Oferty pracyOpinie o pracodawcachSzkoły policealne
Dla pracodawcówLogowanie / Rejestracja

Lambda

3.2/5

• Szkolenia
  • Jak przygotować się do wyjazdu
  • Pierwsze dni na budowie
  • Obszar naszej działalności

Szkolenia

Jak przygotować się do wyjazdu

Pierwsze dni na budowie

Brzeg Dolny - Lambda S.A. Oddział
Katowice - Lambda Firma Handlowo-Usługowa
Łódź - Lambda Sp. z o.o.
Wola Ducka - Lambda PPHU
Wrocław - Lambda Sp. z o.o.
Zabrze - Lambda Firma Usługowa

3. Opinie o pracodawcach Wrocław
  5. Opinie o Lambda

Opinie o Lambda Wrocław

ReviewUserIconXxx

04.04.2025 12:16

Nerwowa atmosfera, mobbing przez pracowników, szefowie ufają nie tym co trzeba, zero premii, (usunięte przez administratora) jeśli chodzi o wczesniej dogadane zarobki, podkopywanie dołków wzajemnie przez pracowników, ciągłe obgadywanie, szeptanki na porządku dziennym. Atmosfera po prostu toksyczna. Nie życzę pracy nikomu tam. Migrena codzienna gwarantowana. Szkoda marnować swojego cennego życia i zdrowia psychicznego.

ReviewUserIconbyły

27.02.2025 09:04

pracowałem tutaj kilka miesięcy i niestety musialem odejść. Ciężko tutaj o jakkolwiek lepsze warunki, firma nie chce sie zgodzic na realne i ciekawe premie, które mogłyby zatrzymać handlowca.
    ReviewUserIconEmilia

17.10.2021 13:00

Niesamowicie skrajne opinie. Atmosfera super, to znów słaba, zarobki dobre, niedobre. Niechże ktoś z Was się określi, bo nie wierzę, że handlowiec sprzedający tonery będzie w 2021 zarabiał najniższą krajową. Trzeba jakoś różnicować sprzedawców, nagradzać najskuteczniejszych. Tak uważam.

ReviewUserIconziutek

14.06.2023 03:20

Opinie nie do tej firmy co trzeba (nazwa podobna).

ReviewUserIconbeta

22.12.2022 21:33

jako handlowiec brak szans na dobrą pensję; brak jakichkolwiek szkoleń czy też pozapłacowych benefitów; dużo obietnic a w rzeczywistości słabo; chyba ze starej załogi mało kto został więc chyba nie bez powodu; ogólnie nie polecam; można trafić dużo lepiej
    ReviewUserIconAldona

10.07.2022 16:55

Byłam tam na rozmowie kilka tygodni temu, nie odniosłam pozytywnego wrażenia, a pieniądze, które proponują to żart.

Kontakt - Lambda

Wrocław

Lambda S.A.

ReviewUserIconToner

07.07.2022 20:28

Słabe zarobki, nerwowa atmosfera, a szef działu handlowego nie liczy się ze zdaniem innych pracowników. Kiedyś atmosfera pracy była ogromnym atutem firmy. Te czasy minęły i chyba już nie wrócą.
    ReviewUserIconToner

08.07.2022 21:44

Zarząd zaufał niewłaściwym osobom. Brak pomysłu na rozwój, brak porozumienia między działami i kierownik handlowców, który uważa się za dyrektora firmy, a tak naprawdę gra na siebie. Będzie tylko gorzej.
    ReviewUserIconfalk

24.04.2016 09:29

anonim, z tego co kojarzę u nich nie ma wielkich problemów z atmosferą. Jedyne co może być problematyczne to wypracowanie podwyżki.
    ReviewUserIconkolega z gierkowki

02.09.2009 22:23

Atmosfera beznadziejna zwlaszcza teraz. Duzo ludzi pozwalnialo sie samych glownie handlowcy. konkurencja nie spi i to wykorzystala:) teraz maja lepiej. ogolnie firma slabo placi,
    ReviewUserIconanonim

30.05.2009 15:55

solidna, profesjonalna, rozwojowa, wyczerpująca. Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam średnio. Atmosfera i ludzie tam pracujący są bardzo mili i pomagający. Stawkę moge negocjować od 1200zł netto. Najbardziej podobało mi się w LAMBDA bardzo mili ludzie i fajna atmosfera. NAjbardziej nie podobało mi się w LAMBDA położenie (Zakrzów) oraz monotonnia pracy.
    ReviewUserIconkas

14.04.2009 17:34

Miła atmosfera, ciekawa praca,dobre zarobki

Zostaw merytoryczną opinię o Lambda

Nie przegap nowości o Lambda!