiś czas temu. jest jeszcze parę dni na złożenie kandydatury. Tylko na ile oceniacie, że warto? jakie mogą wychodzić przedziały placowe?
    iżzynier

28.02.2024 10:15

i jak, pracujesz ? Możesz cos więcejna pisac ?
    iżzynier

28.02.2024 10:14

A może jekiś inżynier wypowiedzieć się jak wyglada praca, godziny pracy, dojazdy, zakwaterowanie, wynagrodzenie ?
    Max

12.02.2024 14:28

Wiatraki się fajnie fundamenty zalewa i przy tym można się wiele nauczyć jaki materiał jest najlepszy żeby dobrze związalo i żeby posłużyło na jakiej dwadzieścia lat

21.02.2024 09:50

Eryk

21.02.2024 15:55

Podaj namiary na ta ochrone Przyjmuja tylko jak masz niepelnosprawnosc zdrowych nie chca bo nie dostajadoplat
    Dariusz

20.02.2024 08:19

Dużo jest osób nowych młodych bez doświadczenia więc jak zalapia i wpadną w rytm to będzie z górki ale wymaga to czasu, uważam że każdemu trzeba dać szansę
    Maxi

20.02.2024 08:17

Ubrania są szyte a jak ktoś kupuje BHP w Juli to wiadomo że będzie nie zadowolony he ja też bym był... Firma bardzo dużo rzeczy zapewnia i ma bardzo dużo pracy na kilku rynkach
    Agata

17.02.2024 09:42

Ja na wychowawczym a monsz wyjechał za pieniędzmi i jak na razie miodek wszystko cacy ubrania robocze nowe i narzędzia profesjonalne tylko polecac
    Piotr

14.02.2024 15:13

Teraz mamy bardzo wysokiej jakości bhp na takich materiałach można robić a nie rok temu jeszcze taki badziew był że szkoda pisać chodziliśmy jak klauny każdy kolorowo i każdy inaczej
    Władysław

14.02.2024 14:08

Wiecie najlepsze opinie to takie jak sam człowiek sprawdzi wiadomo najgorsze jest to jak ktoś pracuje a firma nie zapłaci ani grosza to trzeba nagłaśniać sprawa ale tu w tej firmie jest cały czas płynność finansową z resztą już ponad 40 lat temu powstała firma to jak ma sobie nie dac rady w każdej sytuacji

Zostaw merytoryczną opinię o Lambda S.A.